İstemediği kızı neden merak eder bir erkek?

İyi akşamlar arkadaşlar.Erkek bitiriyor ilişkiyi birden.Sonra tabi kız uğraşıyor olmuyor istemediğni söylüyor o yandan hareketleri öyle durmuyor erkek de arıyor arada yazıyor ama sonra başkasını buluyor.Eski kızla kavga oluyor aralarında.Eski kızı heryerden engelliyor sonra bir gün engeli kaldırıyor ama tekrar engelliyor.Yani sorum şu tam olarak madem istemiyor bu eski kız arkadaşını ilgilenmiyor di mi yeni biri de var hayatında o zaman kavgadan yakın bir süre sonra neden kontrol eder eski kızı arkadaşını telefondan?Tamam bitirdi olmadı tekrardan.Yeni birini bile buldu ee ne o zaman bu niye merak etsin ki daha eski kız arkadaşını?Yanlışlıkla açmış olamaz bilerek yaptı ama neden sizce?Ve hala engellemiş durumda.Şimdiden herkese teşekkürler..
Güncellemeler
+1 yıl
Bana net bitti demişti o yandan ben sevdiğim için baya bir bırakamadım uğraştım ama bana cevap verdi hep arada beni hatırladığını dile getirdi kısa sürede yakınlarıyla tanıştırdı ve ilk defa yaptı bunu bir kızı ilk defa aldı bu derece çevresine ama sonra bitirdi..
Güncellemeler
+1 yıl
İstemeyen adam ayrıldıktan sonra o kızla hiç konuşmak istemez di mi umursamaz ama biz hep iletişim halinde olduk.Ve şu an başkasıyla onu seviyor mudur sizce kısa sürede oldu onu zaten ve bu olaylar oldu aramızda erkek arkadaşımla.Onla diye onu sevdiği anlamına gelir mi bu sizce?Beni düşünmeyecektir di mi e ne de olsa o kızla..
İstemediği kızı neden merak eder bir erkek?