Sürekli sevgilimi ve eski sevgilisini hayal ediyorum?

Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var, kaç haftadır erkek arkadaşımla kavga ediyoruz, sebebi de şu, bunun bir sevgilisi oldu 1 sene önce (Bizde 8 aydır beraberiz), ama o bu kızı hiç sevmemiş, ilk başlarda sadece hoşlantı, daha sonradan oda kaybolmuş, ama bazı nedenlerden yüzünden kızdan ayrılamamış, o konulara hiç girmeyelim, o konuları zaten anlayışla karşılıyorum, ama çok uzun olsun istemiyorum şimdi. Bu ilk başlarda kızı öpmüşte Dudaklarından ama 1 2 saniyelik bir şey mi, 2 defa öpmüş, pek de buluşmazlarmiş ama ben şu son gündür sürekli onları düşünüyorum. Gözlerimi kapatıyorum onları öpüşürken, sarılırken hayal ediyorum, gözlerimi açıyorum ve yine onları düşünüyorum, sürekli o sahneler. Sakın demeyin sanki sen yapmadın, işte düşünme, geçmişinde olan bir şey falan. Geçmişinde olduğunun farkındayım ama sanki o şeyleri ben varken, benle beraberken yapmış gibi, hep o sahneler aklımda, bu sahneleri düşünmemek için ne yapabilirim? Bu sahneler beni sinir ettiği için sevgilimede çok soğuk davranıyorum, ona da anlattım, ama çözüm de bulamıyoruz, çıkmıyor aklımdan, nasıl kurtulabilirim, nasıl düşünmeye bilirim artık?
Sürekli sevgilimi ve eski sevgilisini hayal ediyorum?