Eğlenmek için hiç kız aramadım. Bundan sonra da zor. "İlerisi yoksa berisi niye olsun ki?" mantığındayım ben. Evet belki size göre yanlış ama...
Ha, ama çoğu erkek "ben s... geçerim, takılmam" mantığında sadece ihtiyaç giderme noktasında takılıyor. Çoğunda duygu falan hak getire. Çoğu kız da "ne evleneceğim ya, hayatımı yaşayayım, daldan dala", en kötü 30 a gelirken bir memura yamarım kendimi mantığında.
Aslında herkes kendi "kalite"sinde insanlarla takılsa hiç sorun yok. Ne isek oyuz. Farklı görünmeye çalışmak anlamsız.
Ama bir yerden sonra bu kadar eğlendiğimiz yeter, şimdi evlenecek erkek/kız arıyalım moduna (mecburen) girince... Abuk sabuk manzaralar çıkıyor ortaya işte. Düzgün nasıl bilmiyorlar ki. Görmemişler ki. Bulsalar da sıkıcı gelecektir haliyle o enerji seviyesinden. Huzur ortamında rahat edemeyecekler. Olmayacak. Uyuşmazlık çıkacak eşler arasında...
Arasındaki fark da aslında sığ. Biri evlenmeden ilklerini (sadece bekaret olarak düşünmeyin) önüne gelenle yaşar. Birisi ise hayatını beraber geçireceği kişiyi bekler...
Türk erkeklerinin birçoğunun anlattıkları şu yalanlardan yola çıkarsak; * Olum geçen gene bir kız düşürdüm sabahlar olmadı.. *Varya şimdiye kadar 150 tane sevgilim oldu.. *Olum aşk sevgi yalan tuttuğunu.. *Olum sen daha milli olmadın mı boşa nefes alıyon olum sen.. *+ Ahmet olum bana bir kiz ayarlasana.. - Napacan? +Sence napacam?
Gibi ahlâksız düşüncelere sahip bazı sözde erkek müsvetteleri evleniceği zamanda çıkıp namuslu efendi kız arıyo.. bok bulursunuz..
Onların gözünde evlenilcek kız olmak da kötü evlerine hizmetçi arıyorlar anneleri yaşlandı çünkü hizmetlerini gördüreceği kız profili evlenilcek kız profilidir yani hem Eğlenilecek hem evlenilcek ikisinin ucu da boklu değnek
Bence bu biraz kişiliğin oturması meselesi. ve tabi bircok etken sebep var. ben 24 yasindayim bende onceden cok takıldım hatırlamıyorum yani kac kisiyle takıldım sevgili oldum. cok oldu. ve onemsemedigim icinde detayli hatirlamiyorum. ama insan bir zamandan sonra ozellikle askerden sonra degisiyor. herkes icin gecerli degil tabi bu. ben askerden geldikten sonra degistim sahsen. ve iyi ki degismisim. cunku hergun farkli insanlarla takılmak sıkmaya başlıyo bir zamandan sonra. su an 10 11 aylik gayet guzel giden bir iliskim var mesela. Evlenilecek ya da eglenilecek kizlarin arasindaki farki biz erkekler koymuyoruz. kizlar kendileri seciyorlar bunu. onlardada kişilik oturması dönemi yani bu aslinda. belirli yaslarda tanistiklari takildiklari insanlardan dolayı. ailelerinin sorumsuz davranislarindan dolayi.15 16 yasindaki kızı geceleri ge saatlerde sokaklarda goruyoruz. buna musaade edilmemeli bence. yasadiklari sehirlede alakalı. ergenlikte karakterleri yanlis yerlere oturursa bir daha ordan kalkamiyorlar acikcasi :) ha sonrasinda duzeldim diye geçinenleride görüyoruz ama duzeldiklerinden degil duzelmis gorunmek istediklerinden. bu benim fikrim.
Benim bir sevgilim vardı. O İstanbul'da ben Ankara'daydım. İş gereği İstanbul'a sık gidiyordum gittiğim zaman görüşürdük. Bir gün bana şöyle dedi: Siz erkekler kadınları eğlenecek kadınlar ve evlenecek kadınlar diye ikiye ayırıyorsunuz. Eğlendiğiniz kadınla evlenmiyorsunuz, evlendiğiniz kadınla eğlenemiyorsunuz. Ve hayatı hem kendinize hem kadınlara zehir ediyorsunuz. Sonra da aile içinde mutlu olamadığınız için mutluluğu dışarıda arıyorsunuz.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
çoğu eleman sadece giriş çıkış amaçlı bir delik arıyor (üzgünüm ama gerçekleri söylemesek de onlar hep vardır), evlenilecek kızı da "her haltı yedim, merağımı aldım" diye kendilerini kandırarak ileri yaşlarda aratırlar (daha çok aileye, tanıdıklardan gonca gül olsun falan) evlenilecek kız aramaya hakkı olan erkek aradığını aynı şekilde hakedecek vicdana sahip olmalıdır. kadın sadece erkeğine değil, erkek de sadece kadınına ait olmalı. hem en güzeli hem de en sağlıklısı böyle bence
Kişiden kişiye değişir bu.. Edit "Ben" : Eğlenmenin dozunu bilen bir insanım o yuzden evlenilecek değil de (en azından bir 5 sene daha) beraber eğlenip mutlu olacagım hayattan zevk alacağım insanları isterim ben çünkü dünyaya sadece 1 kere gelebiliyor insan onda da bir zahmet dünyanın güzelliklerini tadın yani..
Beyni testesteronla çalışan bir canlı düşünün-işte, erkeğin tam tabiri budur. Bir canlı ki, testesteronu ile karar veriyor, o canlıdan çok ta mantiklı hareket beklemeyin. İnstikntleri ile hareket etmesine müsade ederseniz kontrol altına alamazsınız. Elenilecek kızı erkeklerin çoğunda annesi seçiyor ki.
Erkekler aslında her kadına eglenilcek gözü ile bakıyor bir erkeğin bir kadına evlilik gözü ile bakması için bence dönüm noktası gerekir o erkeğin onyargisini yikmasi lazım kadının, erkek Oha bu kız bana es harika bir anne olurmuş ya demesi için.
Ben hayatıma bir kişi girsin bidaha hiç çıkmasın istediğim için evlenilecek kız istiyordum ama aramıyordum onun beni bulmasını bekliyordum. Çünkü aramakla bulunmaz. Nitekim öyle de oldu buldu beni. Ama maalesef duygularımız karşılıklı olamadı onunla.
Evlilik düşünmeyen erkekler eğlenecek kız ararlar. Ama çevrelerinden evlen evlen diye baskılar artınca usulca evlenilecek kızlara bakmaya baslarlar. Hani şu ununu elemis elegini asmis tabiri işte bu kişiler için gecerli. 😊
Kimisi evlenilecek, kimisi eğlenilecek kız arıyor. Hangisi çoğunluk dersen hiç öyle dikkat etmedim bilmiyorum. Sanırım eğlenilecek kız arayanlar çoğunlukta ama
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben sevmeyi çok abartıyorum, çok fazla seviyorum. Ömür boyu buna katlanabilecek ve benim gibi beni sevecek biri bulursam evleneceğim.
Eğlenilecek kız arıyorlar zina yapmak için kız arıyorlar sonrada hevesleri gidince Ben evlenmek istemiyorum korkuyorum diyorlar hay ben onların ağzını tam orta yerine...
Soru çok saçma bence evlenilecek /eğlenilecek? Nedir bunun ayrımı anlayamadım. İkisi de her şekilde kadın ve saygıyı hak ediyor herkes. Sorunuz hiç hoş değil kusura bakmayın.
tabiki evlenilecek kız ararız. Bazı hemcinslerim eğlenilecek kız ararsa onların karakter sıkıntısı bu beni ilgilendirmez. Genelleme yapmam hiçbir zaman.
Eğlenilecek kızlar ayaklarına kadar gidiyor evlenilecek kız aramaya fırsatları kalmıyor sonrada onlardan birine aşık oluyorlar iyi olanlar ortada kalıyor hep yalnızlar😂😂
Bide beni arayan olsa turkcell dışında arayan soran yok ha bide kredi kartı borcu için avukatlar onlarda nasılsın bile demiyor direkt para istiyor bea Burda arkadaş olursa sevgili arıyorum henüz yok
Evlenilecek kız eğlenmenin benim açımdan bir anlamı yok anlık şeyler... Ömür boyu aynı yastığa baş koyacağın iyi yetiştirilmiş edepli iffetli bir aile kızı olsun gerisi önemli değil
Eglenilecek kız arayan erkekler bir gün başka bir erkekte kız kardeşiniz ile eglenecek.. Kız kardeşine yapılmasını istemeyen erkekler başkalarının kız kardeşlerine yapıyorlar ne kadar kötü...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kisiden kisiye, cinsiyetten cinsiyete, bakis acisina gore degisir.
En İyi Cevaplar