Kimsenin yaklaşmaya bile cesaret edemediği bizler , neden sevilmeyiz?

Bir kere kolay kızlar sevilmez, s... uzun vadede de şutlanır. Anladınız siz onu. Zor kız derken de eğer somurtkan, gıcık ve yüz vermez bir tipseniz adam napsın şimdi? önce tanıyacak edecek ondan sonra senin için mücadele edecek dimi?
Çünkü herkese gul olmak yerine dürüstçe sevmeye çalıştıkça dışlanıyoruz nerde yalan dolan var onlara koşar insanlar
Muhabbete bak ya
Kolay değil o kızlar, kezbana bağlayıp "hint kumaşiyım" tribine girmek yerine oluruna bırakıyorlar sadece
Su konuşmadaki kiz kimse cok itici yalniz. Hırkıs sivimiz bini. Hahahaha
O kız benim
Cevap
51Cevap
Cunku emek ister bizi sevmek. Ne bileyim dokunmakdan sevmek. Bu devirde hala alindan opmek, nefsine hakim olmak, dokunamya kiyamamak, esin olmasini brklemrk, uzerine titremek... Vs. Vs.
Erkekler sabırsız. Armut piş ağzıma düş istiyorlar.
Evet
duygusal ve güleç oldukları için samimi bir erkegeihtiyaç duydugu için neolursa olsun o psikolojiden kurtulmak çindir
Adi ustun de insanlar kolay kazanci sever ben sevmem ama kolay lokmalari kiz dedigin pesinde kosturmali BIRAZ.😀
Kendini öyle görme. sevecen güzel bir insan olarak gör. bunu her yapan kolay elde ediliyor diye bişey yok bir defa iki konunun birbiriyle ilgisi yok
Kolay elde edilen insanı 10 kişi sever ama bu 10 kişi o insan dışında başkalarınıda sevebilir.
Ama zor insanı 1 kişi sever ve o 1 kişiyi 10 kişi sevsede yinede zor olandan vazgeçmez.
Helall bee adamsın
@Delüümanyaq saol
bazıları çok egoist duruyor o yüzden yaklaşmak bile olumsuz çocuk hoşlansa zaten bu bana bakmaz diyip hemen aklından atıverir ondan
Kimseyle 1 2 yıl uğraşamam beni kabul etmesi için. Kendi kibrinde boğulabilirler öyleleri
Fazla naz aşık usandırır. Ne gerek var. Sende seviyorsan söyle işte.
çicekten anlamıyorlar demek ki karşılaştıkların. oysa orkide çiçeğidir en güzel olan.
Armut pisecek agızlarına dusecek hic ugrasmak istemezler cunku akılları
Yok be bu bir sehir efsanesi dogru kolay elde edilen kizlar sevilir ama tek gecelik hayali olan erkekler icin , normalde hic sevilmezler zor kizlar sevilir
Helal aynen
ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın
kaktüs olsan ancak göötüme batarsın
ne olursan ol beğendiysem her türlü yaklaşırım sana
bulunmaz hint kumaşı gibi davranan kızı neden sevelim kaprisi simarikliği ulaşilmazim tavirlari oldukca itici doğal olup kasmayan kolay elde edilmis olmuyor.
Cikolatali kekim dunyada tekim tavirlarir kaybettirir, mide bulandirir cunku👍
Kolay elde edilen ile edilmeyen arasındaki fark nedir ki zor olmayı bir üstünlük vasfı mı sayıyorsun?
Örnekti gibi kendini bir halt sanan hiçbir cins sevilmez
Hazıra konmak kolay.
Kendini bilen adam bulunmuyor demek dediğine göre
kolaylıkla alakası yok. demekki seviyor ki kendini teslim etmiş diye düşünür erkek. ama kızda kendını teslim etcegi kişiyi çok iyi seçmeli
Bizde sevilmeyelim ya.
Uğraşmak zor gelir zaman, emek vs
Yeni yeni bu durum yayılmaya başladı, artık genel olarak kadın tribi nazından sıkıldık.
kaprisli olan kızın daha iyi olduğunu zannetmek niye?
Harbiden neden size yaklaşmak , tanışmak sevgili olabilmek zor? Neden adım atmakta çekiniyoruz. ?
Mesela sen ! Bakıyorum da öyle güzelsin ki ben sana neden aşılamıyorum şuan? Senden hoşlandım diyemiyorum? Oysa neden sevemeyelim birbirimizi? Bal gibi de severiz ama işte bakıyorum ve ulan ne güzel kız bize bakar mı? Vs. Zor kişiliklerdensin. Sevemesek , sevilmesekte o güzel yüzünü defalarca görmek bile mutlu eder. Olur da bir gün cesareti tam toplayıp açılıncaya dek...
Erkekler egolu ve kendini gereginden fazla ciddiye alan kizlardan biktilar cunku.
çünkü onun için uğraş vermezsin. tak kapında biter bir an
İnsan zamanın değerini biliyor o yüzden uğraşmıyor 😏
Sevdiğimizi kim söyledi
Hevestir
Geliiiiirrrrr
Geçer
kızlarda anlamadığım noktalardan biri kimse bize yanaşmıyor bu sefer yanaşandan da kaçan kim biz miyiz
Doğru kişiyi bulursan sevilirsin Allah sahibine bağışlasın
Erkeklerin basit olmasından kaynaklı.
Gerek yok uğraşmaya hhayat kısa senlemi vakit kaybedicez
Aksine zor kızlar daha çok sevilir
Fazla naz aşık usandırır diye bir söz var :D
Fazla inat aşk usandırır derler
Ne gibi bir meziyetin varda bu denli egolusun?
çok sevilmez çabuk atılabilceğinden hoş görülür
Öyle bir şey yok ayrıca şu konuşma ergen muhabbeti
Çabuk sıkılıyor millet. uğraşmak istemiyor
evet neden
Sevilmez..
Basit kenara atılır olarak görülür
Tam tersi değil mi ya?
Yatağa çabuk düştükleri için
Sevilmez sadece daha kolay kandırılırlar.
Cevabını çok net biliyorsun pastacı
erkekler zordan korkuyor çünkü
Zorla kimse uğraşmak istemez
Kolay olan her şey sevilmez mi?
Kimse uğraşmak istemez zorla
Uğraştırmadıkları için olabilir kız ayool
Cunku kendinizi bir b. k saniosunuz ondan
Digerlerinin altindan sanki :)
Yanaşmayı bilen yoktur
Böyle kolay kız daha gelmedi gürmedim
Kolayı varken zora ne hacet
Zor olunca pek sevilmiyor