Cevabın nedir?
Vazgeçilmez kadının özeliğini bilmiyorum ama bir kadını vazgeçilmez ilan edersen. İlk senden vazgecer bunu çok iyi biliyorum 😊 Onun için vazgeçilmez olduğunu hissettirmeden seviniz her zaman bir vazgeçilmez kadın olma hedefi olsun kadının.
186 Yorumla- +1 yıl
Bu kadinlar degilerkeler icinde gecerli aldatmalarinda sebebi bu kendini kanitlama ihtiyaci hep biseyleri ilertmek gerwk tamamen bitmisbiseyde baglamaz amaca ulasmissin sonucta baska seyler ararsin.
- +1 yıl
Evet kaznadigin seylere senin gozuyle bakip bwska seylere uzanirsin yoksa😉
- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Her zaman söylediğim özellikler , bakımlı, temiz, tertipli, kültürlü ve kişilikli kadın her konuda vaz geçilmez bir kadındır..
21 Yorumla
Baharcım erkekler için gökten melek inse bunların hurileride var biraz da ona bakayım derler. Yani çabuk vazgeçerler ne yaparsan yap nafile 😀
24 Yorumla
+1 yılgüzel çok güzel daha da güzel 😒
12 Yorumla- +1 yıl
eig için sağ ol kuzucum❤️
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
98Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Sarışın
Yeşilgözlü
#hacıemre00 Yorumla
+1 yılKal gitme desem otur sevi. şelim desem muhtacım desem sarılmana kokuna sacına sözüne gözüne kaşına? Bahar otuz devirmiş bir kadınsın Allah aşkına bir erkeğin kollarında Sabaha kadar kaldın mı? Bir erkek için hiç bir anlam ifade ettin mi? Hoşlandığın bir erkeğe gidip kendini serdim mi? Bunu bırak hoşlanıyorum dedin mi? Hep kültür din... Vs değil mi? Senin yaşındayım bahar. Kaybettiğim çok şey var kabul edelim. Bir gün gene. l eve gittim kadını seçtim ve bir saat istiyorum dedim.. Çok basit çok. Sonrasında hemen sarılmadım ayaklarına kapandım dedim ki ben susuzadım ama bu tene değil duygulara susadım ne olur önce sarılım koklayım sonra ne istersen dedim? Bu kadar zor muydu? Neyim eksik sondum o fahişe dediğiniz kadından o da benim için tamsın ama kadınlar için paran eksik sözü oldu? Söylesene hangi kadın şimdi anlar ki yürekteki ağrıyı? *hangi kadın o ağrıları dindirir? Siz susuzluk nedir bilmiyorsunuz yargılamıyorum ama bilin ki yürekte ağrı varsa hiç bir erkek için anlam veremiyorsundur.
10 YorumlaHiçbir kadın vazgeçilmezim olmaz...
Dünya güzeli olsa ne yazar...
Sevdiğime köle olurum köpek olurum..
Ama vazgeçilmezim olamaz benim...
Bir gülüş olur bakış olur..
Kimi zaman bir bakış sebebtir sevmek için kimi zaman da bir gülüş ve kimi zaman sebebsiz de sevilir..
Sevdiğime herşeyde bağlı olurum...
Aşk uzmanları halt etmiş...
Çıksınlar karşıma da göreyim onları...
Bunun sırrı yok ki...
Deli gibi severim çocuksu saf ve masum adam gibi de sahip çıkarım korur kollarım..
Laf söz ettirmem...
Ama gitmek istiyorsa kapı açık...
Kalmak istiyorsa da kapı açık...
Sensiz olamam falan filan yok...10 Yorumla
+1 yılben zeki kadın istiyorum akıl benim için ilk sırada
sonra bir yanı ciddi bir yanı çocuksu kısaca içindeki çocuk her daim ön planda olan çocuksu ama mantık ve aklıyla da haraket edebilir olsun istiyorum.
güler yüzlü neşeli hayat dolu mutlu cıvıl cıvıl olsun
öyle bir gülüşü ve neşesi olsun ki hayatıma hayat katsın. onu oturup saatlerce izleyeyim yani. o derece neşeli olsun.
yanıma yakışacak güzellikte olması kafi ve bakımlı olsun yerine ve ortamına kişisine göre giyinsin.
ben yuva kurmak istiyorum bu yüzden anne olmaya layık birisi olsun yani çocukları çok sevsin.10 YorumlaErkeğine sonsuz itaatkar, güler yüzlü, mizah kapasitesi gelişmiş, güzel yemek yapan, erkeğinin ruh halini tek bakışından anlayan, nabza göre şerbetini verebilen, anlayışlı, uysal, başına buyruk olmayan kadın; bir erkeğin vazgeçemeyeceği kadındır.
Nadiren bu kadınlar aldatılsa da, finalde erkek kısmısı kuyruklarını bacaklarının arasına alarak bu kadınlara geri dönerler..20 Yorumla
+1 yılErkeklerin vazgeçilmezi olma durumu yerine kadınların neden bu kadar vazgeçilmez olmak, erkekleri kendine 'bağlamak' gibi uğraşlarla zaman ve gurur kaybı yaşamalarının nedeni üzerinde düşünmek daha yararlı olur.
Hiç "kadınları kendimize nasıl bağlarız" diye didinen erkek gördünüz mü?
Nedir bu kadınların "erkek zaten doğası gereği kaçmaya meyillidir, onu tutmalıyım" uğraşı içinde olarak bu yanlışa onay vermeleri, gerçekten kızıyorum.30 YorumlaSevgili ilkbahar,
Benim için bir kadında vazgeçilmez özellik onun namusudur.49 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 988 cevap paylaştı.
+1 yılBunun tek bir yolu var: Özgün ve Hakiki olmak.
O da nasıl bir şey diyecek olursan şu makaleyi okumanı tavsiye ederim.
neozeus.tumblr.com/.../jealousy-inevitable24 Yorumla- +1 yıl
Harika bir bakış açısı... Sizin nasıl olup da kıskanma duygusunu sakinlikle ifade edebildiğinizi şimdi daha iyi görüyorum.. En çok kıskananlar = yeri en kolay doldurulabilenler, başkalarından farklı ayırt ediciliği bulunmayanlar...
- +1 yıl
@iştekuzukuzugeldim Sadece kadın erkek ilişkilerinde değil hemen her türlü kıskançlığın (mesela iş hayatında rastlanan) temelinde de bu yatar.
İnsanlık tarihinin gelmiş geçmiş bütün alimleri hayatta en önemli şeyin "kendini bilmek" olduğunu söylemeleri boş bir lakırdı değildir.
Hayattaki en önemli projemiz kendimizi öğrenmek, bilmek ve kendimizi gerçekleştirmektir.
Eğer kendin olmayı başarabilirsen biricik olursun, çünkü hayatta senden sadece bir tane var. - +1 yıl
Bu mübarek günde kıymetli bir mefhumu öğrenmemi sağladığınız ve "iki günü eşit olan ziyandadır" uyarısına uygun bir tefekkür sebebi paylaştığınız için teşekkür ederim.
- +1 yıl
@iştekuzukuzugeldim Bu vesileyle kandilin mübarek olsun
+1 yılSadık, dürüst , sevdiğine bağlı ve En önemlisi Allah korkusu olmalı 😊
180 Yorumla
+1 yılEn güzel yüzede en seksi bedenede bir mühlet sonra doyarsin.. insan görselliğe bir yere kadar itibar eder bir yerde doyar.. insana şefkat lazım, merhamet lazım, tatlı dil lazım, vicdan lazım, dürüstlük lazım, saygı lazim.. anlayış lazım sabır lazım aynı dili konuşmak lazım! gozle anlaşmak lazım.. insana hayvanca duygular değil insanlık lazım!
10 Yorumla
+1 yılBunu şöyle özetleyeyim efenim;
Hani derslerde lise hocaları olur; yeri gelince tatlı tatlı konuşur ama yeri gelince de sözünü dinlersin çıtın çıkamaz ya 😅😅; Yani bir bakıma hayat dengesini kurabilmiş olmalı bence efenim 😀 😊20 Yorumlaİlk olarak Kimse vazgeçilmez değildir bu bir gerçek... erkekler öncelikle yanlarında kendilerini hep mutlu eden gülümseten kadın isterler. Hangi erkek yanında onu devamlı geren, mutsuz eden, modunu düşürüp kötü enerji saçan birini isterki? Bunun yani sıra bakımlı, hoş, kendini her ortamda kolayca ifade edebilen, düşünceleriyle bir çok kişiyi kendine hayran bırakan, akıllı, güçlü ve bir okadar da gizemli kadinlar isterler. Şunuda unutmayalimki Erkekler bunaltilmaktan ve emir kiplerinden nefret ederler akıllı kadınlar erkekleri nasıl idare edeceklerini bilirler. İşte o zamn vazgeçilmez değil baş tacı olurlar.
00 Yorumla
+1 yılBirinin vazgeçilmez olması zaten başlı başına bir yanlıştır. Herkesten vazgeçilir, kimse o kadar değerli değildir. Önceden o yoktu, ben onunla doğup büyümedim. Sonradan gelen birisi, gidebilir de hiç sorun değil.
Bu demek değil ki sevmiyorum, seveceğim elbette.
Fakat giderse de canı bilir, herkes hayatına devam eder.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Çok basit aslında beni sevsin, kıskanç olmasın (çok az olacak tabii), video oyunlarını ve gezmeyi çok sevsin. Seyahat ve tatilden hoşlansın çocuk sevsin, birde zeytinyağlı yaprak dolması konusunda uzman olsun. En önemlisi insan olsun. Bunlar varsa ben direkt bağlantı kurarım zaten uydu gibi hemde :D
00 Yorumla
+1 yılOturacağı kalkacağı yeri bilsin gibi aptal bir cevap yazmayacağım. Kesinlikle empati kurmasını isterim. Yapmayacağım bir işini yaptırmak için ısrar edeceğine neden yapmak istemediğimi düşünmesini isterim. Zaten böyle güzel insanlardan başkada bişey beklenmez
00 Yorumla
+1 yılbunun tek sırrı adamın bağlanmak istemesi.
adam istemezse istersen dünyanın en güzeli ol , en güzel bakış , gülüş sende olsun. yatakta amuda kalk ağzınla kuş tut bağlayamazsın.30 YorumlaHiç kimse vazgeçilmez değildir. Vazgeçilmezim diye övünenlerin vazgeçildiğini vazgeçmem diyenlerin vazgeçtiklerini gördük
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık kadını gibi duygusal olsun cinsellikte mükemmel olsun. Karakterli bir kadın gibi güven versin. Senin ona verdiğin değerin kıymetini bilsin. Tabi bir kadına vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğin anda ya yedek kulübesine düşersin ya da sıfırın altına düşersin o kişinin gözünde.
00 Yorumla
+1 yılBen özellik falan istemiyorum abi
Kafasını göğsüme koysun sımsıkı sarılsın gerisi hep fani şeyler o cildde buruşur o göğüs de sarkar o saç da dökülür beyazlar
Ama sevgi ve sevgiyi gösteren davranışlar bitmez.00 YorumlaVazgeçilmez olan iyi gelen insandir. Merhametli vicdanli empatik birinden vazgecemezsin. Hayvanseverde olsun. Bu özelliklere yoksa en guzelide yatakta cirkin. Degilse bile 35te allam ben bekarligi ozledim dedirtir.
00 Yorumla
+1 yılne kadin erkek icin, nede bir erkek bir kadin icin vazgeçilmez değildır.. bence ne güzelik, ne karekter.. insanı bağlayan kisiler genelde karsi tarafa kendini iyi hissedirenlerdir ve onu anlayan ya da anlamis görünenler...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Beni seviyor olması vazgeçilmez olması için yeterli benim için.
Seven kadından neden vazgeçeyim ki? Dünyanın en güzel iki duygusundan biridir seviliyor olmak.10 Yorumla
+1 yılAhlaki değerleri yeterli benim icin vaz gecmeme sebebim olur
10 YorumlaAbi kadin dedigin zeki olacak anlayıslı olacak dudak olacak bence en önemlisi bu bana gore mal olması aslak olmasin erkek gibi davranmasin kanka mi oluonu sevgili mi. Kendini idare edebilsin abii lutfen kadinlar baaaayaanlarr TRIP ATMASIN ya eski exim de trip atarken kiza agiz burun dalmak isterdim sonuna sikecem yapacaginiz isi diye ayrildim sırf tripden bıktiğigim icin gel adam gibi kavga et sic agzima ama trip atma gereksiz kiskanclik bide sizi en cok dusuren sey bence
00 Yorumla
+1 yılIpleri cok sikmamak ve cok gevsek birakmamak. Erkekleri hic büyümeyen kücük erkek cocugu gibi düsünün.
sadece yatakla ve gülüslede bitmiyor mesele. Sabir gerekli.00 Yorumla
+1 yılBir kac alanda yetenekli olması.. Ne bilim ay may canim cicim tipli haraketli olmamasi
10 Yorumla
+1 yılİdeal kadın yoktur çünkü ideal kadın sadık, şefkatli ve kanaatkar olandır hiçbir kadında da bu üç özelliğin üçü birden bulunmaz...
00 Yorumla
+1 yılYalan söylememesi, geçmişindeki ilişkilerinin nasıl olduğu, edepli ve ahlaklı olması benim için vazgeçilmez bir kadın yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılÇoğu abazanın abazalık yapabileceği birileri işte, saç, göz davranış kimisi için bunlar önemli bile değil, nefes alsın yeter
00 Yorumla
+1 yılSadık , onu mutlu edebilecek vs. ben erkekleri çözemiyorum ya ne istedikleri belli olmuyor tıkandım bu soruda 😕
00 Yorumla
+1 yılBizleri basit sanmayın derim. Bizim de aklımız var irademiz var mantığımız var duygularımız var...
10 YorumlaBeni mutlu etsin çocuklarıma anne olmaya layık olsun yeter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılVazgeçilmez kadını arayan adam da adam gibi olmalı ve o da vazgeçilmez olmalı
10 Yorumla
+1 yılBence bakımlı olmak birde yeterli düzeyde naz yapmayı bilebilmek
10 Yorumla
+1 yılHis ya başka bir şey değil erkeğe hissettirdiği kimi bakışıyla kim gülüşüyle yapar bilinmez
10 Yorumla
+1 yılBir kisinin huyu ve kendide bir nepze guzelse vaz gecilmez vaz gecerse vaz gecilir arada kaynasilir gidilir
00 Yorumla
+1 yılHerşeyden vazgeçilir valla çok güzel vazgeçiyosunuz ya da vazgeçirtiliyosunuz o kadar.
00 YorumlaSeksi olacak, biraz da olgun bakışlı... Dişiliğini kullanmasını bilecek...
00 Yorumla
+1 yılCesur zeki ve birde gözleri yıldızlar kadar güzel olanlar✌
00 YorumlaVazgeçilmez kadın yoktur, vazgeçilmeyecek kadar değerli kadın vardır. Arada fark var.
00 Yorumlaseksi bakış ve azgın hareketlere hiçbir erkek hayır demez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. vazgeçilmez kadın yoktur. haliyle özellikleri diye bir şey de yoktur.
00 YorumlaZekilik ve özgüven birde guzelsen eğer tamamdır bu iş
00 Yorumla
+1 yılöyle bir şey yok peşinde koşma süresini uzatmak diye bir şey var sadece
00 Yorumla
+1 yılSadık dürüst. Fakat buda yeterli değil bence daha güzelini görünce gidiyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Level atlıyorlar😁
+1 yılHic kimse vazgeçilmez olamaz benim için
30 Yorumla
+1 yılkadınların hepsı guzzellıkten bahsetmısler ve acaba hepsı aynı serserı tıplı erkeklerle mı cıktı cunku hepsı aynı seyden muzdarıp guzellıkten
asıl olayı anlamamasılar00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. temiz olması ellerinin güzel olması beyaz tenli ve uyumlu olması
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Çalışan maaşlı memur olması. Kimse yok demesin yalana yatmasın
10 YorumlaHic bilmiyorum en guzelinden en zekisinden birgün vazgeciyorlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tek tek sayarımda öyle kadın bulmak pek mümkün değil. 😊
00 YorumlaErkeğine sahip çıkan isteklerini yerine getiren ve en önemlisi gülüşüyle hal ve harekleriyle naz yapması vazgeçilmez yapar
00 Yorumla
+1 yılGüçlü kendinden emin ve kendi ayaklarınn üzerinde durabilen zor kadınlar
00 Yorumla
+1 yılİlgi, alaka ve samimiyet çok önemli.
Bide beyaz ten ve balık et demeden gitmiycem🙈00 Yorumla
+1 yılfotograftaki kadın güzel. ama herkes sahip olduğuyla yetinmeyi bilmeli.
03 Yorumla- +1 yıl
bende karımı aldatıyorum ama bunun doğru olduğunu savunmuyorum.
- +1 yıl
Bu dünyada da öbür dünyada da iki yakan bir araya gelmeyecek biliyorsun değil mi?
- +1 yıl
@Yettigari35 Allah affetsin.
Diğer hemcinslerim ne der bilmem ama bana göre seven kadın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. fiziksel olarak balık gıbı olsun sımsıyah gozlerı sımsıyah saçları olsun , dudakları tırnakları bordo olsun
00 Yorumla
+1 yılŞeytan olacak fedakar olmicak inat olacak herseyi isticek erkeğin sözü degil onun sözü dinlenecek velhasıl kelam erkegi süründürecek seven kadın sevilmez 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen canım saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıkarsız seven kadın
Ama öyle biri yok ve asla da olmayacak
Kaldı ki günümüzde anneler bile çıkarı için seviyorlar00 Yorumlane vazgeçilmeyecek kadın ne de vazgeçilmeyecek erkek vardır.
01 Yorumla- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem