😊GÜNAYDIN HERKESE.
Sizce Aşkta Akıl mı önemli Kalp mi❤? ( Gü Nay DııııN yüzünde gülücük olan herkese?
😊GÜNAYDIN HERKESE.

Aşk hissetmektir Yarende can olmak canda huzur bulmak. Onun varlığı ile bile kalbinin durmadan hızlıca atması demektir aşk.
Aşk mesafelere rağmen kalben dokunmaktır kalbine. Bir mesajıyla çocuklar gibi mutlu olmak , günaydın deyişiyle yüzünde tebessümler oluşturmaktır aşk.
Aşk karşılıksız hiçbir beklenti olmadan sevmektir. Onun mutluluğu için gizli çırpınmaktır aşk.
Aşk dua etmektir sevilene. Allah rızası için sevip fani değil sonsuzu olmak demektir aşk.
Aşk öyle bir histir ki , Ay balasının varlığıda yakar ruhunu yokluğuda.
Aşk ona bakarken onda kaybolmaktır...
Aşk deli gibi sevmektir Akıllı işi değil Hamd olsun mevlam hep deliliğimizi sonsuz kılsın Ferhat ile şirin gibi Leyla ile mecnun gibi Aslı ile Kerem gibi...
Sesimden yine dinlersin Ay balam merak etme başım üstüne sen yeter ki iste :)
Estağfurullah yaa deme öyle mahcup oluyorum sonra 🙈 sen kendi sesine bak asıl kızınca çok şirin oluyor programlada olsa güzel yani :)
normali de güzelmiş ay balam :)
hahahha hoşuma gitti klip aam eş zamanlı olarak kadının da içsel mekanizmasının tepkileri görmek isterdim :)
kesinlikle :D
https://www.youtube.com/watch?v=3uS_yMS9lW4
Akıllı aşık hiç görmedim! Aklın oldugu yerde aşk yoktur bence :)
Gönül akıllı olana meyelli
😏
Cevap
34Cevap
Aşkta akıl baştan gidiyor o yüzden kalp :)
#hacıemre
Akıl üstün gelirse o aşk aşk olmaz mantık ilişkisi olur ki kuralları olur. Oysa aşk kuralları olmayan yarını olmayan laybetme korkusu olunca işt wgerçek aşk o olur. Aşkta üzüleceksin ağlayacaksın morelin bozulacak. Ama akıl üstün gelirse bunların hiç birisi olmaz ki buda gercek aşkın doğasına aykırı
Bu iki şey birlikte çalışmadan aşk denilen şeye sahip olamazsın ki. Aşk dediğin yürekte olur ve akıl onu tasdik eder. Aklın tasdiki önemlidir. Çünkü güzel analiz eder. Aşk yürekte gizlidir. Dışarıya çıkmaya yakın insanı kendinden alır. Akıl olmasa sahte aşkın rüzgarına kapılıp gidersin.
Aşk dediğin sanma ki fanidir. Ebedi olan aşklar da yok mu güzel kız?
Aşk dendiğinde herkesin aklı farklı çalışır. Aşkı kişiye göre yargılarsak birçok farklı insan var. Aşkı mantıklı kullanan ve aşkta mantık arayan ☺️
Sana bendeki aşkı anlatmak lazım aslında. Ama o aşkı herkes anlayamaz sanırım.
akıl ve kalp bir olmazsa o aşktanda asla emin olamayız ve büyük olasılıklada hatalar yaparız. kalp yeri gelir bir gülüşe kanar ama akıl bize yol gösterir. ancak akılda asla tek başına kalp istemezse karar vermede etkili olmaz yani uzun lafın kısası her ikiside bir bütündür aşk için.
Akıl ile kalp birbiriyle bağlantılıdır. Akıl kalp olmadan çok bir işe yaramaz kalp ise akıl olmadan sevemez. Sonuçta aşkın devamı sevgiyle bağdaşlaşır. Saygılar efenim (:
No no no katilmiyom 😄😄akil sadece olayi bozar akilsiz olun #delisevin 😂
Zaten akıl az bir işlev görür. Sadece onu hatırlamaya ((::
Günaydınlarrrrrrrr Aşık olmak istiyorsan kalp, evlenmek istiyorsan akıl&mantık ekseninde hareket etmelisin tatliş. 🙏
Klasik bir cevap oldu ama maalesef durum bu canım. 😞
Hehe heheh süpersin. 😉
Sabah sabah nerden çıkardın ya😂
İkiside önemli
Kalp ilk once one atılır. Sonra düşünüp ben ne yapıyorum dersin belki de akıntıya kürek çekersin... 😊
Günaydın ☺️☺️ Ben hep kalbe önem veririm canısı
☺️☺️
Akılsız bir insan boş bir insandır o yüzden kalbi bile yoktur
Kalp sevmezler aşk olmaz geçirebilmek içinde ortak akıl sart
Akil önemli. Ama kalp de hissetmeden olmuyor çıkmaz sokak 😂
aşk aklı baştan almazmı?
@Laydy_Jt aşk zaten imkansız olanı sevmektir. iki bakışma ile aşkmı olur, mertebeleri vardır ve üst limiti yoktur bence
bence çay önemli yaaa :) günaydın
Günaydın knk aşk mı o ne ;)
Her ikiside onemli 😉😂
Sanki leyla kaldi mi huri😂 ask akil isi degil eee bende deliyim ama hep tek tarafli seven nuriyim ben😂😂
Bana gore mantik ve akil #Laydy_Jt
bence önemli olan kalp
Kalp aklın önüne geçiyor genelde canısı
Akıl olursa o aşk olmaz...
Puhahahah sesli guldum ya😊😊
kalp tabi ki ki ki (*) :D
Tabi ki akıl önemli akılsız biriyle olmaz
Aşk gelip. Geçici. Olduğu için Akıl önemli
😂😂😂😂helall
ilk önce kalp çarpması
sonra akıl diyorum :)
sevdim mi tam severim