AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
keşke bırakaydın döveydi ne cüretle sana gelip sarılır
İşte o da öyle dedi ve üstüne yürüdü ben de ani refleks olarak önüne geçtim suçlu ben oldum
Ozur dile ben seni düşündüm falan de yoksa o iti oldursen umrumda falan olmaz de sende
Barıştık
Adam kızkanmis baya kırılmasida normal guzel bir iftar gununde gonlunu al
Yapacağım 😊 aç yattı içime oturdu
Iftarda telafi edilir merak etme ac kalsin biraz
İnşallah
git sırnaş baştan çıkar ezan okunmadan çabuk koş kız
Yaklaştırmıyor ki
saldır yav direk orasından tut bu benim de
Bizde onlar yoj
Nasıl yok ilişkiye girmiyormusunuz
Giriyoruz ama öyle üstüne atlama vs.. Olayları yok.
Onlar olmadığı icin öyle zaten
Kuzeni sana mi asılıyor
Evey
Ohoo bir daha kuzenin olduğu ortam da olma adam kiskanmis
Kayınvalidem getirdi işte
Yapacak birşey yok sende fazla yüz verme geldiğin de adam şimdi kafasında neler neler kurmustur
Geldi sarıldı özür diledi 😊😊
Allem ettin kullem ettin adamı baştan cikardin5🤣
Birşey yapmadım ki
Nasıl oldu peki
Kendi gelip sarıldı
vay be bu işte brişey var dikkat et seni takibe almış olabilir
Yok yahu gece boyu sırtında ağlanıp durdum.
hea o zaman acımıştır =)
😒😒acıma hoş bir kelime değil.
evet degil maalesef
Aile özelini burada paylaşan gerizrkalı bir karı daha.
dengesizin biriymis kuzen esinde olayi bildigi halde sana ne tavri yapiyor
Zoruna gidiyor eşim ben düşük yaptıktan sonra daha çok üstüme titrer oldu herşeyden kıskanıyor sabrı kalmadı demek ki bu konuda
iyi sevindim baristiginiza
Adam hakkı ne sariliyorsun Adams mesafeli davran sende
Ben sarılmadım o sarılmaya çalıştı eşim zaten hemen üstüne yürüdü
Tatlı kıskançlıklar bunlar yaa bu tarz şeyler için huzurunuzu kaçırmayın bence. Sende o kuzene karşı tavrını almalısın mümkün olduğunca uzak durup seviyeni korumalısın
hmm. muhtemelen yalnızlığa düşmüş sevgiye muhtaç olan koca bekleyen birinin senaryosu.
@AAnlaartıkkendini sahsen ben olsam sarilmasina dahi mudahale ederim yengecim bile diyemezdi bana agzinin payini verirdim 😆😅bunun refleksi feln yok heralde snein boyle basina gelse...
@Xxrumusa sen öyle yapardın ama herkes her durumda her yerde senin gibi davranmalı demek değildir bu. İnsanlar farklı olduğu için farklı davranış biçimileri olur; robot değiliz değil mi? “.. herhalde senin basina gelse...” yazarak ne demek istediğini pek anlayamadım ama herhalde “hoşuna gittiği için birşey yapmazdın” demek istedin. Pasif agresiflik mi var sende :) ben olsam zaten en baştan o kuzenle görüşmezdim.
@AAnlaartıkkendini sorun şu aile bilmiyor mecbur geldi ve sarılma olayı şöyle oldu aileyi uğurlarken hepsini öptüm sıra ona geldi tam geçecekken tuttu eşim ona kızdı
Canim zaten sen sunu bilmiyorsun heralde akrabada olsa bir erkegei opmek harammmm
@Xxrumusa ailenin bilmesine gerek yok ki; görüşmesinler
@Xxrumusa sen kardeşini öpmezsin yani öyle mi? Hem bu adamın kuzeni kadının değil. Zaten onu öpmez
İşte bu detayı verseydin ilkten herkes sana suç atıyor çünkü yok kuyruk salladı, yok gülümsedi saçma sapan şeyler işte. Görüşmeyin onunla
@AAnlaartıkkendini zaten herşey yanlış lanse ettiriliyor
Haram diye diye herşeyi yasak yaptınız bizim aile yapısında kız erkek ayrımı yoktur.
