Pazar sabahları kahvaltı hazırlayan erkek mi, yoksa dışarıda kahvaltıya götüren erkek mi daha makbuldür?
Kadınlarımız ronmantizm olsun diye canla başla çabalarken, erkeklerimiz bu işten kaçmak için çabalayıp duruyor. Her pazar kahvaltı hazırlayan erkek bir zaman sonra sizi sıkar mı? A- Kahvaltı nedir ki? daha güzel şeyler yapsın. B- Pazar sabahı uyandırmam ben aşkımı. C- Her sabah ben hazırlıyorum bir gün de o hazırlasın. D- Kalkar birlikte hazırlarız aşkitomla. E- Erkek adam kahvaltı hazırlamaz. Sizce erkekler arada jest olsun diye kahvaltı hazırlamalı mı?
Pazar sabahları kahvaltı hazırlayan erkek mi, yoksa dışarıda kahvaltıya götüren erkek mi daha makbuldür?
Bence ne ben onu uyandırayım ne o beni uyandırsın. Beraber sabah kalkıp kahvaltı hazırlamak en güzeli. Dışarıda ekstra masraf yapacağız masrafı geçtim o saatte hazırlanıp dışarıya çıkana kadar açlıktan ölürüz. Hepsini geçtim sonuçta o benim eşim ve her şeyi beraber yapacağımıza söz vermişizdir. Kahvaltıyı da beraber yapalım. Dışarıda abes bir şekilde yapacağımız kahvaltıdan ise sevgiyle yaptığımız her şey daha makbuldür.
Valla ikisi de makbul. Hazırlamasa da yardım etse ona bile razıyız. Hadi hiç bir iş yapmasın hiçbir şeye dokunmasın ama sevsin, ilgili olsun, kaba olmasın yeter. Bir erkekten de başka birşey beklenmez zaten
En İyi Cevaplar