Kızın hikayesine cevap vermek istiyorum. Kankası ve kankasının sevgilisinin fotoğrafını paylaşmış, bu hikayeye nasıl bir şey yazabilirim. Fotoğrafın üstünde de kalp var. Kız 20 yaşında, sizce bir kızın hikayesine nasıl cevap verilir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızın hikayesine cevap vermek istiyorum. Kankası ve kankasının sevgilisinin fotoğrafını paylaşmış, bu hikayeye nasıl bir şey yazabilirim. Fotoğrafın üstünde de kalp var. Kız 20 yaşında, sizce bir kızın hikayesine nasıl cevap verilir?

Arkadaşlar, bir kız gözüyle bu konuya açıklık getirmek istedim. Kendi yakın erkek arkadaşlarımdan da en çok duyduğum sorulardan biri bu hikayeye yanıt verme durumu. Tecrübe ve hislerime dayanarak size dikkat etmeniz gerekenleri şöyle bir sıralamak istiyorum.
Öncelikle senin özelinde bu bahsettiğin hikayenin çok uygun olmadığını söyleyebilirim. Bence başka bir hikayede şansını denemelisin. Şimdi genel olarak bakarsak:
Sonuç olarak doğal bir dille, genel bir sohbet başlatıp kendinizi tanıtabilme şansı yakalayabilirsiniz. Siz de onun sizinle kurduğu iletişim tarzına bakarak aksiyon alabilirsiniz.
Güzel yorum tebrikler...
Maalesef bu hikayeye çok fazla bir cevap verilebileceğini düşünmüyorum en iyisi ya başka bir hikaye atmasını bekleyip öyle yaz ya da klasik selam merhaba falan diyebilirsin onun dışında ne zaman oradaydın nasıl ben de o mekandaydım diyebilirsin eğer kafe tarzı bir yerden paylaşım yaptıysa
Oo yakışmışlar couple date yapmadığınıza göre yalnızsın yazık de
yanlızım diyip devam etmeye bilir,
bana daha cool ve muhabbeti başlatabileceğim bir cümle lazım.
Dalga geçtim zaten bunu atsan engel yersin 😂
Bana da yazmıştı ama sonra görüldü attı neden böyle oldı
Kalp varsa paranoyak olurum ben
arkasıyla onun sevgisi varya onlar için kalp koymuş.
Hahaha
Cevap
36Cevap
Bence çok fazla vereceğiniz yanıt yok. ama yine de yanıt vermek istiyorsanız bence içinizden gelenleri yazabilirsiniz kesinlikle. o an içinizden geçenleri söyleyin bence bu daha inandırıcı ve doğal olacaktır bence. ya da mesela ne kadar etkilendiğinizi söyleyebilirsiniz veya güzel olduğunu söyleyin bir şekilde iltifat etmeye çalışın bence o zaman daha iyi iletişim kurabilirsiniz bence
Instagram, fotoğraf ve video paylaşmanın yanı sıra arkadaşlarınızın hikayelerine hızlıca cevap vermenizi sağlayan harika bir uygulamadır. Peki, birinin hikayesine nasıl cevap verirsiniz? Instagram'da birinin hikayesine cevap vermek çok kolay ve eğlenceli bir işlem. Öncelikle, Instagram'ı açıp hikayelerin bulunduğu bölüme gidiyorsun. Burada izlemek istediğin kişinin hikayesine tıklıyorsun. Hikaye oynarken, ekranın altında bir mesaj kutusu göreceksin. İşte buraya tıkladığında doğrudan o kişiye özel bir mesaj gönderebilirsin. Bu mesaj, hikayeye verdiğin bir yanıt olacak. İstersen emoji kullanabilir, istersen yazı yazabilirsin. Hatta bazı hikayelerde, hikaye sahibinin belirlediği anketlere veya sorulara da cevap verebilirsin. Bu şekilde, Instagram üzerinden arkadaşlarınla etkileşimde bulunmak çok kolaylaşıyor. Yani kısacası, bir hikayeye yanıt vermek için mesaj kutusuna dokunup istediğin mesajı yazman yeterli. Hem bu sayede sosyal medyada arkadaşlarınla daha fazla etkileşim kurmuş oluyorsun.

Instagram'da bir kızın hikayesine yazarken dikkatli ve nazik olmak önemli. Onun ilgisini çekecek, samimi ama saygılı bir mesaj yazmalısın. Örneğin, eğer hikayesinde güzel bir manzara paylaştıysa, "Bu manzara harika görünüyor! Nerede çekildi?" gibi bir soru sorabilirsin. Eğer yemek yaptığını gösteriyorsa, "Çok lezzetli görünüyor, tarifi nedir?" diye merakını belirtebilirsin. Önemli olan, mesajının doğal ve ilgili olduğunu göstermek.
Eğlenceli bir şeyler paylaştıysa, mesajında bunu takdir ettiğini belirten kısa bir yorum yapabilirsin. Örneğin, "Çok eğlenceli görünüyor, iyi vakit geçirdiğine sevindim!" diyebilirsin. Bu tür mesajlar, karşındaki kişiyle pozitif bir iletişim kurmanı sağlar.
Ayrıca, direkt bir iltifat yerine, hikayede dikkatini çeken bir detay üzerine yorum yapmak daha samimi bir yaklaşım olabilir. "O kitabı ben de okudum, çok etkileyici buldum. Sen ne düşündün?" gibi. Bu şekilde, ortak ilgi alanları üzerinden doğal bir sohbet başlatabilirsin.
Unutma, her zaman saygılı ve samimi olmak, online iletişimde temel bir kuraldır. Mesajının tonu ve içeriği, karşındaki kişiyle olumlu bir ilişki kurmana yardımcı olabilir.

Instagram'da ilk tanışma mesajı göndermek, heyecan verici ama bir o kadar da dikkat gerektiren bir adımdır. İlk izlenim çok önemli olduğundan, mesajını hem ilgi çekici hem de saygılı bir şekilde yazmalısın. Unutma, ilk mesajın karşılıklı saygıya dayalı bir iletişim kurmanın ilk adımıdır. Samimi, ilgili ve saygılı bir yaklaşım, yeni insanlarla tanışırken her zaman en iyi stratejidir. İlk tanışma mesajının etkili olmasının birkaç yolu vardır:
Dümdüz merhaba yaz ya da

Ya da bunları ya düşer ya da engeller.
Yalnız baya iyiymiş bunlar😅
@_s_e_v_g_i_ hiçte 😃
@_s_e_v_g_i_ asılmanın da bir raconu var. Ldskd
@prensesmari başarılı olmuştur herhalde bu arkadaşlar 😂
@prensesmari Anladım, soğuduk
Kızın sevgilisi varsa yazma ama olmadığından eminsen budaklama gir.
Bir kıza edilen bir iltifat bile kızın ilgisini çeker sevgili dostum. O kızı üzmeyecek alındırmayacak kırmayacak ve aynı zamanda hanımcı gibi konuşup iltifat edersen o kız senden hoşlanmaya başlar ilk tüm öne çıkanlarını postlarını beğen sonra yaz 😎
Ben kız değilim sanırım tanımadığım biri bana iltifat ettiğinde engelliyorum 😄😄
Once iliskisi olmadigindan emin ol. Muhabbet olaylarina Çok takılma. Muhabbete nasıl gireceğin çok önemli değil. Olacaksa oluyor. Zaten kız Instagram profiline göz atıp muhabbeti başlatıp baslatmayacagina dair kararı veriyor. O yüzden muhabbetten ziyade profiliniz önemli diyebilirim. Tabi kadin seni begense bile yeni bir insanla tanışmaya hazır olmayabilir.
Hikayeyle alakalı sorular sorabilirsin. Gittiği bir mekanın yerini sorabilirsin, çok güzelmiş neresi burası gibi. Ya da okuduğu bir kitabı koyar storiye kitap hakkında biraz bilgi edip ordan da konu çıkartabilirsin. Birçok yolu var ama asla emojilerle tepki verme. Bu şekilde yaparsan hiçbir sonuç elde edemezsin maalesef.
bu storye bişe yazılmaz bence. yazılcak story var yazılmıcak story var. ilk başta gerçekten güzel bişe koyunca bi storyyi beğen. mesela deniz, kuş, böcek falan. sonra ortak ilgi alanınızdan yani kesişim kümenizden bişe koyunca yaz. mesela atıyorum senin tuttuğun takımın maçını koyar, sen de mi xxx lisin bilmiyodum yaz gibi. normal birine yazmıyacağın şeyleri yazma. ya da izlediği bi filmi koyar, güzel mi ben de izlemek istiyorum gibi. bu storyye bir yazılmaz ama. yazarsan da direk anlar, he anlasın diosan en basiti ve direk yöntem selfie ya da kendini attığı storylerini beğen. bol şans
Senden hoşlanmamışsa ne yazarsan yaz cevap vermeyecek ya da sadece beğenip geçecektir bu bir ihtimal. Storye yanıt verme bence çoğu kızı ya bu da ne şey çocuk algısına sokuyor direkt hiç bunlarla uğraşmayıp dm atmak bence daha iyi bir ilk algı oluşturuyor. İlk izlenim her şeyden önemli. Yazacaksan bile kendini değil her hangi bir şeyi paylaştığında yaz afilli şeylere hiç gerek yok.
Bence açıkça söyle seninle normal bir şekilde konuşmak istediğini söyle tanımak istediğini eger onaylarsa sohbet başlarsa komik olmaya çalış ve alttan alttan zaman geçtikçe flört olmak istediğini belli et. Biz kızlar tipten çok mizaca bakıyoruz. Kızın gözüne girersen iş bitmiştir zaten.

Kızın fotoğraflarına bu sana çok yakışmış bu çok güzel olmuş de hikayelerini falan beğen diğer gün selam tanisalimmi diyerek söze basla ve ardından gelir büyük ask 😍
Arkadaşı ve sevgilisini atmış ya sende ben bu çocuğu bi yerden tanıyo gibiyim adı ne yaz oda illa bişey der sende yok o değilmiş falan çok benzettim bilmem ne uydur bişeyler
Yani hikayesine ne attığına bağlı diyelim bir kedi videosu attı buna vereceğin yanıt kendi olmayan kedinden bahsetmek olabilir xjxhhxhxhx veya ne bileyim ben de sahiplenmeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum nasıl bakımı falan gibi sıradan olabilir
Aklından gelen neyse yaz işte görende milyon dolarlık şirket yönetirken önemli bir müşteri ile kontakt kuruyor sanacak yaz gitsin neyini zorluyon 😃
Kız nelerden hoşlanıyor ona bir bakabilirsin ve eğer ortak bir ilgi alanıyla ilgili hikaye atarsa senin için daha kolay olur ama bilmediğin birşeyse birkaç önerim var , mesela bir kitap ile ilgili bir hikaye atarsa şöyle yazabilirsin "kitabı merak ettimde anlatabilir misin?" veya şarkı atarsa " şarkı zevkin güzelmiş birkaç öneri yapabilir misin?" Yazabilirsin
Klasik klasik selam naber nasılsın falan yazma da ne yazarsancyaz. Ha bide abaza abaza konusma soğur senden
Daha baştan yanlış yapıyorsun be reis, hikayeye yanıt vermeyeceksin. Pat diye mesaj atacaksın.
eğer kendini paylaştıysa yanıtla bence bu storye pek de bi şey yazılması mümkün değil gibi
Limon ne alaka olum. Eros oku gücü mü var? Çoğu kişi limon yazmış
Kankasiyla sevgilisine neden kalp koymuş ne alaka lan
o kadar kişi arasından nasıl bu kadar ön planda olmayı başarıyorsunuz? (;
Tam taktiklerimi açıklıyordum ki vazgeçtim 😅
Hikayenin ne oldugunu yazsaydın bir fikir yürutebilirdik.
Çok alakasız bir şey yaz her zaman işe yarar mesela bi emoji gönder örnek çiçek emojisi sonra soru işareti atacak sende kisura bakma sana yazmamştm de bi sonraki hikayesinde yine saçma sapan bir şey yaz kesinlikle ilgisini çekersin. 😅
Hikayeyele alakalı ve ona öyle bir şey yaz ki sana bir cevap verme ihtiyacı doğsun mesela gezi fotoğrafı attıysa orlaarla ilgili birşeyler söyleyerek vs. ordan muhabbeti kurabilirsen inş devamı gelir
Tercih senin tabi ama ben yazmam. Dm kutusuna abanan abazalar malum Onlardan biri olarak görecektir. Uğraşamam
Merhaba! Fotoğraflar harika görünüyor, mutlu bir çift olduklarını görmek güzel. Umarım her şey yolundadır. Ne yapıyorsun bugün?
Bence bu cevap verilecek bir hikaye değil ama yine de kızın ilgi alanlarını biliyorsan ortak ilgi alanlarınıza göre normal bir yazı atıp sohbeti başlatabilirsin.
Bence kendi fotosunu atmasını bekle sonrada iltifat edersin
İlk hikayesini Beğen ve sonra da deki bu hikayediki şarkıyı atarmsn
"Gecen sene kurban bayramında kac kg et çıktı?" yaz bence
Güller kırmızıdır
Menekşeler mor
En sevdiğim madendir bor
Eğer beni istiyorsan
lütfen open the door
Cevapları gördükçe kız değil miyim diye şüpheye girdim tanımadığım biri bana mesaj attığında direkt engelliyorum benn tanisiyorsaniz sorun yok ama
Limon at direkt eğer ne alaka derse sana açıklamam gereken bir şey var de engelle kızlar toksit insanları sever
Bu hikayeye cevap verme bekle biraz kız kendini veya kedi köpek resmi paylaşır onları yanıtlaman daha kolay ve güzel olur
Bence daha uygun bir hikayeye cevap verebilirsin örneğin paylaştığı bir şarkı zevklerin uyuşması bu etkileyici
Onun bir ilgi alanını bul onla ilgili soru sor bence cevaplicaktır
Bu hanımefendiyle konuşmak acaba Bana da nasip olur mu de
Konuşmak isteyen nokta bile koysan konusur konuşmak istemeyen ağzınla kuş tutsan konusmaz
Bence biraz hesabında bekle old ol sonra etkilesim ver yazma en sonunda yazarsın uygunca
Senle aynı durumu şu an yaşıyorum. Noldu nasıl gelişti?
Ortak bir konu üzerine yaz yoksa selam merhaba falan olmaz
Selam
Komik bı video at ama komik olsun (kendi videon) onun için hazırlayıp çek
Öne çıkarmalarına yanıt ver bişey bulup veya düzgün yaz nasılsın diye
başka bir hikaye atmasını bekle haahhaha acelen nedir? illa o olsun diyorsan da cok iyiler delircem taezinda bisey yazabilirsin ya da erkek olani birine benzet ay ne biliyimm
Limon atabilirdin ama onu da herkes biliyor artık.
Kalp emojisi at knk ise yarıyor zaman zaman
Numaranı verebilir misin konuşabilir miyiz? Öbür türlü ezik duruyonuz
Bence yanıt vermekten çok beğenmek dağa etkili oluyor
Video çek merhabaerhaba meeerhaabaaa klasik giriş yapmak istemedim bu şekilde daha samimi olacağını düşündüm de yolla
Sanki seni tanıyorum yaz
Sanki seni biyerden taniyorum
Nerden kız
Çok yakindan
Hani sahilde o güzel gözlerinle bana bakmıştın hatirladinmi
Sahilin adını söyle inanayım
Kadıköy desem
No.
Tüh be gene manita yapamadım yaşlanmadan bı sevgilim ne zaman olacak
Gene de teşekkür ederim hakaret etmeden cevap yazdığın icin
Ahahah ben evliyim bu arada
Dedim ya şansım yok diye. Ben hiç evlenmedim