Bir kız sevdigi erkeki elde etmek için neler yapar?
Veya bir kız bir erkek için neleri göze alabilir?
Veya bir kız bir erkek için neleri göze alabilir?
Aşk İlişkileri
Cam Cilt
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer %80 çabalamaz. En fazla bakış atar. Yakınında durur ya da sosyal medyada bir ihtimak istek atar o kadar. Adımı erkekden beklerler. Sevgisinden ölecek de olsa adım atmaz. Yani karşı taraf sonradan ilgilense kendi sevse bile yine ondan adım bekler. Yakışıklı, kaslı, serseri tiplerin peşinde koşarlar ancak. Efendi adam gibi adamlar olunca o yapar diyerek beklerler.
Aynen be çok haklısın
Benimle ilgilenen bir kız var ama bende iş yok ben gidip açılamiyorum :)
Ben seviyorum kızda beni seviyor ama bir sıkıntı var. Bu kızın sürekli konuştuğu bir erkek var. Bunla çıkmıyolar arkadaslar sözde ama çok samimiler. Bu kız onunla şakalaşıyor. Gülüp eğleniyor ama derste de sürekli bana bakıyor. Ha birde bu kız benim sınıfımda. İşte bende bu yüzden fazla yüz vermiyom artık.
Aynen yaa bende anlamıyom. Madem bana bakıyon niye gidip baska bir erkekle konuşuyon. Madem onunla konuşuyon o zaman niye bana bakiyon değil mi
Aynen haklısın
Cabalar ama cok sikarsa canini bikarda inan bana aynisi bende hem annem arkadasim bide o üstüme geliolar dayaniyorum ama
Valla işin ucunda aile varsa cabalayamiyorsun en azından bende öyle çabalayamadım
Cevap
0Cevap
Elinden gelen herşeyi yapar.
Çabalar
Ne gibi bir çaba gösterir peki
Ondaki güce bagli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar