Özgüvenimi kırdı. Ne yapmalıyım?

Kız arkadaşımla bir gün ünlü bir erkekten bahsediyoduk ve "herkesi tavlar. İstese seni bile " dedi. Bu bana çok dokundu. O zamanlar ilişkinin ilk ayındaydık. Çok da tepki vermedim. Bir kaç ay sonra instagram hikayesinde onun fotoğrafını paylaştı. Buna çok kızdım. "Beğeniyorum yani sen beğenmiyo musun kimseyi" gibi şeyler söyledi. Tartıştık filan. Sonra anladı yanlış bişey yaptığını. O günden sonra özgüven olarak çok kırıldım. Sürekli o kişiyi görünce kötü oldum. Kendimi onunla kıyaslar oldum. Bana hiç bir zaman da iltifat etmedi kız arkadaşım. Çok ihtiyaç duyduğumu bile söyledim. Bu kadar küçük duruma düştüm. Ama hiç bir şey yapmadı bu konuda. Sevdiğini biliyorum. Çok seviyor. Dün de konusu geçen birinin fotoğrafını atıp "o mu tatlı ben mi " dedi. Kızdım. " bir an boş bulunup attım" dedi. Kendimi zaten bir kişiyle kıyaslayacak bir hastalığa yakalanmışken ikincisi çıktı. Ben kızınca da hani gönül almak için bile hoşuma gidecek bişey demedi. "Benden daha çok beğendiğin insanlar var" dedim. "Senden daha çok beğendiğim insanlar yok" dedi. Sadece bu kadar. Bazılarınıza saçma gelicektir. Ama kendimi ünlü biriyle kıyaslayacak seviyeye geldim. Adı geçince bile kötü oluyorum. İlişkiyi bitirmek istedim. Siz olsanız ne yapardınız?
Özgüvenimi kırdı. Ne yapmalıyım?