Nasil katlaniyorsun ki cocuk yoksa bence ayrilmayi düşün hadi bunu affettin sonra bir daha yapmayacagi ne malum kendi agzinla capkin diyorsun capkin bir insana ne kadar katlanabilirsin bir ömür heleki ciplak fotosu falan diyorsun seven insan nasil yapar bunu kizla kesin biseyler yasamistir kiz onunla aglayacak seviyede telde konusuyorsa bir samimiyet vardir aralarinda ki cok yanlis evli bir erkek icin hayatini mahvetme bir erkek icin ailen senin mutlu olmani ister onun kahrini cekmen icin mi bakti sana
41 Yorumla- +1 yıl
Harbiden ya gerçekten seven insan öyle seyler yapardı ya da sevdiyse geçmişte kalmış...
En İyi Cevaplar
Bir kere aşk fedakarlık ister doğru söylüyosun ama bu kadar fazla olur gitsin başka kızlarla yatsın kalksın senden başka kızın fotoğrafı telefonun da olsun hem de çıplak sen bunu görmezden geliyosun kendini de kandırmak için FEDAKARLIK başlığını koyuyorsun yapma Allah aşkına kandırma kendini
12 Yorumla
Soran+1 yılben çocuk sahibi olmak istiyorum boşanmak istemiyorum
+1 yılErkeklerde küçükken büyük kadın düşkünlüğü, belli bir yaşa gelince de küçük kadınlarla olma merakı gerçekten garibiz. Genelleme yaptığım için hemcinslerimden özür dilerim tabiki fakat genel anlamda bu böyle. Ayakları üzerinde duran bir kadın olduğun belli ama aldatılmak sevginin önüne geçebilir diye düşünüyorum sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama eğer kendin ayağının üzerinde duruyorsan ona çektireceğin çok şeyler olur diye düşünüyorum. Herşey gönlünce olsun hayat boyu
00 Yorumla
+1 yılAynısını sen yapsan ve öğrense ne yemediğin dayak kalır ne orospuluğun nede kahpeliğin kalırdı. Göz yummak nedir ya? Önce delilleri topla eline ve kavgaya sebep vermeden konuş. Güzel konuşursan güzel cevap alırsın. Umarım çözersin
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle türkiyede sözde erkeklik bu nerede eşitlik bu kadıncağızın hakkını araması lazım.
Soran+1 yıl@scronaldo7 beni dayaktan öldürürdü kesin
- +1 yıl
O zaman sen de öldür demiyorum ama güzelce konuş eşinle. Biriyle konuşmaktan öte çıplak fotoğrafları gördüğünü söylüyorsun. Bu rezil bir durum. Eğer sende bir eksiklik varsa bunu da söylesin ve sinirlenmeden sende bunu düzelteceğini söyle. En başta ve en önemlisi sinirlerinize hakim olun. Hassas konular.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Sakın göz yumma. Kızacaksan kocana kız, çözümü kızla görüşerek arama. O kız gitse kocan yerine başkasını bulur. Kocana durumu paylaş bildiğini bilsin. Evlendiğin için artık ceptesin onun gözünde bu yüzden anlamını da yitirdin belkide. Tepkini koy ondan uzaklaş seni kaybetmekten korkmalı. Aldatınca seni kaybetmeyeceğini düşünürse gene devam eder. Cepte olma ona mecbur olmadığını, onsuz da yapabileceğini, boşanmak ve yeni hayat kurmak için geç olmadıgını düşündüğünü söyle. Bak kendi değerini kendi kıymetini bil daha 25sin hiçbir sey için geç değil. Hadi bu kızla görüşmesi bitti diyelim, ona bir daha nasıl güveneceksin? Güvensizlikle onunla huzurlu olabilecek misin? Kendine yazık etme bu hayata bir kere geliyorsun. Çok geç olmadan sen iyice yıpranmadan onu bırak, seni gercekten kalpten seveni başkasına bakmayacak birini bul. Seni aldatan biri seni haketmiyor. Bak daha 25sin önünde uzun yol ve o yol onunla geçmez
11 Yorumla- +1 yıl
Can cikar huy cikmaz derler
Çok yanılıyorsun. Boşanma davasını açman lazım. O resimleride ss alman lazımdı. Ben yuva kurmak istiyorum diyosun ama yarın başka kadın karını boşa dediğinde o sana acımadan bunu yapacak. Ayrıca herşeyi sindirmişsin miden nasıl aldı bunları içine biraz gurur hissi yerleştir
12 Yorumla
Soran+1 yılkafam karışık ya resmi hala ss alabilirim
Çapkın adamla evlenip üstüne görmezden gelmişsin. Hata üstüne hata. Allah akıl fikir versin.
80 YorumlaBu tip sebeplerden ötürü, ayakları üzerinde duran kadınlar olmalısınız.
Git kocanla konuş, ilişkiyi açın. O çapkınlıktan vazgeçmeyeceğim, seni de elinin altında istiyosa o zmn kafanı bozmaya gerek yok düşünüp düşünüp.
Açık ilişki yaşayın. Birbirinizin başkalarıyla geçirdiği zamana karışmayın. Misss.16 Yorumla
Soran+1 yılbenimki anlayamaz öyle şeyler millet laf eder kendine laf gelir diye beni bırakır gider. kafam çok karışık kıza bağlanmasından beni bırakmasından korkuyorum hadi bu kız olmasa başkalarıyla görüşüp tanıştıkça beni terketme ihtimali oluyor
Hemen kötü düşünme belki öyle bişey yok aralarında bir arkadaştır ya da gerçekten bişey var aralarında en iyisi o kızla konuşman güzellikle ama deki kocamla ne işin var de kızmadan siz niye konuşuyorsunuz de aranızda bişey mi geçti bişey mi var eğer düşündüğün gibi aldatma meselesiyse bence ayrıl çünkü bu durumalrda evlilik haramdır
24 Yorumla- +1 yıl
Kızın çıplak fotosu kocasında varmış bu mu arkadaşlık jsjss baya iyimsersin
+1 yılAdam her gece başka kadınla olsa ne her gece tek bir kadınla olsa ne. Sonuç olarak o kadın sen değilsin. Bunu kendine yedirebiliyorsan, adam onun koynundan çıkıp senin koynuna geldiğinde kollarını açıyorsan kusura bakma ama fedakar değil geniş birisin. Normal şartlarda suç burada erkekte ama sen böyle biri olduğun için haklıyken haksız konuma düşüyorsun. Sen bir kadınsın ya bu adama da kocam diyorsun. Biraz kadınlık gururun varsa bunlara izin vermezsin.
10 YorumlaBu rahatlık ve bu imkanı sen veriyorsun göz yumarsan devamı gelir onun yaptığı adilik seni aldatıyor ve başka kızın duyguları ile oynuyor bu iğrenç bir şey ya insan nasıl kabullenir aynısını sen yapsan neler neler ki bu kadar basit olunmaz şu an ben sinir oluyorum sen neden normal görüyorsun
10 Yorumla
+1 yılFakat siz baştan onu öyle bilmiş kabul etmişsiniz. O öyle bir insan ise sizi üzecek her şeyi yapabilir ki. Yani bu adam çapkın, birazcık çapsın birazcık çarpmasın diye bir olay mümkün değil. Kafasına estiğinde yapar. Çünkü senin acını düşünmüyor. Aslında onunla evli olmak bile hata maalesef. Sadakati taşıyamayacak insanlar evlenmemeli
00 Yorumla
+1 yılİnaanaaamıyorummmm evliyim ve çocuğum var ve aslaaaaa aslaaa böyle bir şeyi kaldıramam benimki eve 6 da gelse geç geldi diye üzülüyorum bide başkalarıyla konuşacaakkk bir daha yüzümü göremez alırım çocuğumu giderim yani asla tahammül edemem böyle bir şeyin fedakarlığı mı olur sen devam et bu kafayla o kız kuma bile gelir sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eski sevgilimin aynısını iyiki ayrılmışım az önce arasammı evlenince düzelir diye aklımdan geçiyordum yok evlenincede düzelmezmiş ayrıl dicemde korkuyorsun yapamam diye ne diyeceğimi bilemedim
16 Yorumla
Soran+1 yılbirine bir faydam olmuş ben yaptım sen sakın yapma alttan ala ala nefretle doluyorsun ölse gözümden yai akmaz evet seviyorum evet çekici biri bence ama insan olarak bir değeri yok şimdi de aşkı çıktı kim bilir belki beni boşayacak.
Cevap sahibi+1 yılGözünde ulaşılmaz bir yerde değil mi?
Soran+1 yıltutku ya da bağlanmak gibi ama karaktersiz ama hoş görecek kadar seviyorum işte ama bir yerden sonra ulaşılamaz ya da tapılacak biri gibi gelmiyor insana inan bıktırıp soğutuyorlar sadece alışkanlık gibi kalıyor
Cevap sahibi+1 yılÖyle adamlar ömür tüketiyor kurtulmaya çalışıyorum bnde de bir tane var seninki gibi ne yârdan ne serden geçiyor 1.5yıldır senin anlattığın gibiydik aynı apartmanda yaşıyorduk iş hayatı dışında hep beraberdik nasıl başarıyordu bilmiyorum ama her seferinde beni ikna etti en son ben ayrılık kararı verdim gururum zaten yerlerde. Özlüyorum aslında alışımda umarsanız tekrar gelmez dönerse affederim seni çok iyi anlıyorum ki evlisin çok zor bir durum ben çare bulamadım ayrılık dışında umarım sen bir çare bulursun
Soran+1 yılcanım benim böyleysiyle ömür geçmez ben ondan nefret eder hale geldim onur özsaygı özgüven vs böyle kavramlar kalmadı hayatımda ama artık tiksinmeye başlıyorum sen de daha gençsin ver yolu gitsin sakın affetme bak ben yaptım sakın sen yapma
Cevap sahibi+1 yılUmarım düzelirsiniz o tip adamlar dibi yaşatıyor insana anlıyorum seni. bir piskologla görüşmeni tavsiye ederim çok iyi geliyor kesinlikle git
Canım benim çocuk sahibi olmak istiyorsan bir iki sene içinde elbet birini bulup çocuk yaparsın kendini ezdirme bence gururlu ol aç davani sun kanitlari o kızla aralarinda duygusal bir seyler olabilir illa guzellik degil baska seylerden etkilenmis olabilir kocan. Bunu bir filmde izlemiştim filmin adı aşk uykusu tavsiye ederim sanki senin hayatın
00 YorumlaEvlilik fedakarliktiri yanlış anlamışsın sen seninkisi seks fedakarlıktır. Ne demek görmezden geliyorum. Salak mısın sen ne midesiz çıktın ya. Seni bosamaz kocan merak etme bulmuş senin gibi bedava hizmetçi niye boşasın.
21 Yorumla
+1 yılHer şeyi sindirmişsin bu kızı da sindir. O kadarını alan mide bunu da alır rahat ol
70 Yorumla
+1 yılEvlilikte fedakarlık aldatmasına-kaçamaklarına göz yummak mı? Bence sen evliliği çok yanlış anlamışsın..
50 Yorumlaevliyim ve sana söyleyecek kelime bulamıyorum. ağır konuşmakta istemiyorum. nedir sana göz yumduran? çok mu seviyorsun? saçmalığa bak. fedakarlık bu değil canım. senin ki bildiğin hastalık. kızı da sen bulaydın keşke eşine.
10 Yorumla
+1 yılTanrı aşkına çapkın biriyle evlenip yaptıklarını görmezden gelmek de nedir, sen suçu baştan yaptın ve bu şekilde yüz aldı o kıza ilgisi var açık ve net sabır diliyorum..
15 Yorumla
Soran+1 yılkıza duygusal bir şey mi hissediyor sence
- +1 yıl
Onu kullanıyor olabilir, ya da x kişisi aklını çelmiş olabilir eşinin çapkın olduğunu söylüyorsun kaç yıldır evlisin?
Soran+1 yıldört
Soran+1 yılya kıza niye bu kadar ilgi göstersin peşinde koşsun kızmı yok sanki ve eski görüştüğü kadınlarla artık görüşmüyor bu da şüphelendirici
- +1 yıl
Çıplak resim gördüm diyorsun emin olmak için saf ayağında onu takip et döküman çıkart bir şekilde anlarsın zaten.
Bu nasil bir genislik ya sen buna fedakarlikmi diyosun birak allah askina adam kadini eve gtirip grup yapcaz dese fedakarlik diyip evet diyceksn boyle seymi olur boşa gitsin kendine oldukca guzel dikkat cekici demesini biliyorsun bosan yasinda genc daha ne bekliyorsn sizinki evlilik değil oyle evlilik olmazz
20 YorumlaBoşanma sinyallleri ver olaylari kanitla belgelendir ecdadina üfle. En ayar oldugum şey. Uckuruma sahip cikamiyorum diye evlenmiyorum ama evlenen adamda adam olmali. Hemcinslerime elestirimdir bu.
20 Yorumla
+1 yılsormana gerek yok ki aldatılmışsın kız ağlıyorsa yüksek ihtimal hamile kalmıştır zaten benim kocam yapmaz benim karım yapmaz lar güveni sarsıyor sizin bu evlilik yürümez gibi sana verdiği tepkilere bakarsak geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılÇok zor olabilir ama eşinle konuşup boşanmalısın bence.. basit nedenlerle boşanan insanlara cok kızarım ama burada evli kalmanın bir önemi kalmamış.. seviyorsan da üzgünüm ama böyle birini sevip kalbini daha fazla yormamalısın..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Eşin şu an sağlıklı düşünmüyor ve çapkınlık halen devam ediyor. Ne yaparsan yap kolay kolay değişmiyorlar. Yapacağın şey , kocanı al karşına ve durumdan haberdar olduğunu bilsin. Evli olduğunun bilincinde hareket etsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani ben dedim ki evliliğini kurtarmak için hızlı bir şekilde harekete geçmelisin çünkü eğer bu konuda yavaş kalırsan zaten eşini kaybedeceksin o kızla görüş kızın ailesiyle görüş annesiyle babasıyla görüş bu işi kökten halletmeye çalış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı. Sende kendine göre biriini bul senin elin armutmu topluyor bu ne lahana turşusu. paşama herşey serbest sanamı yok. Vurdur sende geç.
10 YorumlaÇocuk yoksa ayrıl hiçbir aşk ve sevgi insanın gururundan önemli değildir kocanın yaptığı tam bir şerefsizlikk aynısını sen yapsan asar keser ama bu kadar saf olup sevgiye bağlamayın herşeyi
10 Yorumla
+1 yılSenin mezhep baya genişmiş hiç mi gururun yok hiç mi iğrenmiyorsun, evlilik fedakarlıkmış o fedakarlık evlilik dışına çıkmasına izin vermek olmuyor ama sen çok yanlış anlamışsın.
00 YorumlaAnladığım kadarıyla senin için önemli olan seni kalben aldatıp aldatmadığı bu konuyu öğrenmek basit onun sana karşı davranışları soğuduysa başka birine aşk besliyordur ama sana daha tutkuluysa sadece cinsel amaçlı görüşmelerdir.
00 YorumlaBir daha ki sefere soracağın soru sanırım bu şekilde olacak.
"Eşim evleniyor ve beni düğününe davet etmedi"20 YorumlaOww geniş zamanlar diyorsunuz. Grup yapsaydınız bacım o zaman net fikrini ogrenebilirdin
30 Yorumlainsanları boş boş trolleyip vakitni çalmayın. Hiçbir türk kadını bu duruma düşecek kadar alçalmaz. Ya sorun trol ya da sen türk değilsin.
23 Yorumla
Soran+1 yılbirçok türk kadını bir şeyleri görmezden gelerek ilişkisini sürdürebiliyor sen türkiyede kimse aldatılmıyor sanoyorusn sanırım
+1 yıleşine farklı bir kadın olduğunu hissettir ki başka kadına bakmasın
20 YorumlaSana az bile yapiyo. Ciplak fotosunu kolleksiyon yapsin diye gondermez ve mutlaka onunla seks yapiyodur. Sen butun bunlar karsisinda halen kocamin ona karsi hissettigini merak ediyorum diyosan sana az bile yapiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılseks yapıyordur ama benim korkum sevgili olmaları ona aşım olup beni terketmesi
Çok üzgünüm ama eşin kadınla ilişkiye girip onu hamile bırakmış olabilir.. İlişkinizin uzun soluklu olabileceğini düşünmüyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılapla ağzında kuş tutsan dünya güzeli de olsan yapan yapar kanında varsa da sende ne öyle herşeye taam demişşsin git bir kızı yol agzını yırt yem veriyosun insanın gözü kocasında olsun boşvermişşin resmen
00 Yorumla
+1 yılGörmezden gelmeyi şimdiye kadar yedirmişsin, muhtemelen yatakta görsen de unutursun sen. Böyle devam!
00 YorumlaSen zaten kabullenerek izin vermişsin kocanın aldatmasına.
40 Yorumla
+1 yılNe güldüm ama.. allah akıl fıkır izan dağıtırken sen neredeydin acaba
10 Yorumla
+1 yılSende kendine başkasını bul. Birde o tatsin bu duyguyu.
02 Yorumla
Soran+1 yılboşar beni
- +1 yıl
Olur mu boşver beni. Sen başkası ile ilgilenirsen eşini unutursun
Kıza verdiği değeri sorgulama sana değer vermiyor ikinci kişilerle görüşerek
10 Yorumla
+1 yılbu tarz dusundugun icin de istedigi kizla beraber olur sen basda hata yapmissin
03 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım
- +1 yıl
ya konuşacaksin o kizdan ayrilmasini isticeksin ya da ayrilacaksin
- +1 yıl
afedersin ama g. tunu kaldirmissin
+1 yılKiz muhtemelen aglayarak hamile oldugunu esine söylemek istemistir. Esin senin iyi niyetinden fazlaca yararlanmis. Kizada asik olmus. Rabbim yardimcin olsun. Yardimcimiz olsun herbirimizin
00 Yorumla
+1 yılAllahim ya göz yumuyo bide ben öyle kocayi picaklardim
10 YorumlaÇıplak foto 😲 harbi bunun aşk olabileceğine inanıyormusun sen ya ne iğrenç olmuş millet
00 Yorumla
+1 yılCıplak fotograf gördün & önemsemedin öylemii, ee şuandada önemseme bence, geçmiş borun pazarı..
00 Yorumla
+1 yılNasıl kaldırıyorsun bunu sen dehşete düştüm okurken. Allah kimseye yaşatmasın benim için çok ağır bir şey bu
00 Yorumla
+1 yılÇok taviz vermişsin eminim sonuçlarına katlanırsın da çünkü kendin kaşınmışsın
00 YorumlaArada bazı şeyleri görmezden geliyorum kısmından sonrasını okumadım
00 Yorumla
+1 yılSenin ruh halini bilmiyorum kendi adıma konuşuyorum ne kadar seversen sev bu kadarına izin verme
00 YorumlaBu ne be böyle? Bu fedakarlık değil canım benim midesizlik.
04 Yorumla- +1 yıl
Cok seviyordur
- +1 yıl
Bazi anlar vardir gozun kor olur olayin icindeyken goremezsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizleri gördükçe bir ömür yalnız yaşamanın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anlıyorum. Bekarlık bir ömür sultanlık.. Kabulüm artık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Eve getirsin kızı sende bir erkek getir grup yapın. Ben böyle genişlik gormedim
10 YorumlaFazla mi geniş midelisin banamı öyle geldi kızın çıplak fotoları vardı diyorsun nasıl hazmedebiliyorsun
00 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla Isn var ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsın. Kaconla konuş. Eğer devam ediyosa ve mutsuzsan bence boşanmalısın. Hiçbir kadın aldarılmayı haketmez.
20 Yorumla
+1 yılSende ona ikinci adam muamelesi yapcks Bu his bütün erkekleri farkında olmalarını sağlar..
00 Yorumlaönceden capkınmıştı huylu huyundan vaz gecermi sence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım boşansana gayet normal bişeymiş gibi karşılama
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim hayatımda normal ben düzenimi bozmak istemiyorum artık aile kurmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSana hak veriyorum inan bana seninde hakkın aile kurmak ama bu şekilde bu adamla aile kurulmaz bence
Soran+1 yıldoğru diyorsun ama çoğu erkek böyle geberse umrum olmaz o derece bezdirdi beni sadece bebeğim olsun onunla ilgileniyim istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılKocana söyle sevgilisinide alsın gelsin birlikte takılın üçlü🤪
00 Yorumla Bence sen aldatilmayi kabullenmiş son yeterli eve gelsin diyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılkabullenmiyip ne yapayım söyle yapayım
Soran+1 yılsence küçücük kıza aşık olabilir mi
Canım aynı durumu bende yaşadım benim kocam bana sürekli o kadından bahsediyordu üstelik zaten böyle şeyler hep en yakınundakilerle olur
06 Yorumla- +1 yıl
Vay be ne hayatlar var
Soran+1 yılboşandın mı ne gibi bahsediyordu kadından açıkça mı yoksa aralarında bir şey yokmuş gibi mi
+1 yılGöz yumarsan böyle olur. Kinamiyorm ama ettigini cekiyorsun gibime geliyor 😒
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Değer verip vermediğini nasıl anlarım mı? Şaka mı bu sen bu kafayla onları aynı yatakta görsen yine iyi düşünürsün..
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat