Ya A. MK siz nasil kizlarsiniz gözlerinimi kapatsin dügünde kiz olmazmi sanki hepsi senin sevgiline hastaydi, baksin lan baksin kendine güvenmiyorsan oglana güvenmiyorsan hic baslamayin bide küfür etmis durduk yere o sen o cocugu hak etmiyorsun git cingene biriyle evlen sen mk beyinsizi
@12kemal123 aynen ya ne sacma ya ben sevgilimi heryerw saldim adam discoya bile gitti orspu dans ediyormus onu cekmis onu bile gösterdi ama ben onunniye kiskaniyim orspu iste benle o birmi
gorus sahıbı ne desen haklısın bunun gıbılere bısey anlatamazsın cunku yobazlar kendı gozlerını kapatmaz lar sankı tapulu malları herkez esıt se eger bu ulkede herkes ıstedıgını yapar senı seven eger gercekten adam gıbı kadını olarak goruyorsa karsısında cıplak kadın olsa da bısey beslemez bakmaz
Yaş umarım 13-14 falandır, çünkü böyle tuhaf soruları ancak o yaş aralığında bir kız sorar. Ayrıca ağzın ne kadar bozuk, hiç yakışıyor mu bir kıza? Sevgilinde artık nasıl bir sabır varsa hala seninle birlikte.
Simdi öncelikle bir kiz olarak cocuk hic kufur etmeyip argo kelime kullanmamisken bu kadar kufur etmen cok yanlis, cocuga kiz var mı demissin oda sana atmis yani gizlememis, bu kadar kufur edilecek bir duurum göremiyorum
Hayatım düğüne gidiyor orda kız olması gayet normal. Seni biraz kıskandırmaya çalışmış belli ama dozu kaçmış. Sen küfür ederek haklı durumdan haksıza düşmüşsün. Küfürü yakıştırmıyorum. Alttan almayı bilin birbirinizi.
Kusura bakma ama çocuk haklı yani bakmamiş ki sana atayım mı demiş ve atmış ne var bunda hem gözlerni mi kapatsın.. Ayrıca tebrik ederim basta o çocuğu senin yazdklarni okuyabldği için ben 4 5 defa okudum ki anca anladm
Oha ya seninle bir erkek neden çıksın aqq güvenmiyorsan ayrıl. Bir erkek sırf sen bakma dediğin için bakmıyorsa bakmasıyla eş değer ayrıca. Bu kadar güvensizlik erkeği arsızlaştırır
Ne kadar üstüne dusursen bakar hicbisey demiceksin naparsalar yapsın senin zorunla bakmicaksa ne anlamı var önünde sonunda bakar önemli olan kendisinin bakmak istememesi. Asla kısıtlama bak kaçan kovalanır bir öğrenemediniz şu taktiği yaa
Bu nasil sevgidir bole kelimelere bak hele belliki erkek senin kiskandigini anlamis baktigi yoktur orda biyeri cekmus ordada kiz var sana nispet olsun diye
En İyi Cevaplar