- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil. Millet sallıyor bilmediği şeyleri. 18 reşitlik olayı sadece kanunda olan kağıt üzerinde bişey. 18 i geçtiğin anda sihirli bir şekilde yetişkine dönüşmüyor insan. Pedofili falan değilsin
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben sevgilimle birlikte oldugumda ben 15 o 17 yasindaydi simdi ben 18 o 20 yani demek istedigim 2-3 yastan birsey olmaz
19 Yorumla- +1 yıl
Buradaki fark kadın yetişkin ve ilgi duyduğukları kişiler ÇOCUK bu pedofili işte.
- +1 yıl
@AAnlaartıkkendini Eger 20 yasindan sonra 16-17 yaslara ilgi duyarsa eve to zaman dedigin dogru
- +1 yıl
@Unknownhero 18 yaşından sonra 18 yaşından küçük olan çocuklara ilgi duyuyorsa pedofil kavramına giriyor
Soran+1 yıl@AAnlaartıkkendini sen cidden 27 yaşında mısın
- +1 yıl
Ne alaka?
Soran+1 yıl@AAnlaartıkkendini Bu yaşta olup da bu kadar zihinsel engellice konuşmak, bilemedim. Ağır psikolojik problemler yaşadığını düşünüyorum
- +1 yıl
@AAnlaartıkkendini iyide ben 16 yasindayken o 18 di ben 17 yasindayken o 19 o zaman pedofilimi oluyor? pedofili kendinden yasca kucuk resit olmayan cocuklari sevmektir mesela 25 yasinda birinin 12 yasinda birini sevmesi pedofilidir
- +1 yıl
Ad hominem kızım. Mesajı beğenmediğin için mesajı veren kişiye /kişiliğine saldırmak bu yaptığın. Seviyeli ol biraz senin için zor olabilir ama dene istersen.
- +1 yıl
@Unkownhero pedofilinin bilimsel olarak nasıl tanımlandığını yazdım kaç kez.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal sende 18'i yeni geçmişsin 2-3 yaş idealdir.
12 Yorumla- +1 yıl
The American Psychiatric Association’s Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV); pedofiliyi; en az altı ay boyunca tekrarlayan cinsel fanteziler, dürtüleyici istekler ya da bir çocukla cinsel etkileşimi içeren davranışlar olarak tanımlıyor. Çoğu vakada, pedofili, en az 16 yaşında ve çocuktan en az 5 yaş büyük olmayı içerir. Pedofil bireyler, kendilerinden küçük çocuklara dair cinsel istismar dürtüsünü barındırırlar.
- +1 yıl
@AAnlaartıkkendini Haklısın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sübyancılığa-pedofili şudur biri reşit olacak, diğeri olmayacak ve arada en az 6 yaş olacak tamam mı korkmana gerek yok yani
17 Yorumla- +1 yıl
Vallahi bravo bunu nerden çıkardınız acaba? Bu kadın 19 yaşında 16 yaşında bir çocuk la beraber olursa bu kanunen cinsel istismardır, 17 yaşında bir çocuk la beraber olursa da aynı. Tecavüz ve çocuğa cinsel istismar dan, şikayetçi olursa çocuk veya ailesi, hapsi boylayacak. Siz 12 yaşında bir kızla evlenen yetişkin erkeklere de sübyancı demezsiniz herhalde.
- +1 yıl
@AAnlaartıkkendini ben yasal tanımını yaptım isterseniz arayın bulun banane 12 yaşında biriyle evlenmek ayrı birşey zaten 6 yaşı geçiyor matematiksel olarak. Bakın tekrar yazıyorum ben size yasal, bilimsel tanımını yazıyorum birisi 18 inden küçük diğeri 18 den büyük ve arada en az 6 yaş olmalı sübyancı olmak için
- +1 yıl
Uluslar Arası Çocuk hakları anlaşmasına göre 18 yaşında olmayan her birey çocuk sayılır. Türkiye bu anlaşmayı imzaladığına göre sizin dediğiniz çocuk istismarı. Kural bu, kanun bu. AKP cilerin TCK nu kendi sübjenci anlayışlarına göre tasarlaması bunu değiştirmez. Çocuk la ilişki kuran, cinsellik yaşayan pedofil dir. Pedofilin beyninde bir özür vardır. Siz bunları savunmaya devam edin; bu arada kadın pedofiller de çok var, sadece erkeklere özgü bir sapıklık değildir
- +1 yıl
@Aerandil yanlış yamalak okuyup yanlış bilgi vermeyin isterseniz: The American Psychiatric Association’s Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV); pedofiliyi; en az altı ay boyunca tekrarlayan cinsel fanteziler, dürtüleyici istekler ya da bir çocukla cinsel etkileşimi içeren davranışlar olarak tanımlıyor. Çoğu vakada, pedofili, en az 16 yaşında ve çocuktan en az 5 yaş büyük olmayı içerir. Pedofil bireyler, kendilerinden küçük çocuklara dair cinsel istismar dürtüsünü barındırırlar.
pedofili daha farklı bir şey daha küçükler için geçerli bir şey
18 Yorumla- +1 yıl
Saçmalamayın bilip bilmeden ; The American Psychiatric Association’s Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV); pedofiliyi; en az altı ay boyunca tekrarlayan cinsel fanteziler, dürtüleyici istekler ya da bir çocukla cinsel etkileşimi içeren davranışlar olarak tanımlıyor. Çoğu vakada, pedofili, en az 16 yaşında ve çocuktan en az 5 yaş büyük olmayı içerir. Pedofil bireyler, kendilerinden küçük çocuklara dair cinsel istismar dürtüsünü barındırırlar.
- +1 yıl
Siz anlamak istemiyor sunuz: bir reşit olarak reşit olmayan birine (ÇOCUK) cinsel ilgi duymak pedofili. Yani bu kadın 19 yaşında ve 18 yaşından küçüklere yani ÇOCUKLARA cinsel ilgi duyuyor bu denektir ki bu kadın pedofil
- +1 yıl
@kevinball Ad Hominem nedir bilir misiniz? Şimdi ben size açıklardım ama “bilmiş bilmiş” konuşarak sizin küçücük beyninizi yakmak istemem. Gerçekleri inkar edemeyince çirkefleşmenize hiç gerek yok beyefendi. Siz pedofiliyi savunun size bu yakışır
- +1 yıl
@kevinball Ad Hominem e devam ediyorsun zaten senden de bunu beklerdim; çok cahilsin daha kötüsü cahil kalmakta ısrarlısın. Tebrikler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğin kişi 16-17 yaşlarındaysa sorun yok
Ama o yaşlardaki herkese ilgi duyuyorsan sorun var demektir
Ayrıca hukuken de suçlu sayılırsın01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendi adına konuş orspu
Ne liselisi ne ifşası köpek !
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer küçük gösteriyor isen tıbben sayılmazsın ama hukuken sayılırsın.
11 Yorumla- +1 yıl
En saçma görüş kupasını siz kazandınız tebrikler; “küçük gösteriyorsan tıbben sayılmaz” 🤦🏻♀️ Tıbben mi? Hangi gezegende yaşıyoruzsunuz siz?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşından küçük olan bir insan çocuk sayılır yani sen çocuklara cinsel ilgi duyuyorsan pedofilsin
09 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındaki erkek 17 yaşındaki kızla çıkarken iyi
- +1 yıl
Öyle birşey mi dedim ben? Erkek de pedofil olur o zaman.
- +1 yıl
The American Psychiatric Association’s Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV); pedofiliyi; en az altı ay boyunca tekrarlayan cinsel fanteziler, dürtüleyici istekler ya da bir çocukla cinsel etkileşimi içeren davranışlar olarak tanımlıyor. Çoğu vakada, pedofili, en az 16 yaşında ve çocuktan en az 5 yaş büyük olmayı içerir. Pedofil bireyler, kendilerinden küçük çocuklara dair cinsel istismar dürtüsünü barındırırlar.
Soran+1 yıl2 YAŞ İLE PEDOFİLİ OLACAĞIMI SANMIYORUM, TEŞEKKÜRLER
- +1 yıl
yok canım olmazsın sen çünkü sen özelsin
Soran+1 yılSana göre bir kadın hep kendinden büyüklerden hoşlanmalı o halde.
- +1 yıl
Bunu da nerden çıkartıyorsun? Sen 19 yaşındasın ve 18 yaşından küçüklere ilgi duyuyorsun onun için pedofilsin
Soran+1 yılÇÜNKÜ BENDEN KÜÇÜKLER ZATEN 18 YAŞINDAN KÜÇÜK?
- +1 yıl
Tamam işte; pedofilsin
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. 19 isen yaşıt gruptasın zaten. sayılmazsın.
26 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@VeryWell The American Psychiatric Association’s Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV); pedofiliyi; en az altı ay boyunca tekrarlayan cinsel fanteziler, dürtüleyici istekler ya da bir çocukla cinsel etkileşimi içeren davranışlar olarak tanımlıyor. Çoğu vakada, pedofili, en az 16 yaşında ve çocuktan en az 5 yaş büyük olmayı içerir. Pedofil bireyler, kendilerinden küçük çocuklara dair cinsel istismar dürtüsünü barındırırlar.
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 yaştan birşey olmaz
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AAnlaartıkkendini 18 yaşında biriyle takılabilirsin illa 19 olmasına gerek yok
Cevap sahibi+1 yılValla benim için yaş fark etmez 18 25 arası kızlar bana uyum sağlarsa sevgili oluruz daha önce hiç sevgilim olmadı
Cevap sahibi+1 yıl18 yaşında bir erkek 25 yaşında bir kızla beraber olabilir
Cevap sahibi+1 yıl@AAnlaartıkkendini bak Reşit olsada olmasada olabilir
Cevap sahibi+1 yıl@AAnlaartıkkendini tamam pedofil oluyor biliyorum pedofili anlatmana gerek yok
Cevap sahibi+1 yılHayır sapık olmadın
Cevap sahibi+1 yıl@AAnlaartıkkendini sapık sensin kaybol
Cevap sahibi+1 yıl@AAnlaartıkkendini sensin o kaybol haline gülüyorum ezik ağla 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@AAnlaartıkkendini ezzik ağla benden 9 yaş yaşlısın senden gencim ağla 😂😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@AAnlaartıkkendini kaç yaşında sın sen 27 ben 18 gencim senden Ağla 😂😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılsapık pedofil. Embesil seni
114 Yorumla
Soran+1 yılBİR KADIN HER ZAMAN KENDİNDEN BÜYÜKLERDEN Mİ HOŞLANMAK ZORUNDA SAYIN POTANSİYEL ABAZA BEY
- +1 yıl
Yoo, ama sen 19 ken 17,16,15 yaşlarındaki çocuklara ilgi duyuyorsun ve bu pedofili işte. Sen 23 yaşında olsan ve 18,19,20 yaşlarındaki yetişkinlere ilgi duyarsan normaldir.
Cevap sahibi+1 yıl@AAnlaartıkkendini teşekkürler ben anlatamadım buna
- +1 yıl
@Mczp17 rica ederim, siz hatayı kendinizde aramayın, bazı kişiler anlamak istemiyorlar da ondan oluyor :)
Cevap sahibi+1 yıl@AAnlaartıkkendini aynen öyle
Soran+1 yıl15 demedim allahın belası
- +1 yıl
Sakin ol biraz, dediğim gibi seviyeli olmaya çalış. Sen pedofilken başkalarına “Allah’ın belası” deme hakkın yok. Pedofilsin 17,16,15 aynı şey.
Cevap sahibi+1 yıl@AAnlaartıkkendini biri şunu durdursun
- +1 yıl
@Mczp17 😬😂 valla ya, durup durup saldırıyor. Sıkıldım artık ne yaparsa yapsın.
Cevap sahibi+1 yıl@AAnlaartıkkendini böyle arkadaşları güzel miken biri olsa diyorum. Miksinler ayarları geri yüklenir
Soran+1 yılsenin annenidünya miksin onun bunun çocuğu seni
Soran+1 yıl@AAnlaartıkkendini Burada anormal olan senin zihniyetin çünkü buradaki insanların yüzde 80i bana katılıyor
- +1 yıl
Onlar da senin gibi anormal da onun için; pedofil seni
Soran+1 yıl@AAnlaartıkkendini herkes bana katılıyor ahhahhsha
Tabiki evet
21 Yorumla
+1 yılSuç canım
Yanlış bişey yapma sakın 🤪🤪10 Yorumla
+1 yılOnlarda seni seviyorum :)
00 Yorumla
+1 yılHayır
111 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@AAnlaartıkkendini boş ver sen onu kendilerine baksınlar
- +1 yıl
Kim kendine baksın?
- +1 yıl
@AAnlaartıkkendini amerikalı pzevenkler
- +1 yıl
@president54 ciddi olamzsınız; DSM-IV dünyanın her ülkesinde geçerli bir bilimsel çalışma; ruh hastalıklarını kategorize eden ve açıklayan bir kitap. Türk psikiyatristler bu kitabı kullanıyorlar. Yani saçmaladınız yine.
- +1 yıl
@AAnlaartıkkendini amerikalılar yaptıysa inanma en çok pedofili onlarda çıkıyor he rgün bir öğretmen öğrenci ilişkisi geçiyor nerdeyse madem böyle bir araştırma var kendi halkına anltsın onların haberi yok galiba , bunun dışında ülkemizde evlenenler arasında 10 yaş hatta 15 yaş farklar olabiliyor ayrıca benim düşüncemdede kadının erkekten en fazla 10 yaş küçük olması uygun ama evlikik çağındaki errkekk ve kadının yaş farkını kabul ederek bu 50 de olsa sorun değil dikkat evlilik çağı diyorum
- +1 yıl
@president54 🤦🏻♀️
- +1 yıl
@AAnlaartıkkendini noldu gerçekler şok etkisi mi yaptı
- +1 yıl
@president54 keşke maalesef sizin söyledikleriniz o kadar saçma ki beynim yandı.
- +1 yıl
@AAnlaartıkkendini saçma olan neymiil açıklarmısınız yalan mı söylediklerim
- +1 yıl
Bence sen şunan toplumda evli olanların çoğunu pedofili oalrak damgaladın
+1 yılDeğil ama ruhun genç demekki :)
02 Yorumla- +1 yıl
@Komutan_alemdar pedofil bu kadın: The American Psychiatric Association’s Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV); pedofiliyi; en az altı ay boyunca tekrarlayan cinsel fanteziler, dürtüleyici istekler ya da bir çocukla cinsel etkileşimi içeren davranışlar olarak tanımlıyor. Çoğu vakada, pedofili, en az 16 yaşında ve çocuktan en az 5 yaş büyük olmayı içerir. Pedofil bireyler, kendilerinden küçük çocuklara dair cinsel istismar dürtüsünü barındırırlar.
- +1 yıl
@AAnlaartıkkendini açılımını yeni duydum bilmiyordum
+1 yılSapık😂😂
10 Yorumlaevett
11 Yorumla
+1 yılAradığım kadın
00 YorumlaPedofili evet
122 Yorumla
Soran+1 yılBenden 2,3 yaş küçük olsalar bile mi?
- +1 yıl
18 den küçük se olmaazzz
- +1 yıl
@Lubricant beklemez çünkü o zaman çocukluktan çıkıyorlar. Pedofil çocuklara yönelik cinsel istekle yanıp tutuşan bir sapık. Böyleleri kendi yaşında (yani yetişkin) olanlara ilgi duymaz sadece çocuklara.
- +1 yıl
O zaman da pedofil işte
- +1 yıl
@Lubricant 18 yaşından küçükleri isterse kendisinde pedofili vardır evet
Soran+1 yıl@AAnlaartıkkendini ben de zaten 19 yaşındayım amk* psikopatı
- +1 yıl
Maşallah ağzınız da pek bozuk, beyniniz gibi.
- +1 yıl
@Lubricant ben demiyorum ki bilim diyor bunu; ben sadece aktarıyorum.
- +1 yıl
@Lubricant valla ben bilimin dediğine inanırım 🙂
- +1 yıl
@Lubricant yani, kendisi yetişkin karşısındaki kişi de yetişkin ise istediğini yapar zaten konu o değil/tartışma konusu değil. Şu an 19 yaşında ve sorusu 17,16 yaşında olan çocukla ilgi duyuyorum pedofili miyim. Ben de o soruya cevap verdim.
- +1 yıl
@Lubricant tartışmıyoruz zaten :)
- +1 yıl
@Lubricant senin gibi ;)
- +1 yıl
@Lubricant demek ki ben de değilim ;)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem