Kankamı seviyorum ama o başkasını seviyor. Ne yapmalıyım?

Kankamı aşırı çok seviyorum. Kendisiyle 3-4 yıldır tanışıyoruz. Facebook'ta tanışmıştık. Çok kez buluştuk yani reel arkadaşım diyebilirim. Onun okuluna nakil alabilme şansım var ama tutmayabilir. O okulundan birini seviyor ama kız buna bakmıyor. Kız başkasını seviyor ve benim sevdiğim çocuğa soğuk davranıyor. Ona hiç yüz vermiyor hatta kız ondan nefret ediyor bile olabilir. O ise hala o kızı seviyor. Ben onu öyle çok seviyorum ki kız onu sevmeye başlasa kankam mutlu olacağı için biraz mutlu olurum. Bazen içimden keşke onu sevse diye geçiriyorum yine de kalbim onun beni sevmesinden yana. Bir keresinde ona başkasını severmiş gibi ona olan hislerimi anlattım. Sonra ise ''Sana bir arkadaşın açılsa, ondan uzaklaşır mıydın?'' diye sordum. O da ''Yaşamadığım için bilmiyorum ama sanırım uzaklaşırdım.'' dedi. Ben bu çocuğu hemen hemen 2-3 yıldır seviyorum. Unutmaya çalış deseniz bile olmuyor çok denedim. Onu kaybetmek istemiyorum bu yüzden açılamam. Onu çok seviyorum ve onsuz bir hayat sanırım hayal etmekte zorlanıyorum. Ne yapmalıyım?
Kankamı seviyorum ama o başkasını seviyor. Ne yapmalıyım?