Eşimi bir başkasıyla aldattım. Sevgilimin arkadaşı bana zorla sahip oldu tecavüz etti bunu eşime bile anlatamadım. Ama sevgilime anlattım bana bağırdı kür etti neden gittin onun yanına dedi. sonra aramıza soğukluk oldu. peki sizce ben bunu hak ettim mi?
Cevabın nedir?
+1 yılNisa Suresi, 15. ayet: Kadınlarınızdan fuhuş yapanların aleyhinde olmak üzere içinizden dört şahid tutun. Eğer şehadet ederlerse, onları, ölüm alıp götürünceye veya Allah onlara bir yol kılıncaya kadar evlerde alıkoyun.
Nisa Suresi, 25. ayet: İçinizden özgür mü'min kadınları nikahlamaya güç yetiremeyenler, o zaman sağ ellerinizin malik olduğu inanmış cariyelerinizden (alsın.) Allah sizin imanınızı en iyi bilendir. Öyleyse onları, fuhuşta bulunmayan, iffetli ve gizlice dostlar edinmemişler olarak velilerinin izniyle nikahlayın. Onlara ücretlerini (mehirlerini) maruf (güzel ve örfe uygun) bir şekilde verin. Evlendikten sonra, fuhuş yapacak olurlarsa, özgür kadınlar üzerindeki cezanın yarısı (nı uygulayın.) Bu, sizden günaha sapmaktan endişe edip korkanlar içindir. Sabrederseniz sizin için daha hayırlıdır. Allah, bağışlayandır, esirgeyendir.
İsra Suresi, 32. ayet: Zinaya yaklaşmayın, gerçekten o, 'çirkin bir hayasızlık' ve kötü bir yoldur.
Nur Suresi, 2. ayet: Zina eden kadın ve zina eden erkeğin her birine yüzer değnek (celde) vurun. Eğer Allah'a ve ahiret gününe iman ediyorsanız, onlara Allah'ın dini (ni uygulama) konusunda sizi bir acıma tutmasın; onlara uygulanan cezaya mü'minlerden bir grup da şahit bulunsun.
Nur Suresi, 3. ayet: Zina eden erkek, zina eden ya da müşrik olan bir kadından başkasını nikahlayamaz; zina eden kadını da zina eden ya da müşrik olan bir erkekten başkası nikahlayamaz. Bu, mü'minlere haram kılınmıştır.
Nur Suresi, 4. ayet: Korunan (iffetli) kadınlara (zina suçu) atan, sonra dört şahid getirmeyenlere de seksen değnek vurun ve onların şahidliklerini ebedi olarak kabul etmeyin. Onlar fasık olanlardır.
Nur Suresi, 5. ayet: Ancak bundan sonra tevbe eden ve salihçe davrananlar hariç. Çünkü gerçekten Allah, bağışlayandır, esirgeyendir.58 Yorumla- +1 yıl
Yahu herkes müslüman olmak zorunda mı? Git dini propagandanı başka yerde yap.
- +1 yıl
Ben sadece ayet paylaştım. Soruda yaptığı hatanın farkında bir insanın pişmanlığı ile alakalı. Size atfedilmiş bir şey değil. Neden rahatsız oluyorsunuz ki. Ben sizin varlığınıza karşı bir saygısızlık mı yaptım?
- +1 yıl
Ben rahatsız odum demedim. evet pişmanım ama bunlara ne gerek varki kırbaçmış cezaymış. üzülüyorum pişmanım. inancım var Allaha. ama ne yapayımki?
- +1 yıl
Tövbe edin. Zinanın ne kadar kötü birşey olduğunun farkında olmanızda önemli, sıradanlaştırıp, önemsizleştirmekte insanı ahlaksızlığa götürüyor. Empati kurun. eşinizde sizi aldattığında ve bunu öğrendiğinizde hissedeceklerinizde sizin için referans olur.
- +1 yıl
Bana karşı bir saygısızlık değil ama müslümanlar sürekli ayetler paylaşıyor böyle. Tüm insanları müslümanmış gibi değerlendirmek ve ona göre muamele yapmak insanlara ve topluma karşı saygılı bir davranış değildir. Neyse hocam takılın kafanıza göre siz.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Bildiğimizi paylaşıyoruz. İnsanlara hakaret etmiyoruz. Müslüman ayetleri elbette paylaşacaktır. Sizde kendi inancınız ya da inançsızlığınızla alakalı düşüncenizi paylaşabilirsiniz ama hakaret etmeden, saygı çerçevesinde...
- +1 yıl
Tamam hocam. :)
- +1 yıl
@Ateist_Türk Selametle :)
En İyi Cevaplar
+1 yılAldatma konusu abartılacak bir şey değil bence. Ama senin takıldığın kişiler iyi değil bence. Yani burdan öyle duruyor. Eğer ki anlattıkların doğruysa. Ki bunu da asla bilemeyiz. Ben bir kız tacize veya tecavüze uğradım dediği asla ona inanmam. İnanmak değil, kanıt istiyorum çünkü. Ama o ihtimali değerlendiririm yine de. Yalan söylüyorsun falan demem. Neden böyle bir tavır takınırım. Çünkü kadınlar o kadar çok yalan söylüyorlar ki, o kadar çok taciz, tecavüz iftirası atıp sahte taciz, sahte tecavüz bildiriyorlar ki. Erkek düşmanı feminist domuzlar da bunları destekliyor."Kadın beyanı esastır"ı çıkaranlar sahte taciz, sahte tecavüz destekçisi mizojist feministler.
013 Yorumla- +1 yıl
Hayır yalan degil gerçek anlattıklarım. çocugumda var
- +1 yıl
Anlattıklarına yalan demedim. Tecavüz olayına inanmam diyorum. Çünkü bu ciddi bir konu. Bir sürü masum erkek şu an hapiste yatıyor ve hadım işkencesi görüyor hiçbir suç işlememesine rağmen. Kanıt olmadan hiçbir şey söylemem bu konu ile ilgili. Senle alakalı değil, adaletin bok gibi olması ile , daha doğrusu ülkede adalet hiç olmamasıyla alakalı. Ülkede adalet yok diyen bir takım cahil halk da adaletin ne olduğunu bilmiyor. Onların dedikleri yapılsa yine adalet olmayacak. Kanıtsız ceza verilsin diyorlar çünkü ve fazla cezayı fazla adalet olarak görüyorlar.
- +1 yıl
Ne gibi kanıt verebilirimki ben. ayrıca duyulmasınıda hiç istemiyorum ama bana bunu yapan kişininde rahat dolaşması üzüyor beni.
- +1 yıl
Aldatma konusu hakkında sadece fikirlerimi belirtebilirim. Aldatma olayı bana nedense çekici geliyor, yani çok zevkli bir şey aslında. Çünkü evlisin ve başka bir erkekle birlikte oluyorsun. Ne bileyim çok heyecan verici. Hatta senin bir de çocuğun da varmış.
Yani ne bileyim bu konuda yargılamam seni. Bir şey demem bu konuyla ilgili yani. Çünkü bunu sadece kadınlar da yapmıyor. Erkekler de yapıyor. İki taraftan da çok örnekler gördüm. Ama tabi yakalanmaman lazım ve riskli olmaması lazım. Yoksa işin zor ve kötü. - +1 yıl
Peki zaman geçmişse nasıl ıspat edilebilirki bu tecavüz olayı
- +1 yıl
İspat edilemez o yüzden boşa uğraşma. Eğer ki 2-3 gün geçtiyse üzerinden ve kanıt varsa elinde o zaman dava açabilirsin. Elinde kanıt yoksa dava bile açma. Masum erkeklerin başını yakma. Zaten kanunlar erkekleri korumuyor, adil yargılanma hakları bile yok. Eğer ki bu olayı yaşamadıysan ve iftira atıyorsan yine de erkek ceza alabilir ve hayatı mahvolur. Sen bunu yaşamış olabilirsin, olmayadabilirsin. Bunu ben bilemem. İnanmak diye bir şey yok bu olayda. Sadece yüzde 100 kanıtlara bakılır.
- +1 yıl
Nasıl masum olsunki ben yaşadım bunları diyorum yaşadım. evet erkekler iftiraya ugruyor haklısın ama bana yapılan gerçek yaşadım bunu ben. ve aradan zamanda geçti nasıl ıspatlarımki?
- +1 yıl
Yaşadım yaşadım deyip durmana gerek yok. Bunu ben bilemem. Sana yalan söylüyorsun da demem, gerçeği söylüyorsun da demem. Sadece yüzde 100 kanıt olursa bir yorumda bulunabilirim. Aksi halde hiçbir yorumda bulunmam. Üzerinden ne kadar zaman geçti bu dediğin olayın.
- +1 yıl
Size mesaj atamıyorum özelden yazsam
- +1 yıl
Bir de zinanın da cezası olabilir. Sana da ceza verilebilir bu konuda. Ceza birden fazla kişiye çıkabilir. Zina şu an bildiğim kadarıyla suç değil ama akp suç kapsamına alma aşamasında. Dava da uzun sürerse sana ceza çıkabilir. Kurallar geriye işlemez ama senin durumunda nasıl olur bilmiyorum. Ayrıca eşini aldatman gerekçesi ile farklı durumlar da gelişebilir davada eğer ki bu öğrenilirse. Ama tabi süreç nasıl işler vs bunları ben kestiremem ve bilemem. Avukat değilim ben.
- +1 yıl
Peki bundan sonra ne yapmamı önerirsiniz. yani elime kanıt geçmesi için o kişiyi arayıp birlikte olup şikayetmi etmeliyim çünkü aradan zaman geçti. ne yapabilirimki. ya da susmalımıyım evliligim bitmesin diye susayımmı çocukta var bende.
- +1 yıl
" o kişiyi arayıp birlikte olup şikayetmi etmeliyim " Böyle bir şey yaparsan kendi isteğinle yapmış olursun. Bunun adı da sahte tecavüz olur. Özelden yazayım mı sana?
- +1 yıl
Olur
+1 yılHayır haketmedin ama aldatılmayıda o eşinide hak etmiyorsun madem sevmiyorsun eşini niye arkasından iş çeviriyorsun ayrıl
33 Yorumla- +1 yıl
O benim arkamdan niye iş çevirdi o aldatmasa ben bir başkasına güvenmeyecektim ve bunları yaşamayacaktım.
- +1 yıl
Aldattıysa ayrılsaydın aynı şeyi yaptın kendini boşa küçük düşürdün aynısını yaptın acı çektirmek istiyorsan söyle sende aldattığını ama bunlar iğrenç şeyler cidden ayrıl bence bir an önce
+1 yılSu testisi su yolunda kirilirmis. Yolun yol degilmis zaten
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
77Cevap
Yanlış anlamadıysam esin ilk olarak seni aldatmış, (veya sen bu kanıya varmışsın) buna karşılık olarak sende onu aldatmışsın ve sonrasında basına daha kötüsü zorla bir tecavuz olmuş dediğine göre.. Tabiki durum her ne olursa olsun hiç kimse böyle birşeyi hak etmez.. öncelikle her üç durum zaten başlı başına bir hata.. bir yanlış beraberinde başka bir yanlış getirmiş..
Esin seni aldattıysa sen neden sen ayni şeyi yapıp onunla ayni duruma düştün? Başta dediğim gibi hepsi birer hata.. Bence hatanın farkına var, bundan ders çıkar..00 Yorumla
+1 yılo değilde eşin ve sevgilin artı bir kişi daha mı yuhh bacım tecavüz olayına gelince anladığım kadarıyla adam seni çağırmış sen neye güvenerek kalkıp gidiyorsun anlamış değilim ama git polise şikayette bulun eşin olan adama da Allah bol bol sabır eylesin senin gibi bir pislikten tez zaman da kurtulur inşallah
01 Yorumla- +1 yıl
Haberi yokki asla söyleyemem. vicdanım sızlıyor ama söyleyemem.
+1 yılhak etme meselesi değil ama k. bakma güzelsin, ne olursa olsun insan eşini aldatmamalı özellikle bu konuda biri gelse ve sana deseki bunu brak seni kullanıyo dese düşman kesilirdin ama siz s. alak kadınlar kibrinizden asla başka fikre kulak vermezsiniz, erkek arkadaşın gitmiş ona anlatmış işte seninle yattığını oda sana tecavuz etmiş ve hala sevgilinle görüşüyosun
00 Yorumla
+1 yılSen daha çok şey hak ediyorsunda. Dobra konuşmam gerekirse güçlü bir karakter değilsin fıtrattan gelen bişiyse bunu düzeltemessinde. Kocanı aldatmışsın bir kere Aldatmak en alçakça şeydir dünyada sonra yalan gelir. Sonra metresinle takılırken tecavüze uğramışsın ki ben tecavüze uğradım deme sen tecavüze uğramadın muhtemelen o kişiye kuyruk salladın ve bu yüzden oldu. Sen haline şükret bu Ülke de öyle güçlü kadınlar ölüyor ki en ufak hatalara Sen ihanete rağmen yasiyorsun tek derdin bana bagirdi olmus.
00 YorumlaKardeşim yaptığın hatayı günahı insanlara anlatıp neden şahit tutarsın. kim sana akıl verecekte faydası olacak.
Git secdeye rabbim ben ihanet ettim hem sana hemde eşime diyerek göz yaşı dök Tevbe et ve kimseye anlatma. kimse senin dostun değil dostun bir tek Allah'tır. zaten ondan başkasına da guvenilmez61 YorumlaTecavüz olayının hiçbir haklı tarafı yok ama su testisi su yolunda kırılmış diyelim
20 Yorumla
+1 yılevlisin
sevgilin var
ve sevgilinin arkadaşı ile buluşuyorsun sonra tecavüze uğruyorsun.
bu durumda sen kaşınmışsın bence tamam kimse tecavüzü hak etmez ama evli iken sevgili edinmek hadi geçtim sevgilinin arkadaşı ile yakınlaşmak bunları normal olarak doğurur işte. yaptığın baştan çok yanlış00 YorumlaKız sen şuna deseneki kocamı aldatıyorum aldattığım adamın arkadaşına göz koydum ben bu adamla şaaparsam kendimi nasıl temize çıkarırım 😂 ya da kısa kes trolüm de
30 Yorumla
+1 yılsana diyecek kelime bulamıyorum sevgilinin arkadaşının yanında ne işin var ha eşine ne diyecen sevgilimin arkadaşı bana tecavüzmü etti diyecen eşine bu kötüluğü yapma boşan ne yapıyosan yap ondan sonra
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle
+1 yılSevgilinin kafasından bende istiyorum ya ota mota bir sürü para veriyoz 😂 kocanı biliyor ama gık demiyor başkasının yanına gittin diye sana kızıyor kocanın yanına giderken piknik yapmaya mı gidiyon 😂😂😂
00 YorumlaVallahi of artık, bir bitin da ne kadar çok seviyorsunuz şu tecavüze olaylarını zerre inandırıcı bir senaryo değil. 27 yaşında biri içinde çok saçma cümle kurmuşsun hani :) uslu uslu git kumda kale yap kendine
10 Yorumla
+1 yılBu durumu sen kendine sorsana önce? Evet, tecavüzün hiçbir haklı tarafı yok fakat aynı anda 3 kişiyle birlikte olmuşsun. Eşin seni bir başkası ile aldatsa idi sen ne yapardın?
10 Yorumla
+1 yılmaşallah 3 kişiyi götürüyorsun galiba aynı anda sizin gibileri asan bir yasa olması gerekirken bu kadar entrika dolu dizi çekerlerse millet aldatma meraklısı olur tabi.
10 Yorumla
+1 yılZorla bana sahip oldu diyosun tecavuz etti diyosun. Bu aldatmak degil ki. Aldatma senin isteginle olur. Sen istememissin ki. Esine bunu nasil anlatabildin hem de esin seni mi sucladi.
00 YorumlaBence o olay tecavüz falan değil. Sen baya niyetlisin bu şeylere gibi.. Allah kocana sabır versin. Büyük konuşmayayım, başıma gelse aile katliamı çıkartırım
00 Yorumla
+1 yılAnlamadım lan. Eşim, sevgilim kafam karıştı bu nasıl genişlik? Faztaziye bak anasını ya.
30 YorumlaEşini sevgilinle aldatıp sevgilinide onun arkadaşıyla mı aldattın? 🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Evet ama sevgilimi aldatmadım. onun hakkında konuşacakları vardı. bana zola sahip oldu.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tecavüzü kimse hak etmez ama sen evliykn sevgili yapiyosun ve onun arkadaşının yanına gidiyosun haketmişsin bacım kusura bakma
10 Yorumlaevlisin ve bir sevgilin var bu iki kişiden başka biri mi sana tecavüz etti?
yok artık ya ne hayal arkadaş :D00 Yorumla
+1 yılHem eşin hem sevgilin var yani... Bir de başka adamın yanına gitmişsin. Tecavüz hiç bir şekilde affedilemez ama zorlamışsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılAnlattıkların hakkında ciddiysen üzücü. Imarım akıllanırsın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu rahat anlatıldığına göre serin hikayeymiş.
Hak etmişsin tabi. Ama fantezi farklı olmuş gerçekten.10 Yorumla Herkes kendisine yakışanı yapar evliysen aldatmayacaksin söz veriyorsun Allaha niye öyle yapiyon
10 YorumlaNe yaparsan yap tecavüz edilmeyi hak etmezsin ama, sevgilinin arkadaşının yanına da ne amaçla gittin ki?
00 YorumlaEşine anlatamadığın şeyi niye eski sevgiline anlatıyorsun?
10 Yorumla
+1 yılNedennhak edecwksinki demekki amamtakma kafana hayatini yasa ama. sana tecavuz edenide affetme
08 Yorumla- +1 yıl
Affetmiyorum zaten. evlendi karısına anlatım herşeyi. ama durumları nasıl bilmiyorum
- +1 yıl
Nezaman. oldu bu
- +1 yıl
Yeni oldu
- +1 yıl
Nerdensin yas kac
- +1 yıl
Ankara yaşım 27
- +1 yıl
Kac yillik. evlisin
- +1 yıl
7 yıllık
- +1 yıl
Musaitmisin
kızım sen ne yapmışsın böyle? Hak etmek değil seni buna iten ne bunu bulup halletmek şart
10 Yorumlatecavuz tecavuzdur nasil bir hayatin varsa var senin tercihin tecavuz ise suctur...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Valla sen kafana bir mermi hakediyorsun bence ama inşallah öyle bir şey olmaz
010 Yorumla- +1 yıl
Tecavüz eden hak etmiyormu
- +1 yıl
Sevgilim hep onun evine götürürdü beni. eşim zaten suçlu o aldatıyordu zaten. hala aldatıyor.
- +1 yıl
Boşanamam çocuk var
- +1 yıl
Artık evden çıkmıyorumki
- +1 yıl
Ben bana edile tecavüzü ıspatlayamazken o nasıl inandıracakki eşine
+1 yıleşin var arada sevgilin var birde sevgilinin arkadaşı uvvv ne güzel dünya
00 Yorumla
+1 yılçok iyi haketmişsin işte adalet bunun gibi birşey oluyor
00 YorumlaGora filmindeki Erşan Kuneri’nin film tarifine benzemiş olay.
00 Yorumla
+1 yılHak etme olayi yoktur tecavuzun hakli tarafi yoktur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 938 cevap paylaştı. Abla sen neler yapiyorsun oyle eş sevgili eşinin arkadaşi hayirdir noluyo
00 Yorumlakocan aldatsaydı sen onu boşardın sen aldatmışsın hak ettim mi soruyorsun bunu vatandaşa değilde kendine sor
10 Yorumla
+1 yılSeni insan yerine koyan kişiler sayesinde dönüyor bu dünya. Sizde bindiğiniz dalı kesiyorsunuz. Siz insan mısınız sahi?
00 YorumlaKendi sorunu kendin cevaplamışsın. Ama tecavüz olayı istisna.
00 Yorumla
+1 yıltecavüzü haketmez kimse..
ama yaptığınla çok daha fazlasını hak ediyorsun..10 Yorumlaevlisin, tecavüze uğruyorsun ve sevgilin var? hak etmişsin
00 Yorumla
+1 yılkaç numaralı salonda ki entrikalı film den bu?
aşcı bahçivana olayına doğru gider bu iş00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılHaketmişsin. Hem zaten yırtıksın da... Tecavüz etseler ne olur. Zevkine bak.
00 Yorumla Etmissin ne işin vardı ve kac kişiyle berabersin sen bu ne igrenclik anlamıyorum kıyamet yakındır Allah akıl versin ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılIlginc bir iliski kuzum ya. Sen topla 3ununbir araya
00 Yorumla Kusura bakmayın ama tecavüz kolay birşey değil şikayette bulunmanız lazım hukuki işlemlere devam etmeniz gerek
00 Yorumla
+1 yılBravo. Hayir yani bu kurguyu nasil yapabiliyon bravo
10 YorumlaAşçı bahçıvana , bahçıvan şoföre , şoför ikisinede 😄 yol olmuş gıdıyorsun tramvay gececek yakında
00 Yorumla
+1 yılvalla sen poligami sin../ sana 10 bile yetmez gibi :)
00 Yorumla
+1 yılTek kelime gerci yazmislar ama hak etmissin tadini cikarsaydin bari
00 YorumlaAlin size yeni bir uye ve eşimi aldattım sorusu 😂😂
00 Yorumla
+1 yılTecavüzü kimse hak etmez sevgilinin tek derdi sana kaymakmış ki umrunda olmamış zavallı kocan en masumu o hiçbirşeyi hak etmeyen
00 Yorumla
+1 yılKötü troll. Biraz daha yaratıcılık katmalısın.
18 Yorumla- +1 yıl
Hayır trol degilim
- +1 yıl
Geç bu işleri
- +1 yıl
Senin bacın ananda yaşasın bunlarıda ozaman gör bakim sen.
- +1 yıl
Anam böyle şeyler yapacak insan değil merak etme 😄
- +1 yıl
Bilemezsinki melek gibi gördün insan şeytan çıkabilir
- +1 yıl
Bazı kişileri bilirsin merak etme. Kendin böylesin diye herkesi kendin gibi sanma.
- +1 yıl
Bende bilirdim bazılarını senin gibi ama sonuç ortada. tabi sen hiç birşey bilmedigin için böyle konuşmak kolay.
- +1 yıl
Sen kendinl bilmiyormuşsun başkasını nereden bileceksin?
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılSoruya bak, hizaya gel. Bu ne ya...
27 Yorumla- +1 yıl
Aaa ne güzel yapmış bee ne diyon 🤭
- +1 yıl
@Sevdasız-kuşlar1 güzelse sende dahil ol. Tam olsun
- +1 yıl
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını biliceksin 😂
- +1 yıl
@Sevdasız-kuşlar1 sana pes diyorum 🙄🙄
- +1 yıl
öyle bir laf var bana bşy deme 🤨
- +1 yıl
@Sevdasız-kuşlar1 demek yanlış olur zaten, aslında söyleyecek çok şey olsada 😉
- +1 yıl
Demiş kadar oldun🤨
- Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılBen seni ruh hastasi olarak goruyorum
10 Yorumla
+1 yılDaha fazlasını hakediyormuşsun da neyse
10 Yorumla
+1 yılSu testisi su yolunda..
00 Yorumla
+1 yılKaç kişiyle takılıyorsun ayıptır söylemesi.
00 Yorumla
+1 yılSen basina gelecek her seyi misli ile hak ediyosun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. hak ettimmi sorusunu bile sorma bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmada boyut atlamışsın 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç komik degil
- +1 yıl
Bana komik geldi ama senin özel hayatın hakkettin ya da haketmedin gibi yorum yapamam
+1 yılZorla ayağina kendini ziktiren bir kezban dahaa
01 Yorumla- +1 yıl
Namussuz hesabı silmis kacmis birde bak.
- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem