Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ðamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.”
Duaya baslamadan evvel gusul abdestinin olması lazım muhakkak birde en başında yani yine başlamadan önce dileğini allahtan iste sonra kıbleye dönük vaziyette okumaya başla başka şeylerle ilgilenme ve asla olmazsa diye şüphe duyma 4444 kere okuduktan sonra tekrar istediğin şey için dua et canım
Sayısal değerlerin bir çoğu şeytan işidir, eğer bir istek dilek ya da dua edecekseniz içten edin ve samimiyetle yanaşın, hiç bir ayet ve hadis kaynakları bizlere bir şeyin tekrarını vermemiştir
Munafikmisin ya.. Allahtan kismetim acilsim hayirli birini bana nasip etsin diye dua etmek nezamandar beri alet falan oldu mal.. sanki kuram yeni yazildi. Allahtan baska derdimi acacagim derman bulacagim birimi var nedemis Allah kullarim istek istesin benden
Hakaretlerinin hepsini aynen iade ediyorum. kaderde yazıldıysa karşına çıkacak madem. neden dua ediyorsun ki, yoksa sen kadere mi inanmıyorsun. allahın kararlarını mı değiştirmeye çalışıyorsun.
turk kızları için hayırlı bir eşten önce damadın zengin olması önemlidir ;) hepiniz evde oturup zengin koca derdindesiniz yalanmı? ayrıca evlendiğiniz zaman bile damadı gırtlaga kadar borca sokp o evden huzur beklersiniz of ulan off :D bekarlıgfı bir kez daha sevdim :D
En İyi Cevaplar