Sizce evliliğimi devam ettirme sebebim, acı çekmeyi sevmek mi?

Zordur evliliği kabullenmek, o sorumluluğu taşımak. Hevesle girişilen ve yaparım ederim kafası ile işe girişen bireyle o evliliği tamamlıyorsan aslında kandırılıyorsundur.
Baştan söyleyeyim biraz sıkacağım sizi :) Sıkılmadan okuyan olur mu orası meçhul...
Çok düşündüm 'Acaba gizli mi yazsam'. Sonra 'Bunları yaştan utanmıyorken, sen neden utanıyorsun?' dedim kendime. Hamile iken terk edilmiştim, sebebini bilmeden. Yılbaşı kutlayacağız diye baba evine bırakılıp tam 3 ay nerde ne yaptığını bilmediğim bir eşi affetmek ile başladı hatam. Kanamam olmuştu. Hemen babam hastaneye yetiştirdi.
Ebe hanım, 'Ya unutacaksın ya da bebeğinden vazgeçeceksin. Böyle giderse bebeğini kaybedeceksin' demişti.
Her neyse...

şu an gerçekten fazlası ile çağresizim.
3 gün önce tartışırken ' Bu yaşına kadar sürünerek gelmişin sürüngen. ' dedi. Normalde direk cevap veren biriydim ama o kadar ağrıma gitti ki direk aldım kızımı yatak odasına gittim.
Yatarken saat 1 sularında içime bir his doğdu. O an kalkıp eşime bakmak geldi içimden. Allahın sevdiği kuluymuşum ya , içeri girdim direk bilgisayarımda bir yere tıkladı. Anladım bişi çeviriyor. Vermek istemedi bilgisayarı. Baktım twitterda cinsel içerikli paylaşım yapan türbanlı bir bayan. Ve irtibata geçilmiş.
Kızdım, bağırdım, altta kalmadım.
Bu sefer olay şiddete döndü. Çaptı çıktı kapıyı, almadım eve. Gece kapının önünde oturuyordu. Acıdım aldım içeriye.
Bu gün yine ben kızımı parka çıkarmıştım. Sanal sohbet ağından tf numarası almış bayanların. Görüşülmüş belli. Ben eve gelince o 5 dk sonra çıktı evden.
Bitirelim diyorum çocuğumla tehtit ediliyorum. Yoruldum gerçekten artık. Bitiremiyorum, gidip boşanma davası açamıyorum. Acı çekmek hoşuma mı gidiyor bilmiyorum. Onu çok seviyorum diyemem. Ölüyor olsa şu an kinden fazla acı çekmem sanırım.
Beni bağlayan ne? Neden sürekli affediyorum? Niye sürekli canımın yanmasına izin veriyorum?

BİLMİYORUM. BİLDİĞİM TEK ŞEY , SADAKAT İLE BAŞLAYAN HERŞEYİN İHANET İLE BİTTİĞİ...
Güncellemeler
+1 yıl
İNANMAYAN ARKADAŞLAR,
YEŞİM TİJEN İLE GÖRÜŞMEMDE BİR KÖŞE YAZSINDA BANA CEVAP VERMİŞTİ.
hthayat.haberturk.com/.../1046904-esim-sorumsuz-ve-yalanci