Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDavul bile dengi dengine demiş atalarımız muhakkak bir şey hikmet vardır onun için olabilir. Artı zengin erkeklerin kaprisi davranışları vs bir çok şeyi kadınlara genelde itici gelmektedir diye biliyorum sen istisna olanlardan birisin herhalde her neyse bence normal şekilde zenginliği olsun ama sana karşı kalbi zengin olanları tercih etmen temennilerimle emin ol pişman olmazsın her gece zengin koca yolu gözlemekten acaba ne yapmakta aldatıyor mu vs şeyler yaşamak emin ol zordur gördüğüm ve duyduklarımdan yola çıkarak söylüyorum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dediğinize kısmen hak veriyorum, sonuçta para olmadan şan şür olmaz. Anladığım kadarıyla sen çalışmak istemiyorsun, kocam bana baksın diyorsun? Maalesef Türkiye'de yaşayan bir insan için bu mümkün değil, iki kişinin maaşı dahi bu devirde zor yetiyor, çünkü herşey pahalı. Sadece para ile mutlululuk satın alamazsın :)
15 Yorumla
Soran+1 yılharikasın ya işte bunu anlamadı kimse :)
Soran+1 yılpara ile mutluluğu satın alamam elbette katılıyorum , sadece gerekiyor diyorum :(
Soran+1 yıltabi ki öyle :) tşkler
Erkekler Ne Diyor
Gözün yüksekte senden zaten hayır gelmez zengin koca istiyorsun kendini parayla satmaktan ne farkı kaldı, adam gibi adam olsun demiyorda zengin koca diyorsun...
15 Yorumla
Soran+1 yılbeğendim dediğini çünkü öyle biri değilim :) anlatıym durumu :)
Soran+1 yılben çalışmayı sevmıyorm, benimle evlenmek isteyenler de 2bin tl alanlar oldu hep, asla küçümsemem ama yetmez ki tek kişinin çalışması, adam gibi adam istemesem zaten hoşlanmadığm durumu iyi adamlarla evlenırdım , resmen kendini satmak olurdu bu! ama hem sevdiğim hem de maddi durumu iyi birini bekleyınce bulamıyosn :)) durum bu , komik ama böyle :)
Soran+1 yılsamimi ol ama kime yeter 2bin tl , bana yeter çok bile ama tek yaşıyosam :) aile oldugunu düşün yetmez biliosn
benim maddi durumum cok iyi ama benimde sevgilim yok 😁
16 Yorumla
Soran+1 yılsosyal olmadıgn ıcın?
Soran+1 yılhım seçicisn , zor beğenıyosn sanırm
Soran+1 yılhım senin derdin sana uygun birini bulamamk anladm :(
+1 yılÇünki sana zaten güzel olmak gibi bir zenginlik verilmiş. Her şeyin tam takır olsa bunun imtihanı nerde.
17 Yorumla
Soran+1 yılyaa süper bakış açısı aslında :) ama ben de kusursuz değilim ki manken gibi değilim sonuçta :)
- +1 yıl
Manken olupta ne olacaksın güzelsin işte. Karnında doyuyor, şükür etsen!!!
Soran+1 yılşükrediyorum zaten ama yaş geçiyor, kimseyi beğenmeyince kalıyosn böyle :)) yaşlılık olmasa hiç evlenmem de :) ayrıca zenginlik dediğime bakma, gönlüm olmazsa zengini de istemem , yani zor aradığını bulmak :(
- +1 yıl
Evet zor biliyorum. Ben Allâh dostu bir eş arıyorum en büyük kriterim bu. Bence senin de temel kriterin bu olsun. Dediğin gibi zenginlik peşinde koşman sana huzur getirmeyecek emin ol. Asıl huzur onun rıza dairesinde.
Soran+1 yıloof derin yerden girdin, benm geçmişimi bilsen , tasavvufçu diye alay ederlerdi benle lisede :D çok haklısın :(
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun...
Soran+1 yılamin hepimizn
çok zengin olmayan birisiyle çok mutlu olucaksındır belki kader kısmet :)
115 Yorumla
Soran+1 yılolabilir tabi aslnda demek istedğim rahat geçinmekti ama abartım :D
Soran+1 yılabarttm :)
Soran+1 yıldoğru tabi :)
Soran+1 yılyo kaldım bile daha büyüğüm ki ahahah
Soran+1 yıl36 :D bekarlık güzel ama be :D
Soran+1 yılzaten çok ta :) aday çok olunca da insan karar veremiyo :)) kısmet ya aynen :)
Soran+1 yılkarışık aslnda , boşnaklık var mesela :)) sen?
Soran+1 yılbizim de bir taraf oralar gibi :D
Yaşıtlarıma göre zenginim rahatım işim güzel ohhh kız yok misss
112 Yorumla
Soran+1 yıle gençsin daha, çapkınlık yap sen de işte :)) niye kız yok anlamadm :)
Soran+1 yılişkolik durumlar anladım :) keşke ben de öyle çalışkan olsaydım :) boşuna okuduk ünv :(
Soran+1 yılsüpersin ama biraz da sosyalleş hayatın tadını çıkar tavsiyem , çünkü hayatta yarın ne olacağı belli değil, o paraları harca gtsin gönlünce :D
Soran+1 yılben varım diyim ahahah
Soran+1 yılkeşke :D
Soran+1 yılözelden yazıyım burdan yazmıym :)
sen bu gidişle bu tarafta bulamayacağın kesin.. senin iş öbür tarafa kalmışa benziyo asdf
12 Yorumla
Soran+1 yılahaha doğru walla :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen zengin bir adamın yanında bir tane çirkin kız görmedim. Ne saçmalıyosun sen zilli
15 Yorumla
Soran+1 yılyanlış anladın dur anlatym :)) ali ağaoglu kadr zenginden bahsetmıyorm ben :D
- +1 yıl
Sen gönlü zenginlerden bahsediyosun sanırım. O zaman haklısın
Soran+1 yılyoksa haklısın onlar en güzelini bulur , ama ben şu an çalışmadığm için, benm için zengin 9 bin-20 bin tl maaş alandır :D :D
- +1 yıl
O zaman kolay. Ben kriterlere uyuyorum hadi öpüşelim
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılYüzün güzel olabilir, fiziğinde öyle.. Fakat sevgili bulma kriterin zenginlikse, kalbin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
020 Yorumla
Soran+1 yılkriterim o olsaydı sevmediğim maddı durumu iyi olan kişilerle evlenır, kendimi satmış olurdum!
Soran+1 yılsevdiğim adamı arıyorm ama ciddi ilişkiyse ki öyle olmalı , geçinlcek parayı da düşnmek lazım
- +1 yıl
Sevdiğin adamın parası yoksa sevmediğin adam olup arayışa devam ediceksin yani. Parası varsa sevmiyosanda sevmenin bir yolunu arıycaksın. Yani sen insanla değil, parayla evleniceksin.
- +1 yıl
Geçinilicek para ile zenginlik farklı şeyler.
- +1 yıl
Rahat oliyim yeter demiyor. Zengin olsun diyor. Demekle kalmıyor millet buluyo ben niye bulamıyorum diyor.
Soran+1 yılsevdiğim adamın parasının olmadığı olmadı ki , aslnda kendimi anlatamadm, benmle evlenmek isteyen ama maaşı az olan adamlara aşık olsaydım belki çalışmak için zorlardm kendimi, ama sevmediğim biriyle , sıkıntı cekmeyi neden düşüneym?
Soran+1 yılbana göre 4 bin almak zenginlik :D :D şu an 0 tl alıyorm ahahah anlamadn sen olayı :D
- +1 yıl
E evlenme. Sıkıntıda çekme. Sevmiyosan fakirse zaten fakirlikten önce sevmiyosun niye evleniceksin? Olay zenginlikmi? Aşık olmakmı? Bence senin kafan çok karışık.
Soran+1 yıl@wjeasz4 tşkler anladığn için <3
Soran+1 yıl@wjeasz4 oh ne güzel Allah çalışana verir :D maşallah :)
Soran+1 yılyok yok haklısn da :D evet biraz uykum gelmiş olabilir ahaha ama sorun şu ki aşık olmak, evlenmek ve kocam çalış demesin ve rahat yaşıym istıyorum :D :D yat kat değil yani istedğim :D
Soran+1 yıl@wjeasz4 süpersin devam :)) iyi geceler
- +1 yıl
İşte bu anlaşma oluyo. Aşk olmuyo. Kocam çalış demesin falan eğer ihtiyaç varsa sende seviyosan zaten adam demeden sen çalışırsın sevdiğin için yuvan için.
Soran+1 yılsenle özel olarak konuşmak lazım bir ara çünkü burdan okuduğm ünv yi ve neden çalışamadığımı anlatamıyorm :)) tanımasınlar dıye :) yoksa haklısın anlıyorm da sen beni yanlış anladın :))
- +1 yıl
Onu bilemem. Genel manada söylediklerin çelişkili fakat özel sıkıntılar varsa bilemem tabiki. Onu öğrendikten sonra konuşmak lazım.
soruna cevap verecek 100 kişiden 95 i fakir. geri kalan 5 ininde sevgilisi senden güzeldir. yine de cevap istiyorsan... ota da konar bokada.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenden güzel değildir eminm :D
zengin olması gerekmıyo ki , zengin olsam zengin kıza bakardım dıyecek bir cesaret beklıyorum belki , merak edıyorm düşünceleri
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kalbin o kadar da temiz değilmiş demek ki :) Olsa bulurdun.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bütün başarılı , zengin ve aradığını bulmuş kişiler Allah'ın sevgili kulu çünkü ahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKalbin güzel anlıyorum seni. Bu soruyu sorarken bile gizli sormuşsun o kadar cesaretsizsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılgizli sordum çünkü burda beni tanıyan kişiler yazarlardı , onlarla konuşmak istemedğim için yani
Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.
22 Yorumla
Soran+1 yılamin senin de :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. sansin yok demekki cogu erkekte maddiyat aramiyor kisilik becerikli sadik ariyor bulamiyor malesef
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. bir seyi ne kadar cok istersen o o kadar senden uzaktir
10 YorumlaBen de orta derecede çirkinim istersen bir görüşelim 😂😂
00 YorumlaBulamama sebebim bu tür düşüncelerin olabilir bence
00 Yorumla
+1 yılboşver ya orta yaşlı hale gelmişsin zengin peşindesin
07 Yorumla
Soran+1 yıltaş gibiysem demek ki ;)
- +1 yıl
taş gibiysen taş gibi olanın peşinde koş o zaman :D
Soran+1 yılgüzel cevap ta ben koşmam :)) yapım öyle değil :D evde spor yaptgm için taş erkekler de beni göremıyo ahahah
- +1 yıl
aslında yüzünü çekmeden foto koymalıydın keşke değerlendirebilseydik :D
Soran+1 yılbir düşünym :D bu sefer arka planı , tanınmamak shoplayınca , gerçek değilsn dıyolar sinir oluyorm, sen değilsn dıyolar :)
- +1 yıl
Ya illa ki anlaşılır bak sırf merak ettiğim için mesaj kutumu açacağım o derece atarsan eğer :D
Soran+1 yıltamam söz yarın , çünkü arka planı kesicek halim kalmadı uyumam lazım :D iyi geceler
+1 yılKendini vitrine koyan insanlar iticidir... Zekanı geliştir
18 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama burdan kimse aradığını bulamaz , burdaki erkeklerin çoğu seks arıyor :))
- +1 yıl
Sorduğun soruda sen saçmalamışsın... İyiyim güzelim diyerek davetkar cümleler kuruyorsun... Ben sevgili arıyorum mesajı verdiğin aşikar... Bu kadar davetkar olma... Ayrıca her erkeği aynı kefeye koyma... Ben ne seks arıyorum ne arkadaş ne de dost... Ne takip ettiğim var ne takip edenim. Ne özeline yazdığım var ne de özelime yazanım.. Her şey beklentiyle alakalı
Soran+1 yıldavetkar olsam gizliden sormazdm biraz düşün sen de düşünmeden yargılama, sevgili burdan aranır mı be keserler adamı burda buldgn :D şaka tabi de kötü biri çıkma ihtimali var, sadece gerçekleri soyluyorm kimseyş aramıyorm , inanma sen iyi geceler
- +1 yıl
Biraz çocuk ruhlusun ama neyse sen haklı ol iyi geceler
Soran+1 yılbiraz değil öyleyim napıym Allah öyle yaratmş :)
- +1 yıl
Allah öyle yaratıp bırakmaz. Giliştir kendini ve zekanı. Güzelliğine güzellik kat
Soran+1 yılbirkaç dil bilen , saygı duyulan bir ünv den mezun bir kadınm, zekanın ruhla alakası yok, hayata pembe gözlüklerle bakıyorm , asla büyümem , mutluyum da böyle , iyi geceler son kez :))
- +1 yıl
O halde böyle saçma bir konu başlığını sen açmadın farzediyorum. İyi geceler
Aklınız bir kerede cuzdanda olmasın bee.
010 Yorumla
Soran+1 yılgeçinmek için para gerekıyor keşke takas devrinde yaşasaydk, eski sevgilim ben çalışmıyorm diye ayrılmıştı benden ahahah kimn cüzdanda aklı sence? :D erkekler daha kötü bu konuda
- +1 yıl
Ayın 15 i geldiğinde tüm paramı bitirmek için elimden geleni yapıyorum. Ha kendim için pek bişey yapmam genelde yardım amaçlı. Hayat felsefemde paranın pek önemli bir yeri yok. Erkekler daha kotu degil bu konuda malaesef. Ben daha fazla kazanç için eşini çalıştıran ya da calismasini isteyen mesai arkadaşi hiç görmedim
Soran+1 yıldemek ki şanssızm işte :( maaşın olursa tabi ki yaparsn bunları :) işsiz bir ünv mezunu olarak yaşlansaydn farklı olurdn neyse anlamazsn :))
Soran+1 yıldoğru söyluyosn :( keşke böyle faturalar olmasa , telefon falan kullanmasak cidden para diye bişey olmasaydı :(( ama haciz gelmek üzere olunca aman boşver geçici dünya dıyemıyo işte ınsan , ama haklısn geçici :)
Soran+1 yılyok tabi ki öyle takıntım :) anlıyorm seni...
Soran+1 yılahahah iyi geceler :D
Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. bence denk gelmiyorsun
10 YorumlaYüzün iyi, vücudun iyi ama şansın kötü o zaman
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen görmek istediğini görmüşsün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Zengin koca mı arıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır neden onlar güzel orta hallilere bakmaz dıye soru sordum
+1 yılBu şekild e hemen bulursun zaten
07 Yorumla
Soran+1 yılburdan ancak dır dır bulunur :D
- +1 yıl
Yoo bulursun en azından samimi ve doğalsın ne istediğini biliyosun
Soran+1 yılburda zenginn ne işi var? :D
- +1 yıl
Var emin ol
- +1 yıl
Ama güven meselesi
Soran+1 yılyani tabi kim kime güvenıcek haklısn
- +1 yıl
Cesur ol
+1 yılağırdan satıyorsundur :D uğraşmıyordur adamlarda
00 Yorumla
+1 yılGörmedim seni kendi kendine saydın 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlik öyle dusunmuyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKız haklı HArbiden
10 Yorumla
+1 yılDesigin gibi
10 YorumlaGöğüslerin küçüktür
010 Yorumla
Soran+1 yıldeğil :D tam ideal :D
Soran+1 yılayrıca bakıyorum minicik göğüslüler hem yakışklı hem de zenginle gezıyo nası oluyo arkadaş? :D
Soran+1 yılçok ayıp :)) ama öyle olmalı o ayrı :))
Soran+1 yılgöğüslr mi? :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne