"Sen beni unutamazsın" diyen kişileri unuttunuz mu?
Acı çektiren kişiler mi unutulmaz sevgisini hissettiren kişiler mi?

Unutamam asla unutmayacağım. Her cevizli baklava yediğimde onu hatırlayacağım. Şartlar bunu gerektirdiğinden, bana yakışacak olan da, bu olduğundan, vazgeçmek zorunda kaldım. Zaten yapılacak başka bir şey yok, hala onun peşinden koşmak adamlığa sığmaz. Tıpkı kendilerinin soyadı gibi, erdemli ve soylu bir şekilde geri dönmemek üzere, yüzümü ona çeviridim. Mutluluklar dilerim, mutlu olsun.
var tabi o benim alın yazım Rabbim ikimizede neşteri vurmuş bizm gücümüz silmeye yetmez kader yazısını bence O benim iki cianda eşimdir bende onunn eşiyim efendim bence

Bana kimse boyle bisey demedi unutumda zaten ama kendileri unutmuyor hep biyerlerden cikiyorlar bahaneyle konusak icin baydilar artik gecmis pesimi brakmiyo gecmiste kalainlar arkadas iletisimi kesmisim biye hayatima tekrar girmeye calisiyorsun hayatimin kapiaini kirarak girecek resmen o derece 😂😂
Sevgisini hissettirenler unutulamaz belki de sonucta güzel şeyleri daha çok hatırlamaya meyilliyiz sevilmek güzel de diğer türlü nefret aşırı kindar değilse geçiyor ben de.
Saman zarar vermiş birini en fazla 2 denen düşünebilirsin ben sen böyle oldu
Cevap
46Cevap
unuttum gitti
#hayırlıramazanlar
Hiç kimseyi unutamazsin yasanmisliklar varsa sadece hayatindan cikartir kalbinde en ucra koseye gomersin hatirlamamak icin aklina gelmez o kisi ve hatirlar ama unutamazsin da.
O işler dedikkeri gibi sen beni unutamazsın diye olmuyo çok iyide unutuluyor bence acıyı çektiren kişi değilde acıyı çektirtmeye çalışan kişi için rabbime şükürki hiç acı çekmedim herkes kendi suyunda boğulur sevgisini hissetiren kişi ise de onuda zamanla farkediyosunuz ki siz hiç sevmediniz bana göre sevgi çok farklı bir boyutta aşkın kelimesi bu kadar kolay dile alınmayacak bir seviyede olmalı bir ilişki
Unutmaktan kastının ne olduğuna bağlı. Eski hisler kalmadı elbet ama yaşadığım güzel şeyleri unutacak kadar da vefasız değilim. Herkesin değeri hakettiği kadar sabit bir şekilde duruyor, değişmez de.
Ondan ziyade pişman olacaksın diyip gidenler kendileri pişman olup tıpış tıpış geldi. Demek ki neymiş efendim büyük lokma yiyip büyük konuşmayacakmışsın!
yarım bırakıp gidenler gerçekten de pişman olup döndü mü?
hmmm anladım tatlım
Bu ismini bile hatırlamıyorum dediklerinin ilişkisi 3 gün falan sürdü herhalde. Gerçekten seven insan aradan ne kdar zaman geçerse geçsin hiçbir zaman ona dair tek bir şeyi bile unutamaz
Unutuluyor zaman ile , geçmez diyorsun geçiyor , o farklı diyorsun aslında bakıyorsun ki farklı değil baya aynı , geçiyor , unutuluyor , yıpranmak kaçınılmaz ama unuttuktan sonra ki o mutluluğa değer.
Unuttum. Ama öyle ama böyle unutulur arkadaş imkansızlık diyarında yaşamıyoruz.. Beni de unutan unutur. Hoş ben kimse de kalıcı iz bırakmam ki. Nefretliğim, umursamasınlar. :D
(Unuturum yani aklıma dahi gelmez.)
Acı çektirenler genel de unutulmaz olur. :)
Beni unutamadığını düşündüğüm kişiler vardı evet, üç yıl sonra arayanlar da oldu.
Unutulmuyor ya alışıyorsun. Sonra bir den bir şey çıkıyor karşına bir ses bir koku tekrar başlıyor. Sanki yeni ayrılmışsın gibi aynı acı yeniden
Herkes bir gün illa ki unutur.. unutamamak diye bir şey yok.
Kimse demedi. Silersem tam silerim beni biraz da olsa tanıyan bilir.
çoktannnn, üzerine en az 20 tane daha unutamazsın diyeni de unutmuşumdur illaki :D
Evet unutamayız hiç ummadığımız anda birşey olur kabuk bağlayan yaran kanar
Unutmuşluğum var. Genellikle acı çektirenler unutulmaz bence.
Bana kimse bunu söyleyemez çünkü çok iyi unuttuğumu bilirler :))
Sevgisini hissettirenler mesela beni sevip giden insanlar yıllar geçse unutamazlar
hiç kimse vazgeçilmez ve ya unutulmaz değildir VAZGEÇİLMEZ değilsin çekil kenara yenisi gelsin
Unutmak değilde bidaha yaşamamak için unutmuş gibi yaparsın.
unutmadım unutma unutulanlar unutanları asla affetmezler
O kadar buyuk bir narsistle birlikte olmadim daha once. Herkes unutulacaginin farkindaydi
sevgisini hissettiren unutulmaz... ve ayrıca geçmişim kendini vazgeçilmez sanan insanlarla dolu
Öyle bir şey diyen olmadı ki.
size mesaj atamıyorum bir soru ile sıkıntım var yardımcı olabilirmisiniz rica etsem?
Bazen isimlerini bile zor hatırlıyorum
Hepside unutuluyor vazgeçiliyor vallahi kimse fazla hoplayıp zıplayıp durmasın 😉
Ben hepsini unuttum da belli ki onlar beni unutamamış
#Birdost
Aci cektiren mi unutulmaz , sevgisini hissettiren mi , kisa vadede aci cektiren , uzun vadede sevgisini hissettiren
Gerçekten sevdiğin kisiler unutulmazdır
Evet kimse vazgeçilmez değil.
Kendini Allah sana kişileri unuttuk evet.
Öyle diyen bir kimse olmadı
Unutmak konusunda başarılı biriyim.
Sevgisini hisssetiren kişiler unutulmaz
Hiç öyle birşey duymadım
Evet, unuttum. Ama parayı unutamadım :(
Unuttum ya şu an aklıma gelmiyor..
Neyi unutmam gerektiğini bile unuttum
Kimse bulunmaz değildir. Kimse unutulmaz değildir.
unutamayacagım bırı olmadı
Unuttum. Bana kötülük yapan herkesi unuturum.😏
Yoklukta aklıma gelenler var sadece.
Kimse unutulmaz değildir
Öyle bir unuturum ki😂
hiç kimseye bunu söyleme şansı vermedim..
O öyle demedi ama unutamadım
Ben imkansız aşklar için
Amaannn neyse işte
İylik yapacaksınki unutmayacaksın
Kimse kimseyi unutmaz sadece vazgeçer
Unutamam dediklerim en nefret ettigim oldular
içinden geçtim.
Ismini bile unutuyom😂
Çok oldu.
Bunu diyen olmadı.
unuttum
unuttum✅