4 yıl önce babannem vefat etmişti. Benim haberim yoktu ve bir arkadaşım geldi."Başın sağolsun" dedi."Ne oldu?" dedim."Babannen...". dedi."Lan benim niye haberim yok ne zaman oldu nasıl oldu niye oldu". Kafayı yemiştim çıldırdım. Yemek yiyecektim bıraktım her şeyi dışarı çıktım.2 3 saat ağladım. Öğrenme şeklim çok üzücüydü. Ailem benden gizlemişti. Mekanı cennet olsun.
Sağol. Üniverste sınavlarına hazırlanıyordum o ara derslerden geri kalmayım diye söylememişler. Ama dünya küçük işte. Ölüm Allah'ın emri ne gelir elden!!!
Bir gun aniden uykudan kaldirildigimda babamin vefat ettigi solendi sonra sevdigim kizi ailesi baskasina verdiler ve simdi annemin kanser oldugunu ogrendim bizim hayatimiz hep 1 0 yenik baslamis be hakim bey
Doktorların bunu söylediğine inanmadığım, hep filmlerde olduğunu sandığım ama gerçekten söylenen ve söylendiğinde kişide asla doldurulması mümkün olmayan bir boşluk yaratan cümle: Çok uğraştık ama kurtaramadık.
Yok ya ağlama. Arada takıl böyle iyi gelir, hayatın gerçekleri bunlar hep. Hayatın gerçeklerinden kaçarsan oyunu kaybeden sen olursun, umursama hiçbir şeyi.
Ha sende bendensin anladım. O konuyu en iyi ben anlarım diğerleri uzmanlık alanım değil. Verdiğin tepki bile yetişme tarzındaki sorunları gösteriyor zaten.
Allah yardımcın olsun. Eminim hayatını etkileyen çok şey wardır ve günün birinde yardım almakta neden geç kaldım diye kendine kızabilirsin vakit kaybetmeden psikoloğa gitmeni tavsiye ederim
@Tekelioğlu babam hayatımda değil artık mutluyum teşekkür ederim geçmişteki yaralarinda izi kalır sadece ondada yapacak bişey yok neyse tekrar teşekkürler
Anlamak istediğim eksik kaldı. Hiç farkında bile olmadığınız bazı sorunlar vardır. Bizzat yaşadığım için biliyorum o yüzden yardım almanızda bir sakınca yok. rica ederim :)
En İyi Cevaplar