+1 yılBir çay esnasında sevgiline telaşlı bir şekilde ''Ayyy ben evden çıkıcam yaaa. Korkuyorum bu ev arkadaşımdan'' de. Doğal olarak sevgilin de soracak ''Nooldu ya hayrola?'' sonra sen sanki çok gizli bir şey paylaşıyormuşsun gibi ''Biliyor musun geçen masanın üzerinde bir takım kağıtlar unutmuş. Bunun tahlil sonuçları. Normalde kimsenin özelini karıştırmam ama merak ettim. Şöyle bir göz gezdirdim şok oldum. Kız aids virüsü kapmış. Tahlil sonuçları da yüzde yüz onaylıyor. Ayyyy ben korkarım öyle hastalıklardan. Allah muhafaza bulaştırır mulaştırır yok ben yapamam çıkıcam o evden'' de. Sonra sevgilinin tepkisini ve en çok gözlerini takip et.
62 Yorumla
Soran+1 yılonun ev arkadaşı yalnız ben ailemle kalıyorum
- +1 yıl
Arkadaş haklı rengi atarsa seni aldattığının bir göstergesi olur dinle bence
En İyi Cevaplar
Sevgilinin çüküne çip tak 😀😀😀
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSes kaydedici flash bellekler var ulaşamayacakları bir yere sakla evde oldukları zaman daha sonra evden çıkarken eşyanı unut bilerek birkaç saat sonra onu almaya git yarım saatte olabilir eşyanla beraber flash belleğide al çık seslerini dinle. En olmadı sevgiline sanki bir şey biliyormuşsun gibi davran bana söylemek istediğin bir şey var mı diye sor sürekli senin bir şey öğrendiğini ve ona anlatmanı beklediğini düşünsün.
10 Yorumla
Sevgilinin başka bir kızla aynı evde kalmasına nasıl müsade ettin onu çözemedim. Başından itibaren itiraz etseydin bu olmazdı diyemem. Adamın niyetinde varsa olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılbenden önce de kalıyorlarmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Dostum buna göz yumman bile hata. Bunu yapmamalısın, nasıl olurda sevgilin başka bir kızla aynı evde kalır? Kardeş değil bişey değil, evde arkadaşlık bir süre sonra başka şeylere dönüşür zaten. Bu kadarken senin o çocukla beraber olman hata. Yani nasıl oldu da kabul ettirdi sana ya da hangi kafayla kabul ettin bilemem ama çoookk yanlış yoldasın.
30 YorumlaOha inanamıyorum ya her ne olursa olsun izin vermemeliydin aralarında ne kadar yaş farkı olursa olsun yaş engel değildir apaçık ortada birlikteler 100% bundan emin olabilirsin kızda ne vicdansızmış ya ne pislikler ikiside.
Bu evin yedek anahtarı falan yok mu ya da evden çıktığın an biraz bekle baktın ses falan oluyo bir şekilde gir içeri gizlice anahtarı al ne bileyim onları bas
ya da bir şey yerleştir internetten bak ama çok dikkatli ol10 YorumlaSence bir erkek ve bir kız aynı evde yaşayıp da seks yapmıyor olması mümkğn mü?
22 Yorumla
Soran+1 yılneden olmasın ki
+1 yılRisk al. Önce kızın sevgilisiyle buluş ona anlat sonra ikinizde sevgililerinizi ayrı bir cafeye çağırın ve mesela kızın adı eda olsun Eda bana herşeyi anlattı birlikteymissiniz de, büyük oyna paniğinden bile anlarsın, değilsede yüzüne yansır.
11 Yorumla32 veya 64 gb'lık bir sd card (hafıza kartı) al telefonuna tak ve kamera ayarlarından ana konumu hafıza kartı yap daha sonra telefonu gizli bir yere yerleştir ve kaydı başlat böylece her şeyi kanıtlarıyla açığa çıkarabilirsin
10 YorumlaŞüphen varsa uzatma birlikte yaşamaları ne olursa olsun hata sen de onlarla yaşasaydın belli ki ilişkiye girmişler al karşına açık açık konuş ikinci bı kadın olarak ilişkiye devam etmek istemiyorsan tabi Allah sabır versin
10 Yorumla
+1 yılÜzüldüm sana. kanıtlayacak 100 şey bulursun en basiti senin için zor ama evlerine giriyorsun zaten küçük bir kemara yatak odasına bırak anlaşılmayacak ama 3 4 gün sonra al bak sana kanıt ya da telefonu ele geçir.
10 Yorumla
+1 yılkızın sevgilisi var ve senin sevgilinle aynı evde kalıyor.. senin sevgilin var ve başka bir kızla aynı evde yaşıyor! bu nasıl bir genişlik ülke ne hale gelmiş.. aile kavramı denen birsey yok olmuş..
31 Yorumla
+1 yılOdaya ses kayıt cihazı ya da kamera koy ya da bilmiyom telefonunu orda videoya veya ses kayıta bırakıp git baya bir sonra yine onların evlerine gel Üzgünüm Telefonumu unutmuşum de al ve dinle
20 Yorumla
+1 yılBüyükler ateşle barut yanyana durmaz der yanına oyun hamuru al sonra evin anahtarını onlardan gizli izini çıkartıp anahtarcıda çoğalt sonra da o yedekle istediğin anda basarsın onları
27 Yorumla- +1 yıl
selam
- +1 yıl
@gelinherkes ne oldu
- +1 yıl
hiç içimden geldi öyle yazayım dedim
- +1 yıl
@gelinherkes mesaj atabilirdin o yuzden sordum
- +1 yıl
mesaj kutun kapalı
- +1 yıl
@gelinherkes kapalı değil ki
- +1 yıl
takip atsana
+1 yılOooooo Kurtun yanına koy kuzuyu Kurtun oruçlu olsun diye dua et.
Onlar neler neler yapıyorlardır bir kere şüphe olunca içine doğunca bekli olur Zaten bariz ortada kanıta falan gerek Yok20 YorumlaBen olsam yeni bir hat alır ya da spsyal medyadan fakrlı. bir hesap acıp ne yaptığnı biliyorum felen derdim bunu sevgilin ögrensin istermisin felen derdim
10 Yorumla
+1 yılAteş ve barut mevzusu, anacım sen iyice şüphelenmişsin. Sevgilinin telefonuna casus program kur 😊 onu dinle mesajlarını takip et. Başka türlü ispat edemezsin ki
12 Yorumla- +1 yıl
Nerden bulunuyo o program ben de merak ettim
- +1 yıl
İsim yazmam doğru olmaz. Birçok uygulama var araştırıp ulaşabilirsiniz 😊
Geçenlerde boşandığım eşim şehre gelmişti Ankaraya. kız arkadaşım misafir olarak kalmasına dahi izin veremem dedi ki, haklı da. sen bu konuda şüphelerinde haklısın.
13 Yorumla- +1 yıl
eski eşin senin evine gelip kalmak mı istedi gerçekten? Çocuk varsa orasını bilemem ama bana biraz garip geldi açıkcası sonuçta senin de bir ilişkin var.
- +1 yıl
@scarletflap çocuk var onu bahane ederek gelmek istedi ama uzun süreli kalmak istedi, çocuk da olsa uzun süreli kalması da benim kabul edebileceğim bir şey değil.
- +1 yıl
etmemelisin zaten bence seni yoklamaya gelmiş çünkü bazı kadınların geçmişlerinden kopamıyor ayrıca kendini böyle tuhaf bir duruma düşürmeye göze aldığına göre iyi niyetine güvenmezsen daha iyi olur. Sonuçta ESKİ olmasının da bir nedeni var
+1 yılE tabi kardeş gibiyiz diyecekler. İkinizi birden idare ediyorum diyecek değil ya
Ben olsam ona iyi yolculuklar dilerim.28 Yorumla- +1 yıl
Diğer kızda sevgilisi olduğunu biliyor farkındaysan o da ondan midesiz yani
- +1 yıl
Onu saymıyorum bile. Hani terbiyemi bozmayayım dedim. Midesizin önde gideni
Ya da ilişkilerinde farklı görüşler savunan biri. Sonuçta midesiz - +1 yıl
Aynen 😊
- +1 yıl
Ya benim kuzenim okuyorken (500 yıl önce falan 😀) birlikte kaldığı diğer kız orada diye 2 gün kaldım ama huzursuz oldum yinede. Hayır kızın sevgilisi yokmuş (kuzenim demişti) ona rağmen huzursuz oldum ben
- +1 yıl
Doğrudur ama insanlar bu devirde aşırı rahatlar
- +1 yıl
Ya bu nasıl bir rahatlık baya bir X olan large türü
- +1 yıl
Evet maalesef ben erkek dostlarım var hani (6 7 yıllik ortaokul lise doneminde) onlarla takilirken bile o kadar rahat edemem
- +1 yıl
İşte edepli olduğumuz için sap sap geziyoz p. ç olsak 50 sevgili yaparız
Ben boşa yaşıyom ya millet mal üstüne mala vuruyor bana bitane düşmüyor ya
30 Yorumla
+1 yılSen de erkek arkadaş bul onunla ev tut bari durumu eşitleyin. Bu ne genişlik yok öyle bir dünya...
30 YorumlaSende de biraz gavatlık var kusura bakma müsade eden sensin ne yapabilirsin aynı evde kaldıkları sürece
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılSevgilin şerefsiz bir arkadaşım. Kızın sevgilisini de al ikiniz eve gidin. Sonra kızın sevgilisi seninkini dövsün sende kızı.
10 Yorumla
+1 yılNe hallere kaldık ya kız erkek aynı evde kalıyor ve ikisininde sevgilisi var. la benim sevgilim bir erkekle kalacak o evi başlarına yıkarım. ayrıca yaşamamaları mümkün değil düşünsene birisi duşa giriyor havlu ile çıkıyor nereye kadar yapmayacakları.
20 Yorumla
+1 yılSevgilinin saçma bir kızla aynı evde kalmasını kabullenmen bile ilginç.
20 YorumlaBana mesaj at, anlaticam, sana herseyi supe etmekle haklisin bence Allah bunlarin belasini versin sen nasil buna, izin verirsin ki
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBugün bacım yarın ihtiyacım
4 yaş pekte abartılacak birsey değil
Dikkat et derim20 Yorumla
+1 yılKız ondan küçük olunca daha kötü, akrabalık yakın değilse herşey mümkün, bakışlarına, arada davranışlarına dikkat et bence... Ateş ve barut aynı yerde rahat durmaz
10 Yorumla
+1 yılayrill sen. kizimm nasill kendine bu durumu yediriyosun
10 Yorumla
+1 yılNasıl yardım edin nasil bir erkekle kiz ayni evde kalır böyle geniş olma o adamdan başka adam mı yok ülkede erkek dolu etraf birde şerefsizin teki aptal olmayın erkek doluuuu
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru erkek dolu ellerinizi sallasan ellisi ne güzel ya ben de istiyorum bundan :D
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Aldatılıyorsun. Devam edıyorsun. Gururlu ol ve ayrıll. Guven yoksa ilişkıyı surdurmenın anlamı yok.
20 YorumlaYorgunluk farklı bişey her insan olabilir ama anlamanın bir yolu var
14 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
Soran+1 yıldaha önce girmedik bunu nasıl söyliyim
gizli bir kamera koy böcek gibi ordan bak ta senin kiside nasıl bir rahatlık yuh
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnahtarın kopyasını çıkar ama bunu çaktırmadan yap bir günde çat kapı gir içeri zaten herşey ortada olur
10 YorumlaKİMSENİN AKLINA ÇÖPE BAKMAK GELMİYOR DEĞİL Mİ? YOKSA ARKADAŞININ ÇOCUK PEYDAHLAMA GİBİ BİR PLANI MI VAR?
00 Yorumla
+1 yılUlan bu durumun tam tersini yaşasaydım asla öyle bir kızla olmazdım tekmeyi basardım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl kabul ettin ya. Aynı evde kalmaları bile ayrılma sebebi..
10 Yorumla
+1 yılUğraşma bence kafan yorulur yol ver zaten her şey çok belirgin aakraba falan hikayede ola bilir
10 Yorumla
+1 yılBoş versene sen yedin mi bu bahaneyi şimdi benxe herkes mutlu çark dönüyor karışöa gruba katıl :))
10 YorumlaYa sen gvt mısın. Nasıl bir mide var sende. Ben çıldırırım. Yani baştan öyle biriyle sevgili olmazdım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSende öyle bir erkekle sevgili mi oluyorsun tabi yatarlar
02 Yorumla
Soran+1 yılkız ondan 4 5 yaş küçük ve kardeş gibiyiz dediler eskiden beri yakınlarmış hatta bir ara uzaktan akrabayız demişti
- +1 yıl
Onlar zevk içinde yasiyorlardir ateş ile barut yan yana durmaz
+1 yılNasi bir genisliktir bu sevgilin baska bir kizla ev arkadasiymis ciddiyseniz erkek ve kadin kanka olamaz bir mesafe girer ortaya
10 Yorumla
+1 yılBeraber kalmalarına müsaade etme demiyeceğim öyle birinden koca olmaz tabi ciddi düşünüyorsan ciddi düşünmüyorsan zaten sorun yok
10 Yorumlahayırlı işler desene. ancak kamera koyarak bulursun veya daha aksiyonlu bir şekilde birşey teklif ederek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle de yaşıyor mu ilişki yorgun oluyor mu ne bileyim
13 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılOrada bir kaç cümle var hangisine hayır
Soran+1 yılilişki yaşamadık
atesle barut yanyana olmaz mutalaka ilişki yanı cinsel manada vardır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Yuh diyorum sana basıl böyle bir dırumu kabul ediyorsun. yorumsuz sadece...
22 Yorumla- +1 yıl
Abicim vallahi millet kafayı sıyırmış hayla sevgilim diyor
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Kızla erkek aynı evde kalıyorsa illaki yakınlaşma olur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılTroll konusu gibi konu
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen deliricem ya
+1 yılSen aynı evde onların birlikte yaşadığını kabul ederek her şeyi kabul etmişte oluyorsun zaten bebeğim 😀
00 YorumlaBu nasıl bir genişliktir ben anlamadım ki. Hala ayrılmamış olman da ayrı bir saçmalık 😏
10 Yorumla
+1 yılBoş boş konuşuyorlar. Guvenmiuorsan bitir ama şüphe üzerine de emek boşa harcanmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHala sevgili olmaya devam ediyorsun tuhaf.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok aşığım
- +1 yıl
Kendini hiçe sayıyorsun.
Kanitlamak yerine hislerine guven ve kendini kullandirma
20 YorumlaZor bir durum cat kapi da gitmissjn bekletildiğin an dal odaya 😂
00 Yorumla
+1 yılAynı evde kalmalarını nasıl kabul edersin ister küçük ister büyük olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenden öncede kalıyorlarmış
+1 yılYedek anahtar yaptır. Başta izin vermicektin.
21 Yorumla
Soran+1 yılbenden önce olan birşey
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. sen de nasıl ayarlayıp da denk getırıyorsun boyle zamanları
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek evinde WiFi şifresi kızın telefonda otomatik tanımlı ise ispat işte 😉
00 Yorumla
+1 yılkızla erkekten ev arkadaşımı olurmuş yaa gavatlık sende yanlış anlamada
10 Yorumlasenın bı sevgılın var ve bı kızla evde kalıyor ve sen bunu kabullenmıssın ama kızla bırlıkte olmalarını kabullenemıyosun?
00 YorumlaSendekide iyi cesaret miş
11 Yorumla
Soran+1 yılneden
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar rahat bir kızsın sen öyle sevgilisi başka bir kızla aynı evde 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılkız çok yakın arkadaşıymış eskiden beri kardeşim dedi kız zaten ondan 4 5 yaş küçük
Cevap sahibi+1 yılNe olursa olsun sonuçta biri ateş biri barut boynuzlanıyorsun haberin olsun
+1 yılucuz eşya tipi kamera koy bence ben yapmıştım en güzeli ya da ses kayır cihazı ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne