İçinde bütün oyunlarım, kurtla kuzu olsun, şekerle bal, anlatırken tut elimi, uykuya dalıp gitsem bile, bırakıp gitme sakın beni. Diyen bir sevgiliniz olsa masal anlatır mısınız?

#Mopysoruyor 🍁
#Mopysıkılıyor 😔

#Mopysıkılıyor 😔

Kızlar şunu annecilik olarak goruyorsa bende tek tasciligi kapitalizm gorurum. Ondan sonra romantigiz diyorlar. Lan yumusatsana erkegini, parmak uclarinla doku sacma sapan bir masal anlatsan ölür müsün? Siz ölürsunuz ak bizde ayi kalak bu devran boyle doner
Öyle bir tane sevgilim vardı Hani gece uykusundan uyanıp aramıyor ama telefonu kapatmadan önce masal istiyordu. sırf o istiyor diye. Masallar ezberliyordum.😊 Güzel günlerdi çok masum bir istek bence
bir süre sonra sıkıntı olabilir :/ anlatabildiğim yere kadar anlatırım.
Bu yaştan sonra anneciliği çocuğuma saklamayı düşünüyorum
Cevap
54Cevap
Telefonu kapatır yatarım :D Öyle romantiğimdir uykum bölünsün istemem :D
Şimdi o masal sevişmek mi oluyor. Görselde öyle de.. 😄
bencede kamasutra hakkında masal olur bu sarılmadan sonra... uzun ve yorucu bir gece...
Ben yaşadım öyle bir olay. Arkadaşımdı zaten masal felan bilmez di anlatan bir annesi yoktu , aslında güzel birşey mutlu olacağı bir konuysa anlatırım.
Gülme len :D
Merhaba... 👋
3 yıl önce yaşadığım bir ilişkide yaklaşık 1 yıl boyunca her gece masal anlatarak uyuttum onu. O uyuya kalınca telefonu kapattım öyle uyudum ben.
Uyandırıp kelimesi var ya soruda... Beni bir uyandırsın. Ben ona nokta masalını bir anlatırım görür o.
ben sevdigimi o gece yatarken sessizce yanina yaklasip gece terlemis mi diye bakardim heralde saclarini oksardim o yatarken basini gogsume koyardimyuzunu sevmeye kiyamazdim heraldeeee
sadece kalbimde cok ozel biri var ondan baska bilmiyorum yapamazdimmm icim acir heralde
Anlatırım, bizim hikâyemizi anlatırım. Eee ben aşk yaşarsam masalsı bir aşk yaşarım.
Öyle saçma şey mi olur la :) çocuk gibi? Tamam ilişkide çocuklaşmak güzel şeyde her gece her gece olmaz...
Uykudan uyandırmasın yeter. Uyumadan önce kitap okuyabilirim ama kazık kadar adama masal anlatmak? Ben almayayım.
Anlatırım herhalde, anlatacak bir şeyler bulurum olmadı bilimsele dalarım moruk. :D
#Mopylersıkılmasın
Anlatırım ama o bana anlatmazsa cinayet sebebi olabilir bence ajja
Çarparım ağzının ortasına , gitsin masal hattını arasın :D. Şaka biyana her gece de olmaz kardeşim , işe gidecez sabah, ayrıca seven karşısındakini de düşünür ve rahatsız etmekten kaçınır bence.
Masal anlatma konusunda aşırı yetenekliyim ve ilgimi çok çekiyor bu yüzden anlatırım
Her gece aynı saatte uyandırıyorsa belli bir zamandan sonra alarm kurarım o saate🙄
Gece gece beni uyutması gerekirken ben mi onu uyutacam daha neler😱 o anlatsın ben uyuyim
Zaten kedilerim sağolsun 40 kere uyandırıyorlar bir de sevgilim olacak kişi uyandırsın nolmuş yani
Masal falan bilmem anlatmayı becerememde ama saçını okşar bir şekilde uyuturum onu
Bir sekil guzelmis
Masal anlatmayı pek beceremem de, sarılırım saçını okşarım uyuturun bir şekilde 🤭
Sekilci seni
Şşştt alemde şeklimiz😀
Hiii yesinler seklini
Sarilip oksama ile kalmaz enerjisini alman lazim bence
Sen alırsın benim yerime sen de fazla belli ki🔪
Snn sevgilinin emerjisini ben neden alıyorum
Çok meraklı gördüm seni ondan.
Hii sewgilin kiz ise olabilir
Şansına küs olmadığı için yönlendiremiyorum
Masal anlatabilirim , severim.. :)
İstesin yeter ki.
Masal değilse de masal tadında birşeyler anlatabilirim
Sevgilimle yatarmıyım bilmiyorum. Şımarıklığına yapmıyorsa okurum. Ama sesim uykusunu kaçırır 😛
Biri beni uyandirirsa sinirden tüm evi yakarim :) yani boyle bir ihtimal dahi yok :)
Anlatırım. Masal konusunda iyiyimdir. Fotoğraf pek masal gibi değil ama neyse...
Çok hoşuma gider mutlu olurum çok severim masal ve hikaye.
Evet anlatirim tabi kide onunda bana anlatmasini isterim 😍😍😍
Bu kadar masum bir istek nasıl geri çevrilebilir ki 🤗
Ahh ahh, öyle yorgun ki günler, masal oluyoruz masal. Gücüm yettiği kadar elbet... 😊
en sevdiğim seylerden bırı masal anlatmak anlatırdım
Sanırım anlatmazdım. Hoşlanmam uykumun yarıda kesilmesine
Keşke uyandırsa 😂 onun sabah kalkması saatler sürüyor bide gece kalksın masal anlat desin
Ertesi gün iş varsa anlatmam.
Haftasonu ise belki anlatır sonrada sevişirim.
Anlatmam sırf şu soru bir daha karşıma çıkmasın diye yorum yapıyorum bir daha çıkmaz umarım uyuz oldum lanet ks xjdjdjd
Bazen olabilir ama uyku arasinda uyandırilmak beni sinirlendirir her zaman buna gelemem😄
nerden başlayayım dıye sorduğum soruya cevap vermezse eyvahlar olsun
bence o insan sorunlu biri uzak durmakta fayda var bir gün başına dert olabilir
Evet bence çok güzel ben değil de o anlatıyor canım benim
😂😂 komik bir durum ama hergece olmasada arada anlatirim galiba bilemiyorm
Ona onun varlığıyla çarpan kalbimin atışlarını dinletirim uyur hemen 😏
Sen masalsın, gerisi hikaye diye edebiyat bile yaparim
Anlatırım ama uyur mu yoksa hiç uyumaz mı bilemem😌
Cinli masallar anlatırım korkar anlat demez bir daha 😄
Şey hangi masaldan bahsediliyor burda. 🤔
kamasutranın insan hayatındaki önemini anlatan türden bir masal olabilir o saatten sonra kanımca...
göğü göğüse muharebe sanatları...
Masal bilmiyorum ki anlatayım😁
Ses iyi değil ayrıca tam bildiğim bir şarkıda yok😏😅
Haha zaten yok kalsın zate istemez😉
Güzel bir istek masum.. ama uyumadan önce yapayım uykudan kalkınca sinirli olurum 😂
Anlatamam yat uyu derim..
esasındâ romantik beyfendi'dir.
özünde minnoş bi' pembe panter.
karizma gitmez diiğ mi hocam.
değerli mösyö yorumu anlamayıp maça dönmenizi rica ediyorum.
Yazık anlatırım tabii😔
Yuvarlarım yataktan aşağı...
Uykumdan uyandırsa yataktan fırlatırım😂
Ayağımda da sallayayım mı? :D
Anlatırım ya, neden olmasın :D
Minnoşumun istediği masal olsun anlatırım tabi.
O an ki ruh halime göre değişebilir
Her gece değil de ara sıra belkim olabilir.
Ciddi ciddi bu durumu evliyken yaşadım.
Ona narkoz verip video ya çekerim 😀
Sabaha kadar anlatır onu uyuturum
Ogluma her gece okuyorum zaten ben almayim
Evet. Neden anlatmayayım
Onunazini burnunu yarim ben
Çoçuk mu bakıyoruz 😂 hayır tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar