Eskiler eskide kalmış ki bir kere. Sessiz kalmak tercihim. Ama geri dönmesi için değil yokluk için yok olmuşuz bir kere 'biz' denen şey kalmamış. Aktif olmak yapmacıklaştırır. İstemediğim şekle bürünürüm gereği yok. Neden ayrılmışız... ben kolay bişeyi bahane edip ayrılmam zaten. Sağlıklı bir ilişki için çaba gerekir. Ayrılmışız bişeyi hak etmiyor. Benden uzak Allah'a yakın. Kitap gibi sessiz kalırım..
Geri kazanmak istenildiğine göre hata yapan taraf olmak gerekir diye düşünüyorum Bu durumda en temizi samimiyettir ve yetişkin insanlar gibi oturup konuşulmalıdır. Bir özür bazen hayat değiştirir.
Almanya gibi bölündüyseniz müzakereyi elden bırakmamalı ve yeri geldiğinde duvarları yıkmalısınız ama Çekoslovakya gibi dağıldıysanız, o zaman yapacak bir şey yok
Eski sevgiliyi geri kazanmaya gerek yok giden gider biten biter ona harcayacagin eforu baskasini tanimaya harca. Ayrica bu bana bir defa vurdun gel bu yanimada vur demenin diğer hali.. Ayrılık yaşadigim kimse ile 2. Defa olmuyorum
sabır eski yeniden kazanmak diye bir deyim olamaz bir sevgili vardır aynen yürürür kimsenin bir proplemi olmaz sabrı cemil yolunu takip etmeleri akli yoldur bence eski yeni deyimini kaldırınız dama taşımı oynuyorlar derim
Bu mevzu alsinda çok derin.. iki birey birbirlerini tanıma süresinde kavga edebilirler bu ayrılığa anlasmazliga neden olabilir faktörler, zamanla birbirlerini taniyacaklar ve aynı hatalara düşmeyecekler. sevgi varsa o sevgiye biraz zaman tanımalı kesinlikle silip atılamaz çok fazla abartmadan temas kesilemez sevgide gurur yoktur pes etmek asla.
abla sen baya bilgili birine benziyorsun. şimdi benim bi flörtüm var. 2 aydır konuşuyoruz. ilk 1 ay baya sorun yaşadık. sonra birbirimizi tanıdıkça sorunlar ortadan kalktı. ama bu kezde hissiyat sorunu yasamaya başladık. onun bana karşı hisleri eskisi gibi değil. geçenlerde tamamen bitirdik ama gitmeme izin vermedi. bana arkadaş kalalım diye yalvardı. ne gitmeme izin veriyor nede sevgililik yolunda ilerlemek istiyor. bende şu an sen bilirsin dedim. onsuzda mutlu olabildiğimi gösteriyorum. güçlü görünmeye çalışıyorum. ama içim içimi yiyor. çok alışmışım ve çok seviyorum. onun tekrardan hissetmesi için ne yapmam gerek
İkisi de değil. Gerçekten vazgeçip hayatına devam edersen mutlaka gelecektir. Bu bir karma; murphy yasası da var bununla ilgili. Gerçi vazgeçtikten sonra gelse kaç yazar...
sevmek gerçekten sevmek geri kazandırır onunda seni gerçekten sevmiş olması başka yolu yok malesef sen seversin o sevmez geri dönüşü olmaz işte zorlamanında anlamı yok
Eğer terkeden oysa çaba bir işe yaramıyor malesef.. ala terkeden bensem o zaman niye uğraşim tekrar hiç mi gururum yok yav ahshsjs sonuç uğraşılır mı? Uğraşılmaz
Sessiz kalmak bir yol değiildir sonucu belli olmayan bir bekleyiştir. Bir şeyi istiyosa bir insan harekete geçmeli. En azından ben elimden geleni yaptım diyebilmeli ve o vicdan rahatlığını yaşayabilmeli.
En İyi Cevaplar