2 farklı durum söz konusu burda ayrımı iyi yapmak gerekiyor. Mantıksız veya absurd görebilirsiniz ama durum öyle. Sadece kokunuzu mu çekiyor yoksa çektikten sonra sıcak nefes olarak da üflüyor mu? Eğer 2. ise sevgiliniz biraz SIKINTI. Yok öyle bir huyu yoksa kesinlikle aldığı her nefeste huzur buluyor. Hepsi bu. Kaybetmemek lazım böyle insanları. Sayısı çok az kaldı. Ama dediğim gibi sadece 1. Durum ise
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uflemiyor sadece kokluyor ve sonra baya zaman gorusmedik kokunu ozledim dedi
Eğer çabuk sinirlenebilen birisi olsaydı başta dediğim gibi dünyasında o kadar olumsuz şey varken sizi bu hayatta tek ilacı olarak görüyor huzur buluyor diyebilirdim. Normal zamanda sabırlı biri ise tek zaafiyeti sizsiniz. sabredemedigi tek noktasınız onun için. Ve büyük ihtimalle sizi bu dünyada kazanabileceği en büyük piyango olarak görüyor sizi ve sizi kaybetmek istemiyor. Ve her an kaybetme korkusu yaşıyor. Onun için kokunuzu ezberliyor.
Ne demek 😊✋ dediğiniz gibiyse eğer ona korkusunu unutturmayin ama böyle devam yani. Çantada kekliğe dönmeyin 😉 sizi velinimeti olarak görmeye devam etsin😊
İzin verirse yanından ayrılmam, kapısının önünde beklerim. Ayrıca hiçbir kötü niyetim yok, sadece sırılsıklam aşığım. 😍 Seni seviyor yahu, hemde nasıl seviyor; Yadaaaa amacı kötü olabilir. Her şey ihtimal dahilinde, kendisinin seni fiziksel olarak değil de her türlü sevdiğine emin olmadan bu tür şeylere izin vermemeni tavsiye ederim.
İki seçenek var. Ya östrojen hormonunun etkisi vardır (erkekler kadınların ten kokusundan cinsel anlamda etkilenirler). Ya da annesini özlüyordur (bazı erkekler de annesinin kokusunu özler. Onu hatırlatıyor olabilirsin)
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Annrsini ozlemesi ne alak zaten annesiyle yasiyor 😀
Sevgidir, bir anne ya da baba da bebeklerini koklayarak sevebilir. Bunun neresinde art niyet aranır? Ne alaka ya diyebilirsiniz de size sıcak duyguyu veriyorsa zaten sorunun cevabını biliyorsunuzdur.
En İyi Cevaplar