Kanka mi flort mu?

Arkadaslar simdi benim hoslandigim bir çocuk var. Biz bu çocukla yakınız. Bana kanka diyor. Ama şimdi yaptıklarını anlatayım. Bu cocukla snapten konuşuruz. Konuşmalarımız pek de kankaca değil bana göre yani bana güzelim der içinin güzelliği dışına vurmuş der ayrıca snapten bir keresinde foto attim güzel olduğum için ss almış öyle dedi snapte kalpli efektli fotoğraflar cekiniriz sonra bir keresinde dolmusta giderken toplu foto çekiminde elini omzuma koymuştu ayrica bana ozelini söyledi ve dedi ki bunu bir tek ben ve allah biliyordu artık sen de biliyorsun dedi sonra bana basbasa sinema teklif etti ve bir keresinde bilekligimi aldi ve simdi neredeyse konuşmuyoruz ama bilekligimi hala takıyor sizce kanka miyiz
Güncellemeler
+1 yıl
Simdi neredeyse konuşmuyoruz ben bir keresinde bunun bir sırrını agzimdan kaçırdığım için kusmustu haklı olarak ben de buna hediye aldım barisalim diye şimdi o hediyeyi de hala saklıyor adı bile var onun ama gerçekten su an suratimiza bakmıyoruz neden anlamıyorum çok soğuk bana ben de ona soguk kalıyorum bu yuzden
Kanka mi flort mu?