Kocam başka kadına aşık olduğunu itiraf etti ne yapmalıyım?

Merhabalar ben 29 yaşında ve 10 yıllık evliyim iki tane çocuğum var geçensene benim işim gereği eşimle 1 yıl ayrı kaldık ve bu arada ben hamile kaldım. Tam kavuştuk derken evime döndüğümde 5 aylık hamileydim tabi eşim bana çok soğuk davranmaya başladı sürekli üzgün düşünceli bana karşı ilgisiz neyse sebebini sorduğumda benden soğuduğunu ama bu durumun düzeleceğini söyledi ben de ona inanarak hep düzelmesini bekledim ama sonuç hiç değişmedi Doğum yaptım daha 10 günlük bebeğim varken bana başka kadına aşık olduğunu onu unutturmam için ona yardım etmemi istedi ve İnanmıycaksınız ama onu affettim üstelikte kadını da tanıyorum 😞 Eşime destek oldum çünkü onu seviyordum birlikte aile terapistine gittik ama 3 ay geçti eşim o kadınla değil bu seferde başka kişilerle mesaj laşmaya başladı galiba bana çok soğuk davranıyor ben sadece yatakta aklına geliyordum başlarda şu an sa o bile Yok eskiden kıskanırdı beni çünkü alımlı güzel uzun boylu bir kadınım ama şu an beni gözü görmüyor ayrılmak istiyorum ama hem hala seviyorum hemde iki tane çocuğum var ne yapmalıyım eşim tekrardan bana aşık olurmu kendime bağlamak için bir sürü yol denedim ama pek bişey değişmedi ayrılıncada pişman olurmuyum diye düşünüyorum maddi proplemim yok sadece manevi yönden onu ararmıyım diye düşünüyorum
Kocam başka kadına aşık olduğunu itiraf etti ne yapmalıyım?