ailen seni mal olarak gormus kocanda taze seks yapacak citir olarak gormus kendi yasina uygun biriyle evlenebilirdi ama seni genc oldugun icin secmis oda seni sevmemis davul bile dengi dengine atalarimizin hic bir lafi bosa soylenmemis kadin siginma evine gidersen orasida ilgisiz davranir evi olan kotu aliskanligi olmayan seni dovmeyen uzmeyen saygi duyan cocugunla seni kabul edecek kocandan daha genc birinin yaninda yasayip sonrada nikah yapabilirsin seni yanliz burakmislar yani seni kakalamislar baban yasindaki adama
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani severek evlenip de eşinden insan muamelesi bile görmeyen bir çok kadın var televizyonlarda her gün görüyoruz aşk evliliği yapıpta şiddet gören kadınları görüyoruz yani aranızda yaş farkı var ama bu adam anlattığın kadarıyla seni seviyor ben de sen de onun sevimli yanlarını bulmalı ve seni seven bu adamı artık üzmemelisin bir de hamileymişsin
342 Yorumla- +1 yıl
Ama böyle devam etmez ki ne yapacaksın
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla eşinden hoşlanmadığını ona belli ediyorsun
Soran+1 yılBelli ediyorum o da farkında uzak durma bana biraz isin falan diyor ama icimden gelmiyor
- +1 yıl
İki yıldan beri hiç mi sevmedin be Kızım o zaman nasıl olacak ki
- +1 yıl
Peki bu adam önceden evlenmiş mi 40 yaşına kadar bekar mı geçmiş yani onun içinde çok kötü bir durum değil mi bu sence sevilmediğini bile bile seninle beraber olmak
Soran+1 yılSevmedim en son artık iyice gozumu karartıp boşanma lafini gündeme getirdim zorla hamile bıraktı beni
Soran+1 yılBir kez evlenip ayrılmış 1 yilligina çocuğu falan olmamış ondan
- +1 yıl
Peki ne yapmayı düşünüyorsun
- +1 yıl
Bir ömür Sabrede bilecek misin
Soran+1 yılHamile halimle son 2 3 gündür ciddi ciddi intiharı düşünmeye başladım
- +1 yıl
Allah muhahafaza
Hangi ilde yaşıyorsun Doğu da oluyor genelde bu işler
Soran+1 yılErzurum
- +1 yıl
Ayrılmak istediğini söyle hayat kur kendine yeniden bir şekilde Allah bir kapı açar
- +1 yıl
Olmuyor yapamıyorum ayrılmak istiyorum de
Soran+1 yılBırakmaz beni. Bir gün işten eve geldiğinde cidden kendimi asmis olucam ya da ilaçlar içip yatakta ölmüş
- +1 yıl
Bırakmaz diye bir şey mi var
- +1 yıl
Yani kesinlikle yuvayı yıkan bir konumda yorum yapmak istemiyorum ama anladığım kadarıyla sen bu ilişkiyi tamamen gözümde hiç başlatmamış olduğum gibi bitirmişsin zaten ve intiharı düşünecek kadar da mutsuzsun bu ülkede devletin sığınma evleri var onlardan bir tanez nasıl insan bile devlet sana aylarca bakıyor seni bir yere yerleştiriyor belki sana bir iş buluyor kendi hayatını kendin kurarsın bunları hiç düşünmedin mi
Soran+1 yılPeşimi bırakmaz bosanmaz benden bilmiyorsunuz. Sırf boşanmanın lafini geçirdim diye zorla hamile bıraktı beni çocuğu dogursam bana göstermez vs..
- +1 yıl
Ona o değil mahkeme karar verir yasa var kanun var bu ülkede niye bukadar umutsuzsun ki
- +1 yıl
Zaten sen mahkemeye bu kadar yaş farkı var uyuyamiyoruz diye başvursan lik celse de boşar
- +1 yıl
Ne istiyor bu adam boynuzlan Mak mı istiyor anlamadım ki
Soran+1 yılYaşamak istemiyorum 2 yıldır sevmediğim erkeğin bana sürekli dokunmasindan biktim.
- +1 yıl
Ayrıl diyorum kızım
- +1 yıl
Bir sığınma evine git be durumunu anlat devlet senin için seferber olur
- +1 yıl
Sen dediklerimi yabana atma
- +1 yıl
Peki şunu sorayım güzel bir kadın mısın
- +1 yıl
Yani dengin birisini bulup onla evlenemez misin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman kızım ayrıl kendine yeniden bir hayat kur seni gerçekten sevecek değer verecek ve senin de onu seveceğin onunla mutlu olacağın beraber rahatça gezebileceğin işte bu benim kocam dır diyebileceğim bir insanla evlen
- +1 yıl
Olmaz mı
Soran+1 yılBosansam abimler bile namus diye beni öldürür ya
- +1 yıl
Her şeye rağmen bunlara göğüs gerip seni sevecek bir adam çıkmaz diyorsun yani
Soran+1 yılÇıkmaz.
- +1 yıl
Zaten intiharı göze aldım diyorsun
- +1 yıl
Ama kendin ölümüz etmektense bir umut bile olsa özgürlüğüne kavuşmak için mücadele etmeyi seçmez misin
Soran+1 yılCidden yoruldum biktim. Neyse uyumaya gideyim iyi geceler..
- +1 yıl
Bir saniye
- +1 yıl
Bir kaç bir şey daha sormak istiyorum müsadenle
- +1 yıl
şu an kocan evde mi
Soran+1 yılUyumak istiyorum çok yorgunum siz tüm sorularınızı buraya sorun sabah cevaplarim iyi geceler.
- +1 yıl
ya eger troll falan degilse bu soru inan zor bir durum ama arkadasin dedigi gibi ayrilmaya bak sen ölüm care degil hem cokta gunah yani yapma kiyma canina
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilene baya bir sövdüm kusura bakma öyle ana baba olmaz olsun!!! Kocan sana resmen tecavüz ediyor istemediğin bir ilişki içindesin ya bunun neresi normal. Maddi gücünde yok boyun büküosun bu zalimlere. Vala iki yolun var ya polise gideceksin durumu anlatacaksın gerekirse anandan babandan şikayetçi ol seni kadın sığınma evine versinler. ya da çocuğunu aldır kalbi atmaya başlamadan önce. Demek istemiorum ama kafana göre birini bul kaç bacım ne diyim. Böyle hayat devam etmez kafana sıkmandan iyidir.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılAnladığım kadarıyla Kadın’sın profilin erkek olarak göstersede. Neden korunmadığını sorabilir miyim mağdem ki çocuk istemedin?
11 Yorumla
Soran+1 yılZorla yaptı benn istemedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Haline şükret...
Varlığın kıymetini yoklukta ancak anlarsın.
Çoğu insan beni seven kocam olsun - parası olsun diye yapmadığını bırakmıyor.
Yaş farkının avantajları da emin ol ilerde yaşayacaksın.
Senin filmlerde gördüğün aşkı belki hiç yaşamayacaksın ama sevgiyi tam anlamıyla yaşamanı tavsiye ederim.
Emin ol sağlam temelleri olan emek verilerek oluşturulan sevgi , kimyasal aşkların hrpsinden daha değerli daha kalıcıdır.
Ama sen sevgi nedir bilmezsen, emin ol yakında elinde olan kocanı da kaybedeceksin.
Yolun açık olsun10 YorumlaSeninle aynı durumda olan bir akrabam var. O da senin gibi evlendi kendinden 17 yaş buyuk biriyle. İki çocuğu oldu. Ama kadın senin gibi nefret ediyordu kocasından. Neyse üzülürsün diye devamını anlatmiyim. Ama olabilecekleri az çok tahmin edebiliyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılİntihar mi etti sonunda
Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Elindekiyle mutlu olmayı bil kanka öyle insanlara bakıyorum çokta guzel mutlu oluyorlar. Çocuklarada yandırırsın hem bunu bence mutlu olmaya bak. Hem zamanla seversin eskiler hep böyle evlenmişler ve zamanla birbirlerine ısınmış seçmişler. Umarım çok mutlu olursunuz :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sorar hesabini o belli ama Utanma kaderine razı ol seni sevsin onemsesin seni anlıyor ya o önemli yaş farkı var ama o senin kaderin boşanıp napacan iyi güne mi kalıyor insan doğsun çocuğuna bakarsın seversin belki o zaman herşey daha iyi olur :)
10 YorumlaDinimizde biri ile evleniyosanz kusurlarina bile bakmanızı söylüyor ilerde sorun olmasın diye. Eğer sevebilecekseniz evlenin diyor. Bunu kocanin değerini bil diyenlere söylüyorum. Hersey sevgi görmek değil.. Bu bir ömür... Tahmin ediyorum ki ailenden korkuyosun bosanmak için ya da başlarını egerim diye dusunuyosun oyuzden tek çare ölüm gibi geliyor. Ben senin yerinde olsam beni dusunmeyen ınsanları hiç düşünmem. Genc bir kadınsın Midenin akmadığı bir adamla bir ömür geçmez. Genç olsa sevmeye çalış derim ama aranizda 20 yaş var resmen. Sen bence tahammül etme eski devirde değiliz. Hiç eşini görmeden evlenen nenelerimiz var düğün günü kocasını gördüğü. Onlar kadar mahkum da değiliz rest cekemeyecek. Bu yüzden sana tavsiyem eğer hiç kaldiramiyosan sana bir yol buluruz. Sakın Allah'ın verdiği cana kyma ve o bebeğin de vebaline girme. Ha hiç bir yol yoksa doğur çocuğunu onunla ilgilen belki olmayani olduran Rabbim eşini sana sevdirir.. Belli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki yani senden yasca buyuk olsada esin nasil davraniyor sana kotumu? Bide yasli olup hos erkeklerde var tipi nasil yani nefret etmekten cok sevmeyi deneyebilmen icin diyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılBana şiddet falan uygulamıyor ama sevmiyorum icimden gelmiyor bebeği bile zorla yaptı
Cevap sahibi+1 yılYa anladim siddet uygulamiyor ama nasil kibarmi davraniyor her istedigini yaparmi ornek veriyorum yeterki sen onu sev diye
Soran+1 yılIstediklerimi yapıyor ama mutlu değilim çarşıya bile onunla çıkamıyorum utanıyorum insanların bakisindan
Cevap sahibi+1 yılCanim o cocugu aldirip o evdende kacabilrisin daha yeni hamilelegin birde kendine guvenmen sart allah yardimcin olsun hangi sehirde yasadigini bilmiyorum ama kurtulabilrisin genede
genelde çare gelir kafama ama valla durdu abim Babana sövebilir miyim?
14 Yorumla
Soran+1 yılBeni sattılar resmen
Soran+1 yılParam yok ışte o yüzden mecburim
+1 yılÇocuğu aldır boşan burada ancak konuşurlar doğmamış çocuk sana ayak bağı olacağına kurtul gitsin doğsa da senin ruh halinden etkilenecek ve çok mükemmel bir hayatı olmayacak aldır düştü dersin sonra da boşan hayatına bak daha çok gençsin.
10 Yorumla
+1 yılSevmediğin adamla neden evlendin? Silah mı dayadılar?
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor ışte bizim burda evleniyorsun mecbur kaliyorsun
- +1 yıl
Olan olmuş artık sevmeye calış
Artık sen tek birey değilsin alacağın kararlar bebeğini de etkileyecek. Boşanınca ne olucak ailen seni bebeğinle kabul eder mi? Bence biraz ondan uzakta tatil falan yap. Eşinin daha bakımlı olmasını dikkat etmesini dile getir. Güzelce birşey olmuş bitmiş düzeltmek için çözümler türetilmesi gerekir. Bence ve bu konuyu çok düşünürsen kafana yer eder hep huzursuz olursun. Onun güzel yönleri illaki vardır onları görmeye çalıs
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuruma bak ya. Ben de evlenecek kiz bulamiyorum. Keske onun yerine benimle olsaydin. Sen simdi sevginin ne oldugunu da bilirisn daha cok kiymet verirsin
16 Yorumla
Soran+1 yılBıktım hayaimdan resmen hamile halimle intihar edicem
Cevap sahibi+1 yılSacmalama lutfen. Mutlu olmaya bak diyecegim ama sen zaten kafanda bitirmissin. Cocugun olsun mutlu olursun bence. Esini sevmiyosun diye cocugunu da sevmeyecek degilsin ya
Soran+1 yılZorla hamile bıraktı beni o konu apayrı mevzu zaten.
Cevap sahibi+1 yılSeninle birebir konusma imkanimiz var mi acaba
Soran+1 yılHayır.
Cevap sahibi+1 yılPeki.
İçin neden almıyor
Seni ondan nefret ettiren nedir12 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum onu çünkü dokunsun istemiyorum
+1 yılZor bir durum bukadarmı sevmiyosun yaklaşamıyosun.. nereye kadar böyle devam edicen bir karar vermen lazım... yaş farkınız baya çok
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyince sevmiyor insan napayim
- +1 yıl
Çok önemli kararlar alman gerekiyo... fazla geç olmadan... beklemekle bişey olmaz... çocuktamı duygularını değiştirmedi... eğer öyleyse... bian önce çok ciddi sağlam kararlar almalısın
+1 yılAllah sabrini versin. Devlet hukuk yok sanki. Kotu bir durum. Lakin madem sevmiosun neden gebe kaldin. Ne olacakti deme kadinsin bir cok yolu var esinin bilmeyecegi
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaban yaşında nerdeyse bir şey sorcam ilerde altadırmısın eşini malum yaş farkı
12 Yorumla
Soran+1 yılNefret ediyorum ama aldatma olmaz
Cevap sahibi+1 yılevlenmeseydin be yavrum o zaman kimse kimseyi zorla evlendiremez ama seni seven birinede nefret duyman çok gaddarca yani ama sen 35 olcan o olcak 55 kuşu kalkmacak kalksada iş yapmacak kadınlığını zor yaşarsın
+1 yılYuvanın bozma alışmaya yürütmeye çalış herkesin başından geçiyor bu tur sorunlar yuvanın yürütmeye bak kimsenin dediğinde bakma bence
27 Yorumla
Soran+1 yılYa gel mağazaya gidelim istediğini alalım diyor çıkmak istemiyorum utanıyorum herkesin yanimda ona babammis gibi bakmasindan
- +1 yıl
Ya tek sorun bu olsun yuvasını bir şekilde yurutebiliyorsa gerisi önemli değil bence ya ne adamlar gece içer gelir akşam eşini döver yok mu böyle aileler coookkk o yüzden yuvanın bozma allah şükret haline bir şekilde devam et önemli olan birbirimizi anlayabilmeniz
Soran+1 yıl@Ahmttrkl o kadar gezmeyi tozmayı alışverişi seven biriyim onunla utandigimdan evden çıkmıyorum
- +1 yıl
Ya hocam tamam da bir yuvada kolay bir şekilde kurulmuyor ortada bir çocuk var boşanmak da o kadar kolay olmuyor karnın da çocuğuyla baba evine gitse nasıl bakacak ailesinin yüzüne kızın aklına girmeyin lütfen
- +1 yıl
Neyse karar sizin yine allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah
Allah yardim etsin... Ailene diyecek laf bulamiyorun
10 Yorumla
+1 yılYorumlarda baktım söylemek istedim zorla yapması sen evli olsan bile yaptığı tecavüze giriyor. Bir yolunu bulup böyle bir adamdan boşanman lazım.
20 YorumlaKız anam Allah kimseye boyle bişey vermesin :(( üzüldüm vala
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yıladam seni seviyor iyi davranıyor bulmussunda bunuyorsun :D ona muhtaç oldugun halde sana kötü davranmıyor sorun nerde? ne evlilikler var dayakla geçiyor bence kıymetini bil
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrol sor , böyle sorularla ile insanların aklını bulandırıp nefret tohumu saçma.
40 YorumlaBiz bir şey yapamayız babana deseydin istemiyorum diye
10 Yorumla
+1 yıldurumun çok kötü gene iyi dayanıyorsun ben yapamazdım sevmediğim bir adamla
13 Yorumla- +1 yıl
Bende sinir sevmedigim bir adamı yavaş yavaş bile öldürürüm
- +1 yıl
yorumları okudumda zorla demişsin neden hala şikayet etmiyorsun bana biri her gece tecavüz edecek bu kocam dahi olsa onu öldürürüm neden kendi hayatımı yakayım ki bir hiç uğruna
Bu sübyancılığa girer. Evlilik mutlu değil. Ortada çocuk var, cidden bilemiyorum. Çocuk olamsa hemen boşam derdim ama, şu an elindekilerini iyice düşünüp bir karar vermelisin.
14 Yorumla- +1 yıl
Olay kişi ergenlikten çıktığı an bitmiştir. Yaşın önemi yok sübyana girmez. Sadece kanunen 18 yaşın altındakiler suç kabul ediliyor o kadar. Kanundada 18 yaş altı reşit sayılmadığı için suçtur. Sübyan olarak yine geçmez. İşin özeti 75 yaşında biri 18 yaşında biriyle evlense sübyana girmez.
sevmediğin birinle evlenmemeliydin ailen seni zorlayamaz ki buna gidip sikayetci olsaydın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılALLAHin yazdigi kaderden kacilmaz.. buda senin imtihanin.
19 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
Cevap sahibi+1 yıl@hocaburda arkadaş nickine yakışır şekilde yorum yap
Cevap sahibi+1 yıl@hocaburda bilmem onuda sen bilsene.. sence?
Cevap sahibi+1 yıl@hocaburda sen böyle konuşarak carpilmissin zaten. İlle gozle görmen gerekecekse aynaya bak
- +1 yıl
Keşke ALLAH'ın diye ayırsaydın bu kadar dini gözükmek istersen. Ve bu imtihan kadar saçma bir şey görmedim. Kız sevmediği biriyle evlenmiş, sevmediği kişiyle arasında 19 yaş var. çocuğu var ya hayatına çocuğuyla üzgün devam edecek ya da çocuğuyla/çocuksuz mutlu.
Cidden bunun imtihan olmadığını, hatta imtihan diye bir şey olmadığını anlayamayacak kadar mı...
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Neden boşanamıyorsun! İstediğin biriyle evli kalmak ne kadar dogru
10 Yorumla
+1 yılUlaşın analiz yapalım belli bazı şeyler iyi gelir hayatınıza neler eksik
11 Yorumla- +1 yıl
Ulaşır mısınız lütfen sizin için iyi olacak
+1 yılüstüne ceket mi attı naptı cocuk nasıl oldu sdfhd
11 Yorumla
Soran+1 yılZorla
+1 yılSevmiyorsan çocuk yapmasaydın.
10 Yorumla
+1 yılNefret ettigin insandan nasil hamile kaldin
12 Yorumla
Soran+1 yılZorla yaptı ben istemedim
- +1 yıl
Bu cok kotu bir durum. Allah sabir versin kardesim. Umarim her sey istedigin gibi olur bir gun
+1 yılÖptürmedin ama çocuk yaptın 😂😂😂inandık bizde
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanma gitsin.
Dava et mahkemeye
Sen mutsuzsun
Böyle çok mu iyi?10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevmeye çalış, yapacak birseyin yok 😣
11 Yorumla
Soran+1 yılNeyini seveyim icimden gelmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılProfili açık yazabilirdin bunu
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya o zaman suistimal ediyor çoğu
- +1 yıl
Olsun mesaj kapama yeri var
Boşanmaktan korkma böyle ömür geçmez
20 YorumlaBayanın içinde bulunduğu durum hassas bir durum. Burada birileide maşallah aptalca akıllar vermeye kalkmış.
00 Yorumla
+1 yılKeşke çocuk yapmasaydınız
10 YorumlaEvlenmeden aklin nerdeydi
10 Yorumla
+1 yılNe diyeceğimi bilemedim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu durumda nefret etmen çok normal zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
Moral verin biraz
+1 yılpara ile evlenmissin bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılneden cociuk yaptınnn
121 Yorumla
Soran+1 yılZorla yaptı ben istemedim
- +1 yıl
korunmadın mı
Soran+1 yılZorla icime girip yaptı neyi nasıl korunayim beni dinleyen mi var ertesi gün evden cikwrtmadi bile eczaneden hap almayim diye
- +1 yıl
peki kendini anne olmaya hazır hissediyomusun
Soran+1 yılHayır hayatımdan da eşimden de nefret ediyorum
- +1 yıl
kendini bı hobı bul kı kafanı dagıt bıde sana sıddet uyguluyomu
Soran+1 yılHayır şiddet yok ama hiç mutlu değilim ve hamile olmama rağmen ciddi ciddi intiharı düşünmeye başladım artık 2 yıldır bıktım sevmediğim erkeğin bana surekli dokunmasindan
- +1 yıl
her gün mü oluyor
Soran+1 yıl2 3 güne bir.
- +1 yıl
hasta numarası yap
Soran+1 yılNe zaman hasta olup ne zaman olmadigimi benden iyi biliyor.
- +1 yıl
ayıptır sorması ama yasına göre cok yapıyor gibi
Soran+1 yılUmrumda değil nefret ediyorum onun yüzünden dışarı bile çıkamıyorum herkes tuhaf tuhaf bakıyor babammis gibi
- +1 yıl
hayata küsme kardesim o zaman sana çekilmez gelir
Soran+1 yıl21 yaşındayım ve hayatimin hiçbir şeyi istediğim gibi değil nasıl uzulmeyim
- +1 yıl
peki bu hadeyken bie gulmeyi eglenmeyı dusundunmu elinden bunlardan baska bısey gelmiyorsa
Soran+1 yılGülüp eglenemiyorim tv izlerken o gulunce o bile batıyor bana. Yasitlarim ilgimi çekiyor ama olmuyor off
- +1 yıl
arkadasın var mı erkek bayan
Soran+1 yılHiçbiri kalmadı kiskandigi için gorusmemi istemiyor kızlarla bile
- +1 yıl
ne is yapıyor
Soran+1 yılOto galerisi var
- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılValla ne diyeyim bilemedim ki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Zor durum Allah yardımcın olsun.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın kaymış
12 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya hamile halimle 2 3 gündür artık intihar düşünmeye başladım
- +1 yıl
Çocuk doğduktan sonra düşünürsün bunları sık dişini
Sevmiyorsun hamile kalmışsın sıkıntı
40 YorumlaAllah yardimcin olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Umarım bubsoru gerçek değildir
10 YorumlaYapacak bişey var babanı vuracan bu ne biçim baba
10 Yorumla
+1 yılCaresi yok cocugun var öp sarıl alış
10 Yorumla
+1 yılE yatakta napıosun?
13 Yorumla
Soran+1 yılArkamı dönüp yatiyorum umarım bu gece bana bulasmaz diye.
- +1 yıl
Üzüldüm gerçekten. Bir arkadaşımda bu şekilde düşünüyordu.
- +1 yıl
zor ya hani her kadin kocasina sarilip uyumak isterken senin böyle düsünmm... ailen neden yapti böyle bsy ya hicmi düsünmediler seni.. anlatmaya Calis durumu artik dayanamiyorum de belki sahip cikarlar bosanmana yardim ederler
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neden bosanamazsin
18 Yorumla
Soran+1 yılParam yok
Soran+1 yılAbi boşanıp hamile halimle sokakta mi yaticam
Soran+1 yılEtmezler tabiki yuzume bakmazlar bosandim diye
Soran+1 yılHayır
+1 yılkesin yaşanmıştır...
20 Yorumlanerden buldun yaşlı kocayı
10 Yorumlaİşin gerçekten çok zor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşim baban benim zoruma gitti lan nasıl pic bu
20 Yorumlaerken mi evlendin