+1 yılŞimdi adamın günahını almak istemem ama akla gelen olasılıkları yazıyorum sadece.
Yani doğru dürüst mantıklı bir nedeni olsaydı rahat rahat söylemesi lazımdı. Demek ki öğrenmeni istemediği bir şeyler var. Gece yanına seni bilmesini istemediği bir kadın geliyor olabilir. Neti de kapatır ki senden bildirim gelmesin mesela. Gerçi normal mesaj veya arama da yaparsın istesen ama onun için ne düşündü bilemiyorum şu an.
Başka bir sevgilisi daha olabilir.
Eski eşiyle arası düzelmiş olabilir.
Veya gerçekten boşanmamış bile olabilir. Belki de hala evlidir.
Facebook konusu ise zor bir şey değil, birkaç fake hesapla bile halleder her şeyi kadın ismi yazıp kendisiyle soyadı tutan. Yani ailemden birileri diye tanıtacağı.
Facebook kısmı gerçek bile olsa sonuçta ailesindeki kişiler onun her halini bilemez, yine de hala sevgilisi vs olabilir hayatında.
Sana şu kadarını söyleyeyim. Bir şey gizleyen bir erkek sen o şüpheli konuyu açtığında sinirlenir, bağırır çağırır ki ortalık dağılsın. Ve ardından konuyu değiştirir. Seninle sakin sakin o meseleyi konuşamaz. Eğer gireceksen buradan gir. Dürüstse her şeyi anlatsın. Değilse sen de neyin ne olduğunu anla ki buna hakkın var, can acıtıcı bile olsa gerçekleri bilmiş ol.24 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı bir açıklamalar. Bunların hepsini düşünüyorum. Peki işteyken neden ara sıra kapatıyor onu da bir anlasam. Eskiden hiç ama hiç kapatmazdı. Evet sakin konuşamıyor kızıyor hep neden bana inanmıyorsun diyor. Peki gece bana bazen yazıyor ama aramama müsaade etmiyor bunu nasıl anlayam. Sürekli evlenelim diyor ama bir haftadır bunlar çıktı ortaya 😞
- +1 yıl
1 haftadır böyle ise demek ki çok yeni ortaya çıkmış ve yine bilmeni istemediği bir şey söz konusu.
Aramana müsaade etmemesi şüphe uyandırıcı. Ayrıca sana şunu demesi ilginç. "Sana ciddi gözle bakıyorum, eğlenme gözüyle bakmıyorum o yüzden seninle seks düşünmem". Seninle düşünmüyor evet. Ama hayatında ona göre "eğlenme amaçlı tuttuğu" bir kadın olmadığını nereden bilebilirsin. Hem evlilik hem eğlenceyi bir arada düşünmemesi için bir engel yok sonuçta.
Soran+1 yılEngel ben. Ben asla izn vermem böyle bişeye. Eski kafalıyım ben.
- +1 yıl
Anlıyorum ama o sizin düşünceniz. Sizin haberiniz olmadan yapmadığı ne malum.
En İyi Cevaplar
+1 yılBu adam evli. Çok emin şekilde konuşmuşunuz, altta ki yorumları okudum. Bir erkeğe evli dahi olsanız % 100 güvenilmekyeceğini 30 lu yaşkardaysanız bilmelisiniz.
Ben evliyken hem de 20 küsür yıllık 1.5 sene ayakta uyuytuldum ruhum bile duymadan.
Sizce burda ya da başka bir yerde 2. bir hesap açması çok mu zor? Ablası yorum yaptı dediniz. Ablasıyla tanıştınız mı,? Belki uydurma birisi.15 Yorumla
Soran+1 yılBak haklısınız. Ama onun orijinal hesabıdır onun tüm ama tüm çevresini tanıyorum. Öyle duruma geldik ki onun arkadaşları benim tarafına geçtiler ve her kavgamızda benden yana oldular. Eger sahte olsa herşey bana hemen anlatırlardı çünki en ufak yanlışını ekranlayıp bana atıyorlar. Adamın kimliğinde bekar yazıyor ve 2yıl önce boşandı ve biz kavga ede ede tam 1yıldır konuşuyoruz ama hiç netini kapatmazdı ki. Son 1haftada sadece kapatıyor. Anlam veremiyorum buna ve dün evine girmek istemedi benle apartmanın önünde konuşması aklımı karıştırdı.
- +1 yıl
Boşandığını nasıl biliyorsunuz? Yurt dışındayım demişsiniz. Bir de çok uzaktasınız bir başkasını hayatına sokmadığından nasıl eminsiniz?
Soran+1 yılBoşandığından eminim kağıtları ve kimliğini gördüm. Ama bazen kafam karışıyor eski karısıyla mı barıştı acaba diyorum 😐
- +1 yıl
Valla herşey olabilir. Siz bunların hepsine hazırlıklı olun. Eski eşiyle barışmış olabilir. Başka birisiyle günlük ilişki yaşıyor olabilir.
Soran+1 yıl😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞
Özellikle geceleri telefonunu açması için bir engel olduğu malum. Dun gecede aramis ve uyumus olmasi evinde uyuduğu evinde aradığı anlamina gelmez. Benim düşündüklerimi sende düşünüyorsun seven gönül kötüye razı gelmiyor iyi tarafindan bakmak istiyorsun kızım sen. Bu kadar abartılı yapmasa uzun sure yazmayarak seni meraklandirip kendisini daha çok dusunmeni sağladığını soyleyebilirdim ama durum bunu geçmiş.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılBelki radyasyondan dolayı belki internet paketinden dolayı belki rahatsız edilmek istemediğinden dolayı. Bunu ona sormadan bilemezsiniz hanımefendi
130 Yorumla
Soran+1 yılGece gündüz netini açık tutuyodu hep sadece bu 1haftada kapatıyor.
- +1 yıl
Dediğim gibi kendisiyle konuşabilirsiniz bu konuyu hanımefendi eminim mantıklı bir şey diyecektir
Soran+1 yılİste mantıklı açıklaması yok. Soruyorum ve kavga ediyoruz.
- +1 yıl
O zaman gizlediği bir şey vardır. Ama sabah hemen cevap veriyorsa gece rahatsız edilmek istemediğindendir hanımefendi
Soran+1 yılGizlediği var bişey ama ne
- +1 yıl
Belkide sizinle sadece cinsellikbicin birlikte olduğunu gizlemeye çalışıyordur hanımefendi
Soran+1 yılO da benim gibi eski kafalı ve benim böyle bişey yapmayacağımı iyi biliyor.
- +1 yıl
Bu da bir sebep olabilir :) Erkeklerin düşünce yapıları kadınlar kadar derin değildir hanımefendi. Çoğu şeyi yapmış olmak için yaparız. Fazla detay aramanıza gerek yok.
Soran+1 yılBenimle bir kere bile +18 konulara girmez ben de yapmam o da yapmaz ona da saçma gelir bana da. Bu yüzden kafam karışık ya böyle bir adam son 1haftada neden böyle yapar ki.
- +1 yıl
Belki de sizinle bu konuları konuşamadığı için geceleri kısa geçiyor olabilir :)
Soran+1 yılİyi de benden önceki sevgilileriyle de konuşmamış ki ona saçma geliyor bu şeyleri telefonda konuşmak açıkçası bana da saçma geliyor.
- +1 yıl
O zaman gece rahatsız edilmek istemediğinden olabilir hanımefendi. Bunu sizi diyemez sizden sıkıldığını düşünmenizi istemediğinden dolayı.
Soran+1 yılAma gece bir iyi geceler bile diyemez mi?
- +1 yıl
:) Belki de yorgun oluyordur
Soran+1 yılYorgunum felan diyor zaten inanmıyorum nedense.
- +1 yıl
Bende yoğun çalıştığım bazı akşamlar yorgun oluyorum. Normal bu hanımefendi anlayış göstermeniz gerekir
Soran+1 yılAma insan bir iyi geceler diyemez mi?
- +1 yıl
:) Belki gecesi iyi olmadığı içindir küçük hanım
Soran+1 yılDüşünsene geçen eve geldi konuştuk kapatma neti yemek yiyip gelcem dedim ve yiyemedim tam 2dakka sonra yazdım baktım kapatmış netini.
- +1 yıl
Bu durumda gizlediği bir şey olduğunu düşünebilirsiniz. Siz en iyisi güzel bir adaçayı çayı yapıp için hanımefendi
Soran+1 yılHaklısınız. Bence de gizliyor bişeyler.
- +1 yıl
Fazla düşünmeyin bunu :) Sonuçta bir şey gizliyorsa illa ki bunu anlayacağınız bir an olur. Kendinizi sıkıntıya sokmanıza ya da bunu dert etmenize hiç gerek yok hanımefendi
Soran+1 yılBakınız buraya yazıyorum en fazla 1 hafta sürer ve ayrılırız biz.
- +1 yıl
O zaman şimdiden araya mesafe koyun, ısıtıcıya su koyun, güzel bir bitki çayı için arkanıza yaslanın ve yalnızlığın tadını çıkarmaya başlayın hanımefendi
Soran+1 yılSorun ney biliyor musunuz? Aramız çok iyidir. Ve aramızın bu kadar iyiyken böyle şeyler olması şaşırtıyor zaten.
- +1 yıl
Böyle şeyler mümkündür hanımefendi. Sonuçta ilişki iki taraflı yaşanıyor. Ortada da iki taraf varsa illa ki bir süre sonra bu şekilde birbirini anlamamazlık olması normal
Soran+1 yılKafam karıştı 😔
Soran+1 yılKötü düşünmemeye çalışıyordum ama en son sabah 7de yazmış saatlerdir yok ortada. Neti de kapalı.
- +1 yıl
Çalışıyordur hanımefendi
Soran+1 yılTamam da o çalışırken her zaman yazar. Zaten o en çok işteyken yazıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılBence etkileniyor ve daha 3 günlükmüş ilişkiniz kötü algılanmaktan çekinip seni ve kendisini korumak için interneti tamamen kapatıyor. Sabah da kendini iyi hissettiğinde yazıyor sana bence
13 Yorumla
Soran+1 yılİlişkimiz 1 yıla dayanıyor aslında. 1yıl önce sevgili olduk ayrıldık ama ayrılamadık 1yıl içinde hep kavga ettik hep ittim onu. En son kıskandım çok pis hem de kabul ettim ilişki attık 3gün önce.
- +1 yıl
AYRIL ve bakma arkana
Soran+1 yılBitti..
Vardır bir sıkıntı, evi müsait değildir konuşacak ortam yoktur gece ne bileyim kötüye yormamak lazım hemen. Bu durumu o arkadaş sormayı denediniz mi? 🙃
14 Yorumla
Soran+1 yılSorduğum zaman bin bahane ediyor ve adam bekar yalnız yaşıyor evinde kimse yok ki rahatsız etsin konuşurken.
Soran+1 yılYa denedim. Kızıyor yeter bana güvensizlik yaptın diyor. Uyuya kaldım felan diyor. Hep bir bahanesi var. Bu yüzden birşey yapamıyorum ya. Sadece 1haftadır böyledir
Bu isde bir is var aynisinu son donenlerde arkadas cevremdeki arkadaslarimda diyor ilginc cidden ne yapmaya calisiyor bu erkekler
16 Yorumla
Soran+1 yılCanım çok tuhaf olanı budur ki biz bir yıldır konuşuyoruz hiç böyle şeyler olmadı. Ve daha 3gün önce gerçek aile hesabında ilişki başlattı benle.
Soran+1 yılBitti canım
Soran+1 yılİtiraf eder mi hiç? Üste çıktı ben de defol dedim
bir düşün sıkıntınız falan mı oldu veya artık sevmiyor olabılır seni
18 Yorumla
Soran+1 yılTam 1yıl peşinden koştum sonunda bana aşık oldu o benim peşimden koştu ben istemiyorum dedim kızdım diye. Bu bir yılda bin kavga ettik ama sevgili olmadık bir yılda. Sonunda bir birimizi deli gibi kıskandık kavga ettik ve baktık ayrı duramıyoruz ilişki başlattık 3gün önce. Ve gayet iyiyiz. İnsan bu kadar erken sıkılmaz ki.
Soran+1 yılAma sıkılan insan durmadan özledim diye isyan eder mi 😐
Soran+1 yılOna da benim gibi ters geliyor evlenmeden birşey yaşamak.
Soran+1 yılKorkuttunuz 😣
Geceleri başka limanlara yanaşıyor olmasın?
116 Yorumla
Soran+1 yılAma gece tam konuşuyoz kapatma geliyom diyom 2dakka sonra kapatıyor neti.
Soran+1 yılOff böyle düşünmemiştim hiç 😔
Soran+1 yılBana diyor ki deli gibi korkuyorum sen çok güzelsin sana bağlanmaktan deli gibi aşık olmaktan korkuyorum. Sen beni ortada bırakırsın diyor ve hiç seviyorum demiyor ama bensiz de yapamıyor anlam veremiyorum
Soran+1 yılKusura bakmayın özel hiçbir mesajı cevaplamıyorum kardeşim.
- +1 yıl
Tamam
Buradan devam edeyim o zaman
Kadınlar aslında erkeklerden daha akıllı varlıklardır.
Kadınların genel sorunu şurada:
Bir erkek bir şekilde size sevgi sözcükleri kullanmaya başlayınca (örnekte olduğu gibi) antenleri kapatıyorsunuz. Kör ve sağır oluyorsunuz.
Erkek de içinde puştluk varsa kadını bu şekilde etkisiz hale getirdikten sonra seni nasıl olsa çantada keklik gördüğü için başka arayışlara da dalıyor.
Sana da aşkım, bitanem, hayatım, canım cicim muhabbeti yaparak gazını alıyor. - +1 yıl
Daha iki gün önce bir genç kız benzer bir durum yazmış.
Sevgilisi Antalya'ya gitmiş, gece bunun telefonuna, mesajlarına cevap vermemiş. Neden acaba diyor. Gece 2'de en son çevrim içi olmuş diyor.
Başkasıyla iş pişirmiş dedim. Ama namaz kılan birisi yapmaz öyle dedi. Sonra oğlanı aramış. Gece kulübündeydim, duymamışım demiş. Gece 2'de otele gelip yattım demiş.
Sordum kıza namaz kılan ve hayatında bir kız olan erkeğin gece kulübünde ne işi var? Ayrıca ortalıkta yüzlerce manken gibi rus, ve slav kızları kaynarken sap sap oturup çıkacağını mantıklı buluyor musun diye.
Sonra kız tekrar aramış. Oğlanın falsolarını yakalamış.
Bana da yazdı. Aldatmış beni. Bitirdim diye.
Soran+1 yılNiye kırılayım haklısınız siz.
- +1 yıl
Diğer yorumlara da bir göz gezdirdim.
Benim tahminim şu. Ya her gece evinde beraber olduğu biri var. Ya da evli ama seni yedekte tutuyor. Sabah 7 konusuna gelince karısı banyoda mutfakta vs. olabilir. Ya da karışı çalışıyr, ecden erken çıkıyor olabilir.
Mantıklı düşün. Bir erkek bekar yaşıyor olsa neden binanın önünde telefonla konuşsun da eve girince konuşamasın?
Zaten birkaç günlük bir ilişkiden bahsediyorsun. Belki ilk birkaç gün karısı evde yoktu. O esnada gece de konuşuyordu. Karısı gelince konuşamıyor.
Bekar yaşayan, evinde hesap vermesi gereken bir karısı olmayan erkek gece telefonun internetini neden kapatır?
%99,99 bu adam evli.
Yanılıyor muyum sence?
Soran+1 yılKeşke tüm yorumlara göz atsaydınız. Ne bir kaç günü? 1yıldır aslında konuşuyoruz ama kavga ediyorduk ve evet demiyordum. 3-4gün önce evet dedim. Aslında neden evli değil eminim biliyor musunuz? Görüntülü arıyorum bakıyorum yatağı tek kişilik. Bekar evinde oturuyor birde.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılevli bir adam ile berabersin :) olsun :)
112 Yorumla
Soran+1 yılOlsun derken ben bekar güzel bir bayanım neden evliyle beraber olayım ki evliyse eger ağzına sıçar şutlarım
- +1 yıl
ama yapamiyorsun bir sebep ariyorsun yok ailesi yok sabah 7 yok arkadaslari :) yani bir sebep arama otur telefonunu al kimligini al ya bu adamin interneti yok :) ya da evli bu kadar basit :) ve cozumde zor degil ara ilce nufus mudurunu ver tc sini sor :) ha vermiyormu :) o zaman olsun diyeceksin :)
Soran+1 yılYa adamın kimliğinde bekar yazıyor ki zaten. 2yıldır hem de boşanmış. Zaten bu benim kafamı yoruyor ya. Adam bekar ama nedense neti kapatıyor.
- +1 yıl
bak guzelim bu dunya duz demek gibi :) oleyse baristilar ve hatun eve geldi :) neyse sen bence olsun kismini kabul et :)
Soran+1 yılBarışmışlarsa eger bir saniye durmam Siktiri çeker giderim.
- +1 yıl
sinirlenme ben kizin diye soylemedim ama bir iliski var ve bu iliskide biri ap tal yerine koyulursa yazik yoksa maksadim sizi kiskirtmak degil ana boyle bir durumu kimse bir mantiga oturtamaz
Soran+1 yılİste benim beyin devrelerim yandı mantığa oturmuyor yaşananlar.
- +1 yıl
bence hata bir mantik aramakda diyorum ver telefonunu de :) aradigimda ac de bitti giitti dusundugun kadar eylemde bulunursan o dusunmek zorunda kalir
Soran+1 yılBiz zaten whatsaptan görüşüyoruz facemizi kapattık
- +1 yıl
bakin olsun ilk mesajimda zaten mutlu ol demekti sagol bolsans
Soran+1 yılBitti..
- +1 yıl
gecmis olsun cokda dusunme artik
+1 yılnettini kapatiyorsa normal
12 Yorumla- +1 yıl
den ara olucakdi
Soran+1 yılNeresi normal ki
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılIskillenmelisin bence de
111 Yorumla
Soran+1 yılİşkillenmek ne içim içimi yiyor.
- +1 yıl
en fazla başkasına çakıyodur
- +1 yıl
Dene. Yani en basitinden takip ettir bir kaç gün. Bütün hayatını yakmaktansa için yansin sadece
Soran+1 yılİşin kötü kısmı ben şu an yurtdışındayım ve elimden birşey gelmiyor
- +1 yıl
Opss. Ogrenebilecegin birileri yok mu yakın cevresinde
Soran+1 yılYoktur canım keşke olsaydı.
- +1 yıl
Yani anca konusmalarindan anlamaya calisabilirsin aklıma baska bisey gelmedi sabah sabah 😞
Soran+1 yılBurdakı yorumları okusan senin de kafan iyice karışacak. 😐
- +1 yıl
Dışarıya fazla bakma. Seni taniyan bilen yok iyi olman kotu olman kimsenin umrunda degil . Fikirlerini degistrmesine izin verme benim yorumumun bile fikrini degistrmesine izin verme. Sağlıklı düşünen sadece sen olacaksin
Soran+1 yılBen ama şu an cidden sağlıklı düşünemiyorum. Çünki bir yıl kavgadan sonra ilişki başlattık ve 1haftadır durum bundan ibaret canım 😐
- +1 yıl
Saglikli düşunemedigini anladigim icin takma diyorum zaten çünkü bu seni daha derin bir duygunun icine sokar
+1 yıladam evlidir ya da evlenmiştir artık
16 Yorumla
Soran+1 yılEvlendiyse neden ısrarla lütfen gel artık evlenelim diyor ya 😔
- +1 yıl
belki de daha önceden evlidir
aranızda ne var bilmiyorum ama belki de işini gör diye evlenelim diyip seni kandırıyordur
Soran+1 yılAdam da benim gibi eski kafalı ve aramızda bişey geçme söz konusu bile olamaz.
- +1 yıl
o zaman eşinden ayrılamıyor senden de kopamıyor
Soran+1 yılAllahım evli bir adamla çıktığımı ihtimal bile etmek istemiyorum. Daha geçen eski eşim kapımı bile açamaz diyordu ama.
- +1 yıl
hee mesele belli olmuş bence
eski eşi kapıyı çalmamış direk anahtarla açıp girmiş eve
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla bende bişi tahmin edemedim şimdi 😒
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tuhaf durum ki ben de birşey gelmiyor aklıma.
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. neti bitmis olabilir ogrenmek gerek
110 Yorumla
Soran+1 yılYenilemiş simdi gösterdi.
Soran+1 yılTüm günü kavga ettik.
Soran+1 yılBitti..
Soran+1 yılAramızda sadece insani sevgi kalmıştı
Soran+1 yılÜzülmüyom ki
evli olma ihtimali nedir?
128 Yorumla
Soran+1 yılAdam dul. Bunu biliyorum. Evliyse gerçek aile hesabında ilişki başlatamaz ki benle.
Soran+1 yılVar
Soran+1 yılHiç böyle düşünmemiştim. 😔 böyle olursa ona kızmam uzaklaşırım evli adamla işim olmaz çünki. Ama neden ısrarla gel evlenelim desin o zaman. Neden aile facesinde ilişki başlattı o zaman benle
Soran+1 yılSeks için mi? Evlenmeden elini bile süremez bunu iyi biliyor ve bana evlenmeden bir bok yemek yok diyor kendisi de.
Soran+1 yılÇocuklarım yanımda dedi oynuyoruz dedi fotosunu at dedim eski fotolarını attı yenisini çekip atamadı. Duluz ikimiz de. Ben şu an yurtdışında olduğum için kapısına dayanma gibi şansım yok.
Soran+1 yılNe gibi çıkarı ola bilir 😣 adam benim bu konularda hassas olduğumu bir halt yemiyeceğimi iyi biliyor ve o da eğlencelik kadın çok evleneceğim kadına ilerde pişman olacağı şeyler yapmam diyor. Tuhaf 😐
Soran+1 yılOnun paraya ihtiyacı yok ki onun durumu benden kat kat iyi. Sizin de beyniniz durucak birazdan 😞
- +1 yıl
Sizin de beyniniz duracak birazdan :( haha komikti burası :)
Soran+1 yıl@Hâmuş94siteyedöndü2 ne yapayım 1haftadır şaşkınlıktan kafayı yemiş durumdayım.
Soran+1 yılBen zaten yurt dışındayım ve seks söz konusu bile olamaz biliyor öyle bir bok yemiyeceğimi :))
Soran+1 yılAdres derken? Ben oraya sadece emoji koydum.
Soran+1 yılSaat olmuş 7 adam yok ortada sabah 8de yazdı bir daha da yazmadı. Hiç böyle yapmazdı hala şoktayım. Acaba ne bahaneler üreticek merak ediyorum.
Soran+1 yılHatta 8 değil 7den beri şimdi baktım
Adam senin dırdırından
12 Yorumla
Soran+1 yılDırdır eden kim? Evde oturma git arkadaşlarla eğlen diyen ben. İşten çıkar çıkmaz eve git hiçbi yere gitmek yok diyen o. 🙂
+1 yılArtık sıradan geliyordur. Sıkılmıştır
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi güzel kızdan sıkılamaz :)) ki durmadan isyan ediyor sesini özledim konuşalım diye. Ama gece eve geçince bu durum yaşanıyor sadece
- +1 yıl
Tamam işte gece konuşmaktan sıkılmış. Konuşmak istemiyor gece
Soran+1 yılAnlamadınız ki konuyu. Gece arıyor ama eve geçince kapatıyor apartmanın önünde durup arıyor ama eve geçmiyor. Bu tuhaf değil mi.
- +1 yıl
Evde konuşmak istemiyor demek ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakip et. Yasin gercekten 38 mi?
14 Yorumla
Soran+1 yıl38 değil. Hatta 58 koyacaktım ama yapamadım.😐 takip edemem imkansız bu.
Cevap sahibi+1 yılNeden imkansız?
Soran+1 yılÇünki yurtdışındayım
Cevap sahibi+1 yılOhoo siz uzaktan sevgilisiniz. İşin zor
Uykusu vardır
14 Yorumla
Soran+1 yılİyi geceler yazsın o zaman.
Soran+1 yılArıyorum zaten tek kişilik yatağı var çift kişilik bile değil.
+1 yılVah tüh ne yapcaz şimdi 😊😊😀
10 Yorumla
+1 yılAdam evli bence
214 Yorumla
Soran+1 yılEvli adam sabahın 7inde yatağından nasıl araya biliyor beni 😔
- +1 yıl
Karisi cocugu okula hazirliyordur :)
- +1 yıl
Simdi aile facesiyle iliski durumu baslattik yaazmissin iki 3 arkadasini ekleyip yeni bir face acmasi zor mu sanki
Soran+1 yılFacesi 2008in facesi ve ablası bile yorum yaptı 😐
- +1 yıl
Ha bak sorun oo istr ben ayni durumda baska birini tanadim adam mimardi .. Adam hep evlenelim diyormus tam 2 sene sonrs evli oldugu en yakin arkadasi soylemisti
Soran+1 yılAma bu adamın tüm arkadaşlarını tanıyorum ki ben. Yani evli olsa hiç olmazsa birisi bilir.
- +1 yıl
Bilirde soylerlermi. Vede ya aksamlarida baska biri vardir
- +1 yıl
Neti kapali diyorsun ya siz nerden yazisiyorsunuz
Soran+1 yılYazıyorum mesajım gitmiyor. Anlıyorum ki neti kapalı.
- +1 yıl
Nerden yaziyorsun onu soyle whatdhapmi facemi nere burasimi
Soran+1 yılWhatsaptan tabiki. Facemizi kapattırdı aramıza kimse giremesin dedi.
- +1 yıl
Demek iki hat kullaniyor
- +1 yıl
o kadarını hesaplamaıdn dimi :))
Soran+1 yılBirazdan güncellicem konuyu
+1 yılbaşka ablaya çakıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa sabah uyanır uyanmaz nasıl arıyor beni? Gece de yazıyor bazen ama aramıyor. Ve netini kapatıyor. 😐
- +1 yıl
sürekli ilgi beklemen dışında hayata dair bir işe yarar mısın
?
rahat bırakın erkekleri biraz ya
gidiyo belki kahvede kumar yapıyor
ark. ile!
Soran+1 yılSürekli ilgi bekleyen mesaj bekleyen odur yazdığı zaman geç cevap versem kıyamet koparıyor ve ayrıca adamın alkolü bile yok ne kumarı.
+1 yılUyuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılİyi geceler yazamaz mı
- +1 yıl
Ben telefonu uçak moduna alır ya da sessize alır yatarim
Evli olmasın
216 Yorumla
Soran+1 yılBunu çok düşündüm ama evliyse aile facesinde benle nasıl ilişki durumu başlattı 😐
Soran+1 yılDeğil fakeyle yüz yüze nasıl görüşeyim :))
Soran+1 yılbir ilişki başlatınca kız kardeşi bile yorum yaptı ama 😞
Soran+1 yılİşte evinde ne karıştırıyor sen erkeksin erkek olarak düşün ne ola bilir bu?
Soran+1 yılO zaman uyanır uyanmaz sabahın 7inde yatağından nasıl araya biliyor bide bu var 😐
Soran+1 yılO saatte işe gidiyor ya ondan uyuyor. Ama 1 yıldır karısı yoktu şimdi mi çıktı ortaya 😔
Soran+1 yılAma biz evlenmeden önce onun oynaşı olursa bunun için ayrılmayacağımı iyi biliyor. Onlar o. pu sonuçta kalkıp o. puyu mu kıskancam :))
+1 yılkotası az kalmıştır
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet kotası az gösterdi zaten ama facelerimizi kapattık gittik kotayı bitirecek ne var ki?
Uyumak istiyodur
13 Yorumla
Soran+1 yılİyi geceler demeden mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılherşey olabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılAklına ne geliyor 😐
- +1 yıl
çok ilginç tavrı yani sen bu insanla uzakmısın beraber değil misiniz oturup buluşup nedir ne değildir sormuyor musun? bana evli gibi geldi
Soran+1 yılBana da bazen öyle geliyor ama daha 3gün önce gerçek aile facesinde benle ilişki durumu başlattı. Ben şu an yurtdışındayım ondan gidemiyorum şu an yanına. Çık gel artık evlenelim diyor 😐
- +1 yıl
sizin yaşlar kaç acaba böyle uzaktan görüşmeden etmeden çılgınca senaryolar her zaman kurulur
Soran+1 yılOnun 34. ben ondan bir kaç yaş küçüğüm
- +1 yıl
neden ayrısınız?
Demek bkmis
12 Yorumla
Soran+1 yılAma bıktıysa neden çabuk gel evlenelim diyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka biri yoknmu
110 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum işte.
Cevap sahibi+1 yılUzun süredir birlikte misiniz
Soran+1 yıl1 yıldır tanıyorum
Cevap sahibi+1 yılBazen sogumalar oluyor
Cevap sahibi+1 yılEğer yoluna bakabilecek cesaretin ve gücün varsa kendi yolunu çiz
Cevap sahibi+1 yılYaşı kaç
Soran+1 yılOnun 34
Cevap sahibi+1 yılBir buluşma ayarlayıp onunla konuş istersen
Soran+1 yılİmkansız
Cevap sahibi+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin evlidir
13 Yorumla- +1 yıl
Bir haftadır mı?
Soran+1 yıl@arc_en_ciel evet sadece bir haftadır böyle. Hep sabaha kadar konuşurduk.
Soran+1 yılAma facebookta gerçek aile hesabında ailesinin bile olduğu yerde beni pay etti ve benle ilişki başlattı. Evli olsa bunu yapamaz ki. Of kafam karıştı.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar