AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Ayıp ama bu sana büyük bir saygısızlık öyle şey mi olurmuş
E konuşmasınlar bir zahmet tabiki. Ben olsam sildiririm o ne demek öyle.
Takibi bırakmasını hatta engellemesini söylemelisin
yani ona tepkini belli ettin mi al karşına konuşmasan da rahatsız oluyorum de
Açık konuşup rahatsız olduğumu söylerdim.. sana değer veriyorsa takipten çıkardın..
Sadece takipte kalmazlar. Birbirlerine kur bile yaparlar. 😂
Kavga çıkartırım eski sevgiliyi takip etmek nedir ya
İstemediğini söyle. Çok istiyorsa geçerli bir sebep söylesin sana. Mantıksız çünkü. Gerek yok yani.
Her türlü tepkiyi vermekte haklısın. Kısasa kısas yaparım de. Empati kurarsa belki anlar
Eski sevgiliyi sosyal medyadan takip etmenin anlamı yok, bu her iki taraf için de geçerli. Takip etmek sadece onu hatırlamasına sebep olur.
Konuşmuyor niye takip ediyor? Benim eşim eski sevgilimle ortak arkadaşlarımızla bile görüşmeme izin vermiyor ki o eski sevgilisini takip ediyor günahına girmiyim ama belki hala eski sevgilisi ne bişeyler hissediyor olabilir unutamamış olabilir
Takip etmemesi lazım uyarılarına rağmen ediyorsa aklı onda kalmıştır seninle sadece zaman geçiriyor.
Kizi takipten çıkarsan bile telefon numarası vardır. O çocuktan sana hayır gelmez ayrıl
İmha etmelisin ona olan değil kendine olan saygından dolayı
Aklı kalmış yanında olmuşsun ama kalbine girememissin
Takipten çıkarmasını söyle nasıl tepki verirseona göre davran
Takipten çıkarmasını iste bakalım sana ne kadar değer veriyor?
Bende eski sevgilimle takiplesiyoruz ayrildik ama dusman degiliz insanlar anlasamaya biliyor bunun icin dusman olunmaya gerek yok takmayin sizinleyse sizindir zaten
Eğer trol değilse, ya harbi siz salaksınız malsınız bütün pis kelimelere layık malın tekisin sen sevgilim olsan sabah akşam aldatır mal gibi kullanırdım seni. soruyu okur okumaz deteya bakma gereği bile duymadım embesiller
Ne trolü ya düzgün konusmayı öğren sen önce. Yeniyiz diye şu anlık bir şey demedim embesil sensin m*l
Sildiririm yok dersede yolu açık olsun o ne öyle en nefret ettiğim şey
Tepki göster herkes kendi yoluna ne işi varmış iyi kavga çıkar heeee
Takip etme de sonuçta sevgilin değil mi seni üzmektense onu takipten çıkmalı
Hala takipleşmeleri aşırı saçma.
Ben böyle bir şeye müsade etmezdim.
Açık açık sor niye takip ediyorsun isgemiyorum diye medeniyet diye de gelmesin bence ne demek eski sevgili ile devam takipleşmek doğru bulmuyorum
Bende takiplesiyorum numarası da kayıtlı eski sevgilimin ama konusmuyoruz öyle kayıtlı olsa da bişey olmuyo yani belki biraz rahatlarsın diye söyledim
konusmasa da takip etmesi sana saygisizlik empati yapsin
Hemen ayrıl.. demek ki eskisinden umudu var.. aklı onda kalmış
Ne yapıyorsun sen ya? Hemen o kızı takipten çıkıyorsun, hemen!
Takipten çıkarmasını söyle ben olsam engellettirirdim.
İlişkinin sağlığı açısından eski sevgilini takipten çıkarmasını isterdim.
Çek kenara de ki "Ulan ben güzel kardeşim mıyım , takip etmeyeceksin bitti". Bundan sonra anlayacaktır kendisi de.
Önemli olan sana olan ilgisi. sessiz kalarak , durumu çözebilirsin. sana önem veriyorsa sıkıntı olmaz.
Konuş ve ayrılmak istiyorum de eğer peşinden koşar ise öylesine olan bir durumdur
bedenen senle beraber ruhen onla. Boşa demiyorlar ilkler unutulmaz diye
Derin duygular hala ölmemiş muhtemelen can çekişiyor.
Hemen engelle eski sevgiliyi
Nasıl engellicem😃
Şifreyi iste ne bilim trip at 😂
Bence kesinlikle birsey vardir. ama sen birsey deme derim sallama onu. umursama uzaklas. sebebini soracaktir. sordgnda da solersin.
ayril kizim ya bosver kendini kulandirma akli onda
kendini kucukk dusuruyosun resmen ona bu hakki verme canim
birak senin degerini anlasin
ikinizin burcu ne
Benim aslan onun Başak
Ya küçük düşme falan yok daha yeniyiz bir de güveniyorum ondan dolayı konuşucam tabi ki de
sakin guvenmeee o seni 2 nci plana atiyo uzulen sen olursun kendine bu kotulugu yapma
Sağol görüşün için önce burda sormak istedim konuşucam zaten birazdan 🙏🏼
Takip et konuşmuyorlarsa endişelenecek bir durum yok bence.
Bu işte bir ibnelik olduğunu düşünüyorum zamanında ben yaptığım için kendimden biliyorum
Kız senin arkadaşın galiba, bir şey dememişsin çocuğa.
Onunla konuştun mu bu meseleyi
Pek sayılmaz konusmayı düşünüyorum. yeniyiz daha
Onunla iyice bu konuşun eğer SEVgilin yumuşak bir yapıya sahipse eski SEVgilisine ayıp olur diye takipten çıkarmıyodur. Ama senide her hangi bir aldattığını düşünmüyorum. Allah hayırlısıyla mutlu mesut etsin sizi inşaAllah yoktur öyle kuruntu yapacak şeyler. Dediğim gibi konuşman lazım onu anlaman için. Ama onunla konuşurken onu suçlayarak değil de alttan alarak sor bu soruyu. Eğer sen diğer türlü sorarsan o zaman istese de cevaplayamaz senden çekindiği için.
Konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum aslında 😐
Çok teşekkür ederim görüşün için 🙏🏼🙏🏼
Konuya şöyle girebilirsin;Birbirinize nasıl hitap ediyosanız... Sana bişey sorucam ama DÜRÜST ol eski SEVgilinle hâlâ takiptesiniz aranızda bişey var mı eğer varsa GERÇEKten kızmıycam hatta daha rahat olucaksın. Ben senin SÖZüne GÜVENiyorum aşırı kıskançlıktan değil ama şu an seninle bir mutluluk aşamasındayız eğer ikimizde net olursak daha iyi anlaşırız... Gibisinden bişey söyleyebilirsin.
Ne demek rica ederim. İnşaAllah çözülür bu sorununuz.
Dikkate alıcam yazdıklarını tekrardan teşekkürler renktaşım😊🏁
ÖNEMli değil Dişi KARTAL🏁
Geberik bir sevgilin var gizli
Doğru 😂😃
Aynı dert bendede var deli ediyor beni
Pek konuşmadım. Bu konu hakkında daha yeniyiz bilmiyorum senin ki neden çıkarmıyor
Zaten konuşmuyorum diye kurtarıyor konuyu
Ayrıldık biz onu çıkarmadı ama benden vazgeçti. Sen de konus bence
Aslında sevgilim engelliyor kiz bir yerden ulaşıyor illa bela oldu kız başımıza
O bu ne cesaret. Yürek yemiş.
Kesinlikle
eski sevgilinle takipleşme gidin artık birlitke olun der bitiririm
Direk girişir kavga ederim adamsa siler tınlamıyorsa zaten seni de çok takmıyordur
Hesap sifresini versin sana istediğini sil
Yeniyiz hemen istemeyi de düşünmedim açıkcası
Boş kıskançlıklar. Takipleşmeden ne olacak? Güvenmiyorsanız ilişkiye başlamayın arkadaş.
bence gormemezlige gel umursama sen umursamazsan onun dikkatini baya cekersin
İllaha ki muhabbet geçer aralarında başıma cok geldi dikkat et canım
Ben olsam kabul etmezdim. eski sevgilisini takip etmesi çok saçma.
Harem kurmak istiyor demekki eğer haremdeki cariyelerden biri olmak istemiyorsan ayrıl. Bir bayanın aklı başında bir bayanın karakterli bir bayanın yapacağı şey o tip bir erkekle birlikte olmaması. Kendine bir karakter testi yap ilk önce.
Bırakın bu sevgili ayaklarını pis şeyler yapıpta müslümanlığı öldürme çabasındasjnız
Burda bir iş var ya
Ayrılmak üzereyiz aynen var
Yani iki eski sevgili asla arkadaş kalamaz kalırsa birşey ler devam eder
Ona neden hala onu takip ettiğini sor, not isteme cart curt derse sınıfta başka kimse yok mu de ne biliyim aleti kullan :D Ama yanlış bir hareket hala onu unutamadığını gösterir
Ya ne var bunda bu kadar geri kafali olmayin arkadas kalamazlarmk illa iliskilerini bitirmek zorundalarmi
Sende onun eski sevgilisi ol
Bağını kopar, onlar konuşuyordur hala :D
#BirDost
Konusmayalı bir iki ay oldu diyo 😐
Güvenme kimseye hiç bir zaman tam anlamıyla ;)
#BirDost
Teşekkür ederim 🙏🏼
Kavga modunda değil de biraz daha dostça yaklaş o soruyu sorarken. Neden takip ettiğini sen eski sevgilini takip etseydin ne tepki gösterirdi onu sor mesela
Belli ki Tamamen silmemiş aklından.
Aranızın bozulmasını göze alıyorsan arıza çıkar ;)
Konuya nasıl giriyim😂
Basitden başla😂dümdüz söyle "bu kızı ne takip ediyorsun" de devamı gelir 😎
Tamam teşekkür ederim 😊🙏🏼