Yakın arkadaşım bana yavşıyor mu?

Onunla cok yakiniz ama mesela gecenlerde konsere gittik ben o ve baska bir kiz arkadasim. Elini onun omzuna koyuyordu ama obur eli surekli benim belimdeydi daha sonra arkadan karnima sarildi ve bende elimi nereye koyacagimi bilemedim onun elinin ustune koydum ama cok baski yapmadim sonra oksama gibi hareketler yapti parmaklarini hareket ettirdi. Sonra cenesini omzumun oraya koydu hatta bazen beni kendine dogru cekti yani arkadan bastirdi. Ondan hoslanmiyorum ama hosuma gitti ve hemen onu tekrar gormek istiyorum bir de sarhos olmustum azicik ve surekli omzumdan tuttu bana omuz atarak yurudu. Mesela bir gun konferans salonunda yan yanaydik hirkami cikardim icimde v yaka bir tshirt vardi o da diklesti ve bana bakti fark ettim onun disinda etek giymistim bir gun oturuyodum geldi sarildi ama bacaklarima cok yakindi yani. Bazen belimi tutuyo iki eliyle ve bir yere sıkıştırıyo ve kendini bana birakiyo ama genel olarak boyle biri baska kizlara da boyle yapiyor okulda her gun takildigi kizla yiyisip duruyo mesela yani biraz sapik bir cocuk zaten ve yakisikli da degil. En yakin arkadasi oldugumu soyluyor ve konserde belimi oyle tutmasi falan normal degildi yani bir arkadasin yapacagi cinsten bence. Kendi capinda egleniyo bence ama ben de tahrik oluyorum ne yapmaliyim
Yakın arkadaşım bana yavşıyor mu?