SEVDİĞİM BİR KIZ BENİ DURDUK YERE İNSTAGRAMDAN ENGELLEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN !!! ?

Öncelikle herkese merhaba abilerim ablalarım ben bir kızı gerçekten seviyorum hemde baya bir derler ya sanki kalbim onla atıyor benimkisi de aynı o derece eve geldiğim zaman öyle mutsuzum ki hep onu düşünüyorum bütün günüm onu düşünmekle geçiyor yaşanan son olaylar artık beni çok bunalttı ve bu platforma siz değerli insanlara derdimi paylaşmak istedim başlıyorum ; sevdiğim kızla aramız çok iyiydi hani kanka misali beraber gülerdik ben onu güldürürdüm bir birimize şaka falan yapardık her neyse sevdiğim kız beni durduk yere hiçbir şey yapmadan bana instadan engel atmış yaklaşık 3-4 gün oldu sizce ben kıza bu konuyu nasıl açmalıyım kızın yüzüne bakamıyorum acaba ona karşı yanlış bir şey mi yaptım diye sizce bu olayı kıza nasıl açabilirim birisi sevdiğimi falan da söylemiş olabilir bilmiyorum ama ben kız engel attıktan sonra kızı sevdiğimi söylediğim kişilerden kimse ona bir şey çaktırmamış ben kıza bu konuyu nasıl açıcam eğer beni sevdiğini öğrendim derse felan ne diyeceğim lütfen yardım edin bu arada çok utangacım kıza bir türlü konuyu açamadım umarım yardımcı olursunuz hayırlı ramazanlar.
SEVDİĞİM BİR KIZ BENİ DURDUK YERE İNSTAGRAMDAN ENGELLEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN !!! ?