ACİL YARDIM! Eski flörtü takipten çıkarmak?

Yaklaşık 3 haftadır bir kızla görüşüyordum , 2 gün önce bana yapamadığını birşeyler hissedemediğini ; ilerde de ne olur bilmediğini söyledi. Arkadaş kalalım dedi ama ben 3 haftada bu kıza haddinden fazla bağlandım veya yakınlaştım. Çok güzel zamanlarımız oldu bu kısa süre içerisinde. Bende ona bu vakitten sonra arkadaş kalamayacağımı söyledim. Başlarda instagramdan silmeyecektim aslında belki bir ümit yazar umuduyla 1-2 gün geçirdim ama baktım ki umut insanı daha fazla yoruyor. Hikayelerinde fotoğraflar paylaşıyor ve insan baktıkça daha kötü oluyor. Bu yüzden dün gece onu ve arkadaşlarını instagramdan çıkarma kararı aldım. Arkadaşları niye diye soracak olursanız , hep onlarla birlikte. O birşey paylaşmasa bile arkadaşları onunla birşey paylaşıyor ve ben bunları görmekten hiç hoşlanmıyorum. Sizce doğru bir karar mı verdim arkadaşlar , fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim...
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca şunu da ekleyeyim arkadaşlar , bu yaptığım çok çocukca gözükebilir ama o kadar güzel vakit geçirdikten sonra , el ele tutuşup sarıldıktan sonra da bana yapamıyorum demek çok koydu. Bunlar yaşandıktan sonra beni istemeyip yapamıyorum diyorsa benimde bunu takipten çıkarmamın bir komikliği yok diye düşündüm.
ACİL YARDIM! Eski flörtü takipten çıkarmak?