LBizim mahallede bir çocukluk arkadaşım var. Aynı zamanda aile dostuyuz ailesiyle. Bunların marketlerine her gittiğimde hanfendicim hoşgeldiniz demesi, şarkı söylemesi, elimi tutması, çalmayan telefonla konuşması yanımda, beni ailesiyle tanistirmis olması, evlilikle ilgili imalar yapmasi, eve izinsiz girip sofraya oturup yemek yemesi , gittiğim okula dört kez nakil istemesi abisinin yaninda ben cok adim attim birazda sen adim at demesi, yazın komşularla saat 11 de çay içerken yanımıza erkek grubu oturdu. Buda onları görüp bana dik dik bakıp iyi geceler gençler demesi gibi davranışları var bu vatandaşın. Ama ben beni sevip sevmediğine emin değilim. Çünkü en yakın kız arkadaşlarim onu bir iki kez kızlarla görmüşler. Dünde markete gittiğimde gözüme epey bir baktı, diğer davranışlarını yapmadı. tabiki zorunda da değilde. Ne biliyim kötü hissettim kendimi. Şimdi sayın ks halkı bu duruma ne diyorsunuz? > 5 yıldan beri vazgeçmedi. Diyordum.
GÜNCEL; YENİ HESAP AÇMIŞ. BİR FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞ BİR AY ÖNCE. DEMİŞKI : HERŞEYİN BİR YERİ BİR MEKANI BİR ZAMANI VAR DEMİŞ. ARKALARINDAKİ KAFEDE OTURAN KIZLAR VAR UZAK BUNLARA ( RESİMDE ). ARKADAŞI ŞEYTAN AYRINTIDA GİZLİ DEMİŞ. O DA AYNEN KARDEŞİM DEMİŞ.
SON GITTIMDE MARKETE GÖZLERİNİ HİÇ AYIRMADAN BAKMIŞTI. DIK DİK. SİZCE NE OLUYOR?
GÜNCEL 2: DÜN GİTTİĞİMDE DE ÇOK ŞEFKATLİ BAKTI 😊
EN GÜNCEL : DÜN EKMEK ALMAYA GİTTİĞİMDE YANIMA GELDİ HASTAYDI. ÖLÜYORUM DEDİ. KEŞKE YÜZÜNE KARŞI HAPSURSAMDA SENDE HASTA OLSAN dedi. Niye ya dedim. Geçmiş olsun dedim. Sağol dedi. NE DEMEK İSTEMİŞ YANİ İYİLİĞME Mİ DEMİŞ KÖTÜLÜĞÜME Mİ DEMİŞ?
GUPGUNCELL: EN SONDA BU DURUMU HİKAYE ATMIŞ? NE DEMEK? Bu arada fakeden takip ediyorum.
büyük bir ihtimal senden hoşlanıyor ama aynı zamanda çapkın biri. Tabi şu an hiç birşeyi olmadığına göre sana bağlı kalmasını bekleyemezsin. Sevgili olduktan sonra görürsün bazı şeyleri sadık kalıyor mu, nasıl biri, vs ama büyük bir ihtimal sende gözü var anlattığın kadarıyla.
En İyi Cevaplar