Flörtüm eski ilişkilerini anlattı onlarla ileri derece samimi olduklarını söyledi bende ona tam ortalık malı olmuşsun dedim küstü
Ama haklı olan ben degilmiyim ya
Ama haklı olan ben degilmiyim ya
Niye benim de durum bu sucum ne yenisi cıkacağına mı saklayalım. Olacak kişi için yolumuza devam ediyoruz.
Belki sende olmayacaksın ve senden sonra kaç tane sevgilisi olacaktır.
Buna da emin ol.
Sevgilimiz çok olur ama bahtımız kapalı olur.
Çünkü hep üzerimizde beddualar vardır öyle yani normal görmelisin.
Ve şimdi git özür dile.
Gelecek neyi gösterir bilemeyiz
Bence haklisin sen, namusun erkegi kizi olmaz, orta amli olmayacaksin biz kendimizi nasil tek bir kiza adiyorsak oda adayabilir zor birsey degil
Teşekkür ederim
Ya simdi şöyle soyleyim senin gectigin bu yollardan bende gectim. O yuzden seni cok iyi anliyorum ve sana cok hak veriyorum. Ama erkekler cok fazla gurur yaparlar. E flort de ediyomussun onu soylemen pek yakisik almamis. Onun yerine onlarla iliskisini kesmesini istesen daha dogru olur bence. Eğer hayir derse sana tavsiyem kesinlikle onu hayatına almaman..
Cevap
11Cevap
Sen haklisin nasil kadina o. sp. u deniyorsa bu da erkeğin o. ospu. u işte az bile demissin puşta. gayet haklısın
Teşekkür ederim sağol
Haklısın en azından içinde tutmamışsın düşüncelerini :D başlamadan biter en fazla
haklısın da sende onun eskilerinden olabilirsin yakında elin piçi ile ne işin var kızım
Sadece konuşuyoruz şu an sevgililik durumu yok
olmada zaten sorsak adam gibi adam arasınız elin piçini seversiniz snra aldatıldım diye burda aglarsınız brn gördüğümü sölüyorum sana dicek ben bıraktım düzeldim yapmıcam artık düzelicem seni seviyorum diye seni elde edene kadar köpegin bile olur elde etdikte sonra çöp gibi atar kenara
ister söv ister inkar et ister bagırda bu sölediklerimi sakın unutma
Yok kızmadım ki
Sonuna kadar haklısın öylelerinden uzak dur
Valla ben gibi hiç ilişkisi olmamışs gülüp çömez diyorlar tecrübeli iyidir daima
Kesinlikle haklısın sonuna kadar.
Doğru söze ne denir
Ortalık malı yaptıkları kişilere sor
Madem beğenmiyon niye adamla fingirdeşiyon
Olabülü...
Alınmaz
çok saçma olur bence
erkek adam ortalık malı olmaz
Niye sizin elinizin kiri mi
Namusun cinsiyeti olmaz
Hadi lan ordan
Kendini kandırmaya devam et or... pusunuz işte oğlum nokta lamı cimi yok bunun
Bari beleşe yapmayın enayı gibi o yolun yolcusuysanız hakkını verin saygı duyalım 😀
Tüh tüh ne yazık olmuş hahaha
Lan yürü git sinir etme beni
Namussuzluğa özenilir mi mal
Kusura bakma or... pularla arkadaş olmuyorum
Senin içinde var fark etmez
Ama sen o değilsin 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar