Artık konuşmadığını söylüyor ama takipleşmeleri bana saçma geliyo anlamıyorum bir erkek bunu neden yapar ki. Nasıl davranmalıyım siz olsanız ne yapardınız
Cevabın nedir?
Fake bir hesap aç ve ünlü kişileri takip et biraz takipçin olsun daha sonra o kızın fotoğraflarını indir bunu da bazı programlar var internette bulabilirsin onlar ile yapabilirsin daha sonra profil fotoğrafını o kızın fotoğrafı yap ve sevgiline takip isteği gönder kabul edecektir muhtemelen ve ona "selam naber" tarzı bir şey yaz ilk aşama da cevap verip vermeyeceğini kontrol et daha sonra eğer sorar ise neden bu hesaptasın diye "diğer hesabımı çaldılar" falan gibisinden bir şey de daha sonra ona "geçen konuştuğumuz saatlerde söylemedim ama arkadaşımı araba çarpmış, yoğun bakımdaymış" de eğer olumlu yanıt verir ise o kızla konuşmaya devam ediyor demek eğer olumsuz yanıt verir ise o kızla konuşmuyor demek
44 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah 😂teşekkür ederim fikirlerin için kızın hesabı gizli yalnız 😐
- +1 yıl
Kendi gerçek hesabından takip et, GB Instagram diye bir uygulama var instagram gibi aynı şekilde ama özellikleri daha fazla fotoğrafın sağ üstüne gelip fotoğrafı indirebiliyorsun kendi hesabından takip ettikten sonra arasından iyi olan bir fotoğrafı indirirsin ve diğer hesaba yaparsın olur yani zor değil, olmazsa bana kızın hesabını ver ben kendi hesabımdan takip ederim anlamaz böylece sonra fotoğrafları bir yere yükleyip link olarak atarım sana?
Soran+1 yılFacebooktan aldım bir kaç foto çok teşekkür ediyorum 🙏🏼
En İyi Cevaplar
Valla arıza çıkar diyenlere bakma sakın. İnsan gibi al karşına seviyeli ve kibar bir şekilde ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum, eğer bende böyle bişey olsa sen rahatsız olmaz mıydın de. Sil felan deme. Yarın öbür gün sildirdin der lafını yapar. Ama baktın hiç takmıyor biraz ciddileşmende fayda var. Ama arıza çıkarma. Öyle tartışmalar bir sefer başlayınca bir daha bitmiyor emin ol. İlişki bitiyor. Benim 3 gün önce bittiği gibi
42 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için senin adına üzüldüm neden bitti ki :/
+1 yılNe var bunda? Benimde hoşlandığım kişi fb hala eski sevgilisinle arkadaş.. bende eski sevgilimle arkadaş kalmaya çalıştım ama kendisi istemedi.. çok düşünme biten bitmiş, giden gitmiş sen sevgiline bak ve onu böyle küçük şeylerle yorma çünkü gerek yok... ha sana çok batıyor otur ve düzgünce anlat onun eski sevgilisini takip etmemesini çünkü senin bu durumdan rahatsız olduğunu ama düzgünce yap ki anlasin yoksa kıskançlık triplerine girdiğini zanneder 😉 Düzgünce ve ciddi bir tonda anlattığında anlamayacak bir şey yok 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSilmesini soyle cunki dogru degil yaptigi.
Tepki vermelisin sakin hos karsilama.
Ben olsam cildirirdim aklima deli seyler gelir.
Belkide ona geri donucek sonradan acik kapi birakiyor.
Ya o Ya ben de.14 Yorumla
Soran+1 yılUnutamamış olabilir mi acaba 🙁😑
Cevap sahibi+1 yılOlabilir bende o sekil dusunurum.
Kiz hemen konus sinir oldum burda valla.
Kimseye guven olmaz bu devirde.
Konustugun biri vardi gitti 1 ay sonra baskasiyla nisanlandi eski sevgilisiyle.
Soran+1 yılBen de yaşadım o durumdan haklısın konuşucam zaten 😇teşekkür ederim canım görüşün için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim kimseye guven olmaz valla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
161
Cevap
110Cevap
Eyvah eyvah ! Ben eski sevgilimden üzerime titrerdi çocuk çok da yeniydi ilişkimiz ama her şeye rağmen sırf bazı kişilerin resimlerini beğendiği için veya takip ettiği için ayrıldım. Böyle bir şey olacak ve ben rahat duracağım? Hiç tarzım değil. Bu çocuk demek ki bu tür şeyleri medeniyet olarak görüp doğal karşılıyor. Hiç tarzım değil. Ki kimsenin tarzı olmamalı. Kısa zamanda yollarını ayır. Kafa yapın benimkisi hibiyse senin de kesinlikle anlaşman zor
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle konuşucam ben de zaten. Unutamamış büyük ihtimal yıllar geçmesine rağmen
Oha, çıldırırım ben. Bu normal bir durum değil. Gerekirse işi ayrılma aşamasına kadar getir. Bu ne laubalilik?
50 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMadem kaşındı şunları yap kardeşim: o kız hakkında onun üstüne git. Seni inandırmak icin onu kotüleyecek çaktırmadan sesini telefonuna çek ya da whatsapp tan falan bir yerden yazış kalsin orda. Sonra internet üzerinden kızı bul kavga et. Sevgilimden uzak dur asalak yapıştın çocuğa falan de. Kız itiraz edecek peki de o sakladığin kayitlari kıza gönder. Aptal yerinw kondun zaten aptalsın de. Bu bok herif bir dersi hak ediyor
40 Yorumla
+1 yılOtur ve konuş bu konuyu. Neymiş acaba karın ağrısı? Bir değerlendir bir durumu onla..
11 Yorumla
Soran+1 yılTeyzesinin Kızıymıs😱
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSert çıkışıp takibi bırak demeye korkuyorsun çünkü sevgilinle problem yaşamaktan ya da onu kaybetmekten korkuyorsun. Git ve ona takbi bırakmasını söyle. bırakmayacaksa yani sevmeyecekse korkacak neyin kalır ki.
18 Yorumla
Soran+1 yılKorkmuyorum da unutmadı mı acaba diye kafam karıştı sadece. Öyle korkularım yok
- +1 yıl
Takibi bıraksın istiyor musun?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Öyle korkularım yok diyorsan , Özgüvenine o kadar güveniyorsan. Git bunu onunla paylaş ve istediğin şeyi ona da söyle...
Soran+1 yılSöyluycem sadece once burda sormak istedim 😃😂
- +1 yıl
Bu durum ne yapacağını bilmeyip sorman gerekecek kadar spesifik bir konu değil. Ne yapacağının biliyorsun. Doğru olanın ne olduğunu bildiğin halde sorup destek istemen özgüveninin eksik olduğunu gösterir
Soran+1 yılŞu an konuşuyorum sende ki neyin kafası bendeki özgüvenin çeyreği sende olsa keşke
- +1 yıl
İçi boş özgüvenini kendine sakla
İnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı. Takipleşip de onu o seviyede bırakacak insan yok gibi bir şeydir. Eninde sonunda bir tanesi diğerine erişir. Zaten olmayan ve sonunda ilişkini kestiğin bir insanla hala etkileşimde kalmanın mantığı yok. Sayfa değiştirmeyi bilmeyen insanların işi bunlar hep. Çıkmasını söyle bakalım ne diyecek? Sinirlenip kaosa sürükleyecek mi, büyüttüğünü söyleyecek mi? Bunlar olursa olay sandığından da büyüktür.
10 Yorumla
+1 yılBana bak sevgili de tut kolundan ya kolu kırarım ya da takibi bırakırsın de. Kolum kırılsın diyorsa ayrıl abla.
10 YorumlaOnlar takipleşiyorsa kesin konuşuyorlardır hatta gizli gizli buluşuyorlar bence geceleri. Belki çocuğu bile vardır ondan muhtemelen onunla evlenecek , hayırlı olsun teyze oldun.
21 Yorumla
Soran+1 yılAsdfkfmfkdlddlfmckdl
Ben şahsen kendi adima kabul etmezdim cünkü bana göre iliski bittimiş gitmiş sacma neden akil olarak eskiye dönülmesi gerek ister , istemez bagzi anilar canlanacak ama tabi bide bu tarz ciftler var bir iliskide olduklari zaman karşi cinsle arkadaşlik kurabiyorlar ve sikinti etmiyorlar vallah ben sevgilimle cikmaya başladimda bir temizleme oparasyona başlattim sosyal medyasindan
14 Yorumla
Soran+1 yılKonuya nasıl girdin peki😁
- +1 yıl
Ona iste edki arkadasim sürekli arkadaslik gönderiyor dedim sevgilime veya baskalari arkadaslik gönderiyor dedim kuşgulandin diye cünkp onun benden sifreyi istemesini sağlicam ya 😂 tabiki aslinda saklican birsey yok neyse ben yeni attim fazla sürnedi zaaten sifreni verebilirmisin falan dedi ilk basta olmaz dedim neyse israr edince bende ozaman sebinkini ver dedin öyle böyle derken verdi cünkü benimkine girikcek ya girdim bende iste simdi sevgili oldumuza baskalarina ihtiyacamiz yok diyerek sildim hani yokda diyenez cünkü bunun sebebi ne olabilir ki silmemesi yabi ayip olur falan dedin bende dedim ki eger birisi soracak olursa sikinti etme kendine benim üstüme at dedim sili verdim 🤗
- +1 yıl
Olmaz derse prensipten girmeye caliş ama okudun kadariyla daha yenisiniz bundan dolayi hemen mesele etme biraz zaman gecsin üstünden sonucta seninle birlikte olmayi tercih etmiş bukadar bayan arasindan ilk zamanda kusgulanmana gerek yok aldaticani sanmiyorum ama tabi bir ilişki ilkde nasil yürürse öyle devam eder yavaş yavaş alişdirnaya caliş
Soran+1 yılBen de onu tercih ettim ona kalırsa. Aynısını ben yapmıyorum ama konuşucam bu konuyu 😃bu arada çok fenasın aferin kız😎
ben olsam o telefonu alir onun g*tune sokardim. benimle cikiyorsa eski sevgilisini takip falan edemez. hâla seviyorsa gitsin barişsin benden uzak dursun.
41 Yorumla
Soran+1 yılKonuya nasıl gireceğimi bilmiyorum 😦
Konuşup konuşmaması önemli değil. Konuşmadığın arkadaşını daha niye takip edersin ki? Çıkarması gerekir. unutamadığını gösteriri. Ayrılmış ve umudum kalmamışsa ona ait hiç bir şeyi görmek istemezdim şahsen.
50 Yorumla
+1 yılGizli üye bayan hanim bence sevgilin eski sevgilisine sosyal medyadan hala daha neden takip ediyor bunu neden hala daha göz erdi ediyorsun seniyorsun ama başka kızı yani eski sevgilisini takip etmesine müsaade ediyorsun... eyer gerçekten seviyorsan önce aklından çıkartır sonrada gerekeni yapmanın tercih etmelisin
22 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda değil diyo hala ayrılmak üzereyiz zaten...
- +1 yıl
O çoktan seçimini yapmıştır zaten senden ayrılıp onunla beraber olmaktır amaçları
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani ben hic Kabul edemezdim Benim sevgilimse sadece Beni Takip eder Baska kizlari degil ve bu eski sevgilisi olsa bile. Ben onunla oturup duzgunce konusurdum bu durumu sevmedimi ve istemedimi o zaten Beni seviyorsa anlar yapmaz zaten önceden yapmamasi lazim. Yani ona iste sen ayni sekilde yapsaydin nasil dusunurdun diye sor empati yapsin anlasin anlamiyorsa da ozaman hic ugrasmaya gerek yok kendisi kaybediyor bu durumda ayril derim ozaman.
20 YorumlaEline alıp ikisinide birbirinden takipten çıkarıp kızı engellemek çok mu zor kardeş? Hayır neyi bekliyon konuşmaya falan baslamalarinimi
13 Yorumla
Soran+1 yılTeyzesinin kızıymış yeni ögrendim
- +1 yıl
Aynısını bugün ben yaşadım. Face eskiydi yeniden açtı tekrar eski kız arkadaşı da ekliymiş. Sordum bu kim diye videosuna yorum yapmış. Eski birlikte olduğum biri dediği ve üstüne iyi bir kız dedi. Bakarken sileceğim zannetti ayıp olur dedi elimden aldı telefonu sonra kıyamet koptu zaten şuna konuşmuyoruz. Sakinlik falan korumak halk getire
+1 yılBu sevgilinin empati yapmadığınada bir işaret. Sonuçta sende istemiyeceği seyi kendisi yapması çok saçma. Güzel bir üslüpla konusulması gerek
21 Yorumla
Soran+1 yılBen de yapabilirmişim konusmuyosam güveniyomus öyle diyo saçmalığa gel
+1 yılNe olursa olsun sakinliğini koru ama kendi içinde planlar kurmaktanda vazgeçme öğrenme ilk görevin olsun bunu başarmak senin elinde olan bişeydir.
17 Yorumla
Soran+1 yıl😃😂aahahahahaa teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Sakinlik her zaman iyidir paranoya insanı kötü bir sona sürükler ve bu kaçınılmaz olandır :)
Soran+1 yılHaklısınz 🙏🏼
- +1 yıl
Muhabbetin kısası makbuldür çayımızıda içtik herşey için teşekkür ettim iyi geceler :) kendinize iyi bakın.
Soran+1 yılHahahaha kesinlikle afiyet olsun 😃😂
- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yılBen çoktan ayrılmıştım, madem konuşmuyor ne diye takip ediyor? amacı ne yani, sonuçta onun için bitmiş olmalı.
24 Yorumla
Soran+1 yılYeniyiz daha 🙁
- +1 yıl
Ne olursa olsun, sonuçta seninle bir yola başlamamış mı?
Soran+1 yılEvet konuya nasıl girmeliyim sence 🙁
- +1 yıl
Direk söyle.
+1 yılSeni salak yerine koymuş malesef, sende nasıl böyle bir soru sordun anlayamadım ne münasebetle o kızı hala takip ediyor ya da seni zaten cepte görüyor bu giderse o var mı diyor? Ben olsam ayrılırdım unutma kalite asla tesadüf değildir
20 Yorumla
+1 yılAynı şeyi bende yaşıyorum şu an ilişki çok kötü bir boyut aldı ne söylersen söyle anlamaz çünkü ben erkeğim her şeyi yaparım modunda daha az önce konuştuk ayrıldık son anda barıştık bana kimse istemediğim bir şeyi yaptıramaz diyor ben rahat duruyorum bir şey yapmıyorum yapcan işte yaranılmıyor diyo ve telefonda o kadar ağlamama bile zerre değiştirmedi kararını ki bir de bende biliyorum bir şey olmadığını çünkü o kızla ortak bir arkadaşım var haklısın insan huzursuz oluyor benim için bu küçücük şeyi bile yapmayan adam ilerde karşımıza çıkacak zorluklarda ne yapacak diyorum bakalım şimdilik sabır diyorum
00 Yorumla
+1 yılTepkini koy ama usteleme çok fazla bu sefer sıkılır ama çok net bir şekilde tepkinin göster bağırıp çağırarak değil uygun bir dille gelip etmesini istemediğini söyle. Yine devam ederse bir süre konuşma erkek arkadasinla
20 Yorumla
+1 yılGüven güvende oda erkek sonuçta ve klasik bı söz vardır "ben sana güveniyorum da etrafa güvenmiyorum " diye kiskanman ya da sinirlenmen lazım ve bunu ona da belirt çünkü takiplesmeleri çok saçma güvenle bunun alakası yok
10 Yorumla
+1 yılAçıkça böyle bişeyi kesinlikle istemediğini söylemelisin. Çünkü kabul edilebilir bişey olarak görmüyorum ben. Olan olmuş biten bitmiş yeni bir ilişkiye bile başlanmış takipleşmek niye? Kırmadan tartışmadan ama net bir dille istemediğini belirt.
10 YorumlaBen olsam sinirlenir ve rahatsız olduğumu dile getiririm. Hoş bir durum değil. Eski sevgiliyle arkadaş kalınabileceğine inanmıyorum. İlla onu seçerse ayrılmaktan başka napabilirsin? Sonuçta bu durum sürekli canını sıkacaktır.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı diye story paylaş.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂asdfkfmfmfl
+1 yılben senin yerinde olsam ayrilirim nasil tahammül ediyorsunuz böyle sacmaliklara anlamiyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılTahammül etmekle ilgisi yok yeniyiz ondan dolayı.
- +1 yıl
siz yenisiniz ama onun kafasi eskide belli insan daha önceki sevgilisini takip eder mi ya
Soran+1 yılİki tanesini ediyo hem de konusuyo olsam sana söylemezdim bunları dedi
- +1 yıl
adamdaki rahatliga bak ya :D yav böyle hiyarlari sevgili yapiyorsunuz ya pesss
Soran+1 yılYa ne biliyim ilk defa birine güvendim sadece yanlış kişi galiba nasıl oldu ben de anlamadım gülüyüm mü ağlıyım mı bilmiyorum 🤷♀️😃
+1 yılAyrılmak en doğru karar eskisi ile ne işi olabilir unutamadı ondandır yazık acıyorum şöyle insanlara birini severken başka birine umut veriyor çok yazıkk.
31 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
+1 yıltakip etmek ve takip edilmek konusunda eski sevgilisinin de, senin sevgilinin de egosu olduğu kesin. Bencil oldukları net. Sen gayet cool bir tavırla bunu izah ederek egosunu kırabilirsin.
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gereksiz şeyler. Eski sevgiliyle arkadaş kalma muhabbeti bana samimi gelmiyor ve aşırı gereksiz. Rahatsız olduğunu söyle silsin. Konuşmuyor etmiyorsa takip etmenin de bir anlamı yok.
20 YorumlaO hala ona değer verdiğini gösterir bendede aynı bir beklenti içinde olmak belkide onu bir yandan isteyip bir yandan istemiyor. Olmayacaksa sen ona iyi geleceksin bunun bilincinde Ama eğer olacaksa sen olmayacaksın buda bunun bilincinde. Ona hala değer veriyor demektir. Ona şartları sen sunacaksın? Unutma ✋
20 Yorumla
+1 yılSoylediklerimiz degil Senin yapabileceklerin onemli
15 Yorumla- +1 yıl
Ne yapabilirsin mesala?
Soran+1 yılKonuşmadım daha konuşucam sonrasına bakarım artk
- +1 yıl
Yapabileceklerini konus konus ki senden korksun seni kaybetme duygusunu yasasin eger seviyorsa yaptiginin yanlis oldugunu anlayacakdir
Soran+1 yılAyrıldık.
- +1 yıl
Aaaaaaaaaa 😲
+1 yılBukadar boş adamları özellikle seçiyoruz sanırım biz kızlar, Bırak ne istiyorsa onu yapsın.
Umursama hatta yol ver.40 Yorumla
+1 yılHatrı kalmış olabilir bütün yorumlarda herkes o nasıl sevgili diyip duruyor bu kadar takıntıya gerek yok aynı şeyi bende yaşadım ilk sevgilimle arkadaş kaldık tamamen o bana gelir sevgilisini anlatırdı bir gün sevgilisi beni çıkarmasını istemiş oda reddetmiş çünkü hatır meselesidir. Sonuçta o insanla da yaşadıkları vardı o kızın yerinde sende olabilirdin herşeye bu kadar hızlı tepki verme.
00 YorumlaEski sevgiliyle görüşmek nedir ya... Yok öyle hem yeni elimde olsun hem eski cebimde dursun...
Ayrılmazsan ayrılırlar cicim bunu unutma ;)30 YorumlaSenin yerinde olsam şifresini isterim (ki sevgilim var ve şifresini istedim ve verdi) ve kesinlikle o kızı engellerim bu ne saçmalık müsade etme böyle şeylere
10 YorumlaAyrıl.
Kirli pantolon giymesi gibi bir şey bu. Pantolon kirlenmiş ama halâ giyiyor. Tuhaf bir davranış. Sürekli göz önünde bulundurulması harbiden çok saçma. Medeniyetin ağzı kokmuş hali bu.10 YorumlaDeki aklıma takılan bir şey var. Ve sürekli beynimi kurcalıyor. Geçmişte bir şey paylaşmış ola bilirsin ama ben onu orda gördükce aklıma saçma sapan şeyler geliyor
10 Yorumlaşöyle tiplere uyuz oluyorum eski sevgilimde böyleydi ayrıldıysan neyini takip ediyorsun gevşek bunlar ya
60 YorumlaYedekte tutuyor, olaki ayrilirsaniz hemen eski sevgilisine kosacak. Bence net ve sert bir sekilde belirtmelisin.
20 Yorumla
+1 yılOha asla kabul edemem böyle bir şeyi gerekirse ayrılırım hâlâ ilgisini çekiyorsa onunla devam etsin yoluma
20 Yorumla
+1 yılBöyle saçmalıkmı olur sen bunu nasıl kabul ediyorsun çık takipten de. Ağırlığını ortaya koy. Eski meski sonuçta bişeyler yani duygularını paylaştı bu kişiyle. Kabul etme böyle bişeyi hayatınızdan çıkar
10 Yorumla
+1 yılsende eski sevgililerini takip et. genişlikse bizden genişi yok lan dersin sorarsa da
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim daha önce bir sevgilim oldu 😁ikimizde engellemiştik o yüzden mümkün değil takipleşmem ben o kadar geniş biri değilim zaten :D
- +1 yıl
OK.
Soran+1 yılByy
Ahhhh yavrum ahhhh yaz bak söylüyorum o takip yedek listedir aranız bozulursa hani dursun o orada hesabıı anladın inşallah!
20 YorumlaCikart rahatsiz oluyorm de hatta sunu bile de arkadaslarim bile ne bu boyle diyo ne rahatlik sendeki falan diyo de
10 YorumlaKonuşmuyorsa anlamı yok takipleşmelerinin söyle çıkarsın ama bunu kıskaçlık trip atma şeklinde yapıp ilişkinizi zedeleme
10 Yorumla
+1 yılBence hala takipleşmesi bana göre normal bir durum değil ve nerden bilmiyeceksin eski sevgilisi kız hala onu seviyor ve yazacak cocugu kandıracak :)))
10 YorumlaAyrılma sebebi. İlişkin biten bir insanı neden takip edersin ki yani. Ya hala bişey hissediyor ya da bakmak etmek için ki ikisi de yanlış yanii. Bana bir özelden yazarmısın sen
13 Yorumla
Soran+1 yılTakip ettim edersen yazıcam mesaj gonderilmiyo çünkü
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyıp olur diye salan yalan söylüyor çıkartmak isteyen her türlü çıkarır ayrıl bence başkasını unutmadan senle mutlu olamaz seni yara bandı gibi kullanmasına izin verme. Rahatsız oluyorum çıkart de çıkartmazsa ayrıl
10 Yorumla
+1 yılFırsat verme eski sevgilisini unuttur Eğer zaten sohbet etmeye başlarlarsa geçmiş olsun size
20 Yorumla
+1 yılSebebini ve amacını sorardım. Aşırı buz gibi olurum ona karşı.
20 Yorumla
+1 yılkonuşmuyorsan takipleşmene de gerek yok hoşuma gitmiyor önemsiz bir şey zaten huzurum bozulmasın çıkar takipten bari en azından mutlu olurum de 😂
10 YorumlaAklı onda senden ayrılır ayrılmaz ya da yüz bulursa direk sana acımadan gidecek
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer hala konuşuyorlar ise takiplesmeleri normal. Konuşmuyorlar ise aklı onda olabilir.
20 Yorumla
+1 yılZorlardım baktın unfollowlamıyor, sen onu hayatından unfollowla..
20 Yorumla
+1 yılHadi hesaplarımızı kapatalim aşkım de, silin hesapları sorun kalmasın.
10 Yorumla
+1 yılTakipten çıkartma, beraber fotoğraf atın kızda görsün 😂
10 Yorumla
+1 yılYani sonuçta senin sevgilin seni seviyor ona güven takip etmesinin bir anlamı yoktur boşverrr
10 YorumlaAğzına sıç oyle seymi olur bu ne gevşeklik ya her seye tamamım ama bu cok sacma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBisey davranma ses cikarma adam olan ne yapcagini bilir sen mi ogretceksin ya da yonlendireceksin. herseyde sen yonlendirirsen bu iliski olmaz sen soylersin sen yasarsin o diye bisey olmaz
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılsakin bir şekilde konuş bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirmelisin.
10 Yorumla
+1 yılTakibi bırakmalı, hayırdır hala akli onda miki bırakmıyor takibi.
#melankolikduygular20 Yorumla- Devamını Gör (211)
Devamını Gör(256)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sevgilim, eski sevgilisiyle sosyal medyadan hala takipleşiyor. Nasıl davranmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler