kediyse etmemde köpeğe verse sorun olur. ama benim ismimi niye veriyo ismimi söylediğinde kediye mi bana mı sesleniyor olmaz döverim boş yere dayak yemenin alemi yok isim kıtlığı çıkmadı ya :D
Açıkçası tuhaf hissederim, ismimi başka bir canlıya vermek falan... Biraz garip, değil mi? Yani o hayvan benim yerime mi geçiyor, yoksa dalga mı geçiyor, anlamam. Sevgi gösterisi olarak da düşünsem içime sinmez. Her şeyin bir yeri var, bu bana biraz saygısızlık gibi gelir.
Valla bizim kültürümüzde kesinlikle sorun olmalı. Etrafınıza alay konusu olmaktan tutunda gergin anlarda evcil hayvana sizin adınızla hitap edilmesi emin olun hiç hoşuna gitmez. Kendisine annesinin ya da kızkardeşinin ismini vermesini önerin bakalım tepkisi ne olacak!
Köpege verirse sevimli ve köpek gibi sadigim anlamini cikartirim, papagana verirse cenesi dusuge yorumlarim, kediye verirse nankör ama sevimliye yorumlarim, yilana verirse sinsiye yorumlarin her hayvana bir baska yorum mevcut vermesin benim ismimi ortak isim koyalim simdi baska isim koysa neden o ismi koydu eski sevgilisimi diye suphe ederim böylede kiskancim:)
Yani Allah insani en guzel surette yaratmis hâlk etmis bunun size ismi ile hitap olunacak oldugunun farkinda olan kabul etmez ama kendisinin ve duygularinin hayvansi oldugunu kabul eden kisilerde olabilir Saygi duyariz ama ben kabul etmem
bosanma sebebi ayrılık sebebi kavga gürültü eksik olmaz... yoo yoo ayıcik olduk bir kere ayıcık olabilirim ama hayvan ismimi yakıştıramam yooo nayirr nolamazz
Neden verdigine bağli. Kedileri sevmez kardeşi kedi sahiplenir adı Furkan olsun der olmaz. Kuş ya da herhangi sevdigi hayvanina adimi koysun sorun olmaz
Hayır. Hatta bu çok güzel olurdu. Nihayetinde bu dünyada aynı ismi taşıdığım ne olduğu belirsiz kişiler varken masum bir canlıya ismimin verilmesi beni çok mutlu ederdi.
En İyi Cevaplar