Çok güzel bir ilişkimiz var, onu çok seviyorum ama utanıyorum yanında mayo giymekten veya beraber kalmaktan. Bugüne kadar hiç öyle bir ortamımız olmadı. 2 yıldır beraberiz. Birkaç günlüğüne tatil yapalım diye çok ısrar ediyor. Siz olsanız gider misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılBence iki yıllık bir ilişkin varken dış görünüşünden çekinmemelisin o seni olduğun gibi sevmiş demekki içinde sana ait ayrı bir güzelliği fark etmiş o yüzden ona güzel geliyorsundur zaten. Kendine onun gözleriyle bak. Sonuçta iki yıllık bir ilişkiden söz ediyoruz herkes devam ettiremeyebiliyor. Umarım ilişkiniz hep devam eder uzun ve mutlu bir ilişkiniz olur. İyi günler dilerim. 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol :/ rezil olmam inşallah
- +1 yıl
Rezil olacağını sanmam tereddütlü davranırsan ilişkinizde bir sorun olduğunu düşünebilir ama ona yansıtmamaya çalışman iyi olabilir ve kendinle barışık olmalısın sonuçta seni dışardan birisi olarak görmüyor seni tanıyor artık o yüzden endişelenmemelisin iyi tatiller dilerim 😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılO seni her halinle sevmese niye yanında olsun ki 🙄🙄 takılma ve git dolaş eğlenin.
Hayatını paylaşıyorsun koca 2 yıl az bir kilo mu göze batacak?
Senin dışını değil içini seviyor bence gözü görmez bile 😊😊23 Yorumla
Soran+1 yılya inşallah öyledir çünkü kalbi güzel bir insan güveniyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle güzelim takılma sen 😊😊
Cevap sahibi+1 yılEig için çok teşekkür ederimm 💕💕
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞu kadar söyleyim bazı kadınlar kiloluyum dese de aslnda kilolu olmuyor. Bazen kadınlar psikolojik olarak kendilerini öyle görüyorlar. Kilolu bile olsan 2 yıldır çıkıyorsunuz. Adam bunu sorun edecek olsa zaten ederdi. Şimdi niye etsin ki. Asıl önemli olan sen gitmek istiyor musun? Çünkü tedirgin olmanın sebebi kiloların değilmiş gibi geliyor bana.
00 Yorumla
+1 yılBenimde günlerdir kafa yiyen bir sorun aslında. Bende biraz kiloluyum ve hafif göğüslerim var. Açıkcası sevgilimde bir tatile gitsek dese utanma ve gitmemek için ısrar etme durumum olurdu. Ama nereye kadar :) ya kilo vericez , ya da bu duruma kendimizide onuda alıstırıcaz :) Hayatında Mutluluk ve Başarı Daim olsun :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
103
Cevap
111Cevap
Bacım senin nikahın var mı?
Yok.
Kocan mı?
Değil.
Her ikisi de yokken nedir bu tatile gitmeler. Ateşle barut yan yana durur mu?
Ama senin endişelendiğin şey ne kilon.
Yapma ablam. Diyelim gittin. Eğlendin. Güzel vakit geçirdin. Adamın nefsi kabaracak.
Dönüşü olmayan yola girme. Evleneceğiz diyebilirsin. Garantisi var mı? Ayrılmayacağımıza dair.
Ablam Hem Rabbim'in , hem kendinin, hem de ailenin karşısında alnın ak olsun. Utanacağın, sonradan pişman olacağım birşey yapma. Onunla gitmediğin in ayrılacaksa hiç durmasın ayrılsın. Daha iyisi karşına çıkar.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi böyle bir meseleye objektif bakarsak;Sorun şu daha SEVgiliyiz diyosun bikere YALNIZ ikinizin tatilde baş başa kalması uygun değil mayo vs hiç değil. He ama eğer diyosanız ki illa çıkıcaz tatile SEVen ADAM seni böyle SEVmiş bunun için SEVmiycekse seni hiç SEVmesine GEREK yok, böyle ÖMÜR sürmez.(BEŞİKTAŞ'la sürülür ÖMÜR burdaki ÖMÜR mecazi)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılGit kız, kıyafetlerinin üzerinden kilonu ve vücudunun görünümünü zaten az çok anlıyordur, manken ölçülerinde olmanı beklemez. Kıyafetlerin üzerinden anladığı kadarıyla vücudunu beğeniyo beğenmese zaten anlaşılırdı önceden. Bikiniyle görünce de neden bana burada daha fazla yağının/selülitinin olduğunu söylemedin demez emin ol :D daha çok kızlar bakıyo öyle şeylere
00 Yorumla
+1 yılSevdiğin seni her halinle beğenir. Mayo giyinip alternativ olarak şal tarzında kumaşlar var bunlarla oturup kalktığında güzel bir görüntü bile elde ede bilirsin. Beraber kalmaya gelince, aynı odada kalmanızın size getirecek olan ileriki zamanlarda zorluklarıda göz arda etmek gerekirse aynı odayı paylaşmanıza gerek yok derim. Gideceksenizde iyi tatiller 🙋🏻♀️
00 YorumlaBence gitmelisin sonuçta 2 yıldır berabersiniz o seni o haliyle kabul etmiş ve sevmiş. Bende çok çekiniyorum bu konuda ama onunla beraber vakit geçirmek çok güzel. Kiloyu falan dert etme sen eğlenmene bak 👍🏻
11 Yorumla
Sorançok sağol ya üzülüyorum çok
Ulen sabah öğlen akşam kızlarla yaşayan erkekler namus bekçisi imam felan kesilmiş sizene naparsa yapsın nedir bu iyi görünme çabaları buda mı bir taktik 😂
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle aynı odada kalma aynı yatağı paylaşma durumu var mı bilemiyorum. Eğer böyle bir durum var ise zaten her yerinizi görecek kaldıki bilmiyorum ama o iki günlük tatil onun için cinsellik yönünden güzel bir plan da olabilir.
10 Yorumla
+1 yılSeni seviyorsa senin her halinle mutlu olur. Hiç takma kafana. O onları sen bahsetmezsen görmez bile. Senle vakit geçirmek istiyor. Daha ne istiyorsun.
20 Yorumla
+1 yılZaten kilolu olduğunu biliyordur. Sen de biraz diyetine özen gösterip kısa süreli de olsa egzersiz vs hazırlanabilirsin. Bence gitmelisin. Güzel bir teklif.
20 Yorumla
+1 yılYa dert ettiğin şeye bak 2 yıldır kilona bisi demeyen adam 2 günlük tatilde mi bisi dicek böyle bir şeye nasıl kendini inandirirsin o tatile gidin ve biraz eğlenin böyle komplekslere de kapılma kendini boş yere germiş olursun
00 YorumlaValla benim bir 7 8 kilo fazla var eylül de düğün var balayı için otel ayarladım diyor ona bile gitmek istemiyorum sen düşün daha bu bide sevgili kaçar valla bizimki için yine herşey geç olabilir 😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılNikahsiz nereye gidiyorsun?
Bedenin kilodan genis dursun ziyani yok
Karakterin genislemesin kâfi40 YorumlaNasıl insanlarsınız anlamıyorum bunlar bizim kültürümüzde yoktu nerden çıktı böyle abuk sabuk mevzular aklım ermiyor biz olsak gitmezdik evli olmadığım bir bayanada böyle bir teklifte bulunmazdım.
20 Yorumla
+1 yılGitme kardeşim cok istiyorsa evlendikten sonra gidin tatile ve olursa olsun bu devirde babaya dahi güce olunmuyor devir kötü isterse 6 yıllık sevgilim olsun nefistir bu her saniye bir günaha Allah muhafaza gitme kardeşim hem senin için hemde sevgilin için emin ol böylesi daha iyi ailem izin vermedi diyebilirsin bahane olarak
00 Yorumla
+1 yılBence bırak bu tatil işini. Esin değil sonuçta. Daha sonra erteleyelim canım de. Ve kilo vermek için çokça zamanın var. Verirsin güzelce.
10 YorumlaEvlenmeden olmaz. Birşeyleri doğru zamanda yaşamalısınız yoksa sonuçları bazen kötü olabiliyor.
20 Yorumla
+1 yılGit tabi o seni öyle kabul etmiş sen niye kendini kabul etmiyorsun kardeşim
20 Yorumla
+1 yılşişmanlığın hoşuna gidiyor bile olabilir şahsen şişman bir kız arkadaşım olsa onun yumuşak bedenini görmek için tatile gitmek isterim onunla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Çocuk salak değilse kıyafetlerin altında az çok nasıl bir vücut bulunduğunu iki sene içerisinde çözmüştür.
Boşuna güvensiz olma, git.00 YorumlaBence bunu eşiniz ile yaşamalısınız. Sevgili ile bir yerlere gidilir ama bu biraz fazla olur sanki. Üstelik buna hazır hissetmiyorken kendinizi..
00 Yorumla
+1 yılKendine güven! bir gram et bin ayıp örter demişler! tatlı dilin olsun balık etli olmana takan olursa serefsiz olsun o derece. Deneyimle sabittir.
00 YorumlaBu durumun değerini bil bence, nişanlı veya ailelerinin bilgisi olmadan bunu yapabiliyorsan, bu gibi şeyleri düşünmek biraz garip.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biraz kilodan ne olacak? Senden biraz kilon var diye soğuyacaksa zaten uzasın gitsin. Hayır gelmez ondan.
00 Yorumla
+1 yıl1-2 ay sonrası için anlaşırım o sırada diyet yapar, deli gibi spor yapar taşlaşır öyle giderim tatile :)
*Gecen bol olsun.*00 Yorumla
+1 yılno no asla gitmem zaten dkskdk eski erkek arkadasim istedi ama gitmedim neden cunku bir pandayim dkjdke orda simdi gorur guzel kuzlari falan zayiflari onlarda kalir gozu sende kendini kotu hissedersin bence sende gitme
00 YorumlaGünah günah hesap günü geliyor Allahım Ya Rabbim gitme kızım.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. gitmek istemiyorsun anlasılannn , izin alamayaacagını soyle ve gitmee , kilon icinde sorun yaratmamalısın , seni seven oyle sevsinnn
10 Yorumla
+1 yılO senin eşin değil kocan degil ailen böyle birseye nasil musade ediyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Gitme bence seneye gideriz de atlat.. ben sevgilimle gitmusdim. zayif oldugum halde utandim. plaj da her tur kusur farkediliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Kusuru gizlemek daha büyük kusur değilmidir.
+1 yıl2 yıldır bir yanlışını görmediysen bence gitmelisin. Sizin için iyi olabilir
10 Yorumla
+1 yılSeni oyle sevecekse sevsin. Utanma. Fazlan varsa biraz daha kapali giyin. Tül gibi seyler oluyor ya bikinin mayonun uzerine giyiyorlar onlardan giy hep
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAilen izin veriyorsa olacaklardan sonra pişman olup ağlamayacaksan git.
10 Yorumla Ben olsam giderdim, yanımda sevdiğim kişi varsa hiç bir şey umrumda olmazdı.
00 YorumlaSeni seven adam birkaç kilo fazlanla sever zaten. Eğer çok rahatsız oluyorsan şok diyeti yap
06 Yorumla- +1 yıl
ben bir kızla tatilde başbaşa olacam ve kıza hiçbişey yapmayacam. Önümdeki keserim, erkekliğimden de şüphe ederim.
Ha sen öylesin diye diğerleri de mi öyle olacak diyeceksin, biliyorum. Evet... Bu konuda öyle olacak.
Bırakın salağa yatmayı kız da biliyo ne iş döneceğini karı koca mı bunlar başbaşa tatile çıksın. Bırakın bu işleri yaa
Lokumbedeniz var instagramda orda o kadar cici mayolar var ki... hem 2 yildir kilonu görmemiş olamaz
00 Yorumla
+1 yılKendinle barışık ol bence zaten o seni bu halinle sevmiş hem birazcık fazlalıklardan bişey olmaz her insanın kusurları vardır elbet
00 Yorumla
+1 yılgitmezdim benimde Kilo sorunum var biraz anliyorum seni
011 Yorumla- +1 yıl
Olabilir kilolu olunca mayo giyilmiyormu
- +1 yıl
@fıstıklıekmek giyilmiyo degil sevgili orda bikinili kizlara bakacak bir kizcagizda üzülecek ya da kiskanacak o yuzden gerek yok hic gitmeyin tatile ya da ayrilin tek basina gitsin zayif bikinii bir kiz bulsun
- +1 yıl
Haklısın sen bu yüzden terk edilsen üzülmezsin sanırım
- +1 yıl
@fıstıklıekmek merak etme terkedildim zaten icin rahat olsun mutlu olabilirsin
- +1 yıl
Sanmıyorum güzel bir kadınsın
- +1 yıl
@fıstıklıekmek terkedildiigmi ispat etmeye ugrasmicam ister inan ister inanma erkek milletine hic bisey yetmiyor hep daha iyisini hep daha guzelini ariyorsunuz
- +1 yıl
Yoo herkesin farklı tercihleri olabilir ben kilolu severim bir başkası zayıf
- +1 yıl
@fıstıklıekmek benim karsima cikanlar hep zayif sevdi demekki ne bileyim
- +1 yıl
Haklısın bunu soramazsın da
- +1 yıl
@fıstıklıekmek hayir madem zayiflarda gozun kalacak hic sevme beni ama yok iste erkek milleti ne istedigini bilmedigin icin
- +1 yıl
Yaaa 🙂 sen mesajını açarmısın lütfen
+1 yılKilolu olmanla tatilin ne ilgili bar kendinle barışık ol.
00 Yorumla
+1 yılYanı kilo dışında senin için başka sorun yoksa git.
00 Yorumla2 yıldır beraberse biliyordur senin sıkıntını ve bu sorun yaratmaz kendine güven.
00 YorumlaNeden utanıyorsun seni sevmiş ve seninle cıkıyor kendinle barısık ol
00 Yorumlasevgilin seni olduğun gibi sevmese sevgilin olmaz. bence bu fırsatı kaçırma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Vay be , derde bak.. ne büyük derdin varmış senin öyle..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. seni gerçekten seviyorsa azıcık olan kilolarını önemsemez bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de çok kilo yok ama bacaklarım biraz fazla kalın bende o yüzden yanında denize girmek filan istemiyorum ama illa gidelim diyo inşallah inceltebilirim bir an önce şu bacakları
00 YorumlaSeni sevecekse kilolu halinle sevsin niye kasıyorsun ki bu kadar sonuç ta kimse 4 4 luk değil
00 YorumlaSeviyorsan ve seni seviyorsa utanılacak bir şey yoktur bence.
00 YorumlaSpora başlamalısın ve gerçekten seviyorsan sorun etmezsin ki o da seviyorsa o da sorun etmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılYerinde olsam gitmem. Kendimi iyi hissetmediğim bir şeyi yapmak içimde tedirginlik uyandırır.
00 Yorumla
+1 yılHerşey dış görünüş ve tip demek değildir herkes olduğu gibi kabul edilmeli. Seni seviyorsa gözü kilona falan takılmaz sevdiğin kişi ile o tatile gitmelisin rahat ol sorun etme ozaman herşey daha sorunsuz olur 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılçirkin de değilim de, yani utanıyorum gene de millet şimdi bikini giyecek ben mayo :( ayıp olmaz mı sence
- +1 yıl
Fazla sorun etmişsin ama olmaz ki hem neden ayıp olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnunla aynı odada kalmak gerekirse o işi yapmaktan utanmıyonda mayodan mı utanıyon mayonun utanılcak bir yanı yok
21 Yorumla- +1 yıl
barız tam ısabet bı cevap tesekkurler boylelerı kendını akıllı sanıyor vurdurmaya utanmıyorda kıloya takıytor ya
+1 yılO zaten kilonla sevmistir seni. Kiyafet ne kadar kapatabilir ki
00 Yorumla
+1 yılgünahı hiç umrunda degil Allahdan korkuyosunda sevgilinden cekiniyosun tüü
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle doyasiya sevişmek koklasmak istiyor tatilde, sende arzu ediyorsan kim tutar sizi, ama sakın gece fazla ses çıkarıp yan odadadikleri azdirmayinn:))
20 Yorumla
+1 yılTatile gidene kadar azıcık fazlalık gidebilir yeterki iste 😊
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmişse zaten herşeyini kabul etmiş demektir.
10 YorumlaKilonu değil nikahsız gidilen tatili sorun etmelisin.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle buna takılmamalısın bende aynı durumdan muzdariptim ama sonunda gittim ve hiçbirşey düşndüğüm gibi olmadı aksine herşey çok güzeldi aksine seni herşeyinle daha ço sevdiğini anlıyorsun hiç kasma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sorun etme seni olduğun gibi seviyor ki seninle birlikte. ha kilondan dolayı soğursa falan zaten sana yaramaz öylesi yol verirsin
00 Yorumla
+1 yılEe git mayo giyin ama üzerine bir şey al flnveya rahat etmiyorsun gitme mecbur değilsin
00 Yorumla- Devamını Gör (154)
Devamını Gör(199)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Biraz kilom var ve sevgilim beraber tatile gitmek istiyor, çok gerginim kabul etmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım