Nedir şu bitti deyip gidenlerden çektiğimiz?

Yaklaşık bir senedir tanıdığım ve 5 aydır çıktığım biri var.. Uzak mesafe ilişkisi olarak başlamıştı her şey.. ilk ayrılmak istediği zaman mesafe sorunu olduğu için olmuştu ama vazgeçmişti.. daha sonra ki ilk ciddi ayrılmamız benim ona bir konuda yamuk yapmış olmamdı ve bir sürü laf edilmişti seni sevmiyorum istemiyorum senden soğudum nefret ediyorum bir daha asla birlikte olmayız diye.. ama onun istanbula gelip görüşmemizden sonra ve benim onun yanına gitmemden sonra her şey değişti ve daha iyi olduk.. sonrasında bir kere eve geç geldiğim için tartışmıştık ve bu daha önce de olmuştu bir daha tekrarlanmaz dediğim halde tekrarlandığı için atar yaptı bu sefer ve trip attı birkaç gün.. herneyse o konuyu da geçtik.. dün ki tartışmamızdan önce ki gün seni çok seviyorum dediğim de ben de demişti gün bitmişti öylece ve ayrıldığımız günün sabahı rahatsız olduğunu ve üşüttüğünü söylemişti ben de neyin var diye sorup etmiştim herneyse okula gittim geldim her seferinde haberde verdim ama bu geri dönüş yapmamıştı ben de üstelememiştim. en son yurda geldiğim zaman atar yaptı yine insan 7 saat sevgilisini düşünmez mi hiç hasta olduğum zaman sormuyosan diğer zamanlarda sorsan ne yazar vs. sevgilinden haber almaktan bile acizsin sevseydin merak eder mesaj atardın sen daha çok küçüksün bence böyle bir ilişkiye hazır değilsin benim için bitti laflarını söyledi yine.. ama ben durumu izah etmeye çalıştım onu sevmediğim için değildi gerçekten ben yine mesaj atacaktım ona o gün içerisinde ama olan o an da oldu.. yine senden soğudum lafları.. bir sürü sorunum var bir de bununla uğraşmak istemiyorum dedi.. onun hayatında iş ve okul meselesi girmesi gereken sınavlar bulmaya çalıştığı bir iş var.. biliyorum o sorunlar olmasa kafası daha rahat edecek ve bunları takmayacak.. her neyse konu itibariyle bitirmeye karar verdi ama beni sevdiğini biliyorum sizce bir süre rahat bıraksam yaklaşık bir hafta gibi kafasını toplamasına izin versem düzelir mi her şey.. çünkü konu mesafe ya da başka bir şey değil.. hayatındaki sorunlar yüzünden benim de sanki onunla ilgilenmiyormuşum gibi hissetmesi.. siz ne diyosunuz ks üyeleri
Nedir şu bitti deyip gidenlerden çektiğimiz?