Sevgilim telefonunu karıştırmamı hoş karşılamıyor. Elime alıp bakınca elimden çekip almıyor ama ben bakarken o da ekrana bakıyor bu davranışın hoşuma gitmiyor bana güvenmiyor musun diyor. Ama her bakışımda kesin hoşuma hitmeyecek bir şeyler görüyorum aldatma değil ama sevmediğim bir kız ekli oluyor, ya da tanımadıgım iş arkadaşlarinın numaraları falan oluyor ve genelde hep mesajlaşmaları silinmiş oluyor. Sizce ben sinirlenicem diye mi karıştırmamı istemiyor? Güvenmeyişim hoşuna gitmiyor diye mi yoksa aldatıyor olabilir mi?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi beraber oturuyorsunuz bir kafede masada telefonu var ve sen alıp kurcalıyorsun. İster istemez bende bakmak isterim bu kadar merak edecek ne var diye. Bu güvensizlik değil neden böyle baktığını kavrama ve sonuçta ne yapacağını merak etmek. Fazla merak iyi birşey değil ancak merak gidermek ise sorarark öğrenebileceğin birşeydir. Zaten empati kurarak neden böyle davranıyor ya da şüpheli hareketlerinin sebebi anlaşılır. Eğer çok karmaşık ise özel bir konuşma herşeyi tatlıya bağlar.
07 Yorumla
Soran+1 yılGüvensizligimin neden benden bir seyleri sakliyor olusu. Sorunca eksik anlatiyor. Böyle diyince de her seyime mudahale etme, her seyi anlatmak zorunda degişim sana diyor
- +1 yıl
Sen ona sorunca eksik anlattığı için mi birşeyler sakladığını düşünüyorsun yoksa sana anlatıyor ama sen daha fazlasını öğrenmek isteyip sana mı yeterli gelmiyor? Biraz karışık bir soru gibi geliyor olabilir ama burdan biraz anlayabilirim durumu
Soran+1 yılBen sormadan bir seyleri anlatirken benim hoslanmayacagim seyleri anlatmiyor es geciyor mesela isyerinden bir kizla tanisti diyelim is arkadasi oldu sohbet falan ettiler bunu anlatmiyor. İlla didiklemem gerek ogrenmem icin. Bu yuzden guvenmiyorum ona hep eksik anlatiyor bir seyleri. Ben bilmek istiyorum kimle tanistş kimle konustu kime numarasini verdi. Anltabildimmi
- +1 yıl
Anladım sen fazlasını ve ayrıntısını öğrenmek istiyorsun o da bunun bir önemi yok kafana takma diye sana anlatmıyor. Bu yüzden sende genel insan algısına kapılıp eğer anlatıyorsa kesin birşey var ve gizliyordur penceresinden bakıyorsun. Bence böyle düşünme. Sevgiline güven eğer davranışlarında ve sana karşı ilgisinde bir değişiklikler hissediyorsan bir sorun vardır ama şunu da unutma öyle olduğunda da onla bazı şeyleri konuşup cozebilirsin 😊😁 Genel bir döngüyle anlattım. Çok fazla ayrıntı bazen sıkıyor kendimde ayrıntıcıyım ve düşüncelerime ve hayatıma kadar yansıyor bu durum. Bu yönden sorun yaşıyorum ve ayrinticiligimdan belki noktalarda kaçınmaya çalışıyorum. Bu yönde sana da öneririm.
- +1 yıl
Umarım kafanı karıştırmamışımdır ve doğru anlatabilmişimdir 😊
Soran+1 yılCok iyi anladım seni. Deneyecegim bunu kendime hakin olaniyorum her seferinde ama durmaya calisicam artik takmicam tsk ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılköpeği ne kadar sıkı bağlarsan , kaçmak için o kadar çok uğraşır. Ne kadar rahat ettirirsen de o kadar dibinde durur.
benim hanım da her gece telefonumu kurcalardı , bir kere onun telefonunu elime almadım :)
en sonunda anladı ve bıraktı. sende kurcalama.00 Yorumla
Senin sevgilin zaten güvenini kazanmamış kimse durduk yere şüphelenip kafasında kurmuyor... Ki kendinde söyledin hoşum gitmeyen şeyler görüyorum diye.. Onun derdi güven vermek falanda değil oturayım bana guvensin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bana güven diyip duruyor, ama yeterşnce tatmin olmuyorum ben. Aldatma olmadı ama güvenimi kirdigi zamanlar oldu
+1 yılAskim en iyisi o yokken karistir. Benimki de istemiyordu, sifresini ogrenip gizlice karistirmistim gercekten de bir sey cikmamisti ama olsundu
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicam
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılSizin telefonda aynısı olsa ne der peki hoşuna gidermi mantıklı mı sence sana yapılan bu haksızlık telefonda birşey olmasa neden hoşuma gitmiyor bana guvenmiyormusun desin korkacak birşey yoksa al bak der sevdiğinin kendisine guvenmesini sağlamaya calismazmi
08 Yorumla
Soran+1 yılBence de. Alma bakma demiyor al bak diyor ama sonunda bu yaptıgın hosuma gitmiyor diyor.
- +1 yıl
Ve her seferinde hoşuna gitmeyen şeyler olduğunu görüyorsun
Soran+1 yılHer seferinde diyemem. Ama bir bakıyorum kızın birisi onu eklemiş beymiş iş arkadaşıymış kabul etmis. Kızın birine yazmis üstelik bençm kiskanc oldugunu bile bile neymis küçükmüş o daha abi diyormus ona. Bı söylediklerimin hepsi beni biliyor ama ben rahatsız oluyorum bunlardan
- +1 yıl
Senin rahatsız olduğun onun hoşuna gidiyorsa ve devam ediyorsa demekki senin sevgiden daha üstün onları eklemek ben olsam ayrılırdım ama ben değilim sen sen olduğun için kararını kendin ver
Soran+1 yılSöyleyince siliyor ama benim dememe gerek kalmadan düsünsin istiyorum bir sryleri. Biraz fszla hassasım galiba
- +1 yıl
Hayır siz gayet normalsiniz normal olmayan o siz aynısını yapın bakalım mesajları silin ne oluyor görün
Soran+1 yılSiliyorum bir sey yok bende de ama yine de siliyorum sırf beni anlasın diye iüphelensin benden diye ama süphelenmiyor sorun bende mi
- +1 yıl
Hayır sende sıkıntı yok sen onun yanında erkek biriyle mesajlaş arkadaşım mahalleden komşum. abim. gibi kardeşim gibi de aynı fikirdeyim heves için seni seviyordur seven erkek kıskanır kiskaniyordur sevmiyor sevmiyorsa zaten kıskanması hevesi geçince bırakır
Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. En sevmediğim şey telefonuma bakılmasıdır , güvenmeyi bilmiyorsan gerçek ilişki yaşamaya hazır değilsindir veya o doğru kişi değildir , çünkü ben ne bakarım ne baktırırım , varsa bişi eninde sonunda hissederim ve yakalarım , herkes kendine eder.
16 Yorumla
Soran+1 yılNiye bakılmasını istemiyorsun? Bunu anlamaya çalışıyorum işte
- +1 yıl
Belki bir arkadaşımla özel bişiler yazıştım , ya da bir iş anlaşması yaptım ama kimsenin duymaması gerekiyordur veya planlarım vardır , aptalca şiirler yazmış olabilirim , resimlerim olabilir , başka biri özel bişeyini paylaşmıştır kimse duymasın demiştir , anılarım vardır , hayatımız artık telefonda ve bunlar bize kalmalı , eğer biri bişiler bulmak için cebimi karıştırıyorsa o kişi açık bulmaya çalışan düşman gibidir benim için , annem bile bazen yan gözüyle bakar telefona veya kız arkadaşlarım hatta arkadaşlarım akrabalarım telefonuma yazışırken bakarlar , çok ayıp bişi bence çok çirkin
Soran+1 yılHakli yanlarin yok degil evet biraz sklima yatti cünkü ben de onun notlarında duygusal seyler bulmustum.
Soran+1 yılHahah
+1 yılGüvenmeyip sevgili olmanın, ya da kalmanın mantığı ne peki? Ayrıca değil sevgilim eşim olsa bişey gizlemesemde o telefonun karıştırılması beni rahatsız eder
O senin telefonunu karıştırıyomu peki?04 Yorumla
Soran+1 yılHayır o bana güveniyor cğnkü ben güven kıracak bir sey yapmadım o yaptı
- +1 yıl
Naptı peki
Soran+1 yılTelefoncudaki kiz eklemis bu da kabul etmis neymis o eklemems yok efendim. Benden gizli sakli isyerindeki kadınlarla muhabbet ediyor, neymis is arkadasiymis hepsi benimle sevgili oldugunu biliyormus. Ama bana bunlari anlatmiyor.
- +1 yıl
İlişkinin temeli güvendir, ama sizin temel pek sağlam değil
Yakında biterse şaşırmam
Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. İlla eski sevgili mesajlari, seni aldattığını dair şeyler göreceksin diye bişey yok. Kendin de ne güzel anlatmissin bak ufak tefek takılmamak gereken şeylere takıldığın için istemiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten buna inammak istiyorum. Tek sebebi budur umarım telefonunu vermeyisinin. :(
bir kere bakman ayıp. ama onun davranışlarıda şüpheli. üstelik sevsende sevmesende herkesin numarası olabilir orada. sen müdahale edemezsin. aldatırken yakalarsan da ağzına boşaltım yapabilirsin. bu hakkın saklı sende:P
00 Yorumlabir haltı vardır onu yakalayacağından korktuğu için istemiyordur
10 YorumlaArkadaşlar hemen güven sorununa bağlamayın bende nefret ederim telefonumun karıştırılmasından. Başkasının da telefonuna dokunmam asla. Gizlim saklım yok ama yinede hoşuma gitmiyor.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam o telefona baktığın an terkedip giderdim bana bir dakika bile güvenmeyen insanla niye hayatımın en değerli vakitlerini geçireyim ki def ol derdim
00 YorumlaÖzeli vardır kendi arkadaşlarıyla yakın arkadaşlarıyla arasında bunu bilmeni istemiyodur illaki aldatmaya yormayın ben olsam bende vermem kendisi veriyomuki ben vericem
00 YorumlaEğer telefonunu karıştırıyorsan emin ol çok büyük saygısızlık yapıyosun, ben şahsen karın ağrım olsa da olmasa da hiç farketmez çok ciddi tepki koyarım
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki sakaldıgın bir şey mi var dürüst ol
Soran+1 yılSevgilim karıstırsa sorun olmaz. Telefonumu karıstırsa da sorun olmaz ama o karıstırmıyor cübki ben ona o güveni verdim hicbş falsom olmadı bugüne dek
Soran+1 yılDayanamıyorum gizlice bakiyorum itiraf edeyim nasil güvenicem bu konuda onun ve benim yapmam gereken ne sizce? Görüşlerinize önem beriyorum
- +1 yıl
Güvenmek senin elinde değilki, bu güveni onun sağlaması lazım. Bence konuşmalısın, telefon konusundaki hassasiyetini anlıyorum ama bu konudaki davranış ve tutumun sana olan güvenimi de sarsıyo ilişkiye olan bakış açımı da değiştiriyor, vermiş olduğun tepkiler vs vs ister istemez bana farklı şeyler düşündürüyo tarzında uygun bir dille konuş bence çözemiyosan eğer, ister istemez uzaklaşırsınız
Soran+1 yılRica ederim. Ben teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılYani ben de hoşlanmazdım telefonumun karıştırılmasından.
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden sakladıgın bir sey mi var dürüst ol
- +1 yıl
Dürüst olunacak bir durum yok burada sen panik ataksın bence bence, bu kadar pimpirikli davranma telefon özel bir eşyadır. Hiç mi kız arkadaşın konuşmuyorsun özel bir şeyin olmuyor? Açıkçası benlik değil.
Soran+1 yılBen girip de onub mesajlarını okumutorum ki. Ayrıca erkek arkadasım bir kızla özel ne konusabilir ki? Yok öyle sey olamaz
- +1 yıl
Bak nasıl anlamak istiyorsan öyle anlıyorsun. Senden bahsediyorum kız arkadaşın hiç özel bir durumunu anlatmıyor mu aile olabilir kendi olabilir. Sen ise sevgilinin bir kızla konuşmasına takmışsın bundan bahsetmiyorum.
Soran+1 yılDogru evet bir seye takmısım😂 evet ama girip de mesajları okumuyorum ki
- +1 yıl
Hoşlanmıyor demek ki güvensizlik var aranızda sürekli seni aldatacağını mı düşünüyorsun?
Soran+1 yılHayır askında aldatacagını düsünmüyorum sadece benim hosuma gitmedigi icin kadınlarla olan samimiyeti, bunu saklamak istiyor gibi geliyor bana baska ne olabilir bilmiyorum gizledigi. bir erkek eger aldatmıyorsa neden telefonunun kurcalanmasını sevmez ki?
- +1 yıl
Pek ilişkim olmadı anlamıyorum açıkçası, güzelce dile getir kızlarla samimiyetinden hoşlanmadığını.
Soran+1 yılSöylüyorum ne var sanki diyor sanki napmisim diyor. Neyse teşekkür ederim canım tecrübelilere sorayım:)
+1 yılKesin aldatıyor ya da meyilli asıl bunlara güvenilmez hatta en basitinden güzel bir yoldan hissettirmeden kandırsan düşer erkek işte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam telefonu bile veririm al sende kalsın derim. Ben bu işte bir bit yeniği olduğunu düşünüyorum. Sizi ayırmak gibi olmasında
02 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir herkes beni biliyor aldatacagıbı sanmam ama niyrvermiyor
- +1 yıl
Orasını ben bilemem
+1 yılTelefon bir insanın özelidir bence. Ben de istemem. Bir şey saklayıp aldatmak gerekmez özelinin özel kalmasını istemek için. Benim düşüncem tabi.
00 YorumlaDaha hazir değil yavas yavas tlfnu karistirmana izin verecek ilerleyen zamanlarda, tlfnun içi bakterilerle dolu senin sevmedigin cinsten
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu ne zaman hazir olucak😀
Zaten hep “Bana güvenmiyor musun?” Derler.. İçi rahat olan insan telefonunu verebilir, sevgililer arasında ne özeli olabilir? Ha sürekli karıştırmazsın o ayrı mesele
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen sürekli karıştırmıyorum ara sıra. Bence de sakladıgı bir şeyler var beniö hiç bir şeyim yok o yüzden isterse her gin karıştırabilir
+1 yılBende en son bunu yaşadığımda ertesi gün aldattığını öğrenmiştim.. Kötüye hazırla kendini
10 YorumlaTilkilik yapiyor kesin aldatiyor akilli ya elinden gitmeni istemiyor salak olma bir kizarkadasina ararttir kiz iś koysun salagina kesin düser buda sana kanit olur
10 Yorumlaçıplak fotoğrafları vardır belki? özele saygı biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılHer halini görmüsüm fotografını niye saklasın
tedirgin olduğu görmeni istemediği durumlar var çok net
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Kiz numarasimiii onuu öldururm sonra yoluma bakarimmm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eger kendine guvense senden saklama geregi duymazdi. Bence guveninin kirilmasi icin hic bir sebep yok
00 YorumlaBir işler karıştırıyor bence kendine güvense karıştırmana bu kadar tepki göstermez.
00 Yorumla
+1 yılbenim manita oyle yapsa kalk s. g derim uyuz olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTelefonu neden karıştırıyosun ki bende rahatsız olurdum mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmiyorum çünkü tanımadıgım adını duymadıgım kızların numarası oluyor
Cevap sahibi+1 yılErkeklere asla güvenme zaten
Karistirmani sevmiyor demek erkeklerin telefonu karistirilmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye kadınların karıstırılır da erkeklerin karıstırılmaz?
Soran+1 yılCok sacma bir cvp
Çünkü o onun özeli o Senin iç çamaşırı çekmeceni karıştırsa hoşuna gidermi
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok hoşuma gider😂
+1 yılöyle şeyler çok itici geliyor. güvenmiyor musn da karıştırıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet güvenmiyorum belli şeylerde
- +1 yıl
Kesinlikle en doğrusunu yapiosun bak istediğin kadar korkusu varki teli saklio snde al açık açık göster telini one öyle ergen ergen tel saklamalar erkek gibi ne var ne yok koysun ortaya
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin özeli vardır.
Tam açmak istemiyordur daha00 YorumlaSakladığı bir şey vardır eğer seni gerçekten sevseydi verirdi telefonunu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılsana ne onun telefonundan özel hayatina karisma yoksa sorun yaparsin kendi kendie
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok ondan değil de bence rahat durmuyo sen yokken :)
00 YorumlaÖzel hayat denen bir durum var
13 Yorumla
Soran+1 yılSevgililer arasında özel hayat olmaz bence o kadar da degil
- +1 yıl
Bence olmali, adam belki erkek arkadaslariyla abuk subuk konusuyor kufurlu veya bir kadinin gormesini istemedigi sekilde, ayrica ailesyle ilgili ozel konularda olabilir, sen sadece baska kiz var mi odaklisin ama hersey olabilir, evli degilsiniz bukadar insanin hayatina girilmez
Soran+1 yılGirip onlaeı okumuyorım ki ama baska sebep ne olabilir sosyal medyada neyden cekinebilir mesela
+1 yılkızlarla konuşuyordur seninde görmeni istemiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılKizlarla konusmak dısında ne olabilir
- +1 yıl
en kötüsünü düşünmek istemiyorum ama galiba aldatıyorda olabilir. ama emin değilim bu yüzden kul hakkınada girmeyim. bunu senin öğrenmen lazım.
Onlarında özelleri varmış rahatsız oluyolarmış 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılMış mış ta mış mış
+1 yılYemin ederim aldatıyo
10 Yorumla
+1 yılKisisel ozgurluk alanina mudahsle olmaz
10 Yorumla
+1 yılkuma arkadaşların vardır bence
00 Yorumlaişlet anlasilir ne mal oldugu
00 YorumlaBu kadar sık boğaz etme.
00 YorumlaGizlisi saklısı var demek ki
00 Yorumla
+1 yılbaska kadinlar vardir olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası aldattıgını asla düşinmiyorum. Sadece başkalarının ilgisi ve kız muhabbeti hosuna gidiyor. Beni sevdigine inancım sonsuz. Benim teorim bu. Ben kızlarla oturup kalkmasın istiyorum ama o bunu yapıyor benden de saklıyor. Cekinceleri bu yüzden diye düşünüyorum
- +1 yıl
boyle dusunmen guzel seni daha cekici kilicaktir. uzerine dusmek yerine kwndi haline birakirsan donup dolasip gelicegi yer sen olursun
Soran+1 yılNarsist bir insan degilim ama O kızların hiçbiri benim kalitemde degiller zaten seviyesiz ve yeterince güzel olmadıkları icin cekiniyorum cünkü baska türlü dikkat cekmeye calısıyorlar. Kendi haline bırakınca da görüsmedihimiz günlerde bir iki kez anca aklına geliyorum bu da beni iyice sinirlendiriyor
- +1 yıl
en fazla ayrilirsin cok zor olmasa gerek kimsw icin yasanacak bir hayat yok
Aldatılıyorsun tatlım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel icerikli seyler varsa ondan olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılO da var
Geçmişi silmeyi bilmiyordur p*rno izlemiştir 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılP*rno vardır telefonda
02 Yorumla
Soran+1 yılO var zaten evet
- +1 yıl
Hee sen başka şeylerden şüpheleniyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılbende hoşlanmam gayet normal...
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Benimlini karıştırsa sorun yok mesela siz nite hoşlanmıyosunuz
- +1 yıl
ben hiç senin telefonunu karıştarmadım bunu sende biliyosun sevmem böyle şeyleri...
Böyle sevgili İSTEMİYORUM.
00 YorumlaGüvensiz göründüğün için hoşuna gitmiyor olabilit
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGözünle görmedikce inanma
00 Yorumla
+1 yılO bir şeyler karıştırıyordur ay
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü içinde senin görmeni istemediği şeyler var
00 Yorumla Sakladığı bir şeyler var 😏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. sevmiyodur guvenmediğini gosterir hem
00 Yorumlaerkek telefonu. ne çıkacağı belli olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. Güvenmiyor musn?
06 Yorumla
Soran+1 yılKısmen evet çünkü daha önce hiç adını duymadıgım kızlar bir sey sorma bahanesiyle mesaj attı gördüm. Tanımadıgı kızlar ekleyince kabul etti gördüm. Ama ona göre bunda bir sey yok
Soran+1 yılSöyledim abartma sanki beni yüz kere yatakta bastın diyor. Arkadasım onlar her seyr müdahale etme hosuma gitmiyor diyor
Soran+1 yılTesekkür ederim bir de bunu denicem.
+1 yılikinizin burcu ne😂
12 Yorumla- +1 yıl
Biri yay diğeri kova
- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılBenimki de instagram şifresini vermiyor nedense
00 Yorumla
+1 yılp*rno videoları var :)
00 YorumlaBende hoşlanmam onun özeli gayet normal
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında