Kocamın bir kıza aşık olmasından korkuyorum ne yapabilirim?

Ben 25 yaşında oldukça güzel ve dikkat çekici bir kadınım. Eşim çapkın biri. Arada bazı şeyleri görmezden geliyordum çünkü kimseye bağlanmayacağını biliyordum. Özellikle evli olmayanlar bu sebeple beni kınamasın lütfen, çünkü evlilik bazen fedakarlıktır iki taraflı da. X diye bir kızla konuştuğunu mesajlaştığını görüyordum. Kızla aynı semtte oturuyoruz, kendi halinde ortalamanın biraz üstünde bir kız benimkinin zaten ondan çok etkilenmeyeceğini düşünmüştüm. Bu kızın çıplak fotoğraflarını görmüştüm kocamın telefonunda. Ama bizim çocuklarla diye diye eve gelmemeler geceleri dışarda geçirmeler normalde yapmadığı şeylet benim iş saatlerim dışındaki zamanları birlikte geçiririz hep eskiden onun için özel olduğumu düşünürken şu an ondan bile emin değilim. Dün de kız aradı ben açtım bir şey demedim ağlıyordu deli gibi kocam gördü sinirle telefonu kaptı çıktı hala ne haber verdi ne bir özür. Kız benden küçük beş yaş falan vardır, benimki aklını çelmiştir diye ablasıyla falan görüşecektim yapmadım. Ama kızla görüşmeyi düşünüyorum. Bu aşk olabilir mi kocamın hissettiği sadece aklıma takılıyor, çünkü başkalarıyla görüşmeyi bıraktı sadece onunla görüşüyor.
Güncellemeler
+1 yıl
kız teşefonu benim açtığımı anlamadı yanlış anlaşılma olmasın
Güncellemeler
+1 yıl
Allah kimseye yaşatmasın kendi kocam ikinci kadın muamelesi yapıyor bana sanırım kıza değer verip vermediğini nasıl anlarım
Kocamın bir kıza aşık olmasından korkuyorum ne yapabilirim?