Canim biz haram yapmiyoruz dinin kurali boylr
O kuzenle bu kizin hicbir kan bagi yok tabikids opmucek
Sana kalmadı haram helal gözetmek
Boşver sen Xxrumeysanın dediğine bakma ona göre dünyada bir o “namuslu kadın” 😂
@AAnlaartıkkendini bence de
@Xxrumysa hoca kesildin başımıza; bir yaz bakalım (yerini bildirerek) nerede yazıyor bu küçük kız. Hem sen müslüman sın diye herkesi müslüman zannetmem çok tuhaf.
Senin anlama kapasitene tukureyim😃😂😂yukarda yazdigini gormemisim kardesini opmezmisin diyorsun da o kardes bu bir kan bagi var peki bu kizin esinin kuzeni..
Namuslu kadin diyorsunda evet allaha sukur namusum var 🤗
@Xxrumysa hadi kıvırma da Kuran’ın neresinde yazdığı söyle kız imam seni. Ben sana namuslu demedim küçük kız sen öyle anlamışsın 😘
Ben orda espiriye vurdugunu zaten anladim bu bir ne git kafalisin lan yeter yazip durma sikecem belani ulan yasin kac daha ergen
Birde laf soktugunu sanan mal 😂😂ulan ergenlerle ugrasiyoum resmen
La oglum demeki sen herkesi opuon iyi op zaten deidklerindende bacım oldugun anlaşılıyor
Bu yuzden bu gocunman
Bacim degil o×××u
@Xxrumysa maşallah, maşşalah ne kadar da terbiyeli bir kızsın. Ağzında pek temizmiş. Senden çok iyi müslüman olur vallahi, bir de haram dan bahsedersin seni gidi “namuslu kız” seni. Allah anana babana bağışlasın eminin seninle gurur duyuyorlar. Çok güzel yetiştirmişler seni; bravo
Kizim sahabhtan belli yaziyorsun bakkk sonunda duramadim patladim benim de bir sabrim var ugrasmak istemiyorum yazma lan yazma anlamiyormusun tam sne git kimle opusursen opus anaaa gina getirdiniz sakin yazmaa yeter
Eşinin tepkisi kuzenin aklını başına getirmiştir sende mesafeli olmak zorundasın eşin burda haklı konumda sonuçta seni seviyor kıskanması normal biraz zaman ver ve eşini cok sevdiğini göster 😉😉
Savaşma seviş canım. Eşini ancak o gevşetir. Bir kaçta güzel tatlı söz
:D :D harbiden kuzenin hanzoluk yapmıs
ben olsam bende kızarım ama küsmem
Haklı adam kiskanmakta. Kuzeni ile arana mesafe koy bence.
Nefret ediyorum kuzeninden 😒😒yakın değilim ki
Bugün engel olmasaydın kocan haddini bildirseydi o zaman bir daha canım yengem felan diyemezdi! Engel olarak hata yapmişsin. Mecbur olmadigi surece gorusmeyin onunla.
Ani oldu 😟😟
urfa küsmesin sna boşver bunlar tadı tuzu ilgi istiyordur
Ortalığı zaten karı milleti karıştırır... Bok mu var söylüyorsun adama? Suç sende çek şimdi
@ruzgarım Allah Allah, kuzen erkek kocası erkek iki çocuk gibi birbirine sataşıyorlar ama ortalığı kadın karıştırıyor? Kuzen densizlik yapmış, kocası kuzeni karşısına alıp adam gibi konuşacağına çocuk gibi tripler atmış sonra da küsmüş ama kadın suçlu oluyor öyle mi? Tuhaf yani.
Sen eşine neden söylüyorsun ki? Adam ne yapacak sinirlenmeyecek mi?
@ruzgarım söylemeseydi kocası sonradan farkına varsaydı daha mı iyi olacktı sanki? İnsanın sinirlenmesi normal ama o siniri / öfkeyi nasıl telaffuz etmesini bilecek. Olgun olmayan insanlar bu koca gibi davranır işte.
Tamam da o an kötü şeyler olabilir buna nasıl engel olacaksın?
@ruzgarım olgun insan engeller işte; öfke kontrolü diye birşey var. Her sinirlendiğinde saldırırsan vay haline.
Başına gelirse anlarsın.. Böyle bir durumda sakin olmak zor
@ruzgarım başına gelse anlarsın da ne demek; ben de bu dünyada yaşadığma göre benim de çok sinirlendiğim olaylar oldu ama ben kalkıp karşımdakine saldırmadım
Böyle bişey yaşamadığını düşünüyorum
Umarım yaşamazsın
@ruzgarım o senin düşüncen
Temenni mi görmezden gelme
@ruzgarım anlamadım?
Umarım yaşamazsın demiştim onu diyorum
@ruzgarım umarım
Kendi haline bırak zamanla eşin sakinleşir senlik bir durum yok
Gece güzelce ver adama 3-5 saat sevş olur biter. bir dahada kuzene kuyrk sallama
O kuzeni eve alma eşinden yana ol bence esinle de konuş gelmesin bir daha de evime felan
Zamana birak bence.. kuzenlede birdaha görüsme.. eșin hakli kim olsa ayni seyi yapar
😂😂😂😂 madem ona anlattin kiskaniyorsa bunun önüne kendi geçecekti
Eee adam haklı abla ne diyeyim. Düzelir yaa biraz zaman.
Vallla sikintili bir durum var ama sizin olayı çözebilecek bir kişi var
Neden söyledin ki soylememeliydin şimdi en ufak bişey de hep sorun çıkacak sizinde huzurunuz kalmicak
3 yıldır sorun olmuyordu eşime bu yıl sadece o pid herif abartıyor eşimi delirtmek için 😟😟
Sen ne hissediyorsun kuzene karşı hal ve hareketler önemli
Nefret ediyorum ondan saplantılı bir ruh hastası o
O iyi olurya o an bir heyecana kapilirsin seks yaparsın örnekleri Çok
Güzel bir muamele çek kocana yarına bir şey kalmaz..
Senin bir suçun yok ki. Bunu eşine düzgünce anlat.
Dedim ama sinir olduğumu biliyorsun yapma bunu dedi
Senin bir hatan yok gibi görünüyor.
O kuzenle iletişimi keserseniz düzelir
Aile bilmediği için mecbur
Ne kadar geniş bir kuzen adam haklı düzelir bekle
Eşimin kuzeni
Hata o dengesizi davet edende valla :D
Eşimin annesi davet etti
Kiskaniyir sevgiden).
Öyle ama aç aç yattı 😟
Olsun seviyor seni).
Siniri geçince düzelir
Sizde neden o yobazi cagirdiniz mk
Kayınvalidem çağırdı
Adama bam ne rahat lan. Sarılmak falan
Serefsizlikmi 🙄🙄 yoksa sucmu?
Merak etme zamanla gelir sana o şey etmek için 🤣
Düşman herzaman içerde olur başta akrabalar,
Fazla akrabalarla gorusmeyın
Yenge ayağına yakınlaşıyor o şerefsiz de.
Bu isin sonu ya grup ya mezar demedi demeyin
ben olsan o kuzenin a. mnna kordum
ne mal adamlar var ya
Bence de 👍
ayy kiskanmis cok tatli. barisirsiniz merak etme
Doğru olanı yapmışsn yenge : )
yatakta sarıl ona ve dokun cinsel bölgelerine
İyili senin gibi bir eşim yok
Oha lan bıraksaydın da dayağı yeseydi eşin
Eşim mi?
Evet yeseydi dayağı oturaydı aşşa
oha olaylar çok değişik bişi diyemem
NASIL BARIŞTINIZ YA MEVZU SIKINTI İDİ
Gelip sarıldı umursamayacağını beni sevdiğini söyledi barıştık
İlginç
İlginç değil sabaha kadar sırtında ağladım durdum.
Senin sucun yok ki
Olsun eşimi çok seviyorum soğuk olmak isteyeceğim son şey
Hiç aldattın mı onu sevgili ilken felan
Hayır tabi ki aldatsam şu an eşim demezdim zaten
Ya ilk sevgili ilken olmuştur
Hayıt olmadı yahu
İyiymiş ben sadık ilişki sevmiyom
Senin sorunun
Evet
Eşini tutmamalıydın , hata yaptın
@balabanbaybars tutmasaydı kavga çıksaydı, biryerlerini kırsaydı, kuzen polise şikayet etseydi, kocası içeriye alınsaydı, akrabalar da birbirine düşseydi; evet ya doğru söylüyorsun tutmasaydı kocasını
Deneme yaptım olmuyor , polis teşkilatımız anlayışlı , saygı duyuyorlar vede karısı destekler adamı , şayet desteklemez ise...
@balabanbaybars problem de o zaten, polisin anlayışına mı bağlı olurmuş; suç işlediysen suç işledin. Ama boşver siz bildiğiniz gibi yapın.
İşte anlatartık kendini neler olacağını yazmış korkum bu yönde işte
Anlamaz bunlar uğraşma; onlara kalsa sen ortalığı karıştırdın ve kocanın da kuzenini ya dövmesi ya öldürmesi gerekirdi.
@AAnlaartıkkendini evet öyle anlayan yok resmen
Kadınlar kendi akılları ile böyle çözümler buluyor iste , daha kötüsü olacağını düşünmeden
kuzeninle niye hala muhattap oluyorsunuz
Aile bilmiyor o yüzden mecbur giriyor evime
Yöntemi bizden iyi bilirsin
Yardımcı ol kız işte 😂
Gülümsedim diyosun sarılmasına müsade ediyosun?
@Ulgby problem kadın da değil ki onu ne diye eleştiriyorsun? Problem kocasının çocukça davranışları. Kuzeni alıp karşısına adam gibi konuşsaydı bunlar olmaz dı. Çocuk gibi davranmış adam hiç yakışmıyor koskocaman adama
@AAnlaartıkkendini bak sorun kuzeninde bunun farkndayım ama şöyleki evli bir kadın kötü düşüncesi olan insana gülümsemez sarılmak ne demek buna nasıl müsade ediyor fırsat vermemeli bu bir gerçek ayrıca araya niye giriyor bırak dövsün serefsz pzvngi 😡
@AAnlaartıkkendini canim kocasinda suc yok cocukca davranislari demisin kuzeninde suc ve buna engel olmayan bu kadinda.
@Xxrumysa bence kocasının yaptığı yanlış, olgun insan alır o densiz kuzeni karşısına konuşur onunla. Sonra bakar duruma aynı tas aynı hamam devam ediyorsa görüşmez bir daha o kuzenle. Kuzen suçlu kocası da suçlu
Kadinnin gulumsemesi suc degil kadin sairlmasina izin vermesi suc degil kocasi suclu ne kadar rahat insanlarsiniz. Sizin basiniza gelse sizde ilin erkegine gulumseyeceksiniz bu halde.
@Ulgby herkesin yanında ne yapmalıydı ki? “Konuşma benimle!” diye bağırması mı lazımdı, sarılmaya kalkınca onu itip “çek ellerini üzerimden sapık!” mı deseydi. Kadın tedirgin olduğu için refleks olarak gülümsemiş bu “he, gel kuzen ben de seni istiyorum “ demek değil ki
@Xxrumysa ne kadar saçma bak o karaktersiz kendini bilmeyen geri zekalıyla konuşmaya kalkarsa insan gibi emin ol daha fazlasını yapacak şımaracak anladınmı bu durumda bu şekilde tepki verilmez adam karısına küsmesin ama burda kadında suclu yengecim güzel yengecim demesi belliki hosuna gitmiş😡
@Ulgby görüşmesinler dedim ya
@Xxrumysa aile/akraba ortamında ne kadar tepki verebilir di sence? Konuşma benimle!” diye bağırması mı lazımdı, sarılmaya kalkınca onu itip “çek ellerini üzerimden sapık!” mı deseydi. Kadın tedirgin olduğu için refleks olarak gülümsemiş bu “he, gel kuzen ben de seni istiyorum “ demek değil ki. İki erkek var bu durumda kocası engelleseydi kadın ne yapsın? Zaten birşey yapsa da yapmazsada kabak onun başında patlayacak
@AAnlaartıkkendini bak arkadasım anlamamkta ısrar ediyosun reflex yoktur bu durumda ben halalarımı bilirim yengelerimi bilirim ne birinin yüzune bakarlar ne gülümserler bu reflex değil hele böyle bir sapığı hisseden kadın gülemez anladın mı? Suçlu olab o serefsiz ama kadın yüzüne bile bakmamalı o karaktersiz kendini bir sey sanar kadının kocası kalkıp orada iyice bir dövecek bu kadar basit konusmayla medeniyetle olmaz bazı şeylrr görüşmesinlerde sende cevap yazıp durma senin doğrun sana benim doğrum bana 😡
@Ulgby aile/akraba ortamı bu kadın kimseye bakmadan mı oturacak masada? Zaten baksa da bakmasada herzaman kadın suçlu oluyor. Öyle bir refleks var; tedirgin/gergin olduğunda bazı insanlar istemeyerek (refleks yani) gülümsüyor. İsersem cevap yazarım istemezsem yazmam. Senin doğrularını yazma diyormuyum ben sana? Sen neden benim düşüncelerimi yazmamı kısıtlama ihtiyacı duyuyorsun?
@AAnlaartıkkendini sahsen ben olsam agzinin payini verir sarilmasina engel olurdum daha neyden bahsediyoesun sen
@AAnlaartıkkendini bak seni kısıtlamıyorum çok saçma bir şey söylüyosun kimseye bakmasın mı diyosun kimse demiyorum bak o pezvnge diyorum yokmus gibi davranması gerek ve Şu an yorum yazdğn yer benm cevabmn altı ve konu uzuyor istersen susalım
@Xxrumysa sen öyle yapardın diye herkesin senin gibi davranması imkansız. Hepimiz herzaman her yerde her durumda aynı davransak zaten insan değil robot oluruz :)
@AAnlaartıkkendini tamam sen bildiğini yap uzatma demekki senin karekterin boyle :) hadi iyi gunler.
@Ulgby susalım
@AAnlaartıkkendini ooof oof kocattın beni yemin ediyorum kim ne yaparsa yapsın ben bildiğimi yaparım sende bildiğini yap kimseninde başına böyle bir şey gelmez inşallah ALLAH yardmcıları olsun sende ALLAH a emanet ol kendine iyi bak ✋
@Ulgby eyvallah
Öldürmedigine dua et sen de kuyruk sallıyon
Ne yapıyım Oturupta izleyemezdim.
Kuzeninden sende hoşlanıyorsun bence
Saçmalama allah aşkına
Senin o durumda o yemegi kabul etmemen gerekti
Yahu ben onu çağırmadım ki anne babamı çağırdım
Olsun yinede bana özelden bir yazaemisin sana birsey anlatim ve aklina yatar ozaman neden böyle sorun oluyor diye
Bana bir özeld3n yaz diyom sana birsey diyim barisirsin kesinlikle sana taktik suncam
Hastanelik edemediyse yazık kocana
Böyle öyle kalkınca eşim geri çekilip odaya gitti hıncını odayı kırıp dökerek çıkardı
Ay çok romantik kuzeni kaç yasindaki
27 yaşında
Sen.
Ben de 27
Kocan
O da 27
Bıraksaydında kırsaydı azını yüzünüü
Uff bilemedim atladım önüne 😟😟
Manyak mı onun kuzeni ya :D Canından olcak deli :D
İşte 😟😟
Akşam güzel bir geçe geçirin.
yenge baldan tatlıdır