Sevgiliniz evcil hayvanına sizin isminizi verse bu sizin için sorun olur muydu?

kediyse etmemde köpeğe verse sorun olur. ama benim ismimi niye veriyo ismimi söylediğinde kediye mi bana mı sesleniyor olmaz döverim boş yere dayak yemenin alemi yok isim kıtlığı çıkmadı ya :D
sevimli bir hayvansa olur ama sevgilim bana hayvan isimleri veriyor it, köpek, kedicik, minik farem diye seviyor 🙁
sevgilim ve evcil hayvan
tabi hiç sorun etmezdim
i.memeful.com/media/post/1d41OJw_700wa_0.gif
😁😁😁😁 ağlama gel buraya
Aslana falan verirse sorun etmem
Cevap
124Cevap
Hayir aksine hosuma giderdi, beni sevdigini gosterir. Keske kedi sahibi sevgilim olsa da ismimi ona koysa
Köpeğe vermek var bir de kuşa vermek var 😃 kuşa balığa verirse etme
Valla bizim kültürümüzde kesinlikle sorun olmalı. Etrafınıza alay konusu olmaktan tutunda gergin anlarda evcil hayvana sizin adınızla hitap edilmesi emin olun hiç hoşuna gitmez. Kendisine annesinin ya da kızkardeşinin ismini vermesini önerin bakalım tepkisi ne olacak!
Köpege verirse sevimli ve köpek gibi sadigim anlamini cikartirim, papagana verirse cenesi dusuge yorumlarim, kediye verirse nankör ama sevimliye yorumlarim, yilana verirse sinsiye yorumlarin her hayvana bir baska yorum mevcut vermesin benim ismimi ortak isim koyalim simdi baska isim koysa neden o ismi koydu eski sevgilisimi diye suphe ederim böylede kiskancim:)
Yani Allah insani en guzel surette yaratmis hâlk etmis bunun size ismi ile hitap olunacak oldugunun farkinda olan kabul etmez ama kendisinin ve duygularinin hayvansi oldugunu kabul eden kisilerde olabilir Saygi duyariz ama ben kabul etmem
Aslında etmemde elalem laf eder gı yok yok anam olmaz ki biri duyar diye ben korkarım.. ☺
Ederim başlatma babanın şarap çanağından diye başlarım
: ) haha
bosanma sebebi ayrılık sebebi kavga gürültü eksik olmaz... yoo yoo ayıcik olduk bir kere ayıcık olabilirim ama hayvan ismimi yakıştıramam yooo nayirr nolamazz
Neden verdigine bağli. Kedileri sevmez kardeşi kedi sahiplenir adı Furkan olsun der olmaz.
Kuş ya da herhangi sevdigi hayvanina adimi koysun sorun olmaz
Başka isim mi bulamadın. Ya bırak Allah aşkına diyerekten bozuk atarım. Cıks olmaz öyle şey. Ağırlını bozar adamın.
Kedim var, ismi Asi ismim ona yakışır mı olur sanırım, ama başka hayvanda sorun çıkarabilirim heralde.
Pamuk Minnoş Çikileta yetmedi mi yavvvvrum derim sjsjsj o ne ya öyle olmaz kabul etmem hem çok saçma olur yane
Hayvanlara indan ismi vermek bence iyi bir sey degil. Heleki yabanci erkek ve kadin isimlerini vermek cok yskisiksiz..
Hayır. Hatta bu çok güzel olurdu. Nihayetinde bu dünyada aynı ismi taşıdığım ne olduğu belirsiz kişiler varken masum bir canlıya ismimin verilmesi beni çok mutlu ederdi.
yanlış anlaşılmayacak olan hayvanlara isim verirse sorun değil, bende evcil hayvanıma onun ismini veririm karşılıklı olmuş olur :)
Ne hayvanı be istemem etrafımda yeterince var zaten ismimi koyacak öyle mi hayatta olmaz hayvanlara insan ismi koyulmaz birkere müslümanız biz
Hayır, mesela köpeği olsa ve ona benim ismimle seslense kötüye yormazdım, onu da benim kadar sevdiğine eminim. :) <3
Öyle kadın baştacıdır alır evimin kadını 7 çocuğumun anası yaparım 😂
Ya ne gzl: )
şu an bu soruyu okurken nasıl donup kaldıysam o anda donardım herhalde :-D :-D
Bende bir köpek alır onun ismini koyarım. Tasmasına da onun ismini yazdırırım 😃
Ben evcil hayvanımın ismini sevgilime vermiştim. :D telefonuma öyle kaydetmiştim
Hayır etmem. Hayvanlar benim için kusursuz canlılardır.
Benim adım bana özel kalsın. Bu konuda ciddiyim.😒😊
Pizzacı da ketçap mayonez vermiyoruz bu şekilde yiyeceksen ye deseler ne yapacan? ? ?
Bende kedimin 2. ismini onun adi yaparım hoşuma giderse devam 😁
Yooo hatta çok ponçik ne güzel olur ama sevgilim yok :')
Sevgilin çıkma bı tip değilse ne güzel işte adını koymuş ya. Örnek ite adımı vermiş gibi gereksiz felsefe mi yapacaksın 😂😂
Papağanina benim ismimi verdi yani problem yapmıyorum
Sorun olmazdı ama bir saçma gibi. Konulabilecek o kadar çok isim varken...
köpeğe verirse olur ayıp saygısızlık. ama kediye soyismimi verebilir.
olurdu tabi gider yılan alırım onun ismini veririm.
Kediye kuşa balığa versinde digerlerine vermesin mk😂😂
Sorun ederim. Baktım çok seviyorum. misli ile karşılık veririm. Köpeğime adını kedime Soyadını:)
Sorun ki şöyle olur isimler aynı ve çoğunlukla bana seslenecektir hayvan da bu durumu kıskanabilir buda büyük kaosa neden olur 😂
Yani ismimi düşününce sanırım ona canım derlerdi 😂😂
Peki evcil hayvanı ve ben aynı ortamda bulunuyorsak ;
Beni veya onu çağırırken ayırt etmek için ne yapacak sesleniş tarzında?
sorun değil bende yeni bir evcil hayvan alır ve onun ismini verirdim
İte verse bile problem değil. İt diyorlar bana zaten😅
Sevgilim değil, amcam. Benimle uğraşmayı çok sever, senin adını verelim ikiz gibi dolaşırsınız falan demişti köpek aldığımda.
İkimiz birden yanına koşarız ne var bunda 😂😂😂
Kendimi aşşalanmiş hissederim degiştirmesini soylerim
Sicrim onun ağzına he. kendi adını versin gitsin de
Hangi hayvan şimdi maymun tosun eşek alıp ismimle hitap ediyorsa sorun büyük
Aaa başka isim mi kalmamış inadına bir eşek sahiplenip ben de onun adını koyarım eşeğe ☺️☺️☺️
Hayvanın cinsine bağlı,
Bir aslan ya da Kaplan besliyorsa sorun yok :)
Bacısının facesini dondurdugum sebep ne diye sorarım cevap vermeden kafasına gözüne indiririm
Ikinci bir evcil hayvan alir onun adini koyardim. Tepkisine karşı tepkim de aynı olurdu.
Evcil hayvanı sırtlan olur ise sorun etmem, hatta severim onu.
#devilschild
Benim Dayım kecisinin adına kızının ismini vermişti oyle bisey olursa sorun olmaz
Siz ne diyonuz benim Eski sevgilimin annesi keçisine adımı koymuştu gülsemmi ağlasammı bilememiştim
Ne demek isteği belli oluyor sen benim hayvan gibi kolemsin
Yoo hatta sevimli bir sey bence beni hatirlatacak hep
yok ya ne problem edecem... nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın :)
Kurban bayramında ben onun adını okuze koyuyorsam sorun yok😀😁
habu tosun miduu :)
Sorun olur benim için.
Tabiki ederdim ama mesela isimlerimizin yarısını birleştirip köpeğe o ismi ortak verirseniz daha mantıklı
Yani hoş bişey değil tabiki başka isim mi kalmadı
Kediyeyse sorun olmaz😂
bende arabama onun ismini veririm anlaşırız
Azcuk olurdu :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar