Sizden nasıl bir eş olur, eşinin yüzünü güldüren mi; gülücüklerinin solmasını izleyen mi? Onu güldürmek için yaşardım. Bir gülüşü için kırk takla atardım o da benimle fazlasıyla ilgilenirdi ben de kedi gibi kollarına sokulurdum sürekli, gözünün içine bakardım aşkla 💕😍 #YüzümüGüldürenAşk #ÖlürümSanaPiştYavrum
Sizden nasıl bir eş olur, eşinin yüzünü güldüren mi; gülücüklerinin solmasını izleyen mi?
Evleneceğim insan çok aşırı derecede şanslı olduğunu söyler hep. Gülüşlerimin hiç kaybolmamasını diler hep. Öyle bir eş olacağımki bir dediğini iki etmedim hep mutlu olması için savaştım eşim olduğu zamanda gülen yüzünün solmasına asla izin vermeyeceğim. Benim bir gülüşümle yüzünde gülücükler açan adam için herşeyi yapacağım. Yeri gelecek annesi yeri gelecek ablası yeri gelecek arkadaşı yeri gelecek karısı olacağım hep yanında olacağım başarısız olsada başarılı olsada aşk böyle bişey işte onunla anladım. Birbirimize her zaman en iyi eş olıcağımızı düşünüyorum.
İnsanın kendini anlatması konusunda ne kadar beceriklidir bilmiyorum. Kimse kendisini anlatırken kötü huylarını ya da yönlerini anlatmaz anlatamaz. En sağlıklı olanı ortak arkadaşından dinlemek ya da beraber vakit geçirmek. İlk yapmanız gereken karşınızdakine az da olsa güven. Ön yargınızı bir kenara bırakmanız gerek olumlu ya da olumsuz. Kısaca anlatmam gerekirse Tipik bir Boğa erkeğim. Olumlu ve Olumsuz yönlerini size bırakıyorum. Sadece şunu bilin Aşk = Boğa
Bence benden harika bir eş olur. Uzun zamandır doğru kişiyi arıyorum ve nerede ne zaman bulacağımı bilmiyorum. Ama doğru kişiyi bulduğumda dünyanın en harika eşi ve gelecekte babası olmak için elimden geleni yapacağım
Ben onun icin o benim icin dünyalari degismeyen yeri geldiginde onunla mac izlemek en yakin arkadas sirdas gibi iyi bir kadin her konuda adimlari birlikte atacagimiz bir es olurdum
En İyi Cevaplar