Pisman oldu diyelim geri dönebilirmi? Yoksa icten icemi olur

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
hayatımda görmedim ya, yani bir kız olsun, bir erkek, bir işveren, bir çalışan, hadi ordan olup gittikten sonra "ulan hayatımın hatası" deyip, kendini yerlere atsın. geri dönmek istesin, bileri de "bak gordun mu geri dondun çiçeğine koyayım, bensizlik sana cile gibi geldi, sürün simdi" desin.
"beni bıraktıgına pisman olacaksın" diyen sevgiliye zırlayarak geri donuldugu olsun.
yani, "bensiz yapamazsın geri donersin", "isi bırakırsan surunursun, geri almam" falan hikaye. adamlar keyifli.
gideni bekleyene duyrulur, acı ama gercek.
birçok kez gittim, hiçbirinde de zerre pişmanlık duymadım. gitmen gerektiği için gidiyorsan, yaşayacağın duygular insana pişmanlık getirmemeli zaten.
Her giden illa ki pişmanlık Yaşar ama geri dönme olayı sevginin boyutuna bağlı
Öyle bile olsa duygularını gizler yine biz harab oluruz..
Cevap
9Cevap
Giden aci ceken tarafsa hic bir sekilde pisman olmaz ama cektiren tarafsa er gec hak ettigini bulacaktir.
Gelen gideni aratir her giden de pişman olup geri dönmek ister ama iş isten geçer 😏
Giden geri dönmez. gittiyse de son pişmanlık fayda etmez.
Bir çok giden memnun ki yerinden dönen yok seferinden.
O beni mahvetti ama onun bana yasattiklarini bir baskasi ona yasatmasin istemem.
Hier giden pisman olur kimi döner gurunu ayaklar altına alıp kimide dönmez gururunun altında kalır heralde
Giderek o hakkı kaybetmiştir 2. kez güvenmem.
ne için gittiği önemli pişman olması için.
Kisiden kisiye degisir
Hayır her giden pişman olmaz kız ayool
Ben degilim beni sevmedigi icin seven pbirini reddettigim ve ondan ayrilirsam pisman olurum
Hayır
Olmaz o iş.
Hayır olmaz
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar