BU 2 ADAMA AŞIĞIM...♥
bu sarı saçlım mavi gözlüm
Bu Da kara kaş kara gözlüm denizimm

bu sarı saçlım mavi gözlüm

Bu Da kara kaş kara gözlüm denizimm

Deniz gezmişi kemalist sanmak ulan hiç güleceğim yoktu.
Ata devleti korumak için devleti kemalist TSK ya emanet etti askerde bu görevi ama iyi ama kötü 2007 ye kadar yaptı. İstediğin kadar uğraş Atayla deniz gezmiş bir araya gelmez tek bir ortak noktaları dahi yok.
Kemalist Deniz Gezmişi komünist sanan Amerika yalağı milliyetçiler.. her seferinde utandırıyonuz
canını yerim
Cevap
18Cevap
Afferim giz sana!!👏👏👏👏😉kürtler pek sevmez ama helal olsun!
"biz ne bolşeviğiz ne de komünist birinden biri olamayız çünkü biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
sosyalistliği eçtikte komünistliğe sıra gelseydi naptın be
Tamam.
her ikisi de devrimci kimlikleriyle çağın harika adamları
İkisine de hastayım..
canımsın
ah ah sımdı kurtulus mucadelsını verelımmı
hadi
Kara kas kara goz vurgunuymusum haberim yokmus
Deniz
Hüseyin
Ulaş
Kurtuluşa kadar savaş!
♥♥♥ :) canımsın
Yalnız Atatürk Türkçüydü 😥
“Türk aleminin en büyük düşmanı komünizmdir. Her görüldüğü yerde ezilmelidir.” Mustafa Kemal Atatürk
https://www.youtube.com/watch?v=Ha7gbmqiQnU
sen böyle go canım go go töbe töbe
bilmiyosan konusma lütfen
Yazmışsın Atatürk Türkçüydü diye de anlamı ne türkçülüğün. Komünizm nedir? Kime komünist denir? Deniz Gezmiş Komünist mıdır bilmiyorsun. Bu sorulara cevap vermek için bilgi lazım. Bilmediğin konuda atıp altına da link atma. Google amcaya sen bak ben kitaplardan tarihçilerden öğrendim
Atatürkün Türkçülükle alakalı 50 tane sözü var tarihçilerde doğruluyor zoruna mı gidiyor 😂😂😂 al buda deniz abin www.uludagsozluk.com/.../
@Carollla sağol yoldaş ya dikkate almamak laım böylelerini nosver ha duvar ha bunlar anlatsan da boş bağnaz oldukları için
birisi mükemmel diğeri güzel bir adam..
Sarı saç - Mavi göz
#hacıemre
Partisi denizi astı...
aşık olacağın iki harika adamı bulmuşsun
ikisini de sevmiyorum.
Sarı saç mavi göz tabii
Siyah sac mavi goz
Kara kaş kara göz
Sarı saç ela göz
ankaranın denzii...
Beyin bedava :D
beleşçi olsaydın sende keşke
Paramız var sıkıntı yok :D
Esmer
ikiside guzel
ıksıınıde sevmem
Kara kaş kara göz
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar