1 senelik evliyim. Severek evlendim ama nefret etmeye başladım. Malum ramazan akşama kadar yemek yetiştirmeye çalışıyorum eşim için ben oruç tutamıyorum birde kursum var hem kursu yetiştirip hep yemek yapmaya çalışıyorum evim altüst şu an da halıları yıkamaya verdim bir yandan da halılar gelmeden cam sil temizlik falan bayram temizliği yetiştirmeye çalışıyorum. Eşim bütün gün nasıl uğraştığımı biliyo. Dün küçük halıları banyoda yıkayım dedim parası çok gitmesin diye. Elimi deterjan yaktı eritti elim mafoldu su değse yanıyo çok kötüyüm ama buna rağmen herşeye yine koşuyorum. Adam akşama kadar yatıyo en ufak bişey yapsa yetecek ama yok akşama kadar koltuğa kurulmuş tv izliyo telefonla takılıyor okey oynuyor artık dayanamıyorum ya 😢😢😢
Cevabın nedir?
Biz erkeklerin anlayamacağı şeyler bu içişleri...
1-) Ev işleri neden bu kadar uzun sürüyor...
Benim eşim de çalışıyor haftada 1 gün Pazar günleri yüzeysel temizlik yapıyoruz. Elektrik süpürgesi ile toz alma + vileda ile silme Yaklaşık 45dk sürüyor 60metre2 alan. Elektrik süpürgesi bana vileda ona ait.
Ayda bir dip temizliği var sadece balkon yıkayıp oğlanı alıp kaçıyorum. İş bitince perde asması bana kalıyor bir tek.
2-) Yemek işi akşama kadar nasıl sürüyor...
Çorba + ana yemek + salata. Hazırlaması en zor olan ana yemek bile 20-25 dakika. Yemek pişerken beraber televizyon izliyoruz. Eşim tüm gün çalıştığı için bir gün önce yemek yapıyor ana yemeği. Çorba ona ait salata-cacık bana ait
3-) Çamaşır makinesi : sadece kirli sepetine kirlileri atmak
Bulaşık makinesi : hiç dokunmadım
Buzdolabı : Alışverişi yaparım hiç bir şeyi yerleştirmem - yerleştirdiklerim dolapta unutulup gitti evlilğin ilk yıllarında.
Eşimiz çalışsa da ev yükünü taşıyor - sorumlulukların çoğu bayanlarda çünkü iç işleri bakanı oluyorlar ülkemde. Bizde dışişlerine bakıyoruz dengeyi sağlamak için. Malasef çekirdekten yetiştirilmeden kaynaklanan bir durum bu...
Ancak Eş başkanlık sistemi ile içişleri ve dışişlerinin tüm yükleri eşit paylaşılırsa dertleriniz biter...
Bunun için kadın akıllı olacak erkek yaptığı işten özgü ile sözedilmesinden hoşlanır.
1-) Kocacım sen salatayı güzel yapıyorsun bir el atıver diye alıştıracan
2-) Sen pazarlıktan hesaptan iyi anlıyorsun alışverişe beraber gidelim diyeceksin.
3-) Sen güçlüsün boyun uzun perdeleri daha iyi takıyorsun diyecen
Erkek milleti poh pohtan hoşlanır akıllı kadının farkı bunu kullanmasıdır.
İş yaptırcan ödül verecen
Yoksa evliliği yürütemezsiniz Türk erkeği ile...31 Yorumla- +1 yıl
sırf şu yorumu beğenebilmek için üye oldum :) psikolog için gelseler ben de bu önerilerde bulunurdum :) bazı şeyleri çok abartabiliyoruz kadınlar olarak özellikle temizlikte..
En İyi Cevaplar
+1 yılHayat evlilik paylaşmaktır güzel kızım öğrenmeli yapmalı paylaşmalı erkek yapamaz yok tamam kendimdende bilirim çok ince ayrıntıları atlayabilir ama haftasonu temizliği olur evlerde çalışan kişilerdir bir kişi gün boyu çalışacak diğeri yatacak yerine iki kişi yardımlaşırsa öğlen biter iş? eee aşka eğlenceye gezmeye ruh doyurmaya vakit kalır ince işleri isteme ama elektrik süpürgesini erkekler daha iyi yapar dimi? yerlere paspas geçer banyoyu eğlenerek yıkar lavobo temizleye bilir?
ama bu tip erkekler seni sevmese bile senden ayrılamaz kadınlara muhtaçtır kendine demi acımıyor bu çocuk ya tek kalırsa yumurta pişiremez çamaşır yıkayamaz öğrenmeli öğrenecek ne varsa öğrenmeden sınav bitmez bağımlı hayat sürer bağımlı olanlar gerçek sevgiyi bilemez amma yazdım oturup konuşma zamanı konuşulacak ve çözülecek bu akşam tv yi kapatıyorsunuz oturup geçen evlilik süresini masaya yatırıyorsunuz yalan yok sadece gerçekler eğer sesini yükseltip karmaşa yaratıyorsa suçlu gargaraya getirip yırtmak istiyor zekanı kullan..31 Yorumla- +1 yıl
insanlara samimi bir şekilde yardım etmek isteyen insanları görünce mutlu oluyorum.
Haklısınız ama insanlar belli bir yaşa kadar birbirlerine değer vermeyi öğrenemiyorlar gerçek sevgi hayata beraber başlamanın önemi nedir nedir bunlar olgun çağlarda kafaya dank ediyor o zaman da iş işten geçmiş oluyor
Hiç ona anlattın mı? Konuştun ve işe yaramadıysa Bir gün sabahtan akşama kadar yat yorgun ve kötü olduğunu, iş yapacak halinin olmadığını söyle, gün boyu ne yapacak bir bak. Genelleme yapmayayım ama bazılarının anneleri erkek çocuklarının suyunu bile önüne götürüyor, çorabını giyemeyen erkek tanıyorum düşün. Ya sen öğrenmesinde yardımcı olacaksın ya kabullenip devam edeceksin ya da bu diyardan gideceksin.
23 Yorumla
Soran+1 yılO da Benimle bir yatar ki değişen bişey olmaz. Okul meslek hep tek yaşamış o
Soran+1 yılEvet gerçekten öyle. Aileme anlatamam üzülürler sonuçta bir arkadaşıma anlatsam güvenip anlatacağım bir arkadaşım yok en ufak şeyde yüzüme vurur sadece sizlerin düşüncesini dinlemek istedim bir nebze de olsa anlatıp sakinleşmek içimi dökmek istedim içime atmaktan çok yoruldum 😔
Kıyamam yaa böyle şeyleri duya duya insan evlilikten soğuyor. Ne kalas insanlar var ya. Sen köle misin onun eşi mi bunu unutmuş. Ben olsam dayanamazdım bir tutardım kendimi iki tutardım ama çatlardım yani sonunda. Hayat müşterek temizlik & yemek vs kadının tekelinde değil.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
52Cevap
+1 yılAblacım tek derdiniz bu olsun diyorum öncelikle.
Diğer şeye gelince bu şikayetleri eşin ile paylaşmalısın.
Eğer çalışmayan bir bayan isen anlamalısın onu çünkü el kapısında çalışmak kolay değil.10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce düşünecektin , benim annemde öyle kadın söyleniyor ama yapacak bişi yok ben hem hastayım hem okuyorum evde , katlanıyor , seninde yapacağın şey şu ya temizliğini yapıcam ya da bırak evi b. k üstünde gitsin o halde görünce emin ol onada batıcak kalkıp temizler
10 Yorumla
+1 yılAdam calisiyorsa aksam geldiginde birak tv izlesin ne olcak insan isten yorgun geliyor sen de ev islerini bütün haftaya yay hepsini bir günde yapma o evde kac kisinizki okadar is cikiyor bence sen de basina biraz is aciyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında biraz öyle kendi başıma iş açıyorum ama napim böyle yetiştik Bayram’a temizlik yapılır bende yavaş yavaş yapıyorum işte napim elimde değil 🤷🏻♀️
- +1 yıl
yapma iste huzursuzluk cikarmaya ne gerek var insan evliligini bunun icin bitirmez birbirinizin huyuna suyuna gitmeniz lazim
Bu tarz konuların uzatılmasını sevmem yardımcı olsalar eşler birbirine tabii ki harika olur ama dünya genelinde kuraldir erkek para getirir kadın da evi yönetir her ikisi çalışıyorsa evleri genelde temizlikçiler yönetir yani adamın hareketleri sanırım sıkıntılı stresli günler gecirdigin için sana çok batıyor ama yaptığında coook büyütülecek bir sey yok. Ama eğer çalışmıyor ve seni önemsemiyorsa bir dakika bile durma herkes ayrılabilir sen de ayrılırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKIz kendini o kdr hırpalama bir süpür sil bitti. öyle en detayına kadar kendini yorma. Olduğu kadar de geç. O işe yaramaz kocanlada otur konuş bana hiç yardımcı olmuyorsun soğutuyorsun kendinden de ve gerçekten bir kaç gün soğuk davran önemseme aynı yerde oturma. Düzelene kadar
10 YorumlaYa ablacım Allah kolaylık versin sana çok uzuldum valla esker birbirine yardım etmezse sıkıntı birde sen neler çekiyorsun. Demek dahi istemem ama böyle giderse ayrılmak zorunda kalırsın gibi rabbim yardımcın olsun.
20 YorumlaDiyorum her zamanda demeye devam edeceğim siz kızlar seveni değil... Seviyorsunuz ama evlenince herşey anlaşılıyor o essek kocan neler kaçırıyor ve bunu hiç bilmiyor ulan bı çiçek al dışarı yemeğe götür gez de ev işine yardımcı ol bari of off
20 Yorumla
+1 yılŞunu anlamıyorum sevdiğin insana yardım etmiceksen yorucaksan üzüceksen neden evleniyorsunki? Erkek adam ev işi yapar mı demişler ulan burdaki olay ev işi değil sevdiğin kadını yormamak değer vermek nasıl bir tipsiniz hizmetçi mi alıyonuz eve.
41 Yorumla- +1 yıl
Yaa sen mukemmelmisin evlenelim
+1 yılAblacım geçmiş olsun ellerin için ama abiye naparsan yap değişmez ya boşarsın ya da yeter diye avazın çıktiğı kadar bağırıp butun sinirini ona kusarsın (benim babam da öyle üstelik 25 senelik evliler yani düşün)
10 Yorumla
+1 yılTüm gün yatıyorsa bu adam çalışmıyor mu? Çalışmıyorsa nasıl geçiniyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılAkşam gidiyo işe 6 da gidip 12 de geliyo
Vala kadınlığını kullan acıma ver halıları yikansin essek gibi verecek parasını ve sana yardımcı olmuyorsa sende onun isteklerini yapmicaksin o ne biçim eş öyle yav siz hem kaç yıllık evlisin niz
10 Yorumla
+1 yıl1 ay önceden mi bayram temizliğine başladın? Hamile misin?
Sana yardım etse iyi olur.11 Yorumla
SoranYok iş başvurusu yaptım ararlarsa işim kalır diye erken yapıyorum
+1 yılAl karsina konus temiz bir dille sesini yukseltme saygili konus umarim anlayisla karsilayacak elini tasin altina koyacak
20 Yorumla
+1 yılBu konuyu onunla konuştun mu? Tamam belki adam ağır kalastır anlamıyordur ama konuşunca da anlamayacak değil bence.
10 YorumlaEv & Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nereden bulursunuz bu tipleri anlamıyorum
Kara Kaş Kara gözlere bakarsanız olacağı bu.
Hiç kimsede kalbi değerlendirmeye almıyor10 Yorumla
+1 yılKlasik Türk erkeği işte fazla beklentiye girme zaten 😒
10 Yorumla
+1 yılİnşallah düzelir öküz kütük modundayim çıkar sana yardımcı olur kadınlar ve kizlariniz size Allah'ın emanetidir onlara kötü davranmayiniz buyuruyor
10 YorumlaBende erkek arkadaşımla birlikte kalıyorum oda bana hiç yardımcı olmuyor surekli sosyal medyada takılıyor zor ve sinir bozucu bir durum seni anlıyorum
10 YorumlaVur agzina yumrugu boyle sigirlara tahamul edemiyorum
10 YorumlaTemizlik hayatınızda bu kadar yer kaplamasın yemek yapma eve gelince kursa gittim yetiştiremedim dee görsün bakalım
20 YorumlaSöylemen lazım artık, böyle saçma bir şey olabilir mi? helak olmuşsun resmen bırak yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini niye bu kadar yoruyorsun?
Bayram temizliği güzelde yani halılar mesela çok mu kirliydi hadi büyükleri ver küçükleri niye uğraşıyorsun10 YorumlaSizin Sohpet edecek iyi bir arkadaşa ihtiyacınız Var Aynı Sorun Bende de var
10 Yorumla"ben bunu yapiyorum sende bu arada bunu yapar misin?"diyeceksin..
10 Yorumlakursu bırak sende ev işleri çok zor seni çok iyi anlıyorum bende tek yasadıgım için işleri yapmak bize kalıyor kadınların işi çok zor vala. allah sabır ve güç versin :D
10 Yorumla
+1 yılSevmek kadar tanımak da çok önemli sevgi kadar karakter uyumu çok önemli bence sanırım sevmişsin ama karakter konusunda uyum konusunda yanlış tercih hayırlısı olsun hakkınız da
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçalışıyorsan ev işleri ortak olmalı. ama çalışmıyorsan, bu tiplerden başka yapacağın bir şey yok zaten. bırak adam çalışsın akşam gelince keyif yapsın
10 YorumlaBir insanla ayni evi pylasmadan yasamadan o insani tanimak zor. Hayatinizla toto oynuyorsunuz resmen tanimadan evlenerek.
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç düşünme den ayrıl bu sana göre değil bu ne rahatlık böyle.
10 Yorumla - Ev & Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeseydin niye evlendin yaşa bekar evleniyonuz ondan sonrada abidik kubidik işlerle uğraşıyorsunuz...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkşama kadar yatıyosa eve nasıl para giriyo bu devirde bide cok zor 1,2 günlük yatıyosa sıkıntı deilde iş yoksa sıkıntı büyük
10 Yorumlalütfen beni yanlış anlama ama onun gözünde bir hizmetçi, cinsel bir obje ya da ne bilim belkide hiçbişeysin böyle bir öküzle hayat sürmez
karar senin10 Yorumla
+1 yılNeden bu insan oğlu hayla zulüm yapar oldu bayanlarimiza ben kendim olsam asla izin vermem insan kıyarmı sevdiği kadının bu hale gelmesine kalkıp yardım eder gülerek eğlenerek
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgi saygı bitmişse o ilişki zaten bitmiştir bana göre
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarısına yardım etmeli ben her isi hakkından geliyom yemek yaprım evi supürürm
11 Yorumla- +1 yıl
Adamsn sen
+1 yılKeşke böyle birisiyle evlenmeseydiniz ama olan oldu. Üzücü.
00 YorumlaÇok üzüldüm haline yakın çevremde aynı tip insanlar var konuşmayı deneyebilirsin kendisiyle
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Ayrıl bence kendini neden bu adam için heba ediyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek adam ev isleri yapmaz. Kadinsin sen ve tabiki sen yapacaksin
265 Yorumla
Soran+1 yılBen yaparım ama bugün elim o kadar kötü ki hergün yapıyorum hiç şikayetim yok ama bugün elim çok fena sızlıyor saf su deyse aklın çıkıyo
Cevap sahibi+1 yılE ozaman kocan napsin?
- +1 yıl
Erkek adam sadece gece olunca koyup kalan zamanda keyif yapar dimi! Yazıklar olsun sizin gibi adam diye geçinenlere...
Cevap sahibi+1 yılErkek adam sabahtan aksama kadar calisiyor bir de eve yorgun gelip ev islerimi yapsin? Kadin niye var ozaman?
- +1 yıl
Zihniyetsiz... (mavili )
Cevap sahibi+1 yılNe eksiliyorsunuz lan
- +1 yıl
Ulan sadece erkekler mi çalışıyor sanki çalışan kadınlar da var onlar ne yapsın. Kadın ev işi için mi var zihniyetsiz herif
- +1 yıl
Peygamberin karisina yardim ediyormus niye yapmasin?
Soran+1 yıl@mavimsimoor kadının halini erkek ne bilsin işte. Hala iş mi yapsın diyo ona bişey olsa ben eşşek gibi çalışıp bakıcam ama elim böyle 1 günlük yardım etsin diyorum iş yapmasın ben yemeği yapıyorum zaten elimin altındaki tabağı çanağı makinaya atsa yeter elime su değdiremiyorum ama erkek işte nerden anlasın
Cevap sahibi+1 yılUlan bu kadin calisiyormu? Kadinin tek isi eve ve cocuklarina bakmaktir sokakda onun bunun yaninda calismak degildir.
Cevap sahibi+1 yılAnnemde calismiyor ve babam calistigi icin annem eve bakmali
Cevap sahibi+1 yılLan kasar kufr etme burda!
Cevap sahibi+1 yılİnsan gibi soru cevapliyorum sende insan ol
- +1 yıl
Bir de utanmadan kadının tek işi eve ve çocuklarına bakmaktır diyor ya! Haysiyetsiz kadının çalışmasını ne olarak görüyorsun sen. Benim annem de babam da çalışıyor babam da annemin herşeyine yardım ediyor beni de çok şükür kendi ayaklarımın üstünde durabileceğim şekilde yetiştirdiler. Çok şükğr senin gibi vizyonsuz haysiyetsiz adamların ne bok olduğunu anlayabilecek farkındalığa ulaşabilmişim
Cevap sahibi+1 yılAnan seni dogmamis sicmis. Dogsa senin gibi namussuz bir kiz dunyaya getirmezdi
- +1 yıl
Hala sizin gibi zihniyetsizler var ya. Gelisim kadindan baslar. bir kafaniz basmadi gitti.
Cevap sahibi+1 yılNiye kufr ediyorsunuz? Kendi dusuncemi soylemezmiyim?
- +1 yıl
Arkadaslar terbiyenizi takinin lutfen. Kizli erkekli.
- +1 yıl
Sen neye göre bir kıza burda namussuz diyorsun!
Cevap sahibi+1 yıl@eyluldebenvarım o niye kufr ediyor bana?
- +1 yıl
Dusunce adi uzerinde dusunuleren beyan edilen fikirdir. Ben sizinkinde bir dusunmusluk goremedim.
Cevap sahibi+1 yıl@mavimsimoor aynen terbiye yokki bunlarda. Kendi ozgur dusuncemi bile soylemiyorum
- +1 yıl
Hz. Muhammed'de karisina yardim ediyormus.
Cevap sahibi+1 yılDusundugum icin zaten cevapliyorum
Cevap sahibi+1 yılOla bilir ozamanin sartlari oyleydi su an degisti
- +1 yıl
Daha fazla senin gibi kendi düşüncem dediği şeyi gizli olmadan söyleyebilecek cesarete bile sahip olmayan bir “sözde” adamla muhattap olamayacağım.
- +1 yıl
Sizde var mi peki? Kizli erkekli demistim uzerinize alinin bir zahmet. Biraz oz elestiri lutfen...
Cevap sahibi+1 yıl@mavimsimoor ben kufr ettimmi? Bak bakalim ilk kufru baslatan hangi kasar!
Cevap sahibi+1 yıl@eyluldebenvarım ulan gizliden ciksam nolacak mesaj atip sizin kufurlerinizime bakicam?
Cevap sahibi+1 yıl@TÜRK293 kesin bakire bile degilsindir onune gelenin altina yatip alcaliyorsundur
- +1 yıl
Ilk kimin baslattigi degil kimin seviyesini korudugu onemli burada. Lutfen su dar kafaliligi bir birakin.
Cevap sahibi+1 yıl@TÜRK293 anam senin gibi onun bunun altinda yatmadi. Sen yatiyorsun erkeklerde seni alcaltiyor sonra da popona tekme atip terk ediyorlar
- +1 yıl
@TÜRK293 en iyisi cevap verme baksana bir de utanmadan bekaretten bahsediyor Allah ıslah etsin böylelerini
- +1 yıl
Ramazan ramazan birbirinizin ahini aliyorsunuz arkadaslar ya...
- +1 yıl
O zmaanin sartlari hhahahaahaha guldurme beni yobaz
Cevap sahibi+1 yıl@basemodexl ben yobazsam sende elitmi oldun?
- +1 yıl
Beni engeller misiniz lutfen? ( gizliye diyorum )
Cevap sahibi+1 yıl@mavimsimoor gizliden nasil engellenir bilmiyorum
- +1 yıl
Benim profilime gelin sonra daha fazla diye bir kutucuk var ona tiklayip rngelleye basin.
Cevap sahibi+1 yıl@mavimsimoor sen benim takibimde varsin o yuzden engellersem takipden cikarsin yapmiyorum
- +1 yıl
Ben sizi takip etmiyorum. Yanlissiniz. Erkek olarak tek takip ettigim kisi Mehcap Bey. Ondan da boyledi sagliksiz bir yorum cikmaz. Ne olursa olsun engelleyin lutfen.
Cevap sahibi+1 yıl@mavimsimoor niye lan? Ne guzel konusuyorduk
- +1 yıl
Bir saniye! Tahmin ettigim kisi degilsinizdir umarim!
Cevap sahibi+1 yıl@mavimsimoor kimki o?
- +1 yıl
Isminizin bas harfini rica edeyim lutfen!
- +1 yıl
?
..
Cevap sahibi+1 yıl@mavimsimoor A
- +1 yıl
Engelleyin beni lutfen.
Cevap sahibi+1 yılİste bulamiyon😂 tam bir malsin
- +1 yıl
Kisi kendinden bilir isi.
Bulmama gerek yok. Benimle daha fazla muhattap olmayin lutfen. Engelleyin. Aksi taktirde ben bir arkadasimi engelleyecegim.
Cevap sahibi+1 yıl@mavimsimoor engelle yavrum banane
- +1 yıl
Agzinizi toplayin!..
- +1 yıl
@mavimsimoor cevap vermeden beni engelledin. Ben yazmadım bunları. Nolur İnan bana yemin ediyorum.
- +1 yıl
@mavimsimoor benim gizliben nolur engeli kaldır. Bunu yazan ben değilim yemin ediyorum
- +1 yıl
@mavimsimoor Yemin ediyorum ben bu soruya hiç cevap vermedim. Beni sebepsiz yere engelledin. Benim F
- +1 yıl
@mavimsimoor mesajdan gönderdiğin linke tıkladım ve erkeklerden gizli sorulan bütün yorumları okudum. Senin buna cevap verdiğini gördüm. Yemin ederim ki ben bu soruyu ilk defa gördüm. Ben bu gizli üye değilim. Yemin ederim ben bu soruya hiç yorum yazmadım. Benim Furkan
Cevap sahibi+1 yıl@AAnnoonniimmmm sen niye yalvariyon lan bu kiza? Onurun gururun yok mu senin?
Cevap sahibi+1 yılBir kere o kiz mal olmasa benim onla dalga gectigimi anlardi ama nerde salak iste
+1 yılSeverek evlenenlerin acı sonu... aşık olmadan evlenmem diyen indanlara ders olsun!
00 YorumlaOtur yapma birak. Tek tarafli degil her iki tarafta fedakar olacak bir 10 gun birak elleme bakalim ne olcqk
10 Yorumla
+1 yılSize evlenin diye kimse zorlama yapmıyor. Ne var şu evlilikte? Afedersiniz bok mu var evleniyorsunuz?
Evlenmeyin yahu.10 Yorumla
+1 yılYapmasan tepkisi ne olur peki?
12 Yorumla
Soran+1 yılLak lak yapar çenede çok iyi bir ton çene çalar ben sana şunu yaptım bunu yapıyorum diye
- +1 yıl
Kendini fazla yorma derim.
+1 yıleee bızım yapacak biseyımız yok sen sectın eşini allah sabır versın
10 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılaranızda her şeyi konuşun , içindekileri anlat çekinme, ne istediklerini ve beklediklerini direk söyle.. bundan sonra da kararınızı verin. Allah kolaylık versin kardesim
00 Yorumla
+1 yılBu konuyu daha önce eşinle konuştun mu?
40 Yorumla
+1 yılOda evin gecimini yapiyor oruclu zor tabi. Ev kadinisin yapacaksin bunlari. Sikayetci olacaksaydin evlenmeseydin sende.
01 Yorumla- +1 yıl
Evlilik sürpriz yumurta gibi. Yıllarca süre gelen bir ilişkiniz olsa bile gerçek karakterini imzayı atmadan göremezsin. Ayrıca çalışıyor olması karısının emeğini görmezden gelmesi için bir bahane değil.
+1 yılYapma sende kızım ne paralıyosun kendini
30 Yorumlaerkek adama ev işi mi yaptırcan
11 Yorumla
Soran+1 yılYaw iş yapmasın elim çok kötü bu günlük bir işime yardımcı olsa yetecek 😔
+1 yılPeki maaşı sana mı veriyor yoksa kendinde mi
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah aşkına bu da soru mu 😔 erkek adam maaşı kadına verir mi onun düşüncesi bu nerde bana verecek istemem zaten her kuruşun hesabını sorar kendi naparsa yapsın
- +1 yıl
hayır canım niye vermesin ne alaka sonucta sen onun karısısın seni kole diye mi aldı bu parayi senin eline verecek tabiki bizim burda polis bir abimiz var 36 yasında esi de ev hanımı adam butun maaşini aldıgı gbi karısının eline tutuşturuyor valla
+1 yıleee sen secmissinn biz napalimm bosa o zamann
10 YorumlaYapma ne uğraşıyorsun
11 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİşi gücü yok mu bu adamın arkadaşım?
10 Yorumla Ev & Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Keşke okuyup bir iş kadını olsaydın o zaman... 😐
10 YorumlaÇalışmıyorsa işin zor. iki gün aç bırak
10 YorumlaBu durumdan rahatsız olduğunu açıkça belirt söyle
10 YorumlaOruçluyum diye yapıyodur
10 YorumlaBoşan kurtul kız ayool
50 YorumlaBöyle bir şey tek taraflı gitmez git konuş söyle bence
00 Yorumla
+1 yılNe mal adammış bu. Tanımadan mi evlendin
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Sinirden elim ayağım titriyor ağlayarak yazıyorum, bu kadar tembel olunur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler