Hayır.. Yeni birini bulup, onu daha da hatırlarsın çünkü sürekli bir karşılaştırma içine girersin. " o böyleydi ama bu böyle" gibi.. Kafadan tamamen silmek gerek..
Sigaraya kullanılan tabir gibi kafada sileceksin mutlu oşucağın işleri yapıcaksın meşgul olucaksın başka birine gerek yok ha illa biri insanın karşısına çıkıyor
Yara bandi olarak kullanilan insanın yerine kendini kat. birinin seni yara bandi olarak kullanması hosuna gider miydi? Bence gitmezdi bu digru degil yani
Kısmen. Bu bir süreç. Kadınlar zaten hemen biriyle çıkamıyor. Kendi kendine unutup birine belli bir zaman sonra şans verebilirsin. Seni bir süre oyalıyor. Etkisi de yüksek ama bu defa da diğerine bağlanıp acı çekmen muhtemel. Birini unutmak aslında hiç zor değil. Cesaret işidir. 😉
Evet genelde iyi gelir. Özellikle de çok fazla kafaya takan bir tipse insan, dikkatini başka şeylere vermesini sağlar. Terste tepebilir. Kendini bilmeden yapmamakta fayda var
Faydası oluyor ama bulduğun kişiyi yara bandı olarak kullanmayacaksan. Onunda duyguları var adam gibi seveceksen ve yarı yolda bırakmayacaksan en güzel böyle unutulur.
Ya karşınızdaki sizi yarabandı yapıyorsa. Ve siz deli gibi aşık olduysaniz? Kalp israf edilemeyecek kadar değerli. Kimsenin izini bir başkasiyla silmeye kapatmaya calişmayin.
Mantıklı değil tam tersi iğrenç bir şey. Onlardan iğreniyorum. Mantığıma yetmiyor. insanları yarabandı gibi kullananlar kişiliksiz karşısındaki kandıran şerefsizin teki bence
Doğru bir önerme ancak yeni bulunan kişide en az eskisi kadar mutlu olabilmek gerekiyor. Yoksa bir haftaya seni unutamadim sms leri atılır eski sevgiliye.
Birini unutmak için onun hakkındaki herseyi silmek adini bile anlamak onunla ilgili sarkilari dinlememek gerekiyomuş 21 bunu yapınca aklindan siliniyomuş 1yilı aşkındır deniyorum caresi yok sanirım
hayır zamanla unutuyor insan birisini, önce kafayı dağıtacan çalışıcan arkadaşlarınla takılacan öyle yani, sonrasında zaten iyi birisi çıkıyor illa insanın karşısına
En İyi Cevaplar