Çok sevdiğiniz, güvendiğiniz birine ikinci şans verir misiniz? Yoksa ilk hatasında siler misiniz😏İkinci şans verilmeli mi?😒
https://youtu.be/UeNeSuunSZY

https://youtu.be/UeNeSuunSZY

her zaman her konuda verilmez o şans. bazı anlar vardır yüreğindeki yarayı deşer o 2. şans bazı anlar vardır o şansı iyi değerlendirir sna ve çevrene hayırılı biri olur. Ama beni üzen canımı yakan kişiye 2. şansı vermem.
Çok doğru söylediniz.. Ama bazen istemesen de verirsin ikinci şansı😏
evet istemesende yüreğindeki o his kıyamıyor karşındakine üzüleceğini bile bile müsade ediyor.
eğerki seviyorsan veririm insanlar hata ve yanlış yapabilirler ama bunu tekrar tekrar tekrralamamalı.
Evet şans vermek için de tekrarlamayacağından emin olmak gerekir, bu da çok zor😒
bana çok kötülük yaptıysa ikinci şansı hakedemez ama affedilir birşeyse ikinci şansı vermek güzel
Hep verdim ama degeri bilinmedi. Bir kez yapan yine yapar
Evet değeri bilinmiyor bazen ama istemesek de veriyoruz..
Aynen öyle
Teşekkür ederim🤗
Cevap
13Cevap
ikinci sanş veririrm
#hayırlıramazanlar
Hayırlı Ramazanlar.. Allah dualarınızı, oruçlarınızı kabul etsin..
Amin
İkinci şans vermeli mi?
Hatası ne?
Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlılari tövbe edenlerdir. Rabbim tövbe edenleri sever.(Hadisi şerif)
Hatasina göre değişir..
İhanet harici herşeyi affedebiliirim..
Sonsuz şans veririm...
Verilmeli yani insanız hatalarımız bizi biz yapar. Bugün ki aklım olsaydı dün yaptıklarımı yapmazdım ama dün yaptıklarımı yapmasaydım bugün ki aklım olmazdı.
hayatta herkesin ikincişansı vardır , ikide kalmak şartıyla !!!
Ben çok şans verdim ama😏
Tabiki verilir onu eger cidden seviyorsam veririm cnku benim de hatalarim olmustur illaki
Bence de verilmeli..
Sevdiğim güvendiğim biriyse zaten kolay kolay silmem
Meşhur bir keko atasözü der ki; ikinci şansı haketssydin ilk şansını kaybetmezdin
ikinci şans 3 ün habercisi yani 3 ün 1 alırsın o yüzden sakına verme :)
Ben bu dunyaya bir defa geldim herkesin hakki tektir kimse kusura bakmasin asla vermem
Nejat da filozof olduya 😄 nan seni yaradan Allah senı affederım gel diyor. Sen kimsin?
Hatanın büyüklüğü ile alakalı bu durum yani. Hataları genelde affetmiyorum maalesef.
Ikıncı şans ilkinde beceremedin gel bir daha kır beni demek
bu yapilan hataya bagli daha cok
İkinci şansı verdim veririm
Mantikli. Ama saglikli degil.
Ben sevdigime cok sans verdim de olmadi
Verilmemeli 😏
Neden?
Silinmeli
Verilmemeli
Evet veririm
Vermem asla
@__SNR__ ben vermem