Evet, Kesinlikle bu söze katılıyorum
Hayır, Kadınlar böyle birşey yapmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben hep bunu soylerim. Erkekler, ormandaki vahşi dişi kaplan gibi gorunen kadınların cazibesine kapılır. Ama o dişi kaplan ne zamanki sevgilisi olur, bir süre sonra o ozgur niteliğinden rahatsız olup, kaplanın pencelerindeki tırnakları sokmeye kalkarlar. Dogrudur.
Siz haklısınız Bayım😊
Peki sen nasıl bir erkeksin? Bunlardan yakınır gibisin.
@meraklibirkedi ben erkek kimliğimden bağımsız, 3. goz gibi tarafsızca yorum yapmayı severim meraklıkedi!
Kadının ozgur ruhunu yani pencelerindeki tırnakları sokmeyi degil, tam tersi erkeginin yanında daha da ozgur ve ozguvenli oldugu halleri seviyorum ben. Bu nedenle evet senin alıskın oldugun, özgüvensiz kıskanç apaçi erkek profili degilim
Alışık olduğumu bilmem de - popülasyon olarak hayli baskın geldiklerini kabul edecek olursak - benim de o tiplerden pek keyif aldığım söylenemez. Merakımı giderdiğin için teşekkür ederim. Demek kediyi öldürmüyor merak...
@meraklibirkedi ormandaki kaplanı vahşi diye sevip sonra o tırnakları sökünce ondan sıkılan erkeklerden söz ettim. Bu benim baskın olmadıgım anlamına gelmez. Kadının kendine ozgu, özgür ve güvenli davranışlarını baskılamam. Hele ki o kadını bu ozelliklerinden dolayı begendiysem. Fakat daha fazla özgür olması için cesaretlendiririm. Baskın biri olarak da bir kaplanla zaman geçirmek mümkün. Merak kediyi kaplan yapar, öldürmez aslında...
Sanırım ben de kaplan olmak istiyorum. Çünkü o özgürlüğü de seviyorum merakı yaşamayı da.
Evet doğru önce onları almaya sonra kendilerince şekillendirmeye çalışıyorlar ( genelde)
beni ben olduğum için seven başımın üstünde yeri var, beni değiştirmeye çalışmayan yargılamayan hatalarım ve kusurlarımla bile seven..
Belkide başkalarıda aynı şekilde aşık olur diye korkuyorlardır.
Yaptıgımdan degıl de fikir yürüttüm 😄
Cevap
18Cevap
Katılmıyorum aksine aşk körlüğü ile aşık olduğu insanı hayalindeki erkek sanıyor aşkı azalıp gözü açıldığında da değiştrip hayalindeki adam yapmaya çalışıyor.
Bu söze katılmıyorum. Kadınlar hayalinde kurduğu kişiyi siz zanneder, evlenir o kişilik olmanız için çabalar, o kişilik olmazsanız dabo yuva dağılır.
O özellikleri almaya kalkarlar
Alırlar da
Sonra da değiştin diye tavır yaparlar
Nefes almamız bile suç statüsünde sizin hayatınızdayken
Kesinlikle katılıyorum 👍sanki bir erkek sormuş soruyu
Genelleme yapmamak lazım.
Her yönüyle denk gelen erkek ve kadın cenneti bu dünyada yaşayabilirler.
Helal sana sen bayağı akilli kızsın. Çabuk sinirlenme olmasa iyi olacak.
tamamen çok doğru. zaten insan oğlunun genel huyudur o sevdiği şeye sahip olma arzusu
insanları kalıba koymak en büyük hata olduğu gibi sev
yorum yok ama yinede cvp verdim :(
Doğru galiba kız ayool
Büyük olasılıkla evet
Doğruluk payı var
Kesinlikle A
Çöl flğrh %90 boyle
Yok öyle bisey
doğru
Katılıyorum
efsane
eh işte olabilir