Sevgilim geceleri artık kayboluyor netini kapatıyor. Neden?

Günaydın arkadaşlar. Bir yıldır hep geceleri sabaha kadar konuştuğum adam şimdi evine girerken benimle konuşamıyor. Bana durmadan evlenelim diyor ama evinde geceleri benimle konuşamıyor ve bu sadece 1haftadır böyle. İşin tuhaf kısmı sabah uyanınca yatağından arıyor sabahın 7inde konuşuyoruz ama gece konuşmamak için netini kapatıyor. Bazen akşam 9dan bile kapatıp kayboluyor. Sabah uyanır uyanmaz günaydın bitanem diyor hemen arıyorum aça bilecek mi diye hemen açıyor. Ama eskiden hiç netini kapatmayan adam şimdi işte bile kapatıyor. Ve demin yine kapattı netini. Gece de evine gir öyle ara dedim bin bahane etti evinden aramadı. Ben akıllı bir bayanım ama bu kez beynim durdu.
Güncellemeler
+1 yıl
Geceleri neti kapatmaları yetmiyormuş gibi artık öğlenleri de kapattı. Sabah saat 7den beri neti kapalı. 🙂
Güncellemeler
+1 yıl
Dün sevgilim 12 saat ortadan kaybolduktan sonra akşam ortaya çıktı ve tuhafı evinden aradı. Öyle yorgundu ki benle konuşurken uyuyordu. Ben de ona kapatalım dedim ve o da cevabında lütfen açık bırakalım whatsapı böyle uyuyalım yarın uyandığımda açık göreyim konuşmamızı olur mu dedi ben şok tabiki olur dedim ve uyuduğunu dinledim. Sabah 7de uyandı günaydın sevgilim dedi ve işe gitti. Ben bu işten hiçbişey anlamıyorum deli olucam.
Sevgilim geceleri artık kayboluyor netini kapatıyor. Neden?