Sevgilimle bir hafta önce tartistik onu cok bunaltigimi söyledi. Hakli bunalttimda bir yere ciksa sürekli yazdim aradim biriyle olsa her 5 dkda bir niye yazmiyon diye kavga ettim. Ve bugün önemli bir haber aldigi icin bana yazdi ve bu gece isten sonra disari cikacagini söyledi bu duruma sinirlendim. ama agir kelimeler kullanmadim hicbir sekilde sen suclusun benim tavirlarimin böyle olmasindan dedim ve oda iste beni sucladigin icin yazma dedi bende üsteledim olmaz konusmaliyiz konusmadan bir yere varamayiz dedim patladi
sen benim gözümde yumurcak kücük kizsin gibi laflar söyledi cok kirildim ben sadece onu cok özledim 1bucuk aydir görüsmüyoruz issizdi ve hep param yok dedi simdide ramazan girdi araya neyse
baya agir laflar söyledi seninle olmak hapisten Beter beni deyistirmeye calisiyorsun gibi seyler ve daha fazlasi. Elimde degil ama bende hakliyim oda hakli ne yapacam hic bilmiyorum lütfen ayrilmakta istemiyorum sadece iliskim eskisi gibi olsun düzelsin istiyorum 😔 bana uzun bir süre yazma kendine iyi bak dedi bende aramiza mesafe girdikce daha cok sogukluk olcak neyse sende kendine iyi bak dedim ne yapmaliyim?😔
sen benim gözümde yumurcak kücük kizsin gibi laflar söyledi cok kirildim ben sadece onu cok özledim 1bucuk aydir görüsmüyoruz issizdi ve hep param yok dedi simdide ramazan girdi araya neyse
baya agir laflar söyledi seninle olmak hapisten Beter beni deyistirmeye calisiyorsun gibi seyler ve daha fazlasi. Elimde degil ama bende hakliyim oda hakli ne yapacam hic bilmiyorum lütfen ayrilmakta istemiyorum sadece iliskim eskisi gibi olsun düzelsin istiyorum 😔 bana uzun bir süre yazma kendine iyi bak dedi bende aramiza mesafe girdikce daha cok sogukluk olcak neyse sende kendine iyi bak dedim ne yapmaliyim?😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer