annesine veya kendisine iyi ki doğdun demek için ne tür bir şey hediye almalıyım? bütçem 30-40 tl kadar. bebeğin tüm kıyafet ve eşyaları hazır bunların dışında bir şey arıyorum.
Teşekkürler
Teşekkürler
Camdan plaketler var o fiyata bulursun diye tahmin ediyorum ondan yaptırabilirsin.Yada kristal camdan içinde resmi olan bir hediye yaptırabilirsin ama biraz beklemen gerekecek.Yeğenin doğduğu zaman resmini çekersin sonra yaptırtırsın kalıcı ve ömürlük bir hediye olabilir
O daha bebek bişey anlamaz. Ablana al sen. Senin bize verdiğin hediyenin yanında çok küçük kalır ablacim diyede not ekle :)
eğer yiğenim olursa senin dediğini uygularım oldukca iyi :)
bebek günlükleri var
sonra bezden pastalar var ilginç ama bebekli çiçekler var :D
kıyafet falan filan varsa ne biliyim bana o kadar tonla şey geldi ki en çok hoşuma giden pasta şeklinde ki bebek bezleriydi link veremiyorum :)
malum mevsım kış şeker bir örgü patik alabılrısın link çok guzel bence
Cevap
13Cevap
15 gün önce doğan yegenime Galatasaray tulum aldım, sende böle bişeyler düşünebilirsin mesela . :)
link
illa para ile birşeyler almak gerekmiyor ki bir insana verilecek en güzel hediye onu düşündüğünü ona hissettirmektir yıllar sonra da hatırlamaktır al kamerayı eline tüm sülaleyi çek o doğacak olan yeğeninle ilgili birşeyler söylesinler duygularını paylaşsınlar ama bunu ablandan habersiz yap hem ablana hem çocuğa birşeyler söyleesinler ablan doğumdan çıktığında kucağında çocukla rahat oturduğu ilk anda o videoyu izlet sürpriz yap emin ol yıllarca saklanacaktır :)
Ona bir soy ağacı defteri al... Tüm hayatının detaylarını annesinin kaydedebileceği( ilk adımından ilk tuvaledini söylediği güne kadar...) ilerde büyüdüğü zaman yeğenin içinde muntazam bir anı olacaktır
link bak sana güzel birşey buldum nasıl :) yürümeye baslamasında iyi bir yardımcı kız kardesıme almıstım
biraz teknolojik değil mi sizcede ? :D
Bebeğe değil de anneye al bence. Çünkü herkesin ilgisi bebekte olunca anne biraz mahsun kalıyor.
link çok sevimli şeyler var bir bak derim. Allah anneli babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir insan olur umarım.
Bebek battaniyesi alabilirsin fiyatı uygun gayet.Ve halasıysan mama önlükleri var çok güzel amcasından,teyzesinden,halasından,dayısından diye onlardanda alırsın bir tane götürürsün güzel olur :)
:)tuttum bunu oldum olası bende hedıye ıısnde becerıksızımdır fıkırı begendım
ıstersen 10 tl daha koy ustune para verebılırsın ben ole yapıyorum hedıye yerıne bazen para verıyorum bebegın yastıgının altına koyuyorum her zamanda gıyecek alamayız ya
link şu tarz bişey olabilir.
bebeğin kıyafeti eşyası dağ kadar olsa yine yetmiyor. kıyafetten daha iyi bir hediye alamazsın emin ol.
bütün eşya ve kıyafetleri hazır oldugundan pek secenek yok ama dogum sonrası fotolarını cekıp album yaptırabılırsın
link böyle bir şey işini görür galiba :)
Diş kaşıma oyuncağı al :P Aklıma başka birşey gelmedi :D
kesinlikle bebek bezi :) öyle çok havalı görünen bir hediye değil fakat yeğenlerim olduğunda ablama gelen hediyelerde en çok sevindiği hediye oydu yani :)
İleride tutacağı takımın patikleri olabilir :)
Allah bağışlasın
Annesine alsan daha iyi olur bebek biilmez ama anne bekler
odasının kapısına
link
Bir çocuğun en temel gereksinimi oyuncaktır.
Bize niye böyle şeyler alınmadı :(
yeni nesil dostum yeni nesil :)
altın al tak .d
Tulum.
Tatli bir emzik :)
bebek bezi al
sahte altın al knka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar