Bu ilişkiyi tek başına yaşamıyorsun. Ayrılmak istemeni anlayabilirim ama bunu daha farklı ifâde edebilirdin. Çözülebilinecek şeyleri zâten çözerdik biz seninle herşeyi konuşarak çözmüyor muyuz içimize atmak yerine? Derdi var canı sıkkın veya ayrılık sinyali gibi vs desem de bir anda bu kadar kolay verilebilinecek bir karar değil bu. Şu kadar zamandır zaten şöyle farklılıklar var sende fakat çözebileceğimize inanıyordum sadece biraz sâkinleş diye bekledim. Fakat bu senin için bu kadar kolaysa, artık dönsen de kapalı sana bu kapı. Benden hayırlısı gelsin vesselâm. Dûâ ile... Söyleyecek sözüm çok ama susmayı tercih ediyorum. Bu kadar basit mâdem, bir daha yazmazsan sevinirim.
Bence önceden o sinyal verilir ve ben tıkandığımız yeri hissederim duruma göre kendim giderim zaten lâkin savaşmaktan yanayım... Neden ayrılmak istediğini sorardım öncesinde ama.
Maddî anlamda da mânevî anlamda da hakkımı helâl ederdim ancak duruma göre de değişir mânevî hak konusu.
Hediyem olduysa geri taleb etmezdim kesinlikle. O iade ederse de almazdım.
Bir ilişkim vardı ona dâir defter tutmuştum gün saat tarih ile anılar hisler şiirler vs. Ayrılırken ağladı yanımda o ayrıldı benden Defteri bilmiyordu söyledim İstedi defteri ama vermedim yaktım
valla ben sorgulardım ki sorguladım ve bundan vazgeçmesi için dil dökerdim ki döktüm sonuç ne 2. yılımızda beni terk edip gitti 1 hafta sonrada sevmediğim bir erkek ile çıktı oysa ki ben bu sevgi için neler yaptım söylenenleri alttan aldım neler yaptı bana sustum çünkü çok sevmiştim şimdide Rabbim onun canını yaksın çünkü benim ki çok yandı
hakkını helal et dedi. bende sadece helal olsun dedim. ertesi gün sabahlara kadar uyuyamamış. iş yerinde kimseyle konuşmamış. makyaj yapmamış. yemek yememiş. arkadaşlarından öğrendim. hiç bir şey yazmamama çok üzülmüş.
Uzun bir yaziyla bugun ayrilicam ama cogu kez dile getirdigim sadce hala anlayamdigi icin varmis gibi olan biseydi bakalim bugun nolucak gece aticam artik zor bir durum baya.
En İyi Cevaplar